Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Monday, October 5, 2020 2:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
GeorgianaB wrote:

?i eu tot de la bonisan cred ca i se trage. Daca ia in greutate ?i nu il deranjeaza ceva nu vad sa fie o problema. ?i al meu dormea mult mai ales ziua, acum doarme bine noaptea ?i ziua are un singur somn mai lung, in rest fragmentate, eu as zice sa te bucuri ca doarme :D din câte ?in minte cu Carla ai avut ceva probleme in acest sens cum ?i eu am avut cu Luca.

El e ok, doar problema asta dar vad acum dupa ce il elimin daca e de la el...si al meu tot ziua doarme foarte mult..dar are zile cand doarme si ziua si noaptea..si ft putine treziri de papa atata.
Oo da, la Carla am avut probleme si cu colici agresivi si nesomn de la 3 saptamani..acum pot sa zic ca e parfum pana acum..comparand cu ea..Lol Lol uneori iti faci filme singur ca parca si asa pare suspectLol
fluturash26
Scris: Monday, October 5, 2020 2:25 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Si a mea facea asa de la bonisan, dupa ce nu i-am mai dat nu le mai facea verzi. Acum e bine sa ceri si parerea unui pediatru, copii sunt atat de diferiti...

O sa mai astept un pic sa vad daca de la asta era..
Georgy06
Scris: Monday, October 5, 2020 11:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
simmo wrote:
Georgy, vreo veste de la eco ?
E totul ok?

Buna! Am fost la 2 eco, la doctori diferiti, ca sa vad doua pareri. Una ar fi ca e o hernie, dar nu se vede bine si ar trebui sa facem o radiografie. O sa mergem saptamana asta, poate ne linistim. Multumesc de intrebare, nu am reusit sa mai intru de mult, nici macar sa citesc.
Florentinna
Scris: Monday, October 5, 2020 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
fluturash26 wrote:

El e ok, doar problema asta dar vad acum dupa ce il elimin daca e de la el...si al meu tot ziua doarme foarte mult..dar are zile cand doarme si ziua si noaptea..si ft putine treziri de papa atata.
Oo da, la Carla am avut probleme si cu colici agresivi si nesomn de la 3 saptamani..acum pot sa zic ca e parfum pana acum..comparand cu ea..Lol Lol uneori iti faci filme singur ca parca si asa pare suspectLol

Fluturas si Domi face mai verzui si pe urma e galben. La noi a aparut dupa ce am inceput sa ii dau Protectis, cu infacol si espumisan nu am vazut sa fie vreo diferenta. La ami am patit sa faca verde de la laptele praf, dupa ce am schimbat a fost ok la culoare. Daca nu e cu mucus eu cred ca nu e o problema. La Ami imi aduc aminte ca mi-a spus pediatrul ca poate are si mult fier in organism si de acolo mai ies scaune verzi.
Cu dormitul eu zic sa te bucuri, si la noi pana acuma doarme destul de mult bebe dar mai are nopti cand nu adoarme usor si trebuie sa il mangai, sa ma plimb cu el prin camera... e cam alintat Lol dar nici nu vreau sa o trezeasca pe fata noaptea cand plange.
Te admir ca alaptezi, noi am trecut la lapte praf ca tare greu a fost.
adina1109
Scris: Monday, October 5, 2020 1:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Fetelor am avut niste zile groaznice . Joi am facut vaccinul si de vineri copiii mei au inceput sa aiba scaune moi, apoase si dese. Med de familie mi a dat joi sa le dau panadol preventiv pt febra. Baiatul si a revenit insa fata imi face in continuare moale. Ieri am fost la camera de garda ca imi era frica sa nu se deshidrateze fata. A zis medicul ca e ok, ca atat timp cat nu vomita , nu e letargica si manânca sa nu mi fac griji de deshidratare . Cauze pt scaunul moale : vaccinul sau panadolul. Am dus azi probe de scaun sa nu fie ceva viral totusi .
Uffff ce stres si cate griji
Anitta76
Scris: Monday, October 5, 2020 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
adina1109 wrote:
Fetelor am avut niste zile groaznice . Joi am facut vaccinul si de vineri copiii mei au inceput sa aiba scaune moi, apoase si dese. Med de familie mi a dat joi sa le dau panadol preventiv pt febra. Baiatul si a revenit insa fata imi face in continuare moale. Ieri am fost la camera de garda ca imi era frica sa nu se deshidrateze fata. A zis medicul ca e ok, ca atat timp cat nu vomita , nu e letargica si manânca sa nu mi fac griji de deshidratare . Cauze pt scaunul moale : vaccinul sau panadolul. Am dus azi probe de scaun sa nu fie ceva viral totusi .

