|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| blu88 wrote:fetelor cu bebei mai mari care aveti sau vreti sa luati tricicleta.... aveti ceva modele ? eu caut dar toate au cate ceva sunt pareri pro si contra ... imi place f mult cocolle velo air si cocolle corso dar inca nu stiu ce sa fac astazi ramanem si noi fara mot asa ca dimineata am facut cateva poze cu parul mare
Noi avem una no name, Ecotoys. Am luat o in ideea de a vedea daca accepta si am ramas cu ea pt ca in afara de faptul ca nu se pliaza nu am ce sa ii reprosez. Rotile sunt de cauciuc plin si nu se aud deloc. Am oscilat intre qplay rito si asta, dar nu am vrut sa risc sa investesc atatia bani si sa nu stea. Mie mi se par toate tricicletele la fel sincer. Diferenta o fac cele care se pliaza sau au pozitie de somn (care pt noi e inutila, nu doarme afara) . Pt vreme rea avem sistemul. In carut nu mai sta de la 6 luni.
Ce scumpete ai tu acolo |
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Blu, ce perisor avem. Tocmai bun de taiat
La multi ani sanatosi. |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Sfatul meu e sa mergi într-un magazin în care le poti vedea expuse. Astfel, iti faci o idee. Eventual, luati si copilul cu voi. Referitor la carut, nici Ana nu statea anul trecut. Ieseam cu ea in carut si mereu aveam sistemul la noi, caci ma întorceam cu fata in sistem si caruciorul gol. Anul asta, însa, parca s-a schimbat cu totul: doarme in patutul pe care eram convinsi ca îl vom scoate, sta în carucior, nu mai vrea biberon, doarme si cate 7 ore legate. Se schimba mult de la o perioada la alta copilasii. |
| Blu, cum a fost petrecerea? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Blu, la multi ani si ce par frumos aveti. Eu nu te sfatuiesc sa investiti cine stie cat in tricicleta. Eu tot am cautat si analizat si voiam cu tot felul de avioane dar chiar de ziua fetei am primit una si nu am mai luat. Avem de la ceva firma ce nu am auzit de ea dar si a favut treaba super bine. Ami nu prea mai voia in carut si a fost incantata e trici cam 3 luni pana nu a mai vrut nici acolo. In prima faza ii placea ca avea mai multa vizibilitate decat la carut si ca avea claxon. Noi nu am facut plimbari foarte lungi ca sa fie nevoie de pozitie de somn si uneori ma intorceam impingand pe trici si cu fata in brate sau pe langa
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fetelor, sunt printre voi care au facut clexane si au nascut natural? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alle.p wrote:Fetelor, sunt printre voi care au facut clexane si au nascut natural? Alle, felicitari! Cum ai facut cu alaptarea si tratamentul pt trombofilie pana la urma? |
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Multumesc Eram foarte aproape de intarcare, mai papa doar de 2 ori pe noapte si acum ca am venit la tara, au reinceput mesele de san asta pt ca nu il pot lasa sa planga noaptea, ca trezeste toata casa. Cand ajungem acasa, o luam de la capat Am fost saptamana aceasta la dna. U si a spus ca sarcina asta trecem pe clexane, avand in vedere ca a doua a fost tot o nastere prematura, chiar daca analizele nu ar impune asta, istoricul meu, da. Intrebam de nastere naturala cu clexane ca tot citesc ca majoritatea recomanda cezariana in acest caz, dar am vazut ca nu e obligatoriu. Sa ajungem pana acolo si vedem. |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alle.p wrote:Multumesc Eram foarte aproape de intarcare, mai papa doar de 2 ori pe noapte si acum ca am venit la tara, au reinceput mesele de san asta pt ca nu il pot lasa sa planga noaptea, ca trezeste toata casa. Cand ajungem acasa, o luam de la capat Am fost saptamana aceasta la dna. U si a spus ca sarcina asta trecem pe clexane, avand in vedere ca a doua a fost tot o nastere prematura, chiar daca analizele nu ar impune asta, istoricul meu, da. Intrebam de nastere naturala cu clexane ca tot citesc ca majoritatea recomanda cezariana in acest caz, dar am vazut ca nu e obligatoriu. Sa ajungem pana acolo si vedem. Si in momentul de fata alaptezi cu aspenter? Asta e de fapt nedumerirea mea, daca doza de 75mg ar fi permisa, am intalnit pareri diferite. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| blu88 wrote:fetelor cu bebei mai mari care aveti sau vreti sa luati tricicleta.... aveti ceva modele ? eu caut dar toate au cate ceva sunt pareri pro si contra ... imi place f mult cocolle velo air si cocolle corso dar inca nu stiu ce sa fac astazi ramanem si noi fara mot asa ca dimineata am facut cateva poze cu parul mare Vai,vai cat ii de scump,imi vine sa il mananc super misto parul lui.Acum o sa il tunzi? Eu sunt surprinsa ca al meu incepe sa ii se increteasca parul.Cred ca va fi cret ca ii sta in toate directiile si degeaba il piaptan ca la loc se face cum era La multi ani,sa va traiasca printisorul Legat de trici si noi la 1 an o sa luam..mie personal imi place cea de la coccole..asa imi este si carutul si sunt ft.multumita.Pupici |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| adina1109 wrote:Multumesc fetelor . Noi am inceput sa ne luptam cu colicile ... e o Nebunie cand incep amandoi cu plansetele. Momentan le dau protectis si colidep dar se pare ca nu are efect. La voi ce a functionat? As schimba colidepul cu colief... ce ziceti? Pe deasupra sunt tare suparata ca nu am lapte fetelor. Cel mai mult am scos 90 ml si acum abia am scos de dimineata 30 ml . Iau pastile galafor dar degeaba. Dupa ce am avut furia laptelui parca a disparut de tot . As vrea sa continui sa le dau mixt dar nu am de unde si e frustrant Noi nu luam nici o picatura inafara de vit D3, e normal sa aiba colici...fetita mea se mai strange din cand in cand dar nu asa rau incat sa apelez la ceva si oricum eu nu cred ca au vreun efect...dupa fiecare masa o tin sa ragaie, uneori o ridic o data si in timpul mesei si apoi continuu si e foarte bine asa...si eu m-am chinuit tare in primele 2 sapt cu lapticul, ca ziceam ca am facut si mastita si canal blocat o data...acum insa am un program riguros iar de 2 sapt am reusit sa ii dau laptic exlusiv prin pompare din 3 in 3 h ziua iar noaptea la 4 h...mulg 20 min pe sesiune si mi a crescut preductia foarte bine de la 40 ml la 110, noaptea 160...pun si la congelator ca nu il bea tot. Nu mai iau nici un stimulent, ceai , nimic tot de 2 sapt, deci in opinia mea daca bebeii nu sug tot stimularea mecanica e cea mai buna. Beau apa multa si mananc bine, neaparat pompat noaptea ca atunci stimulezi cel mai bine!! Intra pe grupul pompare lapte matern, am invatat multe de acolo :) am zis ca voi merge asa cat ma tin bateriile, dar daca laptele curge nu cred ca ma voi opri repede :D |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| blu88 wrote:fetelor cu bebei mai mari care aveti sau vreti sa luati tricicleta.... aveti ceva modele ? eu caut dar toate au cate ceva sunt pareri pro si contra ... imi place f mult cocolle velo air si cocolle corso dar inca nu stiu ce sa fac astazi ramanem si noi fara mot asa ca dimineata am facut cateva poze cu parul mare E un scump!! La multi anisori sanatosi!! |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| lore.t. wrote: Noi nu luam nici o picatura inafara de vit D3, e normal sa aiba colici...fetita mea se mai strange din cand in cand dar nu asa rau incat sa apelez la ceva si oricum eu nu cred ca au vreun efect...dupa fiecare masa o tin sa ragaie, uneori o ridic o data si in timpul mesei si apoi continuu si e foarte bine asa...si eu m-am chinuit tare in primele 2 sapt cu lapticul, ca ziceam ca am facut si mastita si canal blocat o data...acum insa am un program riguros iar de 2 sapt am reusit sa ii dau laptic exlusiv prin pompare din 3 in 3 h ziua iar noaptea la 4 h...mulg 20 min pe sesiune si mi a crescut preductia foarte bine de la 40 ml la 110, noaptea 160...pun si la congelator ca nu il bea tot. Nu mai iau nici un stimulent, ceai , nimic tot de 2 sapt, deci in opinia mea daca bebeii nu sug tot stimularea mecanica e cea mai buna. Beau apa multa si mananc bine, neaparat pompat noaptea ca atunci stimulezi cel mai bine!! Intra pe grupul pompare lapte matern, am invatat multe de acolo :) am zis ca voi merge asa cat ma tin bateriile, dar daca laptele curge nu cred ca ma voi opri repede :D
Confirm ideea cu pomparea din 3 in 3 ore. De câteva zile m-am apucat ?i eu de acest sport ?i se vad rezultatele. Voi continua cât pot si cât ma va lasa si Luca. Mai beau ceai pt lacta?ie doar pt ca este tot un lichid ?i este important sa ne hidratam bine, de pastile m-am lasat, mi se pare un stres sa nu uit sa le iau etc In schimb iau vitamina D ?i magnerot care ma ajuta in a preveni oboseala, parca sunt mai calma si mai zen de cand am început sa le iau :D |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| simmo multumim <3
maria2013 asa m-am gandit si eu pana la urma parca pe net imi este frica mai ales ca am tot auzit pareri ,, ba ca aluneca copilul din ea,,, ba ca joaca batul telecopic de unde impingi.... legat de petrecere a fos frumos ceva mic in familie la o terasa, am stat de vorba am mancat si a iesit ceva intim si frumos
numai Dominic a fost cam agitat - a ales foarfeca banii si cheia de la masina :)))
Florentinna multumim <3 si la asta m-am gandit sa nu fac investitie mare ca nu se stie..
Adina Mariana multumim <3 da o sa il tundem ca transpira f rau la cap si mie tot cocolle imi place dar vreau sa ajung in magazin sa vad daca emrita banii
fetelor va multumesc mult petru toate urarile <3 |
|
| Blu, vad ca esti din Bucuresti, deci poti merge la Bebetei sa le vezi. Noi acolo am putut compara. |
|
|