Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Sunday, January 10, 2021 3:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Blushing
laura513 wrote:
Laura scumpo, chiar m-am intrebat deseori ce mai faceti voi. Imi pare rau sa aud toate astea, speram ca el sa se fi calmat un pic si sa fi inceput sa se implice, dar vad ca toti sunt la fel.

Femei care le fac pe toate singure si perfect? Despre ce vorbim? Vreau si eu sa vad una Lol Eu fiind mama singura, da, le fac pe toate, dar pe rand. Si mereu zici ca a trecut o tornada prin living, bucataria in general e intr-un haos complet, asta pentru ca am si serviciu si copil, asa ca ne organizam cum putem in timpul saptamanii si mai recuperam in weekend.

Faptul ca nu-l intereseaza de sanatatea ta mi se pare revoltator, pentru ca am fost si eu acolo. Am fost cu fetita dupa mine sa-mi repar un dinte stricat din timpul sarcinii si mi-a aruncat in scarba "dar ce grija ai tu de tine!" NuImiPasa Eu una, asa ceva nu vreau sa mai aud vreodata. Si nu e singura data, cand ma simteam rau ma trata ca si cum m-as preface pale

Iti spun acum din perspectiva unei femei care, dupa cum stii, a trait o asemenea relatie: Nici la voi nu se va schimba nimic in bine, dimpotriva, va fi tot mai rau. E o relatie toxica iar pe tine te depersonalizeaza si copila va avea de suferit alaturi de tine. Daca "stai pentru copil" in aceasta relatie, atunci opreste-te, respira, fa-ti un plan si pleaca. Copilul nu trebuie sa traiasca intr-un mediu nesanatos si unde vede zi de zi cum tatal ii jigneste mama.

Sper sa gasesti puterea sa faci ce e mai bine pentru amandoua. Nu sunt pro divorturi, dar voi o taraganati asa de ani intregi si dragoste cu forta nu se prea poate.

Am fost si eu asa (noroc ca maica-sa imi tinea partea ca altfel cred ca o luam razna) si mi-au fost necesari aproape 2 ani sa inteleg prin ce am trecut si sa fiu 1000% convinsa ca a fost cea mai buna decizie sa divortez. In plus, merg la psiholog din octombrie si inca am multe chestii despre care nu am reusit sa vorbesc, pentru ca sunt al naibii de dureroase. Dar macar acum si eu si copilul suntem fericite, il vede pe taica-su si se bucura de el cand vine pe la ea la programul de vizita (acum negociem, nu i-o las strict cat scrie in program ci cat poate el sa stea prin zona). El se implica mult mai mult decat atunci cand traiam in aceeasi casa, in sensul ca alea 3-4 zile le petrece 100% cu ea, iar eu nu mai aud critici, ma simt puternica si fetita ma iubeste chiar daca casa e vraiste si vasele morman in chiuveta. Din prima clipa cand am plecat, am simtit ca ma descurc mult mai bine singura.

