Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, September 4, 2020 11:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Anitta76 wrote:
Buna mamici. O recomandare de pasta de dinti si periuta? Am inteles ca trebuie sa folosim de la primul dintisor dar daca nu a iesit de tot, decat jumatate?
Buna.Noi folosim pasta de dinti Nenedent si periuta de dinti de la aquafresh(iti las poza) dar din pacate nu sta deloc la periuta asa ca il fac cat de cat cu degetar de silicon care se vinde impreuna cu pasta de dinti Nenedent.Eu am inceput sa il fac si nici nu erau iesiti pe jumatate.Nu vad imbunatatiri la dintisori,tot cu pete maronii sunt dar sper din suflet cei de sus sa nu iasa la fel.Nu ma lasa deloc sa il periezCray

Adina Mariana attached the following image(s):
screenshot_20200904_234321_com.android.chrome.jpg

simmo
Scris: Saturday, September 5, 2020 8:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Anitta, noi am luat periuta asa (in atasament). Toate sunt de silicon (inclusiv cea de infant si todler, au zimtii din silicon).
Eu am luat nu gel 'no name' pentru dinti care sa se poata si inghiti (nu stie sa scuipe ca noi , deci ajunge in stomac Lol ).
Am zis cand mai trec la pediatru sa intreb si de pasta de dinti.
Nu l-am periat de la primul dinte , poate am gesit, dar asta e! ras

Adina, pana sa scrii tu, eu nu am auzit de asa ceva. Eu cred ca fiecare are buricul diferit. Al meu spre exemplu are linii negre in el (ca si cum nu s-a curatat complet), dar oricat l-as spala nu se curata. Pediatra a zis ca este ok. Sincer si eu am cum are el de cand ma stiu, doar ceva mai putin. Am zis ca poate in timp se mai curata.
Pediatru sigur te va lamuri. Nici eu nu cred in leacurile babesti, cum era si moda infasat picioare ca sa nu fie cracanat.
Nici al meu nu sta la periat, mai mult rade. Nici nu pot numi spalat pe dinti. Ii arat cum fac eu si rade sau incearca sa o ia pe a mea. Eu il mai las cu ea sa se joace pana o scapa jos.

simmo attached the following image(s):
screenshot_20200905-080355_chrome.jpg

AndreV
Scris: Saturday, September 5, 2020 8:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:

In spital cand am nascut asa au recomandat la toate mamicile, la 6 saptamâni.

Da, asa ne-au zis si noua Regina Maria.
Anitta76
Scris: Sunday, September 6, 2020 7:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Multumesc fetelor!computerlove
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 6, 2020 12:56 PM
Nivel

simmo wrote:

Adina, pana sa scrii tu, eu nu am auzit de asa ceva. Eu cred ca fiecare are buricul diferit. Al meu spre exemplu are linii negre in el (ca si cum nu s-a curatat complet), dar oricat l-as spala nu se curata. Pediatra a zis ca este ok. Sincer si eu am cum are el de cand ma stiu, doar ceva mai putin. Am zis ca poate in timp se mai curata.
Pediatru sigur te va lamuri. Nici eu nu cred in leacurile babesti, cum era si moda infasat picioare ca sa nu fie cracanat.
Nici al meu nu sta la periat, mai mult rade. Nici nu pot numi spalat pe dinti. Ii arat cum fac eu si rade sau incearca sa o ia pe a mea. Eu il mai las cu ea sa se joace pana o scapa jos.
Simmo nici eu nu am auzit si nu stiam.Credeam ca asa este normal sa arate pana a venit cumnata acum intr-o zi la noi si ma intrebat ca eu nu am pus banut pe buric ca este iesit inafara.Zic ce?cum?unde?cand?omgLol de atunci ma tot gandesc ca oare nu este ok?dar din fericire maine ajungem la pediatru si sper sa ma lamureasca el.Iti pun poza cum arata si asa ia fost de cand so nascutNuStiu sper sa fie totul ok,vom vedeauff

Adina Mariana attached the following image(s):
screenshot_20200906_124942.jpg

Adina Mariana
Scris: Sunday, September 6, 2020 1:04 PM
Nivel

Fetelor voi cum reusiti sa ii faceti pe bebei sa tina sosetele in picioare?noi nu putem purta pantaloni normali numa intruna ca daca ii dau normali trebuie sosete si le trage afara,la fel si incaltamintele si daca nu reuseste incepe sa planga.Am incercat sosete si mai scurte,si mai lungi,si mai strambe,si mai largi degeaba,in secunda 2 sunt jos si dupa in guraBig Surprise Hilar inclusiv noaptea si da jos cum se foieste.Asa ca noaptea il culc cu ciorap chilot lung dar ziua i-as da si eu ceva mai frumos pe elCrazy
Florentinna
Scris: Sunday, September 6, 2020 1:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Adina Mariana wrote:
Fetelor voi cum reusiti sa ii faceti pe bebei sa tina sosetele in picioare?noi nu putem purta pantaloni normali numa intruna ca daca ii dau normali trebuie sosete si le trage afara,la fel si incaltamintele si daca nu reuseste incepe sa planga.Am incercat sosete si mai scurte,si mai lungi,si mai strambe,si mai largi degeaba,in secunda 2 sunt jos si dupa in guraBig Surprise Hilar inclusiv noaptea si da jos cum se foieste.Asa ca noaptea il culc cu ciorap chilot lung dar ziua i-as da si eu ceva mai frumos pe elCrazy

