Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Thursday, September 3, 2020 1:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
GeorgianaB wrote:

Nu stiu daca s-a scris dar contactul piele pe piele mai ajuta, bebe a avut niste episoade urate de colici la inceput si il ajuta pozitia broscuta mai ales in timp ce dormea.

Da, mai facem si skin to skin :)
Adina Mariana
Scris: Thursday, September 3, 2020 5:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
AndreV wrote:

Probabil asta e si la noi. Pana acum adormeam cuminti in pat, acum nu reusim nici macar in brate, leganat.Ea de la inceput dormea bine noaptea, si ziua erau somnurile scurte, dar na, asta e. Asteptam sa treaca. Te cred ca ti-e greu. Nici nu-mi pot imagina cat de obosita poti fi. Dar o sa treaca si la tine.computerlove

Imi puteti recomanda ceva carte pentru diversificare? Mai avem un pic, dar as vrea sa citesc cate ceva, sa fiu pregatita cat de cat.
Da,o sa treaca.Noua acum ne ies 2 dintisori de sus si saracul chiar il inteleg.Eu ma odihnesc si ziua langa el altfel nu fac fatza zilei de oboseala.
Legat de diversificare eu de pe internet,flaveur,grupuri pe fb m-am inspirat si ce mi-o mai spus medicul.Daca esti pe fb.intra in grupuri de diversificare si poti culege informatii de acolo,dupa le pui cap la cap cum crezi tu si le arati medicului pediatru si vezi ce iti spune.Atat cartile cat si parerile vor fi ft.diferite cand vine vorba despre dversificare de aceea eu nu stiu o carte care sa cuprinda tot ce as fi vrut eu sa stiuNuStiu de aceea am cules informatii din mai multe parti.
adina1109
Scris: Thursday, September 3, 2020 6:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Anitta76 wrote:

Curaj, tu oricum esti o eroina! Ai incercat cu sunete albe? Suzeta accepta bebeii sau alaptezi? Eu o mai calmam cu suzeta cateva secunde pt ca toate picaturile din lume aveam impresia ca mai rau faceauuff Multa rabdare iti doresc si inca putin...O sa scapa?i de ei!

Multumesc din suflet .... da, am încercat fel si fel de sunete , suzete si paturica calda pe burtica, bicicleta la fiecare scutec schimbat .... De ieri am inceput sa le dau infacol si am avut o noapte chiar ok hainoroc hainoroc Doamne ajuta sa fi gasit solutia
adina1109
Scris: Thursday, September 3, 2020 6:38 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Adina, recomand sa folosesti sunete albe de pe telefon/tv sau orice alt device. Folosirea feonului este periculoasa deoarece se incinge si poate lua foc. Plus ca consuma de rupe.
La noi mai functiona si filmuletul asta
https://youtu.be/QJANrh5uupQ

Pt colici le noi ne-a ajutat kebene baby, sau orice alte combinatie de simeticona+probiotic.

Fetelor, ati patit ca la eruptiile dentare ,bebbeii sa aibe scaunul foarte urat mirositor (a oua stricate)? Ii curge si nasul. Acum 12 zile i-au iesit 2 dintisori si astazi prima maseluta si cred ca urmeaza si a doua.alcool

Multumesc , o sa le pun si filmule?ul dat de tine Cheek Kiss
adina1109
Scris: Thursday, September 3, 2020 6:43 PM
Nivel

Dragi mamici, ecografia de sold trebuie obligatoriu la 6 saptamani sau pot depa?i ? Gen sa le fac la 7-8 saptamani . Nu gasesc loc disponibil in regina Maria pana in 6 saptamani. Sau unde ati facut voi si medicul a fost ok ? ( dacă sunteti din București ) Multumesc mult
simmo
Scris: Thursday, September 3, 2020 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
adina1109 wrote:
Dragi mamici, ecografia de sold trebuie obligatoriu la 6 saptamani sau pot depa?i ? Gen sa le fac la 7-8 saptamani . Nu gasesc loc disponibil in regina Maria pana in 6 saptamani. Sau unde ati facut voi si medicul a fost ok ? ( daca sunteti din Bucure?ti ) Multumesc mult

Buna,

Din cate stiu poti sa mai amani putin, nu trebuie fix la 6 saptamani.