Curaj! Te imbratisez! Cheek Kiss

Buna draguto.
Multumesc ca te mai întrebai ce mai facem noi doua ( eu ?i Lau meu AngelNot )
Schimbare în bine nu prea este aproape deloc . Singura schimbare a lui , dupa n comentarii din partea mea , ca nu sta cu fata DELOC, o mai ia cate un sfert de ora la gâdilat/ jucat/a pus o in gluma, mergea pe tavan Hilar si la fie mia , nici nu i place topai bounce sic
?i faza cu ma?ina, am insistat eu , sa o ia în ma?ina, asta vara, ii un pic de panta, pâna la poarta care trebe sa si o deschida cu mâna, când ajunge acasa, ca sa bage masina n curte . Nu s decât, vreo 5 metri oarecum, dar ei ii place . Mie , el, imi spunea ca nu poate , ca nu o mai pune în scaun ca amenda ca.... bla bla bla . Nu de alta, dar Lau, Cand aude ca se deschide poarta, URLA cât o tine guri?a aia ei dulce, TATA TA TA si ii direct la u?a Lol
O mare bucurie pe ea, când fuge , de multe ori si descul?a, la el in bra?e , o iube?te ?i el , nu a? PUTEA spune ca nu DOAR CA EL SE vrea înca pe primul LOC, care eu i am spus o n fa?a, ca acuma am o PRIORITATE: FATA MEA, LAU . Pt ea trebuie sa fac totul, sa o schimb, sa o spal, sa i dau sa manânce, de multe ori ,trebuie sa i bag eu in guri?a cu linguri?a, ras , pe când el , e destul de mare, capabil sa faca singur toate astea, numai ca eu , chiar nu stau dupa el ,cum statea ma sa toata ziua , cât timp a fost aici, peste tot, era dupa el ,numai la baie nu mergea ras hohot el, în camera la tv/ calculator ....ea dupa el...
El, in gradina....ea dupa el
Daca asta vara, când repara n pod , si acolo s a dus dupa el hohot Cray
Laura, tu ai avut noroc, ca maica sa, lu al tau, fost so?, ?inea cu tine..... in schimb aici , în cazul meu , sunt 2 contra 1 Cray
Nici pe el nu l interesa sanatatea mea DOAR CA pâna la urma ma duce sau mergem impreuna la dentist, sta cu fata pâna mi face mir, banuiesc si dupa aceea ,mergem sa l lasam pe el la munca ?i noi acasa.... habar n am , b am discutat detalii exacte. Problema ii ca, cu o zi înainte, z rabufnit când a auzit ca tre sa merg la dentist si ca el ar avea de mers la banca la Arad , si dupa aia la munca daca merge sau nu .....NuStiu DAR SIGUR s a sfatuit cu handicapata aia de " ma sa " si o ajuns la concluzia ca trebe sa merg sa mi rezolv cumva dantura. ?inând cont ca atunci, când ma lua cate o criza de dinte/masea/ amigdalita/ ureche/ tâmpla... bagam calmante n mine, ii pasam fata, sa se aranjeze cu ea ca eu nu mai pot de durere ....
Probabil si asta e un motiv pt care ma face sa merg la dentist, ca sa nu mai trebuiasca sa i suporte nervii/ fi?ele lui fie mia, când o apuca hohot
Azi, când o îmbracam sa ies cu fata afara.... o apuca tam tam uri de ale ei...urlete/ ?ipete / nu vrea nimika....
El, de acolo, TOATA e?ti MA ta, ai gura lu MA ta
Eu angry disputa1 banghead ii zic ok, are gura mea , are pu?a mea ca i fata DAR are NERVII / CRIZELE TALE
....
Momentan tot stau si caut variante. Înca n am gasit o solutie care sa fie buna pt noi doua.
Sper din tot sufletul sa ajunga avocata mea , decizia ce a luat o judecatorul în cazul meu, de când m a bagat ala sub ma?ina n Timi?oara, of ca atunci, adica de atunci sunt 30 zile timp în care trebuie sa primesc niste bani , 20.000 euro daca nu face nimeni recurs/ apel , si o data ce am ceva bani, o sa ma pot duce ,la Petro?ani, la mine acasa, sa mi pun la punct apartamentul si dupa aceea vom discuta altfel . Am vorbit si cu avocata mea, despre faza in care sunt cu tatal feti?ei mele si legal , nu pot face NIMIKA. Sa mai am pu?ina rabdare, si dupa aceea , loc de munca , fata la cre?a si altfel sta treaba DOAR CA ACUMA înca nu pot face NIMIKA. ?i a?a, m a amenin?at ca ma scoate afara din casa ?i multe alte chestii.
Dragoste cu forta nu se poate.
Ai punctat bine .
Stau si ma gandesc, de multe ori , oare m a iubit vreodata cu adevarat?
Sincer , dupa mine si matu?a mea , care e si moa?a lu Lau, el, n a ?tiut sa fie barbat de la început, referitor la rela?ia cu mine si relatia cu ma sa .punct . Daca, era barbat, nu se ajungea la chestiile astea. Acuma, e mult prea târziu si n plus , eu chiar nu am cum sa l cumpar ... ?i sincer .... Nu cred ca a? mai vrea ....vorbind între noi femeile.
Sunt SINGURA, Vinga-Arad ,casa unde stam, casa lui si a lu ma sa .... pe tati nu l mai am din pacate si sigur se învârte n mormânt saracul cum vede cum se comporta animalul asta cu mine , mama ?i sora mea , is in Italia ...
Intr o seara, când iara ne certam, i am spus plângând, vezi ma, daca Doamne feri se intampla ceva cu mine, nu te gândi ca o sa mi cre?ti fata tu pt ca mai am si neamuri, nu sunt singura. Tu singur, nu esti in stare . Ma ta ii batrâna. Nu fi sigur ca o sa ramâna la tine....
Nu mi aduc aminte de la ce a început cearta, ca in fiecare zi .... dar nu mai puteam nici eu ....
Exact cum imi spune si matu?a mea ,în final e?ti si tu om , te dor, te saturi de acela?i comportament de rahat. ?i are dreptate.
Nu pot sa ajung în Italia, unde mi ar fi de 1000 de ori mai bine din 2 motive, 1 virusul asta de rahat care este sau nu este
2 nu mi da semnatura nici mort tac so, odata ca cica n are bani dar mai sigur ii varianta mea , de frica ca nu ma mai întorc cu fata înapoi ?i asta nu i convine....
Chiar daca, vorbind sincer ,între femei, cred ca am ramas gravida din gre?eala, nu ca ar fi vrut foarte mult si el
Am un singur atuu, daca pot sa l numesc a?a. În Italia , el , mergând la doctori, psihologi , dupa câtva timp , au ajuns la concluzia ca sufera de sindromul Bipolar. Nu reusesc nici cum sa gasesc/ sa aflu ce drepturi au si ce pot face si ce nu,gen, auzisem de la dr lor de familie, ca n au voie sa lucreze aia cu bipolarul....
Buddy1 Cheek Kiss
Sper ca mâine, azi , sa pot sa scriu pe pe calculator. Pe tel , ma lasa sa dau repet la vreun coment, în schimb pe calc ... ca ?i cand tema ii închisa/ subiectul ii închis deja .
Noapte buna fetelor
Mihaelaalin
Scris: Tuesday, January 12, 2021 3:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna mamici,am din nou o “mica problema “cu bebe,de doua trei zile nu mai face caca asa de des si acum face putin si dupa cum am vazut se for?eaza face mai bine doar cand ii bag termimetru in fund.ce sa fac sa ma duc la doctora sa imi dea supozitoare cu glicerina sau sa il las asa si sa il ajut cu termometrul.inainte nu apucam sa il schimb bine sa il pun pe cel curat ca facea din nou acum face mult pisu si putin caca,ati patit asa cu bebei?va mutumesc pt fiecare sfat pe care mi l-a?i dat mereu cand vam intrebat??
fluturash26
Scris: Tuesday, January 12, 2021 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mihaelaalin wrote:
Buna mamici,am din nou o “mica problema “cu bebe,de doua trei zile nu mai face caca asa de des si acum face putin si dupa cum am vazut se for?eaza face mai bine doar cand ii bag termimetru in fund.ce sa fac sa ma duc la doctora sa imi dea supozitoare cu glicerina sau sa il las asa si sa il ajut cu termometrul.inainte nu apucam sa il schimb bine sa il pun pe cel curat ca facea din nou acum face mult pisu si putin caca,ati patit asa cu bebei?va mutumesc pt fiecare sfat pe care mi l-a?i dat mereu cand vam intrebat??

