Clubul mamicilor incepatoare - 13
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Tuesday, May 26, 2020 2:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Alle.p wrote:
Mamicute dragi,

Nu reusesc sa fiu la fel de activa si sa nai raspund pe aici. Va citesc mai mult pe diagonalaLol . Patrick ma plimba kilometrii prin casa de manutaCrazy
Voiam sa va zic repejor cum folosim o noua metoda de adormire, poate ajuta pe cineva. Dupa un an de leganat, sunete albe, adormit in sistem, shhhit, cantat, frustrate am spus stop.
Avem patutul lipit de patul nostru, cu o laterala scoasa de ceva timp, iar acum am inceput sa il culc in el. Cand e ora de culcare, fie zi sau noapte, ma pun langa patut, pe post de bariera si ma pun la somn. Imi induc o stare de relaxare si somn si astept ca Patrick sa faca la fel. Se mai foieste, se mai joaca, mai povesteste, dar intr-un final, vazand ca eu "dorm" si nu il bag in seama, se cuibareste langa mine si adorame singurel.coeur
Prima zi a fost mai dificil, a durat o ora sa adoarma cu plansete cu tot. Era si normal, fiind derutat de schimbare. Apoi a fost din ce in ce mai bine.
Plus ca de multe ori ma ia somnul si pe mine pe bune si dorm si eu o ora cu el, si vai ce bine imi prindetopai
Avem deja un anisorcoeur a trecut asa repedecoeur acum bebelusul meu este un baietel miccoeur
Va pupam

La multi ani, frumosule! Love

si eu as vrea sa o adorm altfel decat la san, dar nu mi iese Crazy
diana.ng
Scris: Tuesday, May 26, 2020 2:05 PM
Nivel

mamici de pici peste 1 an, aveti triciclete? merita investitia? ne tot gandim sa i luam una, de accea de se poate impinge la inceput, dar nu stiu daca o sa o folosim si n-as da 5/6 milioane ca sa o tin in garaj Hilar
Alle.p
Scris: Tuesday, May 26, 2020 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
diana.ng wrote:
mamici de pici peste 1 an, aveti triciclete? merita investitia? ne tot gandim sa i luam una, de accea de se poate impinge la inceput, dar nu stiu daca o sa o folosim si n-as da 5/6 milioane ca sa o tin in garaj Hilar

Multumim, asemenea si Patricieicoeur

Mie nu imi place ideea de tricicleta sau orice altceva in care copilul doar sta. Pt mine, iesitul afara cu cel mic este pentru a face el miscare, pentru a se juca, a experimenta, a descoperii lumea.
O astfel de tricicleta este la fel de utila ca un carucior...face acelas lucru, tine copilul intr-un loc, sa fie plimbat. Sunt utile cand vrei sa ajungi undeva, fara prea multe "intreruperi".
Noi am preferat o bicicleta fara pedale. Deocamdata modelul ales e prea mare pt el si oricum nu o poate folosi pt ca inca nu merge singurel. Dar in cateva luni sunt aigura ca ii va placea.
Am primit acum si o masinuta care se impinge(ca acele teiciclete). Exact cum am spus. Doar sta in ea...
Florentinna
Scris: Tuesday, May 26, 2020 3:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
diana.ng wrote:

Noi avem si triciclera unde poate pedala si ea si o masinuta unde numa poate sta si claxoneazaHilar .
Masinuta o mai folosesc la mama mea cand mergem sa se plimbe prin casa, se cere singura in ea si cand se satura se cere jos.
Am trecut la tricicleta pentru ca in carucior nici o sansa sa mai staie de cand merge singura si in tricicleta a fost ceva noi si la inceput statea cat sa mergem la o plimbare mai lunga dar acuma nici acolo nu prea mai vrea numa daca mergem prin locuri pe unde nu am mai fost cu ea si atunci e ocupata sa se uite in jur sa vada ce e nou. De multe ori plecam la plimbare cu triciclrta si dupa vreo 15 min ajung sa o imping goala si copilul pe josLol
diana.ng
Scris: Wednesday, May 27, 2020 11:52 AM
Nivel

