Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Andreea-Alexandra N wrote:Paste fericit mamici si pitici. Hristos a inviat! Pupici O pozica cu piciulica mic si frumos http://imgur.com/a/ZVDati2Si un filmulet cu cantaretul meu????
Ce baietel mare si chipes ai tu acolo! E un scump! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Hristos a înviat! Mamici imi recomandati si mie va rog frumos un scaun de masa ptr bebe cat de cat accesibil? Multumesc! |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Anitta76 wrote:Hristos a înviat! Mamici imi recomandati si mie va rog frumos un scaun de masa ptr bebe cat de cat accesibil? