|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Monica, sper ca au reusit fetele sa te linisteasca.
K e o fetita inteligenta si perfect dezvoltata pt varsta ei. Tin minte cat de speriata eram, cat de convinsa eram ca ceva nu era in regula cu ea. Cum ii pandeam fiecare miscare, cum ii analizam fiecare gest si cum o comparam pe fiicamea cu cele 2 cazuri de autism care imi erau cunoscute si cum autismul iesea castigator. Asa ca imi pot inchipui cam ce e in capul tau. Din ce ai povestit, bebele tau se comporta absolut normal pt varsta lui si sunt sigura ca nu vor fi probleme nici in viitor. Sper doar sa te linstesti si sa reusesti sa fi alaturi de el 100% si nu cu gandurile aiurea la o eventuala boala. Pt ca eu acum asta regret, ca amintirile mele cu K din acea perioada sunt umbrite de frica autismului.
PS: mersi din nou fetelor, ca ati fost alaturi de mine atunci |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2020 Mesaje: 7
| Multumesc pentru raspuns m-am linistit !Sarbatori fericite va doresc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Craciun Fericit alaturi de familie va doresc mamicilor |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Craciun fericit si sarbatori binecuvântate! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Craciun fericit mamici si bebici! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Craciun fericit va dorim cu sanatate,bel?ug,pace ?i armonie! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Craciun Fericit mamici si pitici! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| MirelaD wrote:Craciun fericit va dorim cu sanatate,bel?ug,pace ?i armonie! Hei,am vazut ca ai scris la aspirante ca te alaturi casutei.Incercati la bebe 2?cat curaj ai ca stiu ca tare greu ti-a fost cu Eva,acum e mai bine? Oricum bravo eu inca nu am curaj |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Craciun fericit fetelor si copiilor! Zi magica va doresc! |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Craciun fericit dragi mamici ?i de la noi!! Ma realatur voua în noua formula |
|
| Adina Mariana wrote: Hei,am vazut ca ai scris la aspirante ca te alaturi casutei.Incercati la bebe 2?cat curaj ai ca stiu ca tare greu ti-a fost cu Eva,acum e mai bine? Oricum bravo eu inca nu am curaj
Buna, cred ca ai în?eles gre?it,nu am scris ca ma alatur doar am intrat sa vad ce se mai întâmpla cu Irina,?i am lasat ?i un comentariu.Pff,departe de mine gândul de bebe 2, mai ales ca nu sunt recuperata complet dupa opera?ia de cezariana,cel pu?in a?a mi-a zis Dr in urma ecografiei. ?i da,înca e greu cu Eva,au aparut ?i tantrumurile, perioada cu "nu " la orice e in toi, cu ora mesei nici nu mai are rost sa scriu, are zile când ia doar 2 guri de mâncare toata ziua,?i atat. Noroc ca înca o alaptez. A?a ca nu cred ca as face fata la înca un bebe. ?i nici curaj nu am Sper ca si voi sunte?i bine
|
|
| Iulia13 wrote:Craciun fericit dragi mamici ?i de la noi!! Ma realatur voua în noua formula
Felicitari ?i acomodare cat mai u?oara |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Sarbatori fericite!!!! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Sarbatori fericite! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779