Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Georgy06 wrote:Buna seara, fetelor! La ce varsta ati lasat bebelusii sa doarma si pe burtica? Al meu de vreo doua saptamani doar asa vrea sa doarma, se rostogoleste pana ajunge in pozitia dorita.iar eu de frica, stau si il tot intorc, pentru ca am tot citit ca nu e sigur pentru ei sa doarma pe burta.. Bebelina mea a început fix acum 6 zile, la 6 luni fara o zi sa doarma pe burta. Toata noaptea nu am dormit, ea se punea pe burtica, eu o rasuceam, tot de frica. A doua noapte am lasat-o si doar am supravegheat-o, am vazut ca î?i întoarce ea capul când amorteste. Ea ?i pe zi ar sta doar pe burta. |
|

| La multi ani, tuturor copila?ilor!!! Sa creasca mari si sanatosi, sa va aduca multe bucurii!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| La multi ani tuturor copilasilor.
Noi azi facem o luna. Eu zic ca a luat bine în greutate, nascut cu 2580 gr si 46 cm, am ajuns acasa cu 2380 gr, iar azi a avut 3625 gr. Joi la pediatru avea 50.5 cm.
E hranit mixt, eu nu am suficient lapte, asa ca ii dau si biberon dupa ce îl tin la sân. De 2 zile am schimbat laptele, de la PreNan la Nan 1 Optipro. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| La multi ani tuturor copiilor si bebeilor!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| La multi ani minunilor micute de pe forum.Sa aveti o copilarie frumoasa |
|

| kryssu92 wrote:La multi ani tuturor copilasilor.
Noi azi facem o luna. Eu zic ca a luat bine în greutate, nascut cu 2580 gr si 46 cm, am ajuns acasa cu 2380 gr, iar azi a avut 3625 gr. Joi la pediatru avea 50.5 cm.
E hranit mixt, eu nu am suficient lapte, asa ca ii dau si biberon dupa ce îl tin la sân. De 2 zile am schimbat laptele, de la PreNan la Nan 1 Optipro. Foarte bine a luat în greutate! Crestere frumoasa!! |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| La multi ani tuturor copilasilor! 1 Iunie Fericit! https://ibb.co/10T2QTs |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| La multi ani copii dragi sa va bucura?i parin?ii în continuare ?i sa ave?i o copilarie a?a cum numai ei ve-o pot oferi |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| La multi ani tuturor copilasiilor sa ne traiasca Mirela, ai 2 flacai minunati
Dragilor, cum s-a manifestat puseul de un anisor la voi? Sau regresia somnului? De cateva zile puiul meu se trezeste foarte des noaptea, si la 20 de minute. Nu cred ca a mai avut 2 ore legate de somn. Se linisteste imediat la san, papa ce papa, mai mult in somn . Clar nu se trezeste de foame, nu cred ca e nici de la dintisori, desi e in plina eruptie dentara (nurofenul nu are nici un efect, de aici concluzia). Deci, cum a fost la voi? Si cat mai tine? |
|

| Ce frumosi copii.Sa va traiasca |
|

| Alle.p wrote:La multi ani tuturor copilasiilor  sa ne traiasca Mirela, ai 2 flacai minunati Dragilor, cum s-a manifestat puseul de un anisor la voi? Sau regresia somnului? De cateva zile puiul meu se trezeste foarte des noaptea, si la 20 de minute. Nu cred ca a mai avut 2 ore legate de somn. Se linisteste imediat la san, papa ce papa, mai mult in somn . Clar nu se trezeste de foame, nu cred ca e nici de la dintisori, desi e in plina eruptie dentara (nurofenul nu are nici un efect, de aici concluzia). Deci, cum a fost la voi? Si cat mai tine? Alle la noi cand i-au iesit primii dintisori de jos abia a dormit noaptea.Se foia intruna,doar la san se linistea ca deja amorteam toata.Asa am tinut-o o saptamana plus ca nu a vrut sa bage nimic,nimic de mancare in gura inafara de san si era ft.marait mereu,vroia doar in brate la noi.La voi poate fi si regresia de somn de la 1 an dar daca spui ca sunteti in plina eruptie dentara poate fi si asta cauza si va trece dupa ce ii ies.Oricum stai linistita ca nu cred ca dureaza mai mult de 10 zile.La fiecare copilas este diferit cat dureaza.Cata rabdare ne trebuie |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra09 wrote: Supozitorul poate nu se absoarbe, dar se invata sa fie stimulata de el ca sa faca. Dar este constipata sau face doar mai rar, cu consistenta normala?
Face la doua trei zile, consistenta normala. Nu cred ca e constipata, mai degraba nu stie cum sa faca. La constipatie ar trebui sa fie tare, din cate stiu. Rau e ca se tot screme si plange. Dar am incercat sa scoatem foarte bine aerul si o lasam asa, sa se invete sa faca. Parca s-a mai ameliorat situatia
Alta intrebare poate stupida, dar n-am pe nimeni cu bebe intre neamuri/prieteni, sa-i intreb...voi cat de des mergeti la pediatru? In oraselul unde stau avem doar medic de familie. Pentru pediatru trebuie sa ajung intr-un oras mare. Numai ca nu stiu cum e recomandat sa mergem... Si inca ceva. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AndreV wrote:Face la doua trei zile, consistenta normala. Nu cred ca e constipata, mai degraba nu stie cum sa faca. La constipatie ar trebui sa fie tare, din cate stiu. Rau e ca se tot screme si plange. Dar am incercat sa scoatem foarte bine aerul si o lasam asa, sa se invete sa faca. Parca s-a mai ameliorat situatia Alta intrebare poate stupida, dar n-am pe nimeni cu bebe intre neamuri/prieteni, sa-i intreb...voi cat de des mergeti la pediatru? In oraselul unde stau avem doar medic de familie. Pentru pediatru trebuie sa ajung intr-un oras mare. Numai ca nu stiu cum e recomandat sa mergem... Si inca ceva.
Bebe este inca mic si poate nu s-a acomodat sistemul digestiv cu laptele, majoritatea se screm si invata sa traga partzuri :D Noi am fost la medicul de familie atunci cand am avut de facut vaccinurile, la pediatru am fost de 2 ori pt un vaccin optional (antigripal), asta doar pt ca Luca nu a avut probleme serioase care sa necesite vizita la medic. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Andre, la noi medicul de familie e si pediatru. La noi a vebit ea acasa a 2 a zi dupa ce am venit de la spital si la o luna sa vada cum e bebe. In rest am fost noi la ea cand trebuia sa ii facem vaccinul. Ultima oara am fost pt vaccinul de 1 an si mi-a zis ca daca totul e ok si nu avem probleme sa mergem macar o data pe an sa o vada. |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Multumesc mult fetelor pentru lamurire. Ce bine ca sunteti! La noi nu a venit medicul de familie, ca a fost cu corona si ea fiind in varsta, probabil se temea, asa ca nu a vazut-o inca. |
|
|