Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andra09
Scris: Saturday, May 30, 2020 11:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Georgy06 wrote:
Buna seara, fetelor! La ce varsta ati lasat bebelusii sa doarma si pe burtica? Al meu de vreo doua saptamani doar asa vrea sa doarma, se rostogoleste pana ajunge in pozitia dorita.iar eu de frica, stau si il tot intorc, pentru ca am tot citit ca nu e sigur pentru ei sa doarma pe burta..

Bebelina mea a început fix acum 6 zile, la 6 luni fara o zi sa doarma pe burta. Toata noaptea nu am dormit, ea se punea pe burtica, eu o rasuceam, tot de frica. A doua noapte am lasat-o si doar am supravegheat-o, am vazut ca î?i întoarce ea capul când amorteste. Ea ?i pe zi ar sta doar pe burta.
Andra09
Scris: Monday, June 1, 2020 10:01 AM
Nivel

La multi ani, tuturor copila?ilor!!! Sa creasca mari si sanatosi, sa va aduca multe bucurii!! computerlove
kryssu92
Scris: Monday, June 1, 2020 10:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
La multi ani tuturor copilasilor.

Noi azi facem o luna. Eu zic ca a luat bine în greutate, nascut cu 2580 gr si 46 cm, am ajuns acasa cu 2380 gr, iar azi a avut 3625 gr. Joi la pediatru avea 50.5 cm.

E hranit mixt, eu nu am suficient lapte, asa ca ii dau si biberon dupa ce îl tin la sân. De 2 zile am schimbat laptele, de la PreNan la Nan 1 Optipro.
Iulia13
Scris: Monday, June 1, 2020 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
La multi ani tuturor copiilor si bebeilor!! hearts pupici
Adina Mariana
Scris: Monday, June 1, 2020 1:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
La multi ani minunilor micute de pe forum.Sa aveti o copilarie frumoasacoeur majoreta love
Andra09
Scris: Monday, June 1, 2020 2:13 PM
Nivel

kryssu92 wrote:
La multi ani tuturor copilasilor.

Noi azi facem o luna. Eu zic ca a luat bine în greutate, nascut cu 2580 gr si 46 cm, am ajuns acasa cu 2380 gr, iar azi a avut 3625 gr. Joi la pediatru avea 50.5 cm.

E hranit mixt, eu nu am suficient lapte, asa ca ii dau si biberon dupa ce îl tin la sân. De 2 zile am schimbat laptele, de la PreNan la Nan 1 Optipro.

Foarte bine a luat în greutate! Crestere frumoasa!!
Mirela.t83
Scris: Monday, June 1, 2020 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
MirelaD
Scris: Monday, June 1, 2020 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
La multi ani copii dragicoeur sa va bucura?i parin?ii în continuare ?i sa ave?i o copilarie a?a cum numai ei ve-o pot oferiCheek Kiss hearts
Alle.p
Scris: Monday, June 1, 2020 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
La multi ani tuturor copilasiilorcoeur sa ne traiascacoeur
Mirela, ai 2 flacai minunatiLove

Dragilor, cum s-a manifestat puseul de un anisor la voi? Sau regresia somnului?
De cateva zile puiul meu se trezeste foarte des noaptea, si la 20 de minute. Nu cred ca a mai avut 2 ore legate de somn. Se linisteste imediat la san, papa ce papa, mai mult in somn . Clar nu se trezeste de foame, nu cred ca e nici de la dintisori, desi e in plina eruptie dentara (nurofenul nu are nici un efect, de aici concluzia).
Deci, cum a fost la voi? Si cat mai tine?Crazy
Adina Mariana
Scris: Tuesday, June 2, 2020 8:19 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
La multi ani tuturor copilasilor!coeur
1 Iunie Fericit!hearts
https://ibb.co/10T2QTs
Ce frumosi copii.Sa va traiascacoeur
Adina Mariana
Scris: Tuesday, June 2, 2020 8:23 AM
Nivel

Alle.p wrote:
La multi ani tuturor copilasiilorcoeur sa ne traiascacoeur
Mirela, ai 2 flacai minunatiLove

