Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anitta76
Scris: Monday, May 18, 2020 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Georgy06 wrote:

Multumesc! Si noi tot scaunul antilop l-am luat. Deocamdata il pun cateva secunde zilnic sa se invete cu el. Mai avem pana stam singuri in fund. Dar cu sustinere se descurca. Astept cu nerabdare diversificarea, nu stiu de ce. Ma rog sa fie mancacios macar asa. Hands

Mi se pare putin devreme sa il pui deja in fundulet..eu nici acum nu am pus-o desi o vad ca ar vrea sa stea dar nu m-am incumetat sa o pun in scaunel, am o teama...chiar daca nici la 6l nu o sa imi stea singurica in fundulet totusi parca ar fi altceva, va fi mai maricica. Daca vrei sa incepi diversificarea mai devreme de 6l nu este obligatoriu sa il pui in scaunel, eu ii dau in scoica papa.
Georgy06
Scris: Monday, May 18, 2020 10:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Anitta76 wrote:

Mi se pare putin devreme sa il pui deja in fundulet..eu nici acum nu am pus-o desi o vad ca ar vrea sa stea dar nu m-am incumetat sa o pun in scaunel, am o teama...chiar daca nici la 6l nu o sa imi stea singurica in fundulet totusi parca ar fi altceva, va fi mai maricica. Daca vrei sa incepi diversificarea mai devreme de 6l nu este obligatoriu sa il pui in scaunel, eu ii dau in scoica papa.

Am inteles. O sa incerc in scoica si eu, nu stiu de ce nu m-am gandit la asta. Nu ma grabesc cu diversificarea, doar imi doresc sa ia mai bine in greutate si imi imaginez eu ca asa va fi dupa ce va manca si altceva decat lapte..
Anitta76
Scris: Monday, May 18, 2020 11:24 PM
Nivel

Georgy06 wrote:

Am inteles. O sa incerc in scoica si eu, nu stiu de ce nu m-am gandit la asta. Nu ma grabesc cu diversificarea, doar imi doresc sa ia mai bine in greutate si imi imaginez eu ca asa va fi dupa ce va manca si altceva decat lapte..

Tocmai de asta am inceput si eu, cu toate ca teoriile spun ca laptele este baza pana la un an, eu ma saturasem sa se uite la mine cand mancam si sa ii curga salivaHilar si am inceput sa ii dau, momentan nu am cantarit-o, dar o sa o fac, chiar daca nu a mancat mare lucru, sunt tare curioasa. Ai vreun plan de diversificare? Cu ce ai vrea sa incepi?computerlove
Georgy06
Scris: Tuesday, May 19, 2020 12:24 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Tocmai de asta am inceput si eu, cu toate ca teoriile spun ca laptele este baza pana la un an, eu ma saturasem sa se uite la mine cand mancam si sa ii curga salivaHilar si am inceput sa ii dau, momentan nu am cantarit-o, dar o sa o fac, chiar daca nu a mancat mare lucru, sunt tare curioasa. Ai vreun plan de diversificare? Cu ce ai vrea sa incepi?computerlove

In mintea mea primele erau fructele, dar am citit ca e mai ok cu legumele prima data. Si mi-as dori autodiversificare, dar la inceput cred ca ii voi da pasat, ca mai apoi sa ii dau si bucatele sa aleaga singur. Si bebe meu se uita la noi cand mancam, cu asa interes ca parca ma apuca rusinea ca mananc de fata cu el :))
blu88
Scris: Tuesday, May 19, 2020 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Georgy06 wrote:

Multumesc! Si noi tot scaunul antilop l-am luat. Deocamdata il pun cateva secunde zilnic sa se invete cu el. Mai avem pana stam singuri in fund. Dar cu sustinere se descurca. Astept cu nerabdare diversificarea, nu stiu de ce. Ma rog sa fie mancacios macar asa. Hands

sa nu ai prea mari asteptari la inceput ca sa nu fi apoi dezamagita...exista posibilitatea sa nu manance asa cum ti-ai dori sau imagina... al meu pana la 7 luni nu sa omorat cu mancarea....dupa a inceput sa pape bine
Georgy06
Scris: Tuesday, May 19, 2020 10:08 AM
Nivel

blu88 wrote:

sa nu ai prea mari asteptari la inceput ca sa nu fi apoi dezamagita...exista posibilitatea sa nu manance asa cum ti-ai dori sau imagina... al meu pana la 7 luni nu sa omorat cu mancarea....dupa a inceput sa pape bine

Asa imi spune si sotul, sa nu pun presiune pe el sau pe mine. Sper sa reusesc si sa avem o experienta frumoasa. Multumesc pentru sfaturi, fetelor! Crestere frumoasa la bebei!
Anitta76
Scris: Tuesday, May 19, 2020 3:46 PM
Nivel

Buna mamici. Imi puteti recomanda si mie va rog frumos un pediatru bun in bucuresti, sau pe langa bucuresti?
Este cineva din bucure?ti? Va pup
SorinaB
Scris: Tuesday, May 19, 2020 10:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2016
Buna fetelor,

Va multumesc tuturor pt. sfaturi.

