|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| fetelor acum am reusit sa mai intru si eu sa vad ce mai faceti.... noi de o saptamana suntem in plina eruptie dentara , si colac peste pupaza a facut si roseola infantum... macar imi mananca bine insa este numai marait toata ziua...
din experienta voastra cu dintisori ( ca la cel mare nu am avut prob nici nu stiam cand ii dau dintisori pana nu ii vedeam ) ce este mai bun ca si gel ? momentan folosim anaftin dar este cat de cat ok.... exista ceva mai bun sau depinde de la bebe la bebe
la multi ani pt bebelusi cu intarziere ce este drept |
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| blu88 wrote:fetelor acum am reusit sa mai intru si eu sa vad ce mai faceti.... noi de o saptamana suntem in plina eruptie dentara , si colac peste pupaza a facut si roseola infantum... macar imi mananca bine insa este numai marait toata ziua...
din experienta voastra cu dintisori ( ca la cel mare nu am avut prob nici nu stiam cand ii dau dintisori pana nu ii vedeam ) ce este mai bun ca si gel ? momentan folosim anaftin dar este cat de cat ok.... exista ceva mai bun sau depinde de la bebe la bebe
la multi ani pt bebelusi cu intarziere ce este drept La noi functioneaza destul de bine anaftin baby,il linisteste.Avem 2 dintisori jos si vad ca ii sparge si sus,mi-a facut si putina febra alaltaieri si i-am dat panadol.Foarte marait este si al meu si este o vreme la mine urata rau cod galben de vant,ploaie,nu pot iesi cu el afara.Ai noroc ca iti papa.Luca si mancarea o refuza.Dar...mergem mai departe.Sanatate multa |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| blu88 wrote:fetelor acum am reusit sa mai intru si eu sa vad ce mai faceti.... noi de o saptamana suntem in plina eruptie dentara , si colac peste pupaza a facut si roseola infantum... macar imi mananca bine insa este numai marait toata ziua...
la multi ani pt bebelusi cu intarziere ce este drept
La noi func?ioneaza foarte bine Panadol, Tantum Verde puf si pediatra ne-a mai recomandat Camilia Fiole insa se gasesc cam greu.. In ultima luna ne-au spart 4 din?isori, 2 de jos ii avem crescuti deja iar sus doar au spart.. Asa ca e foarte mofturoasa, inainte sa sparga cei de sus mi-a facut si scaune moi+un pic de febra.. |
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
la multi ani pt bebelusi cu intarziere ce este drept Sincer mie nu mi s-a parut sa-si faca efectul nici-un gel.. Eu le-am incercat si nu simteam nimic, parca la calgel se simtea ca ar amorti putin, in schimb restul mi s-au parut apa de ploaie |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Noi incercam cu Pansoral,dar atunci când o chinuie tare,ii dam seara la culcare panadol sau Nurofen. In rest jucarii de molfait,buc de legume din frigider,sub supraveghere evident. Pare ca o mai calmeaza iaurtul rece.