Noi am fost la Sanador, la primul doctor ce facea si pentru bebelusi. Am nimerit la o dna foarte ok; bebe a dormit pe tot timpul ecografiei, nu l-a deranjat deloc aparatul sau gelul, dar ?i dna doctor a fost finuta.

La RM mi se pare ca am gasit mai tarziu sau foarte departe de noi si am cautat in alta parte.
Iulia13
Scris: Thursday, September 3, 2020 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
adina1109 wrote:
Dragi mamici, ecografia de sold trebuie obligatoriu la 6 saptamani sau pot depa?i ? Gen sa le fac la 7-8 saptamani . Nu gasesc loc disponibil in regina Maria pana in 6 saptamani. Sau unde ati facut voi si medicul a fost ok ? ( daca sunteti din Bucure?ti ) Multumesc mult

Poti si la 7-8. Au mai fost cazuri pupici
Adina Mariana
Scris: Thursday, September 3, 2020 11:43 PM
Nivel

Mamici ii o problema daca lui Luca ii umflat putin buricul?asa iesit inafara?mie teama sa nu fie hernie ombilicala.Eu nu i-am pus banut..poate trebuiauff
Florentinna
Scris: Friday, September 4, 2020 1:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Buna mamici dragi, ne realaturam clubului pentru a 2 a oaraLol cu bebe Dominic de o saptamana.
Deocamdata e binisor cu 2 copii asa mici acasa dar inca e sotul in concediu sper sa fie tot asa ok si cand voi ramane singura cu ei pe zi.
Va pup mamicicomputerlove
simmo
Scris: Friday, September 4, 2020 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Florentinna wrote:
Buna mamici dragi, ne realaturam clubului pentru a 2 a oaraLol cu bebe Dominic de o saptamana.
Deocamdata e binisor cu 2 copii asa mici acasa dar inca e sotul in concediu sper sa fie tot asa ok si cand voi ramane singura cu ei pe zi.
Va pup mamicicomputerlove

Felicitari! Sa-ti traiasca amandoi.

Alina89, daca ne mai citesti 'la multi ani'
AndreV
Scris: Friday, September 4, 2020 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
adina1109 wrote:

Noi la 6 am fost, si ne-a chemat iar la 5 luni, dar medicul de familie m-a certat. Ea zicea ca doar la 5 luni are rost, si astia de la privat doar au luat banii degeaba. uff
Mihaela14
Scris: Friday, September 4, 2020 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
AndreV wrote:

Noi la 6 am fost, si ne-a chemat iar la 5 luni, dar medicul de familie m-a certat. Ea zicea ca doar la 5 luni are rost, si astia de la privat doar au luat banii degeaba. uff

In spital cand am nascut asa au recomandat la toate mamicile, la 6 saptamâni.
Ella30
Scris: Friday, September 4, 2020 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Mamici ii o problema daca lui Luca ii umflat putin buricul?asa iesit inafara?mie teama sa nu fie hernie ombilicala.Eu nu i-am pus banut..poate trebuiauff

Nu stiu sa iti raspund dar cred ca cel mai bine te la lamuri pediatrul, pe 7 parca aveti programarea, nu ? Ne zisese si noua pediatra la prima vizita de ceva hernie dar pana la a doua vizita ca prin minune disparuse. Nu stiu nici regula sau traditia cu banutul..dar sincer nu cred in asa ceva.
Anitta76
Scris: Friday, September 4, 2020 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Buna mamici. O recomandare de pasta de dinti si periuta? Am inteles ca trebuie sa folosim de la primul dintisor dar daca nu a iesit de tot, decat jumatate?
Adina Mariana
Scris: Friday, September 4, 2020 11:42 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Nu stiu sa iti raspund dar cred ca cel mai bine te la lamuri pediatrul, pe 7 parca aveti programarea, nu ? Ne zisese si noua pediatra la prima vizita de ceva hernie dar pana la a doua vizita ca prin minune disparuse. Nu stiu nici regula sau traditia cu banutul..dar sincer nu cred in asa ceva.
Da,abia astept sa fie luni sa mergem la pediatru si sa se uite la buric si sa imi spuna daca este o problema.Atatea am sa o intreb ca trebuie sa mi le notezLol nici eu nu cred in traditia cu banutul si de aceea nici nu am pus dar cumnata tot imi spune ca daca ii puneam nu era asa si ca ea a pus la nepotel si nu are probleme...nah bine zic...nu este tare doar putin iesit inafara.Multumesc pt.raspunspupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.