Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Monday, September 28, 2020 10:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Multumesc fetelor!

Nicole, da suge cam 5 min apoi adoarme la loc. Am inceput de azi noapte cu masaj pe spate in timpul alaptarii.
Vad ca a fost mai ok azi noapte.e adevarat ca noi suntem la asocierea asta cu somn si san.
Imi place sa alaptez dar asa cum ai zis cred ca e momentul sa facem limite. Nu credeam ca neluand la timp biberonul cand inca era mic va fi asa greu.
La sot mai adoarme în brate. Dar si asta nu e un ritual prea usor pentru mine cu durerile de spate.
Incercam, incercam variante.
Sper sa reusim cumva, candva.
Inca odata multumesc de sfat. Cheek Kiss

Ps. Avem bretonel. A ie?it ok. ras
Adina Mariana
Scris: Monday, September 28, 2020 11:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:
Nicole, ca întotdeauna, mesajele tale sunt atat de pline de continut, de sfaturi bune, de echilibru si blandete! O sa incerc sa aplic si eu câteva sfaturi date de tine, chiar daca Ana are vârsta mai mare decât a avut-o fetita ta când le-ai aplicat. Nu reusesc deloc sa scot asocierea somn-san. Când e cu mama mea, adoarme foarte bine fara, dar cu mine...
Maria asa si noi.Nu reusesc sa ii scot asocierea san/somn.Plange tare si ma trage de haine.Ieri am fost plecati la targul caritabil pt.Alessia si votare si au venit socrii si au stat o ora cu el.Pe cand ne-am intors copilul meu dormea in brate la soacra.Deci soc,soc,socBig Surprise
Adina Mariana
Scris: Monday, September 28, 2020 11:18 AM
Nivel

Mirela sa va vedemcoeur
Mirela.t83
Scris: Monday, September 28, 2020 11:23 AM
Nivel

Mirela.t83
Scris: Monday, September 28, 2020 11:43 AM
Nivel

Acum pun o poza si cu cel mare, azi e prima zi de scoala pt el. Diverse: mutat in alt oras, pandemie, vacanta..dar de azi a inceput si el abia astepta.
https://ibb.co/Q670QMS
Mirela.t83
Scris: Monday, September 28, 2020 11:55 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Maria asa si noi.Nu reusesc sa ii scot asocierea san/somn.Plange tare si ma trage de haine.Ieri am fost plecati la targul caritabil pt.Alessia si votare si au venit socrii si au stat o ora cu el.Pe cand ne-am intors copilul meu dormea in brate la soacra.Deci soc,soc,socBig Surprise

La noi nu are cine veni sa stea cu el.
E un inceput daca a adormit la soacra ta.

Aseara am discutat mult cu sotul, despre alaptat si faptul ca nu mai reusesc nici în patut sa îl pun. Simt ca am fost delasatoare cu mine asa per ansamblu. Nu ma învinuiesc dar la Denis lucurile erau mai altfel. Sau na, 12 ani diferenta poate eram mai tanara, ma rog nu fac introspectie.
Am mai citit una alta, despre somnul la san, metode de cum sa adoarma singur. M-a prins 11 seara citind una alta.
Nu trage de tricou sau bluza.
Are cateva saptamani de cand a descoperit si el sanu de pune mana sa se joace. Haios ras
El suge din pat.
Dar au fost dati cand suge si în brate. Nu e o regula.

Adina Mariana
Scris: Monday, September 28, 2020 12:15 PM
Nivel

Mirela super ii sta lui EricLove
Doamne asa trebuie sa mearga la scoala cu cravata?iui ce incomod mi se pare.Sa aiba succesbounce

Nici eu nu am cu cine sa il las,doar daca ii chem pe socrii de urgenta pt.o ora nu mai mult ca is batrani si bolnavi si nu rezista mult.Ieri ca a adormit m-am gandit ca saracul cum ii pe antibiotic are stari de somnolenta altfel tare mare mi-ar fi mirarea sa fi dormit daca era el bine..cand nu e bolnav abia reusesc eu cu sanul sa il culc si sa ii fac 2 somnuri pe zi Lol
Stai linistita si nu te stresa,vei reusi tu ca sa il dezveti in timppupici
Mirela.t83
Scris: Monday, September 28, 2020 12:29 PM
Nivel

Da asa e aici orice scoala are uniforma ei, dar la colegiu in principiu toti au cravata inclusiv fetele. E diferit aici.
Multumesc Adina!

