Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Georgy06
Scris: Friday, May 22, 2020 11:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
maria2013 wrote:

Sigur va fi ok! Ana nu avea înca 6luni când a început diversificarea si nu au fost probleme cu statul în scaun. Diversificare frumoasa sa aveti! E o etapa grozava!

Multumim!
Anitta76
Scris: Friday, May 22, 2020 2:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
maria2013 wrote:
Nici eu nu sunt de acord cu mâncatul in scoica, la fel cum nu sunt de acord nici sa se ataseze scoica de carut si sa se plimbe copilul asa. Din punctul meu de vedere, scoica e strict pt masina (a noastra a stat doar in masina, pâna am schimbat-o cu scaun)

Nu inteleg treaba cu atasatul la carut...la noi modul sport cred ca ii va fi ok pe la 1 an, este parca prea mare, landoul este mic si mai ramane scoica. De ce nu e ok scoica?
Decat sa doarma in fund in modul sport nu e mai ok sa doarma in scoica?
Daca nu te superi, poti argumenta? Ca sa stim totusi pe viitor, in cazul in care ai dreptate, la ce s-o mai fi inventat scoica?
maria2013
Scris: Friday, May 22, 2020 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Anitta76 wrote:

Nu inteleg treaba cu atasatul la carut...la noi modul sport cred ca ii va fi ok pe la 1 an, este parca prea mare, landoul este mic si mai ramane scoica. De ce nu e ok scoica?
Decat sa doarma in fund in modul sport nu e mai ok sa doarma in scoica?
Daca nu te superi, poti argumenta? Ca sa stim totusi pe viitor, in cazul in care ai dreptate, la ce s-o mai fi inventat scoica?

Pe grupul Rear Facing Prelungit gasesti documentatia stiintifica. Scoica este conceputa pt transportul in siguranta cu masina. Pe perioade scurte de timp. Unii medici spun 45 min, altii maxim 1h30, cu pauze de jumatate de ora. Modulul sport al caruciorului are, cu siguranta, si pozitie de somn, astfel încât copilul sa doarma întins. Desigur, fiecare face ce considera el cu propriul copil. Eu doar mi-am expus parerea formata în urma documentarii. Fiecare procedeaza cum crede, sau cum îi e confortabil.
maria2013
Scris: Friday, May 22, 2020 4:38 PM
Nivel

AndreeaCD
Scris: Friday, May 22, 2020 9:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
Anitta76 wrote:
Buna mamici. Imi puteti recomanda si mie va rog frumos un pediatru bun in bucuresti, sau pe langa bucuresti?
Este cineva din bucure?ti? Va pup

Buna, Anitta. Eu o recomand pe dr. Ilinca Tranulis. Are cabinetul pe lânga Parcul Circului ?i î?i po?i face programare prin intermediul site-ului 07alaptare. Eu sunt foarte mul?umita, e f empatica, grijulie ?i rabdatoare, nu sare cu antibioticul, e pri vaccinare, pro alaptare fiind ?i consultant în alaptare. Nu e adepta diversificarii precoce,e up to date ?i în privin?a asta. ?i raspunde la urgente pe whatsapp.
maria2013
Scris: Friday, May 22, 2020 10:06 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Buna, Anitta. Eu o recomand pe dr. Ilinca Tranulis. Are cabinetul pe lânga Parcul Circului ?i î?i po?i face programare prin intermediul site-ului 07alaptare. Eu sunt foarte mul?umita, e f empatica, grijulie ?i rabdatoare, nu sare cu antibioticul, e pri vaccinare, pro alaptare fiind ?i consultant în alaptare. Nu e adepta diversificarii precoce,e up to date ?i în privin?a asta. ?i raspunde la urgente pe whatsapp.

E pediatra finutelor mele si confirm cele scrise de Andreea. Am vazut-o online, in webinarii social moms si mi s-a parut super!
Nicole2018
Scris: Friday, May 22, 2020 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Anitta76
Scris: Saturday, May 23, 2020 12:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
AndreeaCD wrote:

Iti multumesc frumos!
Florentinna
Scris: Saturday, May 23, 2020 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
maria2013 wrote:

Pe grupul Rear Facing Prelungit gasesti documentatia stiintifica. Scoica este conceputa pt transportul in siguranta cu masina. Pe perioade scurte de timp. Unii medici spun 45 min, altii maxim 1h30, cu pauze de jumatate de ora. Modulul sport al caruciorului are, cu siguranta, si pozitie de somn, astfel încât copilul sa doarma întins. Desigur, fiecare face ce considera el cu propriul copil. Eu doar mi-am expus parerea formata în urma documentarii. Fiecare procedeaza cum crede, sau cum îi e confortabil.

Subscriu la ce spune Maria.
Mie mi-au spus din spital ca imi recomanda sa folosesc scoica doar pt transportul cu masina si drumul sa fie cat mai scurt, daca e mai lung sa fac pauze macar din 30 in 30 de min si sa scot copilul sa se intinda. Cand am fost la control la neurologie exact acelasi lucru mi-au spus si de acolo. Noi am folosit landoul pana aproape de 6 luni si aveam optiunea sa il ridicam la 30 sau 45 grade si cam pe la 5 luni jumate am trecut la modulul sport care are pozitie de somn. Si mie mi sa parut imens modulul sport in comparatie cu landoul da a fost super ok si Ami fericita ca vedea mai bine in jurul ei. La noi deja de la 1 an abia am mai tinut o in carucior, vrea doar pe jos sau mai am noroc ca mai sta cat de cat in tricicleta.
Avem si noi cunostinte care ma tot indemnau sa folosesc doar scoica pt ca si ei au facut la fel si copilul nu a patit nimic, inclusiv la mancatul din scoica dar cred ca fiecare face cum considera si e responsabil de copilul lui.
Daca cauti putin pe net o sa gasesti foarte multe cazuri de inec in scoica sau deces.
fluturash26
Scris: Saturday, May 23, 2020 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
monican wrote:

Anitta si Georgy, sper sa nu mi-o lua?i în nume de rau, dar e risc mare de înec daca le da?i la bebei de mâncare în scoica, deci în plan înclinat, mai ales la vârsta lor a?a frageda. Cel mai sigur ?i recomandat este sa manânce în scaunul de masa, unde au o postura dreapta ?i corecta.
Spor sa ave?i ?i bebei mâncaciosi!