Buna, nu stiu cat are bebe al tau, ar trebui sa iti faci ticker dar al meu tot la fel la inceput facea si de cateva ori pe zi. Acum face o data la 3-5 zile si este normal daca atunci cand face nu este constipat si are consistenta normala. Nu trebuie stimulat cu termometru sau pus supozitor daca nu este constipat.
Si nu e neaparat ca il doare ceva cand face ci asa se stramba ei cand fac. Eu zic sa il lasi in pace sa faca cand vrea el daca nu sunt probleme de constipatie. Fetita mea a facut o data si la 10 zile si era consisrenta normala.
Alle.p
Scris: Tuesday, January 12, 2021 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Cum a spus si flhturas, nu trebuie stimulat daca nu este constipat. Ei trebuie sa invete sa faca, sa se screme. Daca este alaptat, este normal sa faca la cateva zile. Noi am avut si 8 zile fara scaun.
Il poti ajuta prin bai caldute, masaj pe burtica, "gimnastica" cu piciorusele si pus pe burtica de cateva ori pe zi, atat cat ii face placere.
Am o matusa care a tot stimulat-o pe cea mica cu termometrul si nu reusea fata sa faca fara, pana spre un an, desi era alaptata si nu se constipa. Pur si simplu nu stia sa "impinga".
Scaunul de la inceput iese usor fiind foarte moale, apoi trebuie sa invete sa faca.
Andra09
Scris: Tuesday, January 12, 2021 12:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Mihaelaalin wrote:

Lasa-i funduletul în pace, nu îl mai stimula cu termometrul ca se poate învata asa. Daca face caca de consistenta normala, nu e nevoie de supozitoare sau alte minunatii.
Andra09
Scris: Tuesday, January 12, 2021 12:57 PM
Nivel

Întrebare întrebatoare, eu pe fetita am schimbat-o mereu noaptea de scutec, cum îl simteam cu putin pipi, era imediat schimbata, de vreo câteva zile am lasat scutecul neschimbat, nu e foarte plin, dar are funduletul rece... Nu o afecteaza cu nimic? În camera sunt maxim 23-24 grade si ea doarme ori cu salopeta, ori body cu pantaloni, fara sosete si neinvelita.
alina89
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andra09 wrote:
Întrebare întrebatoare, eu pe fetita am schimbat-o mereu noaptea de scutec, cum îl simteam cu putin pipi, era imediat schimbata, de vreo câteva zile am lasat scutecul neschimbat, nu e foarte plin, dar are funduletul rece... Nu o afecteaza cu nimic? În camera sunt maxim 23-24 grade si ea doarme ori cu salopeta, ori body cu pantaloni, fara sosete si neinvelita.