Fetelor,am ajuns in Delta a a?a frumos cam greu drumul,dar bine ca am ajuns odata. Aveam nevoie de o ie?ire,sa îmi încarc bateriile. Va pupam |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor! Ce mai faceti? Am avut o perioada în care nu am fost prea activa pe grup, uitasem parola dar intr un final am reusit sa intru. Voi fi mai activa de acum. În rest, mul?umim lui Dumnezeu, suntem bine. Ne pregatim pentru diversificare, mai greu cu statul în fundulet, înca nu are stabilitate nici tinut, dar cred ca e inca devreme. Capul îl mai tine intr o parte, ba stânga ba dreapta ba drept, am fost la kineto ?i mi s a zis ca e în regula, nu avem torticolis, e doar o problema de postura, se va corecta când va sta în fund. În brate când sta îl tine drept. Ma gândeam sa ii iau un jumper, dar tot citesc ca, la fel ca ?i premergatorul, ju e chiar indicat. Voi ati folosit? Si inca nu ne am luat un marsupiu, am încercat cu un kokadi pe la 4luni ?i jum ?i nu i a placut. Acum am vazut la eMAG un wunderkid, parca as lua ceva mai ieftin tot în ideea ca poate nu ii va placea. Voi ce ave?i..?cu scaunel sau fara si mai accesibil ca pret. Pupici! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna mamici Noi avem deja 1 luna de cand am inceput diversificarea ?i am inceput sa ii ofer si micul dejun insa sunt cam in pana de idei. Aveti recomandari si pt noi? |
|
| Ella123 wrote:Buna fetelor! Ce mai faceti? Am avut o perioada în care nu am fost prea activa pe grup, uitasem parola dar intr un final am reusit sa intru. Voi fi mai activa de acum. În rest, mul?umim lui Dumnezeu, suntem bine. Ne pregatim pentru diversificare, mai greu cu statul în fundulet, înca nu are stabilitate nici tinut, dar cred ca e inca devreme. Capul îl mai tine intr o parte, ba stânga ba dreapta ba drept, am fost la kineto ?i mi s a zis ca e în regula, nu avem torticolis, e doar o problema de postura, se va corecta când va sta în fund. În brate când sta îl tine drept. Ma gândeam sa ii iau un jumper, dar tot citesc ca, la fel ca ?i premergatorul, ju e chiar indicat. Voi ati folosit? Si inca nu ne am luat un marsupiu, am încercat cu un kokadi pe la 4luni ?i jum ?i nu i a placut. Acum am vazut la eMAG un wunderkid, parca as lua ceva mai ieftin tot în ideea ca poate nu ii va placea. Voi ce ave?i..?cu scaunel sau fara si mai accesibil ca pret. Pupici! Buna Ella, si eu sunt putin dubii cu statul asta in fund ca a mea nici acum nu sta Desi daca o pun pe perna se ridica singura, nu are stabilitate sa stea si cade in fata...eu inca nu stiu daca e bine sau rau dar am zis sa mai astept vreo 2 saptamani si dupa sa consult ceva...dar nu stiu ce...kineto sau pediatru... Mult succes la diversificare, si multa rabdare sa ai. Cum te-ai gandit sa incepi? Pasat sau bucatele? |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Anitta76 wrote:Buna Ella, si eu sunt putin dubii cu statul asta in fund ca a mea nici acum nu sta Desi daca o pun pe perna se ridica singura, nu are stabilitate sa stea si cade in fata...eu inca nu stiu daca e bine sau rau dar am zis sa mai astept vreo 2 saptamani si dupa sa consult ceva...dar nu stiu ce...kineto sau pediatru... Mult succes la diversificare, si multa rabdare sa ai. Cum te-ai gandit sa incepi? Pasat sau bucatele? mie kinetoterapeutul mi a zis ca bebe poate sa stea în fund ?i la 7 8 luni deci sa nu îmi fac griji atât timp cat sustinut sta, sau cum e fetita ta, se ridica singura de pe perna. Al meu o face pana la jumatate dupa care pica pe spate. Încep cu pasat, la cât sunt de panicata cu inecatul am ales varianta asta. Întâi morcov, apoi mai adaug pastarnac etc.. ?i la o luna introduc mic dejun cu fructe. |
|