Doamne e totul o nebunie cu virozele astea....si noi suntem iar pe tratament. Este posibil sa se fi suprapus cu vreo viroza la fel cum e posibil sa fie de la vaccin, dar na, in privinta vaccinului niciun medic nu o sa recunoascauff Eu i am luat niste plicuri pe care le pun in lapte cand face moale pt hidratare, intreaba medicul. Oricum, daca nu face temperatura si nu vomita e ok. Te pup si multa sanatate si rabdare pt tine!
adina1109
Scris: Monday, October 5, 2020 1:55 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Doamne e totul o nebunie cu virozele astea....si noi suntem iar pe tratament. Este posibil sa se fi suprapus cu vreo viroza la fel cum e posibil sa fie de la vaccin, dar na, in privinta vaccinului niciun medic nu o sa recunoascauff Eu i am luat niste plicuri pe care le pun in lapte cand face moale pt hidratare, intreaba medicul. Oricum, daca nu face temperatura si nu vomita e ok. Te pup si multa sanatate si rabdare pt tine!

Multumesc mult anitta . E prea mica , are 2 luni abia si nu ne-a dat nici un medicament. Doar sa le dau protectis si sa monitorizez temperatura si starea ei generala. ?tiam si eu de niste plicule?e dar se dau dupa 6 luni.
Te pup
fluturash26
Scris: Monday, October 5, 2020 1:59 PM
Nivel

Florentinna wrote:

Fluturas si Domi face mai verzui si pe urma e galben. La noi a aparut dupa ce am inceput sa ii dau Protectis, cu infacol si espumisan nu am vazut sa fie vreo diferenta. La ami am patit sa faca verde de la laptele praf, dupa ce am schimbat a fost ok la culoare. Daca nu e cu mucus eu cred ca nu e o problema. La Ami imi aduc aminte ca mi-a spus pediatrul ca poate are si mult fier in organism si de acolo mai ies scaune verzi.
Cu dormitul eu zic sa te bucuri, si la noi pana acuma doarme destul de mult bebe dar mai are nopti cand nu adoarme usor si trebuie sa il mangai, sa ma plimb cu el prin camera... e cam alintat Lol dar nici nu vreau sa o trezeasca pe fata noaptea cand plange.
Te admir ca alaptezi, noi am trecut la lapte praf ca tare greu a fost.

Da, a fost greu alaptatul si la noi pana acum, mereu ma deranja Carla cand il puneam la san, nu reuseam sa il tin continuu 5 minute cred..apoi iar il puneam si tot asa...acum daca se va integra si va ramane la cresa o sa fie mult mai bine ca voi avea mai mult timp si de el..ceea ce cu 2 intr-adevar trebuie sa te imparti.
Sa vad azi cum mai face dupa ce am mai eliminat din picaturile astea..si eu ii dau protectis de la inceput. Acum daca am eliminat ala sper sa nu avem show-uri de colici, vom vedea..eu oricum is contra picaturilor ca stiu de la fata ca nu prea am vazut mare ameliorare dar o sa vedem.
Da, azi a fost super ca am putut sa ma misc ca o albinuta prin casaLol Lol cat a dormit el. Si eu ii fac toate mofturile noaptea din acelasi motiv pt ca are un ticnalLol si nu vreau sa ii dau suzeta ca abia ce i-am scos-o fetei si s-a dezobisnuit de ea. Nu as vrea sa intru in caruselul suzetelorras
simmo
Scris: Monday, October 5, 2020 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Georgy06 wrote:

Buna! Am fost la 2 eco, la doctori diferiti, ca sa vad doua pareri. Una ar fi ca e o hernie, dar nu se vede bine si ar trebui sa facem o radiografie. O sa mergem saptamana asta, poate ne linistim. Multumesc de intrebare, nu am reusit sa mai intru de mult, nici macar sa citesc.

Uf , imi inchipui stresul pe care il ai, dar sper sa va lamuriti la urmatorul control si sa fie bine.
Ganduri bune computerlove
simmo
Scris: Monday, October 5, 2020 3:39 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Adina, posibil sa fie de la rotarix (este una din reactiile cele mai frecvente). Daca imi aduc aminte ai spus ca il faci odata cu cel de 2 luni
adina1109
Scris: Monday, October 5, 2020 4:19 PM
Nivel

simmo wrote:

Adina, posibil sa fie de la rotarix (este una din reactiile cele mai frecvente). Daca imi aduc aminte ai spus ca il faci odata cu cel de 2 luni

Nu l am mai facut ca m-a intors pediatra. A spus ca ea nu recomanda deloc, ca a fost putin testat si ca a întâlnit multe reac?ii urate . Big Surprise L a speriat pe sotul meu si am decis sa nu l mai facem . Mai ales fetei sa nu i facem ca ea are si reflux .
Anitta76
Scris: Monday, October 5, 2020 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
adina1109 wrote:

Multumesc mult anitta . E prea mica , are 2 luni abia si nu ne-a dat nici un medicament. Doar sa le dau protectis si sa monitorizez temperatura si starea ei generala. ?tiam si eu de niste plicule?e dar se dau dupa 6 luni.
Te pup

Ah, scuzee. Asa este, dupa 6 luni. computerlove
simmo
Scris: Monday, October 5, 2020 7:28 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Nu l am mai facut ca m-a intors pediatra. A spus ca ea nu recomanda deloc, ca a fost putin testat si ca a întâlnit multe reac?ii urate . Big Surprise L a speriat pe sotul meu si am decis sa nu l mai facem . Mai ales fetei sa nu i facem ca ea are si reflux .

Am inteles. Daca la camera de garda v-a transmis ca nu este de ingrijorat, atunci trebuie urmarita doar.

Al meu a avut reflux pana la 1 an (o data a dat putin lapte si dupa 1 an); dupa 6 luni s-a mai ameliorat.
Mie mi-a fost cel mai frica de ROR ca trebuie urmarit 21 zile. La rotarix scapai dupa 3 zile. ras

In unele tari rotarix a fost inclus in schema obligatorie.
alina89
Scris: Monday, October 5, 2020 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
adina1109 wrote:

Nu inteleg medicii astia care fac asa pe cuvant :( Eu i-am vaccinat pe amandoi si nu au avut absolut nimic dupa nici un vaccin. Defapt eu pe primul l-am vaccinat cu tot ce a aparut la noi pe piata disponibil pentru varsta lui si nu a avut decat la prima doza de ror cateva bubite ff rare pe burtica prin ziua 7-8 parca atat. In alte tari intra in schema obligatorie ce la noi este optional, dar asta din cauza faptului ca sunt scumpe si statul nu isi permite sa le cumpere.. si nu pentru ca nu sunt importante si acelea.
Adina Mariana
Scris: Monday, October 5, 2020 11:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Adina eu iti recomand sa nu mai dai panadol/paracetamol sau altele preventiv niciodata.Trebuie urmariti copiii si abia daca vezi ca urca temperatura se da de febra.Si mie asa mi-a spus asistenta sa ii dau preventiv dar nu i-am dat doar l-am urmarit.Asa ca un sfat,tu desigur faci cum crezi tu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.