Cum sunt bubitele azi?
Probabil da, fiind pe antibiotic a adormit mai repede.

Nu ma stresez, îmi pare ca e mai bine cand mai afli colo, dincolo pareri. Cheek Kiss
GeorgianaB
Scris: Monday, September 28, 2020 1:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Mirela.t83 wrote:
Acum pun o poza si cu cel mare, azi e prima zi de scoala pt el. Diverse: mutat in alt oras, pandemie, vacanta..dar de azi a inceput si el abia astepta.
https://ibb.co/Q670QMS

Este foarte fain baiatul tau ?i arata elegant in uniforma ! Ce diferen?a fata de tara noastra...
simmo
Scris: Monday, September 28, 2020 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Mirela.t83
Scris: Monday, September 28, 2020 10:17 PM
Nivel

Multumesc fetelor!

E mare diferenta sistemul de invatamant.
Aici e altfel sistemul, prefer de 1000 ori aici sa invete.
Acum vor avea în iarna teste - e un fel de scoala compresiva -apoi in fct de teste poate ajunge la un grammar school. Deja suntem pe lista de asteptare la 3 academii.
Fiecare year are un head of the year - diriginte cursurile se tin cate 10 acum cu pandemia, sunt rotiti in sali mari si masca o poarta doar in pauza asta cand se muta in clase sau in pauzele de masa sau lunch time. Pâna ajung in cantina. Nu sunt asa stricti cu ei, f disciplinat totul.
Denis e intr un fel de house of the year adica grupuri in functie de nivel dar nici un grup nu e selectat sa fie f prost. Adica inclusiv la cravata am fost sunati de la scoala sa luam cea cu Litera R- specifica grupului sau.
Pt ca in sc toti se cunosc fiecare dupa cravata.
E f incantat de prima zi. De tot.
Andra09
Scris: Tuesday, September 29, 2020 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Mirela sa iti traiasca minunile, sunt frumosi foc amândoi.
Adina, cum e Luca?
adina1109
Scris: Wednesday, September 30, 2020 7:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Fetelor noi crestem usor usor. Azi facem 2 luni Love Love . Maine mergem la vaccinuri si am ceva emotii . Sper sa fie totul bine si sa nu planga foarte mult. Am decis sa le fac si rotarix , deci vor fi 3 vaccinuri . Offff piticii mei . Ai vo?tri au facut temperatura la vaccinurile de 2 luni? V-am atasat si o poza ras
Va pup

adina1109 attached the following image(s):
2901dda5-58f6-4f3c-92ea-143b0b1581ac.jpeg

simmo
Scris: Wednesday, September 30, 2020 7:40 AM
Nivel

adina1109 wrote:
Fetelor noi crestem usor usor. Azi facem 2 luni Love Love . Maine mergem la vaccinuri si am ceva emotii . Sper sa fie totul bine si sa nu planga foarte mult. Am decis sa le fac si rotarix , deci vor fi 3 vaccinuri . Offff piticii mei . Ai vo?tri au facut temperatura la vaccinurile de 2 luni? V-am atasat si o poza ras
Va pup

Ce simpatici sunt. coeur

Uf, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu este cu doi.

Noi nu am avut nicio reactie, cel mult temperatura 38.

Acum urmaresc ROR-ul ca pe prospect scrie 21 zile posibile reactii, dar pana acum totul ok.
simmo
Scris: Wednesday, September 30, 2020 7:41 AM
Nivel

Georgy, vreo veste de la eco ?
E totul ok?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.