Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Blu,sa imi spui si mie daca mergi sa o vezi daca merita banii |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Blu, la multi ani fericiti pentru puiul tau! Este taree dragalas flacaul! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| AleC wrote: Si in momentul de fata alaptezi cu aspenter? Asta e de fapt nedumerirea mea, daca doza de 75mg ar fi permisa, am intalnit pareri diferite.
Am vazut si eu ca sunt parerile diferite. Am luat cam o saptamana aspenter, iar acum trebuie sa iau de 3 ori pe saptamana, pe langa clexane. Am zis ca nu voi mai lua aspenter pana nu il intarc...cam 2 saptamani. Dar oricum doza de 0.75 este mica, nu cred ca afecteaza copilul alaptat. Am uitat sa o intreb asta pe dna U. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Alle.p wrote:Fetelor, sunt printre voi care au facut clexane si au nascut natural?
Buna,
Se poate naste natural cu clexane. Eu trebuia sa nasc asa, dar din alte motive am facut cezariana. Singurul lucru ce nu iti pot face este epidurala daca iei clexane. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| maria2013 wrote:Blu, vad ca esti din Bucuresti, deci poti merge la Bebetei sa le vezi. Noi acolo am putut compara. Coccole urbio avem noi, ce sa zic...ne puteam lipsi de ea la cat a stat degeaba..dupa 1 an cand a inceput sa mearga a fost mai mult focusata pe explorat, mers, vazut tot ce se poate.. Momentan am depozitat-o in debara si o sa o mai scoatem primavara viitoare cand poate va ajunge la pedale. Oricum parerea mea e ca nu se merita sa dati multi bani pe asa ceva. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Doamne Fluturash cum a trecut timpul asta.Ma uit la tiketul tau si nu imi vine sa cred ce putin mai ai.Parca acum ne-ai dat vestea ca ai ramas.Cum te simti?ce face bebe?cat cantareste?ti-ai facut bagajul?tot prin cezariana programata sa nasti?v-ati gandit la nume?pupici la burtica si tie |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina Mariana wrote:Doamne Fluturash cum a trecut timpul asta.Ma uit la tiketul tau si nu imi vine sa cred ce putin mai ai.Parca acum ne-ai dat vestea ca ai ramas.Cum te simti?ce face bebe?cat cantareste?ti-ai facut bagajul?tot prin cezariana programata sa nasti?v-ati gandit la nume?pupici la burtica si tie Azi am ultimul control si mai mult ca sigur ma va programa la cezariana... Am aproape gata bagajul si toate..nici mie nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul dar finalul asta de sarcina m-a facut K.O. in viata mea nu mi-a fost asa de rau...daca la prima aveam asa mari probleme la stomac clar nu mai faceam al doilea Numele va fi Victor Stefan Astept cu emotii controlul de azi, sper sa fi luat in greutate bine ca am renuntat la vitamine de vreo 2 luni ca imi era rau, de mancat nu am excelat din acelasi motiv..dar sa speram ca va fi bine. pupici. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Ce faceti? Nu am mai scris demult. Nu prea mai am când ce i drept. Majoritatea timpului sunt singura dar ?i când vine tati nu punem prea mare baza pe el ca nu prea le are cu Bebelu?ii. Noi am facut 6 luni pe 17 August ?i stam in fundule?. Am început sa ?i mâncam de pe la 5 luni jumate ?i ne plac legumele dar fructele nu prea. Voi când ati dat ou la bebelusi? Cumnatul meu care e pediatru mi a zis ca ii pot da la o luna de la începerea diversificarii ?i doar galbenu?ul...va pupa bebe Raducu |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| azi pitica mea face 9 luni... Oare când a trecut timpul asa repede? Noi am fost în vacanta 3 saptamani, la mare. Din pacate ultimele 4 zile internate, piticuta a facut laringita . Acum suntem acasa, mai avem tratament înca vreo 3 zile, sper sa scape si de tuse. Acum 3 zile i-au iesit si 2 dintisori, jos. Cu diversificarea stam foarte bine, zic eu, nu refuza nimic, dar are preferinte, ciorba la greu si piersici la orice ora E un copil foarte energic, cât e treaza e ca un titirez, când doarme mai reusesc sa fac câte ceva. Mai întru din când în când sa va citesc, dar de multe ori când mai scriu câte ceva, nu apuc sa si trimit, spuneti-mi secretul cum reusiti sa va organizati |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| simmo wrote:
Buna,
Se poate naste natural cu clexane. Eu trebuia sa nasc asa, dar din alte motive am facut cezariana. Singurul lucru ce nu iti pot face este epidurala daca iei clexane.