Eu am fost la un pediatru care mi- a spus ca micuta mea are fren lingual restrictiv partial. Am trimis poze si consultantei care e foarte buna pe partea de fren si a zis ca pediatra are dreptate si dupa cum vede in poze recomanda taierea dar trebuie sa vada si functia limbii.Asa ciuda imi e ca traim vremurile astea. Daca nu era pandemia asta demult as fi mers la consultanta. Am facut programare pt o evaluare dar am gasit loc doar in 02.06 :((.

Ati taiat fren la bebe asa mare? O sa aibe 3l si 3s.

Andreea-Alexandra N
Scris: Wednesday, May 20, 2020 1:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/11/2019
SorinaB wrote:
Buna fetelor,

Va multumesc tuturor pt. sfaturi.

Eu am fost la un pediatru care mi- a spus ca micuta mea are fren lingual restrictiv partial. Am trimis poze si consultantei care e foarte buna pe partea de fren si a zis ca pediatra are dreptate si dupa cum vede in poze recomanda taierea dar trebuie sa vada si functia limbii.Asa ciuda imi e ca traim vremurile astea. Daca nu era pandemia asta demult as fi mers la consultanta. Am facut programare pt o evaluare dar am gasit loc doar in 02.06 :((.

Ati taiat fren la bebe asa mare? O sa aibe 3l si 3s.

Acum vroiam sa iti scriu de fren Sorina
Casian a avut fren si l am taiat la 4 saptamani.Acum mi am adus aminte ca am uitat sa iti scriu.
Dupa ce l am taiat am vazut imbunatatiri la atasare si la supt.
Din ce am mai citit am vazut si la bebei mai mare.
Eu zic sa stai linistita si sa il tai ca se va schimba in bine.sunt sigura
Pupici
SorinaB
Scris: Wednesday, May 20, 2020 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2016
Andreea-Alexandra N wrote:

Acum vroiam sa iti scriu de fren Sorina
Casian a avut fren si l am taiat la 4 saptamani.Acum mi am adus aminte ca am uitat sa iti scriu.
Dupa ce l am taiat am vazut imbunatatiri la atasare si la supt.
Din ce am mai citit am vazut si la bebei mai mare.
Eu zic sa stai linistita si sa il tai ca se va schimba in bine.sunt sigura
Pupici

Andreea - Alexandra multumesc!

O sa il tai daca imi spune ca trebuie. Pe mine ma ingrijoreaza ca trebuie sa astept 2 sapt. As fi mers azi :).
monican
Scris: Thursday, May 21, 2020 3:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Georgy06 wrote:

Anitta si Georgy, sper sa nu mi-o lua?i în nume de rau, dar e risc mare de înec daca le da?i la bebei de mâncare în scoica, deci în plan înclinat, mai ales la vârsta lor a?a frageda. Cel mai sigur ?i recomandat este sa manânce în scaunul de masa, unde au o postura dreapta ?i corecta.
Spor sa ave?i ?i bebei mâncaciosi!
GeorgianaB
Scris: Thursday, May 21, 2020 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
monican wrote:

Anitta si Georgy, sper sa nu mi-o lua?i în nume de rau, dar e risc mare de înec daca le da?i la bebei de mâncare în scoica, deci în plan înclinat, mai ales la vârsta lor a?a frageda. Cel mai sigur ?i recomandat este sa manânce în scaunul de masa, unde au o postura dreapta ?i corecta.

Confirm cele spouse in legatura cu administratea meselor in scoica.
maria2013
Scris: Thursday, May 21, 2020 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Nici eu nu sunt de acord cu mâncatul in scoica, la fel cum nu sunt de acord nici sa se ataseze scoica de carut si sa se plimbe copilul asa. Din punctul meu de vedere, scoica e strict pt masina (a noastra a stat doar in masina, pâna am schimbat-o cu scaun)
Georgy06
Scris: Thursday, May 21, 2020 10:04 PM
Nivel

monican wrote:

Multumesc pentru feedback. Nu am de ce sa iau in nume de rau :). Mai avem putin pana la 6l, cred ca vom putea folosi scaunul cu pernuta de sustinere, ca sa nu riscam nimic.
maria2013
Scris: Friday, May 22, 2020 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Georgy06 wrote:

Multumesc pentru feedback. Nu am de ce sa iau in nume de rau :). Mai avem putin pana la 6l, cred ca vom putea folosi scaunul cu pernuta de sustinere, ca sa nu riscam nimic.

Sigur va fi ok! Ana nu avea înca 6luni când a început diversificarea si nu au fost probleme cu statul în scaun. Diversificare frumoasa sa aveti! E o etapa grozava!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.