Adina, eu auzisem de faza cu banutul pe buric pe la tara...nu am pus la nici un copil si nici nu o sa recurg la mituri de asteaLol . Cu siguranta daca era ceva iti spunea doctorul la control sau daca tot mergi il intrebi pt linistea ta dar eu zic ca e normal buricul.
La sosete si noi ne chinuim, abia reusesc sa ii dau, nu apuc sa o incalt ca deja sunt jos si o tinem asa pana reusesc sa dau si papucul..acuma noi am inceput si sa ne deschidem la body, cum s a racit afara, noaptea ii dau body cu capse dar pana adoarme il deschide si il da jos de min 10 oriLol pana se plictiseste. Trebuie sa caut alta varianta de pijama.
Andra09
Scris: Sunday, September 6, 2020 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Mihaela14 wrote:
Buna mamici!!
Aderam si noi la grupul vostru, eu sunt o mamica implinita si fericita, mamica lui Petru David! hearts coeur

Felicitari!!! Ce minuna?ie de baietel ai computerlove
Andra09
Scris: Sunday, September 6, 2020 4:47 PM
Nivel

Florentinna wrote:
Buna mamici dragi, ne realaturam clubului pentru a 2 a oaraLol cu bebe Dominic de o saptamana.
Deocamdata e binisor cu 2 copii asa mici acasa dar inca e sotul in concediu sper sa fie tot asa ok si cand voi ramane singura cu ei pe zi.
Va pup mamicicomputerlove

Felicitari!!! Bravoo
Andra09
Scris: Sunday, September 6, 2020 4:51 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:

He he hohot si Miruna e fan sosete... Sa le manânce, ca în picioare nu stau 1 secunda. Eu ii pun strampiscratch
Mihaela14
Scris: Sunday, September 6, 2020 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Andra09 wrote:

Felicitari!!! Ce minuna?ie de baietel ai computerlove

Multumesc Andracomputerlove
fluturash26
Scris: Sunday, September 6, 2020 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Buna fetele! Am nascut si azi am ajuns acasa. Intre timp a inceput sa aiba o secretie galbuie din ochisor si i se lipeste ochisorul...ce ar putea fi si ce sa ii fac sa ii treaca? Nu am unde sa ma duc acum cu el...maine o sa sun sa caut un pediatru care poate veni acasa..
Sunt asa suparata cu ochisorul astapale pale
simmo
Scris: Sunday, September 6, 2020 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
fluturash26 wrote:
Buna fetele! Am nascut si azi am ajuns acasa. Intre timp a inceput sa aiba o secretie galbuie din ochisor si i se lipeste ochisorul...ce ar putea fi si ce sa ii fac sa ii treaca? Nu am unde sa ma duc acum cu el...maine o sa sun sa caut un pediatru care poate veni acasa..
Sunt asa suparata cu ochisorul astapale pale

Felicitari. Bebe sanatos si voios.

Noi am avut secretie galbuie la 2 luni. A trecut cu iridium baby.

Pana ai si o parere avizata, poti sa-l cureti cu ser fiziologic si comprese sterile.

Mai este un grup pe FB Alo, dna doctor! unde raspund doar medici. Poti face o poza si sa intrebi. Problema este ca uneori se raspunde greu, in functie de timpul disponibil al doctorilor.
maria2013
Scris: Sunday, September 6, 2020 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fluturash, încearca sa cureti cu ser fiziologic, pus pe compresa sterila. Curata dinspre coltul ochiului spre nas, trece o singura data compresa într-un loc! Nu reveni în acelasi loc cu aceeasi compresa, pentru a nu imprastia o eventuala infectie si niciodata nu folosi aceeasi compresa de doua ori! Fiecare ochi cu compresa lui, sau compresele lui, daca e nevoie sa dai de mai multe ori! Sa nu folosesti ceai pentru a curata ochii! Succes, sa fie ceva trecator si sa va vedeti curând linistiti de ale voastre! Cum a reactionat Carla?
Iulia13
Scris: Sunday, September 6, 2020 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
simmo wrote:

Felicitari. Bebe sanatos si voios.

Noi am avut secretie galbuie la 2 luni. A trecut cu iridium baby.

Pana ai si o parere avizata, poti sa-l cureti cu ser fiziologic si comprese sterile.

Mai este un grup pe FB Alo, dna doctor! unde raspund doar medici. Poti face o poza si sa intrebi. Problema este ca uneori se raspunde greu, in functie de timpul disponibil al doctorilor.

Si noi am folosit iridium baby,chiar foarte bune. Cel mai bine e sa vezi ce iti zice si pediatrul Fluturash pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.