Dragilor, cum s-a manifestat puseul de un anisor la voi? Sau regresia somnului?
De cateva zile puiul meu se trezeste foarte des noaptea, si la 20 de minute. Nu cred ca a mai avut 2 ore legate de somn. Se linisteste imediat la san, papa ce papa, mai mult in somn . Clar nu se trezeste de foame, nu cred ca e nici de la dintisori, desi e in plina eruptie dentara (nurofenul nu are nici un efect, de aici concluzia).
Deci, cum a fost la voi? Si cat mai tine?Crazy
Alle la noi cand i-au iesit primii dintisori de jos abia a dormit noaptea.Se foia intruna,doar la san se linistea ca deja amorteam toata.Asa am tinut-o o saptamana plus ca nu a vrut sa bage nimic,nimic de mancare in gura inafara de san si era ft.marait mereu,vroia doar in brate la noi.La voi poate fi si regresia de somn de la 1 an dar daca spui ca sunteti in plina eruptie dentara poate fi si asta cauza si va trece dupa ce ii ies.Oricum stai linistita ca nu cred ca dureaza mai mult de 10 zile.La fiecare copilas este diferit cat dureaza.Cata rabdare ne trebuieBig Surprise DistanceKiss
AndreV
Scris: Wednesday, June 3, 2020 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Andra09 wrote:

Supozitorul poate nu se absoarbe, dar se invata sa fie stimulata de el ca sa faca. Dar este constipata sau face doar mai rar, cu consistenta normala?

Face la doua trei zile, consistenta normala. Nu cred ca e constipata, mai degraba nu stie cum sa faca. La constipatie ar trebui sa fie tare, din cate stiu. Rau e ca se tot screme si plange. Dar am incercat sa scoatem foarte bine aerul si o lasam asa, sa se invete sa faca. Parca s-a mai ameliorat situatiadance

Alta intrebare poate stupida, dar n-am pe nimeni cu bebe intre neamuri/prieteni, sa-i intreb...voi cat de des mergeti la pediatru? In oraselul unde stau avem doar medic de familie. Pentru pediatru trebuie sa ajung intr-un oras mare. Numai ca nu stiu cum e recomandat sa mergem...
Si inca ceva.
GeorgianaB
Scris: Wednesday, June 3, 2020 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AndreV wrote:

Face la doua trei zile, consistenta normala. Nu cred ca e constipata, mai degraba nu stie cum sa faca. La constipatie ar trebui sa fie tare, din cate stiu. Rau e ca se tot screme si plange. Dar am incercat sa scoatem foarte bine aerul si o lasam asa, sa se invete sa faca. Parca s-a mai ameliorat situatiadance

Alta intrebare poate stupida, dar n-am pe nimeni cu bebe intre neamuri/prieteni, sa-i intreb...voi cat de des mergeti la pediatru? In oraselul unde stau avem doar medic de familie. Pentru pediatru trebuie sa ajung intr-un oras mare. Numai ca nu stiu cum e recomandat sa mergem...
Si inca ceva.

Bebe este inca mic si poate nu s-a acomodat sistemul digestiv cu laptele, majoritatea se screm si invata sa traga partzuri :D
Noi am fost la medicul de familie atunci cand am avut de facut vaccinurile, la pediatru am fost de 2 ori pt un vaccin optional (antigripal), asta doar pt ca Luca nu a avut probleme serioase care sa necesite vizita la medic.
Florentinna
Scris: Thursday, June 4, 2020 10:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Andre, la noi medicul de familie e si pediatru. La noi a vebit ea acasa a 2 a zi dupa ce am venit de la spital si la o luna sa vada cum e bebe. In rest am fost noi la ea cand trebuia sa ii facem vaccinul. Ultima oara am fost pt vaccinul de 1 an si mi-a zis ca daca totul e ok si nu avem probleme sa mergem macar o data pe an sa o vada.
AndreV
Scris: Thursday, June 4, 2020 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Multumesc mult fetelor pentru lamurire. Ce bine ca sunteti! computerlove La noi nu a venit medicul de familie, ca a fost cu corona si ea fiind in varsta, probabil se temea, asa ca nu a vazut-o inca.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.