Multumesc La noi la spital nu se pune problema de epidurala, nu se face partea buna e ca nu am avut nevoie la primele nasteri si sper ca asta sa fie cel putin la fel de usoara
Andra, ce a trecut timpul ma bucur ca stai bine la capitolul diversificare...un stres in minus. Fluturash bafta la control Eve eu i-am dat ou din prima luna, si galbenus si albus. Oms recomanda introducerea tuturor alergenilor in primul an de via?a. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Alle, eu am avut cezariana la cald, dar am discutat cu medicul meu si despre eventualitatea nasterii spontane. M-a linistit, atunci, spunandu-mi ca, in cazul in care nasterea apare fara acea pauza de la ultima injectie, se controleaza totul în sala de nasteri prin administrarea de coagulant, la nevoie. Chiar ma linistise atunci si îmi lasase impresia ca asta ar trebui sa fie una din ultimele mele probleme. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Eve, si eu tot din prima luna i-am introdus. Daca in familie nu va stiti cu istoric de alergii, se recomanda introducerea alergenilor de la inceput. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Andra09 wrote: azi pitica mea face 9 luni... Oare când a trecut timpul asa repede? Noi am fost în vacanta 3 saptamani, la mare. Din pacate ultimele 4 zile internate, piticuta a facut laringita . Acum suntem acasa, mai avem tratament înca vreo 3 zile, sper sa scape si de tuse. Acum 3 zile i-au iesit si 2 dintisori, jos. Cu diversificarea stam foarte bine, zic eu, nu refuza nimic, dar are preferinte, ciorba la greu si piersici la orice ora E un copil foarte energic, cât e treaza e ca un titirez, când doarme mai reusesc sa fac câte ceva. Mai întru din când în când sa va citesc, dar de multe ori când mai scriu câte ceva, nu apuc sa si trimit , spuneti-mi secretul cum reusiti sa va organizati Off, imi pare rau sa aud asta...Si ce se mai distra pitica la mare Bine ca sunteti acasa acum si e totul bine. Va imbratisez si la multe lunite inainte Miru PS: si noi tot 2 dinti avem:027: |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Eva Buna,
Am introdus oul la 6l2s (prima oara galbenus, pe urma albus). A scris si maria mai devreme, daca nu aveti istoric in familie, puteti introduce si oul. Eu pentru linistea mea , orice aliment care este alergen, am dat putin la inceput, dupa care am marit doza treptat.
Andra, sanatate multa
E bine ca este mancacioasa fetita; sa o tina tot asa. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| eve23 wrote:Buna fetelor. Ce faceti? Nu am mai scris demult. Nu prea mai am când ce i drept. Majoritatea timpului sunt singura dar ?i când vine tati nu punem prea mare baza pe el ca nu prea le are cu Bebelu?ii. Noi am facut 6 luni pe 17 August ?i stam in fundule?. Am început sa ?i mâncam de pe la 5 luni jumate ?i ne plac legumele dar fructele nu prea. Voi când ati dat ou la bebelusi? Cumnatul meu care e pediatru mi a zis ca ii pot da la o luna de la începerea diversificarii ?i doar galbenu?ul...va pupa bebe Raducu
eu i-am dat de la 7 luni prima data un sfert de ou apoi jumatate dar intreg dar sa nu ai istoric de alergii , ti-a zis asa si consideri ca este ok introdul asa |
|
|