Eu pe al doilea bebe nu l-am schimbat niciodata noaptea, exceptie cand facea nr2, nu a fost nici o problema niciodata.
Mihaelaalin
Scris: Tuesday, January 12, 2021 5:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Am un baie?el care a facut astazi 3saptamani,face moale nu face tare,face odata bine si dupa cand incearca sa faca se chinuie de burtica si plange,nu o sa il mai stimulez nu vreau sa am probleme cu el.va multumesc mult pt sfaturihearts
Alle.p
Scris: Tuesday, January 12, 2021 5:47 PM
Nivel

Andra, eu nu l-am schimbat niciodata noaptea daca nu facea nr2. Nu cred ca ii e frig la 22 de grade. Daca a dormit la fel de bine, probabil nu o deranjaza.
Pe mine "ma enerveaza" ca mi se tot uda spre dimineata. Trebuie sa incerc un nr mai mare de scutec, caci vad ca asta nu mai face fata, desi este oricum un nr mai mare fata de kg luialcool eu daca il schimb noaptea, ii sare somnul si 2 ore ne uitam amndoi pe tavanCrazy
Adina Mariana
Scris: Tuesday, January 12, 2021 5:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Alle.p wrote:
Andra, eu nu l-am schimbat niciodata noaptea daca nu facea nr2. Nu cred ca ii e frig la 22 de grade. Daca a dormit la fel de bine, probabil nu o deranjaza.
Pe mine "ma enerveaza" ca mi se tot uda spre dimineata. Trebuie sa incerc un nr mai mare de scutec, caci vad ca asta nu mai face fata, desi este oricum un nr mai mare fata de kg luialcool eu daca il schimb noaptea, ii sare somnul si 2 ore ne uitam amndoi pe tavanCrazy
Ai incercat scutecele de noapte de la elite soft?pachetul albastru?noi asta folosim noaptea si nu ii iese deloc iar dimi e full,full pampersu dar face fatza cu brio.Eu il recomand cu drag.Nu l-am schimbat niciodata noaptea dar nici nu mi se uda cu acesti pampersi.
Alle.p
Scris: Tuesday, January 12, 2021 6:26 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ai incercat scutecele de noapte de la elite soft?pachetul albastru?noi asta folosim noaptea si nu ii iese deloc iar dimi e full,full pampersu dar face fatza cu brio.Eu il recomand cu drag.Nu l-am schimbat niciodata noaptea dar nici nu mi se uda cu acesti pampersi.

Le-am incercat dar nu au facut fataCrazy mult mai eficiente au fost chiloteii de la lidl nr5, fiind mai grosi. Dar de 2-3 saptamani nici astea nu mai fac fata, asa ca voi tfece la nr6, poate am noroc cu ele.
Andra09
Scris: Tuesday, January 12, 2021 8:25 PM
Nivel

Multumesc frumos mamici, se pare ca sunt fraiera maxim. Am schimbat zeci de scutece noaptea...
AndreV
Scris: Tuesday, January 12, 2021 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaelaalin wrote:
Am un baie?el care a facut astazi 3saptamani,face moale nu face tare,face odata bine si dupa cand incearca sa faca se chinuie de burtica si plange,nu o sa il mai stimulez nu vreau sa am probleme cu el.va multumesc mult pt sfaturihearts

Mihaela nu te stresa. Asa a fost si fetita mea. Mami disperata, am stresat toti cunoscutii cu kk fetei si m-am dus la pediatra. Intrebarea ei a fost..Cum arata? Daca nu arata ca niste bobite tari, nu e constipata, pur si simplu nu stie sa faca si s-o las in pace. Eu stresata, doamna doctor, dar plange...Lasati-o sa planga. Trebuie sa se invete. Nu are cum altfel. Mi-a dat Colostrum praf, (probabil pt psihicul meu), ca bebe e hranit cu lapte praf si s-o ajute....Si ciudat e ca, cum am venit eu acasa, probabil m-am mai relaxat, s-a relaxat si ea si s-a prins fata de smecherie.
alina89
Scris: Tuesday, January 12, 2021 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andra09 wrote:
Multumesc frumos mamici, se pare ca sunt fraiera maxim. Am schimbat zeci de scutece noaptea...

si eu am schimbat la primul bebe 10-12 scutece pe zi in primele 3 luni cum plangea putin ziceam ca gata pipi il deranjeaza si hop al scutec Lol
Andra09
Scris: Tuesday, January 12, 2021 9:24 PM
Nivel

alina89 wrote:

si eu am schimbat la primul bebe 10-12 scutece pe zi in primele 3 luni cum plangea putin ziceam ca gata pipi il deranjeaza si hop al scutec Lol

hohot exact asa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.