|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Dxc wrote:Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regula momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica... va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa Felicitari! Bine ati venit în casuta noastra! Sa ajungeti cu bine acasa, iar adaptarea sa va fie grozava! |
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Dxc wrote:Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regula momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica... va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa
Felicitari! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii |
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Dxc wrote:Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regula momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica... va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa Felicitaaari! Recuperare rapida si crestere usoara! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Dxc, felicitari! |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regula momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica... va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa Felicitariiiiiiiii !!!!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mamici help.Asta ce doamne apara mai este?deci nu pot sa cred,scapam de una,dam de alta.De 3 zile i-au trecut bubitele acelea micute gen roseola iar azi apare asa ceva mult mai multe,mai mari,mai agresive ca cele de la roseola.Are pe tot corpul inclusiv in talpa si pe bucute.Pe fatza nu are inca.Aseara nu avea nimic,azi dimi am vazut cateva pe picioare si pana acuma seara s-au extins.Nu am schimbat nimic in rutina.I-am dat ieri niste struguri de casa deaia albastru inchis pt.prima data.Nu cred sa fie de acolo.Ori este rojeola? Parca nu se mai termina problemele maine mergem la pediatru...sper sa fie totul ok pana maine.Nu l-am dat cu nimic.Comportamentul lui este ok,nu vad schimbari sau sa il deranjeze.De cand am facut vaccinul de la 11 luni in 15 sept.parca toate sunt pe noi Adina Mariana attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Multumesc mult pt primirea calduroasa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Dxc bine ai venit la mamici, adaptare lina in noua formula. Adina sper sa scapati de problemele lui Luca cat mai repede. Noi la Ami nu am avut reactii adverse la nici un vaccin, doar ca in ziua respectiva parca dormea mai mult. eu ii dadeam dupa vaccin timp de 3 zile supozitor paracetamol dimineata si seara la recomandarea medicului. Nu imi vine sa cred ca trece asa repede timpul, luni a venit pediatrul in vizita la evaluarea de o luna pt Dominic. Totul este ok cu el, e un mancacios, il mai deranjeaza burtica dar in rest e cuminte. Mi-am facut si eu curaj sa ies singura cu amandoi la plimbare. Am pregatit copiii cu ideea sa il duc pe Dominic in sistem ca sa am mainile libere pt Ami si cand sa iesim pe usa, sistemul era in masina la sot si el plecat de acasa asa ca am iesit cu bebe in carut. Ami se duce singura cu mototul sau cu trotineta asa ca eu am putut sa imping carutul. Am iesit zilnic cate 10-15 min sa dam o tura pe strada de atunci. Fetelor mie mi se pare ca sunt mult mai zen acuma cu 2 copii decat eram cu unul sper sa nu se schimbe situatia. Va pup dragi mamici |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Dxc wrote:Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regula momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica... va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa
Felicitari si bun venit! Sa fiti sanatoase si sa aveti o acomodare cat mai lina! |
|
| Adina Mariana wrote:Mamici help.Asta ce doamne apara mai este?deci nu pot sa cred,scapam de una,dam de alta.De 3 zile i-au trecut bubitele acelea micute gen roseola iar azi apare asa ceva mult mai multe,mai mari,mai agresive ca cele de la roseola.Are pe tot corpul inclusiv in talpa si pe bucute.Pe fatza nu are inca.Aseara nu avea nimic,azi dimi am vazut cateva pe picioare si pana acuma seara s-au extins.Nu am schimbat nimic in rutina.I-am dat ieri niste struguri de casa deaia albastru inchis pt.prima data.Nu cred sa fie de acolo.Ori este rojeola? Parca nu se mai termina problemele maine mergem la pediatru...sper sa fie totul ok pana maine.Nu l-am dat cu nimic.Comportamentul lui este ok,nu vad schimbari sau sa il deranjeze.De cand am facut vaccinul de la 11 luni in 15 sept.parca toate sunt pe noi
Adina, iti trimit un gand bun de incurajare, imi imaginez cat de greu iti e cu toate adunate. Sper sa va linistiti cat mai curand. Bine macar ca nu pare sa fie deranjat micutul de bubite. Ai incredere ca o sa treceti cu bine si peste asta.
|
|
| Florentinna wrote:Dxc bine ai venit la mamici, adaptare lina in noua formula. Adina sper sa scapati de problemele lui Luca cat mai repede. Noi la Ami nu am avut reactii adverse la nici un vaccin, doar ca in ziua respectiva parca dormea mai mult. eu ii dadeam dupa vaccin timp de 3 zile supozitor paracetamol dimineata si seara la recomandarea medicului. Nu imi vine sa cred ca trece asa repede timpul, luni a venit pediatrul in vizita la evaluarea de o luna pt Dominic. Totul este ok cu el, e un mancacios, il mai deranjeaza burtica dar in rest e cuminte. Mi-am facut si eu curaj sa ies singura cu amandoi la plimbare. Am pregatit copiii cu ideea sa il duc pe Dominic in sistem ca sa am mainile libere pt Ami si cand sa iesim pe usa, sistemul era in masina la sot si el plecat de acasa asa ca am iesit cu bebe in carut. Ami se duce singura cu mototul sau cu trotineta asa ca eu am putut sa imping carutul. Am iesit zilnic cate 10-15 min sa dam o tura pe strada de atunci. Fetelor mie mi se pare ca sunt mult mai zen acuma cu 2 copii decat eram cu unul sper sa nu se schimbe situatia. Va pup dragi mamici
Florentina, suna foarte incurajator ce povestesti. :) Sa iti mentii starea de zen cat mai mult timp, cand starea de spirit e buna totul parca merge mai bine.