Multumesc mamici pupici am hotarat sa nu luam, avem carucior mic sport Joie, pt plimbari, ramanem la asta. I-am luat ieri una din aia de plastic de la Auchan, cu 50 lei, sa vedem cum se descurca, deocamdata o studiaza Lol

Daca aveti idei de ceva jucarii interesante, care sa tina un copil mai mult timp ocupat..let me know ras ras

O zi minunata sa aveti!
GeorgianaB
Scris: Wednesday, May 27, 2020 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
diana.ng wrote:
Multumesc mamici pupici am hotarat sa nu luam, avem carucior mic sport Joie, pt plimbari, ramanem la asta. I-am luat ieri una din aia de plastic de la Auchan, cu 50 lei, sa vedem cum se descurca, deocamdata o studiaza Lol

Daca aveti idei de ceva jucarii interesante, care sa tina un copil mai mult timp ocupat..let me know ras ras

O zi minunata sa aveti!

Depinde mult de copil, nu vreau sa te descurajez dar foarte putine jucarii ii tin ocupati la varste asa mici, adica ocupati pt 5-10minute :))
La noi au succes cuburile, cartile si activitatile casnice, adica sa imite ce fac prin casa, in rest cea mai benefica activitate este miscarea in aer liber, daca il alergam bine toata lumea este fericita, el mananca, doarme, noi suntem linistiti :)))
Iulia13
Scris: Thursday, May 28, 2020 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Mamici vin si eu cu o mica întrebare.. Fetitei mele la 11 luni i-au iesit primii dintisori jos, unul dupa altul la un interval de câteva zile.. A fost maraita, a plâns intr-o seara, a avut câteva scaune moi si cam atat. Acum i-a crapat sus.. E foarte mofturoasa, se lini?te?te la administrarea de tantum verde, panadol insa mereu vrea in brate sa o dragalasim (cand la mami cand la tatii). Problema e alta, de 2 zile a început sa imi faca scaune moi ieri am ajuns la 5 scaune (din care 3 moi si 2 normale).. Si s-a iritat toata ca niciodata. Sa fie tot de la din?i? De regula ea iesea cam de 2-3 ori maxim cu scaunul pe zi. Men?ionez ca i-am schimbat si laptele (ii dau de magazin) de 2 saptamâni aproape insa mi-a ie?it ok cu scaunul de cand i-am dat, mi l-a acceptat fara probleme adica ma gândesc ca nu asta ar fi cauza..
O zi frumoasa sa avetipupici!
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 28, 2020 10:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Iulia eu tind sa cred ca este de la schimbarea laptelui.Si nepotelul cand a trecut pe laptele de vaca a avut scaune moi si multe pana so obisnuit organismul.Dupa,a fost ok,so reglat.Eu nu cred sa aiba legatura cu dintisorii.De 2 saptamani ne-a iesit si noua primul dintisor si acum este inflamata gingia si alba,cred ca vrea sa iasa si urmatorul de langa ca este ft.marait toata ziua,plange,nu papa,nu doarme si vrea numai afara sau in brate la noi...dar scaunul este ok la noi.
Iulia13
Scris: Thursday, May 28, 2020 10:58 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Iulia eu tind sa cred ca este de la schimbarea laptelui.Si nepotelul cand a trecut pe laptele de vaca a avut scaune moi si multe pana so obisnuit organismul.Dupa,a fost ok,so reglat.Eu nu cred sa aiba legatura cu dintisorii.De 2 saptamani ne-a iesit si noua primul dintisor si acum este inflamata gingia si alba,cred ca vrea sa iasa si urmatorul de langa ca este ft.marait toata ziua,plange,nu papa,nu doarme si vrea numai afara sau in brate la noi...dar scaunul este ok la noi.

