Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna mamici. Voi ce scutece folositi pt bebei? Eu ma gandeam sa ii schimb...niciodata nu e prea tarziu Folosesc pampers premium care si nu mai sunt multumita deloc, am impresia ca de la un timp ii cam strica, si cumpar de cele mai multe ori din farmacie, rar cand mai plasez o comanda si pe emag. Sunteti super mul?umite de vreun tip anume? Merci |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Anitta76 wrote:Buna mamici. Voi ce scutece folositi pt bebei? Eu ma gandeam sa ii schimb...niciodata nu e prea tarziu Folosesc pampers premium care si nu mai sunt multumita deloc, am impresia ca de la un timp ii cam strica, si cumpar de cele mai multe ori din farmacie, rar cand mai plasez o comanda si pe emag. Sunteti super mul?umite de vreun tip anume? Merci Si noi am incercat mai multe dar pana la urma am ramas pe huggies elite soft si nu m-au dezamagit niciodata.Nu ii mai schimb altu. |
|

| Mirela.t83 wrote:Buna fetelor! A trecut 1 an. A fugit. Suntem bine, sanatosi..lipsa de timp, busy Times. Romania, mot,vreme calda. Era planuit altfel sa vina lumea la noi, dar pandemia ne-a cam pus pe stop. Suntem bine,bucurosi ca am reusit sa ajungem pentru ca nana sa ne ia din mot. Noi mai zabovim aici pe meleaguri pana im 12 septembrie. O saptamana usoara fetelor si zile insorite. Sa auzim de bine. https://ibb.co/Mg6v8NGhttps://ibb.co/41L5FGL Mirela la multi anisori,sa creasca mare si sanatos.Cam asa are parucul si baiatul meu doar ca putin mai scurt.Sunt atat de scumpi,ptiu pe ei si voi sunteti superbi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Anitta76 wrote:Buna mamici. Voi ce scutece folositi pt bebei? Eu ma gandeam sa ii schimb...niciodata nu e prea tarziu Folosesc pampers premium care si nu mai sunt multumita deloc, am impresia ca de la un timp ii cam strica, si cumpar de cele mai multe ori din farmacie, rar cand mai plasez o comanda si pe emag. Sunteti super mul?umite de vreun tip anume? Merci
noi la huggies pants, am incercat si lupilu se irita de la ei f rau , pampers la fel
huggies sunt singurii care sunt ok pt noi
|
|
| Multumesc mult! O sa incercam si noi huggies. Va imbratisez! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna mamici!! Aderam si noi la grupul vostru, eu sunt o mamica implinita si fericita, mamica lui Petru David! 
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mihaela, felicitari inca o data Bine ai venit printre mamici |
|

| Mul?umesc Alle |
|
| Mihaela14 wrote:Buna mamici!! Aderam si noi la grupul vostru, eu sunt o mamica implinita si fericita, mamica lui Petru David!  Buna ai venit draga noastra luptatoare! Ce faci? Cum sunteti? Cum este bebele, are colici? Te puuup |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bun venit, Mihaela! Ma bucur sa vad ca scrii aici! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mirela, scumpici foc cu totii.
Mihaela, felicitaru pentru minune. Sa va traiasca si sa fie sanatos. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Wowww, Mihaela imi aduc aminte de tine iubita!!!
Congrats! Super super super! Felicitari pentru minunea ta! |
|

| Va mul?umesc pentru primire si urari Anitta da, are colici destul de urate, acukm tot incercam sa le venim de hac. Am încercat espumisan dar fara prea mult efect, acum am trecut pe colidep pe baza de plante, ambele recomandate de dr
|
|

| Miha bine ai venit.Insfarsit ai ajuns si in aceasta casuta unde acum esti implinita.Legat de colici poti incerca si Protectis.Pe noi Protectisul ft.tare ne-a calmat.Ai grija cu Colidep...tot citesc si pe multi bebei ii constipa. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mihaela, bine ati venit. La noi a mers bine Sab Simplex. E acelasi lucru cu Espumisan, dar se pare ca ceva tot e diferit, ca de la espumisan o durea burtica, de la Sab nu avea nimic.
Mamici, cum adormiti voi copilasii?La noi somnul de noapte e foarte bine, adoarme in pat langa noi si apoi o punem in patut, doarme de la 10-6, papa si iar doarme pana la 10. In schimb ziua e de groaza. Intr-o vreme ne mergea bine cu regula de 90'. Acum degeaba o pun la somn, ne chinuim si 2-3 ore pana adoarme...asta in cazul fericit in care adoarme. Si doarme cate 20-40 minute, in cazul fericit. Ieri a fost cazul nefericit, in care a reusit sa doarma o ora si 10 minute adunate toata ziua(2somnuri). Am incercat in pat, brate, manduca, carucior, a fost degeaba. Daca cumva atipeste, se trezeste si inca se scutura, sa fie sigura ca i-a sarit somnul. N-ar fi bai, daca nu ar fi obosita, dar seara e epuizata si e scandal. |
|
|