|
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, cum e Luca? Si mie mi se pare ca seamana cu rujeola...sper sa ma insel... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mersi de incurajari fetelor dar sunt asa de suparata.Medicul pediatru pe care insfarsit l-am gasit si singurul in care am incredere este in concediu acum iar la altul nu am la cine sa merg.Mf o spus ca e alergie ori de la struguri ori de la praful de spalat.Intradevar la ultimele ture de haine i-am combinat Ariel baby cu Ariel normal...asa ca situatia este la fel momentan.Mf a spus sa il dam cu pudra mentolata si sa asteptam ca va trece..ea o spus ca nu este rujeola sau altele pt.ca alea debuteaza cu febra si dispozitie proasta iar el este ft.ok,nu este afectat atat ca sunt pe piele,scaunul este ok,totul ok,iar pe fatza nu are plus ca de cand o facut febra gen 9 zile eu nu l-am scos afara ca intruna a plouat si a fost frig si nici nu ne-o vizitat nimeni inafara de socrii deci nu avea de unde lua asa ceva.Asteptam si vedem ce o fi.Si mor cand il vad plin de bube si nush ce doamne sa ii fac sau macar sa stiu de la ce i-au aparut. |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Buna fetelor!
Dxc, felicitari multe pentru minunea voastra! Acomodare usoara acasa!
Adina, si mie tot rujeola îmi pare, sper sa ma insel sunt destule bubite din poza ta, sa fie doar de la detergent. Sanatate multa, incearca sa te linistesti o sa treaca!
Florentina, de admirat!
Sunt si eu happy, dar mai mult Denis! E mandru tare ca azi a reusit sa îl adoarma pe Eric, chiar daca doar pt juma de ora de somn. E prima data, mami ma simt atat de bine ca l-am adormit singur! Eu am avut curarentie de facut la parter si au stat amandoi pana a adormit.
Inca ne chinuim cu trezirile pe noapte, nu reusesc neam sa imi dau seama care e cauza. E imbracat lejer mereu! Un body si pantaloni subtiri, fara invelit mereu pe noapte. El e vioi in rest! Odata zic ca sunt dintii, apoi ziua doarme asa bine si usor! Alaptez la trezire, odata adoarme repede, apoi l am mai si mangaiat pe spate, uneori functioneaza, uneori nu!
Inca rezist! Vedem dupa perioada dintilor!
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Adina Mariana wrote:Mersi de incurajari fetelor dar sunt asa de suparata.Medicul pediatru pe care insfarsit l-am gasit si singurul in care am incredere este in concediu acum iar la altul nu am la cine sa merg.Mf o spus ca e alergie ori de la struguri ori de la praful de spalat.Intradevar la ultimele ture de haine i-am combinat Ariel baby cu Ariel normal...asa ca situatia este la fel momentan.Mf a spus sa il dam cu pudra mentolata si sa asteptam ca va trece..ea o spus ca nu este rujeola sau altele pt.ca alea debuteaza cu febra si dispozitie proasta iar el este ft.ok,nu este afectat atat ca sunt pe piele,scaunul este ok,totul ok,iar pe fatza nu are plus ca de cand o facut febra gen 9 zile eu nu l-am scos afara ca intruna a plouat si a fost frig si nici nu ne-o vizitat nimeni inafara de socrii deci nu avea de unde lua asa ceva.Asteptam si vedem ce o fi.Si mor cand il vad plin de bube si nush ce doamne sa ii fac sau macar sa stiu de la ce i-au aparut.
Adina, imi pare rau ca treceti prin asta, dar sa stii ca nu are nici o legatura cu vaccinul, in plus de asta la 11 luni ai facut aceleasi vaccinuri ca la 2 si 4 luni.
Eu acum 3 zile am mancat struguri de gradina de la soacra, sa stii ca in timp ce curatam strugurii de coaja sa ii dau la bebe (astia de casa au coaja mai groasa nu ii place cu ea) incepusera sa mi se inroseasca ff mainile si sa ma manance rau. Nu am dat importanta, dar apoi am si mancat cativa pentru ca lui bebe ii ii placeau deloc, ii scupa pe toti. Si la cateva minute dupa ce i-am mancat mi s-a inrosit gura si simteam ca imi ia foc, buza de jos se umflase putin. Stiu ca soacra mea ii stropeste, desi i-am spalat bine de 2 ori si am dat si coaja jos tot am avut reactiile astea.
Nu ti-a zis sa ii dai si zyrtec? |
|
|