Totu?i ar fi trebuit sa imi iasa cu scaunul moale in primele zile de dupa nu la aproape 2 saptamâni dupa ce i l-am schimbat.. La 6 luni cand am trecut la nr 2 la fel mi-a facut, dar la câteva zile a început distractia.. Imi facea de 6 ori pe zi, pana i-am schimbat marca laptelui si a revenit la normal.. Pana acum 2 zile scaunul a fost ok, imi iesea maxim de 2 ori pe zi. Mai citisem ca de la din?i poate fi si de asta am întrebat daca sunt printre voi mamici care au pa?it la fel cand le-au dat din?ii bebeilor..
diana.ng
Scris: Thursday, May 28, 2020 11:18 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Totu?i ar fi trebuit sa imi iasa cu scaunul moale in primele zile de dupa nu la aproape 2 saptamâni dupa ce i l-am schimbat.. La 6 luni cand am trecut la nr 2 la fel mi-a facut, dar la câteva zile a început distractia.. Imi facea de 6 ori pe zi, pana i-am schimbat marca laptelui si a revenit la normal.. Pana acum 2 zile scaunul a fost ok, imi iesea maxim de 2 ori pe zi. Mai citisem ca de la din?i poate fi si de asta am întrebat daca sunt printre voi mamici care au pa?it la fel cand le-au dat din?ii bebeilor..

Buna! Da, la noi asa este, de fiecare data cand i-au iesit dinti/masele, a avut scaun mai moale si s a iritat, in general, neavand aceasta problema. Sa o speli mai des in aceasta perioada si sa pui crema din abundenta (eu folosesc pasta Petrini de la Remedium)
diana.ng
Scris: Thursday, May 28, 2020 11:22 AM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Depinde mult de copil, nu vreau sa te descurajez dar foarte putine jucarii ii tin ocupati la varste asa mici, adica ocupati pt 5-10minute :))
La noi au succes cuburile, cartile si activitatile casnice, adica sa imite ce fac prin casa, in rest cea mai benefica activitate este miscarea in aer liber, daca il alergam bine toata lumea este fericita, el mananca, doarme, noi suntem linistiti :)))

Merci Georgiana ras afara e cel mai bine, doar ca as mai sta si eu in casa sa mai fac cate ceva :))) ma gandeam eu ca nu s a inventat inca jucarie sa tina ocupat un copil mai mult de 5 min Lol
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 28, 2020 12:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Iulia13 wrote:

Inteleg.Atunci posibil sa fie totusi de la dintisori.Eu nu auzisem inca cazuri dar e bine de stiut daca vom pati si noi.Sanatate multa!
GeorgianaB
Scris: Thursday, May 28, 2020 1:16 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

La noi a avut scaun moale de la eruptia dentara, plus iritat la fund, el care nu avea probleme de genul. Asa cum ai spus si tu daca era de la lapte modifcarile in ceea ce priveste scaunul apareau mai repede, noi am avut problema asta cu laptele si inca din a doua zi dupa schimbarea laptelui a inceput sa faca moale.
Iulia13
Scris: Thursday, May 28, 2020 1:50 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

La noi a avut scaun moale de la eruptia dentara, plus iritat la fund, el care nu avea probleme de genul. Asa cum ai spus si tu daca era de la lapte modifcarile in ceea ce priveste scaunul apareau mai repede, noi am avut problema asta cu laptele si inca din a doua zi dupa schimbarea laptelui a inceput sa faca moale.

Multumesc frumos de raspuns.. Exact asa are ea acum o iritatie de toata frumuse?ea pale speram sa treaca cat de curand.. La laptele de magazin a reac?ionat destul de bine cu scaunul, nu era moale doar pastos si alta culoare...
GeorgianaB
Scris: Thursday, May 28, 2020 2:30 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Multumesc frumos de raspuns.. Exact asa are ea acum o iritatie de toata frumuse?ea pale speram sa treaca cat de curand.. La laptele de magazin a reac?ionat destul de bine cu scaunul, nu era moale doar pastos si alta culoare...

Pentru noi a fost un soc iritatia pentru ca nu mai avusese asa, chiar i-am facut toate analizele posibile pt scaun (cu toate ca stiam ca nu are vreun virus etc). Il. Schimbam des, spalat dupa fiecare scutec, nu neaparat scaun, inclusiv pipi, uscat bine, lasat fara scutec putin si una cu ulei de masline fiert la bain-marie si racit, restul cremelor au fost in zadar,initial cicaplastul a dat rezultate pana cand s-a dovedit a fi apa de ploaie :))
Succes sper sa ii treaca repede, la ce ai povestit nu ar trebui sa mai dureze mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.