| Anitta76 wrote:Buna mamici Noi avem deja 1 luna de cand am inceput diversificarea ?i am inceput sa ii ofer si micul dejun insa sunt cam in pana de idei. Aveti recomandari si pt noi? Noi dimineata papam fructe combinate cate 2 sau 3 feluri.Combin un fruct mai acrisor si unul dulce.Primele 2 saptamani i-am dat doar fructe pasate dupa am introdus fulgi de ovaz fierti in apa sau lapte,gris in lapte cu pireu de fructe,orez in lapte cu scortisoara sau fructe,branzica cu fructe,iaurt cu fructe.Azi de exemplu i-am dat branza cu iaurt,caisa si capsuni facute pireu.Ieri a avut gris in lapte cu kaki si banana.Alaltaieri cirese,mar,pruna cu fulgi de ovaz fiert in apa.Maine vreau sa ii dau para,cirese,kaki.Si tot asa ma joc zilnic cu micul dejun,incerc sa ma gandesc care cu ce merge si le combin.Au fost multe care nu mi-au placut la gust si nu i-am dat,am facut alta combinatie.Fructele le papa mai bine ca si legumele.Cel mai mult ii place ciocolata bebelusului(banana,avocado,pudra de roscove sau carob o lingurita) Ii dau cam odata la 10 zile dar este tare incantat |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ella123 wrote:Buna fetelor! Ce mai faceti? Am avut o perioada în care nu am fost prea activa pe grup, uitasem parola dar intr un final am reusit sa intru. Voi fi mai activa de acum. În rest, mul?umim lui Dumnezeu, suntem bine. Ne pregatim pentru diversificare, mai greu cu statul în fundulet, înca nu are stabilitate nici tinut, dar cred ca e inca devreme. Capul îl mai tine intr o parte, ba stânga ba dreapta ba drept, am fost la kineto ?i mi s a zis ca e în regula, nu avem torticolis, e doar o problema de postura, se va corecta când va sta în fund. În brate când sta îl tine drept. Ma gândeam sa ii iau un jumper, dar tot citesc ca, la fel ca ?i premergatorul, ju e chiar indicat. Voi ati folosit? Si inca nu ne am luat un marsupiu, am încercat cu un kokadi pe la 4luni ?i jum ?i nu i a placut. Acum am vazut la eMAG un wunderkid, parca as lua ceva mai ieftin tot în ideea ca poate nu ii va placea. Voi ce ave?i..?cu scaunel sau fara si mai accesibil ca pret. Pupici!
Eu l-am avut pe acesta. Îl alternam cu un ssc "Ia-ma cu tine". Am fost foarte, foarte multumita de el, dar sa stii ca ramâne mic destul de repede. Ana l-a folosit pâna pe la un an, un an si o luna. Dar a fost foarte usor, practic si fain. Si ieftin! Si, culmea, ergonomic! maria2013 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Exact a?a avem ?i noi,cum a postat Maria. Înca îi folosim,de?i acum eva nu mai are stare nicaieri |
|
| Adina Mariana wrote: Noi dimineata papam fructe combinate cate 2 sau 3 feluri.Combin un fruct mai acrisor si unul dulce.Primele 2 saptamani i-am dat doar fructe pasate dupa am introdus fulgi de ovaz fierti in apa sau lapte,gris in lapte cu pireu de fructe,orez in lapte cu scortisoara sau fructe,branzica cu fructe,iaurt cu fructe.Azi de exemplu i-am dat branza cu iaurt,caisa si capsuni facute pireu.Ieri a avut gris in lapte cu kaki si banana.Alaltaieri cirese,mar,pruna cu fulgi de ovaz fiert in apa.Maine vreau sa ii dau para,cirese,kaki.Si tot asa ma joc zilnic cu micul dejun,incerc sa ma gandesc care cu ce merge si le combin.Au fost multe care nu mi-au placut la gust si nu i-am dat,am facut alta combinatie.Fructele le papa mai bine ca si legumele.Cel mai mult ii place ciocolata bebelusului(banana,avocado,pudra de roscove sau carob o lingurita) Ii dau cam odata la 10 zile dar este tare incantat Iti multumesc draga mea. Maine o sa încercam si noi cu fulgi de ovaz. Ciocolata bebelusului ii place foarte mult, data viitoare voi face 2 portii sa pape si mami pupici |
|
| Anitta76 wrote:Iti multumesc draga mea. Maine o sa încercam si noi cu fulgi de ovaz. Ciocolata bebelusului ii place foarte mult, data viitoare voi face 2 portii sa pape si mami pupici Cu placere si eu pap odata cu el ciocolata bebelusului.Ii buna rau |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| maria2013 wrote:
Eu l-am avut pe acesta. Îl alternam cu un ssc "Ia-ma cu tine". Am fost foarte, foarte multumita de el, dar sa stii ca ramâne mic destul de repede. Ana l-a folosit pâna pe la un an, un an si o luna. Dar a fost foarte usor, practic si fain. Si ieftin! Si, culmea, ergonomic!
Acesta îl avem ?i noi, dar pitica nu vrea sa stea în el mai mult de 10 minute. Eu as tine-o mult ?i bine, ca nu ma doare spatele cu el... |
|
|