|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Mul?umesc fetelor. Chiar pe acesta îl am în cos de la eMAG ?i mai aveam unul cu scaunel. Andra, ai încercat ?i alte marsupii? Ma gândesc ca poate nu i a placut cel pe care l am luat ini?ial ?i sa încerc cu altul. Ieri am probat pe al unei prietene, a stat vreo 20 min, ?i mai statea.. |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Anitta76 wrote:Buna Ella, si eu sunt putin dubii cu statul asta in fund ca a mea nici acum nu sta Desi daca o pun pe perna se ridica singura, nu are stabilitate sa stea si cade in fata...eu inca nu stiu daca e bine sau rau dar am zis sa mai astept vreo 2 saptamani si dupa sa consult ceva...dar nu stiu ce...kineto sau pediatru... Mult succes la diversificare, si multa rabdare sa ai. Cum te-ai gandit sa incepi? Pasat sau bucatele?
Este inca timp cu statul in fundulet, nepoata mea abea pe la 8 luni a stat bine bine in fund. Acum are 1 an si 4 luni si sta in fund fara probleme |
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Ella, daca iti doresti un sistem ergonomiv, cu viata mai lunga si buget redus, iti recomand sa iei unul sh. Gasesti pe grupurile de vanzari babywearing de pe fb. Eu am un casa zamfirei wrap conversion, luat de pe unul din grupuri cu 220 lei. Si sunt foarte multumita de el. Pentru mine este cel mai comod din cele incercate pana acum. Am mai incercat un manduca si un ssc de la ia-ma cu tine(app sunt la reducere aici, cu 200 lei unul nou). Manduca, nefiind wrap conversion, mi s-a parut nult mai incomod, atat pentru mine, cat si pentru bebe. Cel de la ia-ma cu tine pe mine ma jena la spate, partea buretata fiind mai scurta ca la casa zamfirei. Dar am prietene putin mai slabute sau mai mici in spate carora le vine foarte comod. Ideal ar fi sa apelezi la biblioteca locala si sa incerci mai multe sisteme. |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andra09 wrote: Acesta îl avem ?i noi, dar pitica nu vrea sa stea în el mai mult de 10 minute. Eu as tine-o mult ?i bine, ca nu ma doare spatele cu el...
Sunt copii si copii. Unora nu le place in sistem, altora în carucior. Ana, pâna la un an, a fost fan ssc/wrap, dar rareori statea în carucior (nu plecam la plimbare fara sistem în cosul caruciorului, pentru ca stiam ca altfel ar însemna sa ma întorc acasa cu fata in brate si împingând carutul cu cealalta mâna). Dupa un an, lucrurile au devenit fix invers: adora plimbarile în carucior si rar mai sta în ssc. Eu as fi vrut sa o port pâna mai târziu, dar...ma multumesc si cu un an fain tare in care am avut-o lipita de mine la fiecare plimbare (si nu numai, ca am facut o gramada de lucruri cu ea in ham) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Anitta76 noi papam fructe dimineata , combinate , cu fulgi de ovaz fierti in lapte , ciocolata bebelusului , terciurile in general i le dau la cina . terciuri , sufleuri , budinci ...
ella sa stii ca domi a sta in fund singurel la 7 luni si un pic... pana atunci nu statea bine.. multa rabdare al diversificare la noi in prima luna am zis ca o sa am un copil mofturos tare si nu o sa vrea nimic... de la 7 luni jumate a inceput sa pape bine , si eu tot pasat i-am dat intai apoi la 8 luni iam dat prima data banana buatele sa vad cum reactioneaza si nu am avut probleme
in sfarsit a trecut si la noi nebunia cu dintisori a fost nebunie totala si in final au spart amandoi de jos odata acum suntem mai bine
fetelor voi atu facut vaccinul in perioada asta ... noi am ramas in urma... cu cel de 9 luni si dr a spus peste 2 3 sapt ca a avut putin rosu in gatcare s-a sfarsit cu roseola infantum ... dar in iulie o sa fie cel de 11 luni... voi le-ati facut la timp ? cel de 9 luni are ceva reactii adverse?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Ella123 wrote:Mul?umesc fetelor. Chiar pe acesta îl am în cos de la eMAG ?i mai aveam unul cu scaunel. Andra, ai încercat ?i alte marsupii? Ma gândesc ca poate nu i a placut cel pe care l am luat ini?ial ?i sa încerc cu altul. Ieri am probat pe al unei prietene, a stat vreo 20 min, ?i mai statea.. Nu am încercat, ca nu am unde aici, am observat ca pe pitica o enerveaza ca nu îsi poate misca manutele bine în el, în rest nu o deranjeaza altceva. M-ar tenta un wrap tesut, ca am vazut un tip de prindere unde are mâinile libere. Voi cauta când mergem la ai mei în Constanta. Pana atunci, bratele la putere, carutul îl accepta doar afara, cand e foarte obosita... |
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| blu88 wrote:Anitta76 noi papam fructe dimineata , combinate , cu fulgi de ovaz fierti in lapte , ciocolata bebelusului , terciurile in general i le dau la cina . terciuri , sufleuri , budinci ...
ella sa stii ca domi a sta in fund singurel la 7 luni si un pic... pana atunci nu statea bine.. multa rabdare al diversificare la noi in prima luna am zis ca o sa am un copil mofturos tare si nu o sa vrea nimic... de la 7 luni jumate a inceput sa pape bine , si eu tot pasat i-am dat intai apoi la 8 luni iam dat prima data banana buatele sa vad cum reactioneaza si nu am avut probleme
in sfarsit a trecut si la noi nebunia cu dintisori a fost nebunie totala si in final au spart amandoi de jos odata acum suntem mai bine
fetelor voi atu facut vaccinul in perioada asta ... noi am ramas in urma... cu cel de 9 luni si dr a spus peste 2 3 sapt ca a avut putin rosu in gatcare s-a sfarsit cu roseola infantum ... dar in iulie o sa fie cel de 11 luni... voi le-ati facut la timp ? cel de 9 luni are ceva reactii adverse?
Merci. Cum se fac terciurile? |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Alle.p wrote:Ella, daca iti doresti un sistem ergonomiv, cu viata mai lunga si buget redus, iti recomand sa iei unul sh. Gasesti pe grupurile de vanzari babywearing de pe fb. Eu am un casa zamfirei wrap conversion, luat de pe unul din grupuri cu 220 lei. Si sunt foarte multumita de el. Pentru mine este cel mai comod din cele incercate pana acum. Am mai incercat un manduca si un ssc de la ia-ma cu tine(app sunt la reducere aici, cu 200 lei unul nou). Manduca, nefiind wrap conversion, mi s-a parut nult mai incomod, atat pentru mine, cat si pentru bebe. Cel de la ia-ma cu tine pe mine ma jena la spate, partea buretata fiind mai scurta ca la casa zamfirei. Dar am prietene putin mai slabute sau mai mici in spate carora le vine foarte comod. Ideal ar fi sa apelezi la biblioteca locala si sa incerci mai multe sisteme. eu nu sunt slabuta deloc, deci probabil nici pentru mine nu ar fi chiar ok. Nu cred ca avem în Ploie?ti..sau nu ?tiu eu oricum ma interesez. E ca mofturos ?i nu vreau sa stau iar sa returnez..
Feleor, nu neaparat ca îmi fac griji ca nu sta în fundulet, dar mi e pu?in teama la diversificare. Nu cred ca e o idee buna sa îl pun în scaun,am antilop de la ikea.. Înca n am încercat sa vad cum sta.. M |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Este grup de babywearing in Ploiesti. Are peste 800 de membri. Sigur gasesti sa probezi cateva sisteme. Eu nu as lua fara proba. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Alle.p wrote:Este grup de babywearing in Ploiesti. Are peste 800 de membri. Sigur gasesti sa probezi cateva sisteme. Eu nu as lua fara proba. Aici iti dai dreptate.Eu am luat unul care nu ni so potrivit si acum incerc sa il vand.Dupa am mers la babywearing sa probez si am stiut ce sa imi iau mai departe si ce ni se potriveste pt.ca degeaba arata bine la design ca nu este suficient doar atat.La noi acum este inchisa biblioteca din martie cu pandemia asta,asa dor imi este de intalnirile de acolo.Mi-am facut multe prietene. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Anitta76 wrote:Merci. Cum se fac terciurile?
fulgi de ovaz cu lapte si fructe ii faceam eu , sau podrige cum se mai spune acum .
pun lapte la pe foc cu fulgi de ovaz si il las pana are consistenta dorita cam 8-10 min, ii fac cu un praf de scortisoara cu banana , fulgi de cocos |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mirela si Ella30 la multi ani pt.Eva si Sofia Sa fie sanatoase si sa va bucurati o viata alaturi de ele.Doamne cum a trecut timpul asta. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| blu88 wrote:
fulgi de ovaz cu lapte si fructe ii faceam eu , sau podrige cum se mai spune acum .
pun lapte la pe foc cu fulgi de ovaz si il las pana are consistenta dorita cam 8-10 min, ii fac cu un praf de scortisoara cu banana , fulgi de cocos
Multumesc. Te pup |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Adina, mul?umim de urari a?a este,a trecut timpul extraordinar de repede. De acum ne asteapta alte provocari |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Dragi mamici, printesa noastra a facut saptamâna trecuta 1 ani?or, din pacate nu i-am putut sarbatori ziua caci fix de ziua ei a murit bunicul so?ului.. asa ca astazi i-am taiat mo?ul
Va las o poza cu ea, destul de mofturoasa din cauza din?ilor dar nu a avut ce face
https://ibb.co/P9RHsvZ |
|
|