Corect! A mea nu s-a ridicat singura in fund decat la 7 luni jumatate cu tpate astea statea bine in fundulet daca o puneam eu. Nu i se ducea capul in fata in scaunul de masa. De aceea se si recomanda ca bebele sa inceapa diversificarea cand este pregatit si poate sa stea bine in scaunel.
Scoica intr-adevar este conceputa pentru transportul pe masina, mai vedeam pe altii ca ii tin in scoica in casa, la plimbare etc..eu tot nu sunt de acord cu asa ceva. Cu toate ca am fost singura sa am grija de ea fara nici un ajutor am incercat mereu sa pun copilul in fata tuturor treburilor.
Sunt si carucioare doar cu parte sport care nu se inclina dar alea se recomanda abia dupa 18 luni cand bebeii isi sustin bine coloana.
Alle.p
Scris: Sunday, May 24, 2020 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mamicute dragi,

Nu reusesc sa fiu la fel de activa si sa nai raspund pe aici. Va citesc mai mult pe diagonalaLol . Patrick ma plimba kilometrii prin casa de manutaCrazy
Voiam sa va zic repejor cum folosim o noua metoda de adormire, poate ajuta pe cineva. Dupa un an de leganat, sunete albe, adormit in sistem, shhhit, cantat, frustrate am spus stop.
Avem patutul lipit de patul nostru, cu o laterala scoasa de ceva timp, iar acum am inceput sa il culc in el. Cand e ora de culcare, fie zi sau noapte, ma pun langa patut, pe post de bariera si ma pun la somn. Imi induc o stare de relaxare si somn si astept ca Patrick sa faca la fel. Se mai foieste, se mai joaca, mai povesteste, dar intr-un final, vazand ca eu "dorm" si nu il bag in seama, se cuibareste langa mine si adorame singurel.coeur
Prima zi a fost mai dificil, a durat o ora sa adoarma cu plansete cu tot. Era si normal, fiind derutat de schimbare. Apoi a fost din ce in ce mai bine.
Plus ca de multe ori ma ia somnul si pe mine pe bune si dorm si eu o ora cu el, si vai ce bine imi prindetopai
Avem deja un anisorcoeur a trecut asa repedecoeur acum bebelusul meu este un baietel miccoeur
Va pupam

Alle.p attached the following image(s):
20200524_142933.jpg

maria2013
Scris: Sunday, May 24, 2020 3:03 PM
Nivel

Ce a trecut timpul! La multi ani, Patrick! Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos! O sa incerc sa ii schimb si eu Anei rutina, astfel încât sa nu mai asocieze somnul cu sânul. Poate va functiona si la noi.
Iulia13
Scris: Sunday, May 24, 2020 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
La mul?i ani frumo?i si sanatosi, Patrick!! Sa le aduci bucurii si împliniri in inimile parin?ilor coeur alcool

P.S: ii voi transmite cumnatei mele varianta ta cu dormitul.. Ea are 1 an si 4 luni de cand o leagana pe cea mica.. Speram sa reuseasca ras
Florentinna
Scris: Sunday, May 24, 2020 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
La multi ani sanatori si fericiti alaturi de parinti Patrick.
Ma bucur tare mult pentur voi Ale, te citeam cu drag de la gravidute si m-am bucurat tare mult pentru tine cand ai ramas insarcinata si uite ca bebe are un an deja hearts e baiat mare!!!
Irinan
Scris: Sunday, May 24, 2020 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Alle.p wrote:
Mamicute dragi,

Nu reusesc sa fiu la fel de activa si sa nai raspund pe aici. Va citesc mai mult pe diagonalaLol . Patrick ma plimba kilometrii prin casa de manutaCrazy
Voiam sa va zic repejor cum folosim o noua metoda de adormire, poate ajuta pe cineva. Dupa un an de leganat, sunete albe, adormit in sistem, shhhit, cantat, frustrate am spus stop.
Avem patutul lipit de patul nostru, cu o laterala scoasa de ceva timp, iar acum am inceput sa il culc in el. Cand e ora de culcare, fie zi sau noapte, ma pun langa patut, pe post de bariera si ma pun la somn. Imi induc o stare de relaxare si somn si astept ca Patrick sa faca la fel. Se mai foieste, se mai joaca, mai povesteste, dar intr-un final, vazand ca eu "dorm" si nu il bag in seama, se cuibareste langa mine si adorame singurel.coeur
Prima zi a fost mai dificil, a durat o ora sa adoarma cu plansete cu tot. Era si normal, fiind derutat de schimbare. Apoi a fost din ce in ce mai bine.
Plus ca de multe ori ma ia somnul si pe mine pe bune si dorm si eu o ora cu el, si vai ce bine imi prindetopai
Avem deja un anisorcoeur a trecut asa repedecoeur acum bebelusul meu este un baietel miccoeur
Va pupam

La multi ani Patrick, sa cresti mare si sanatoscoeur hearts coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.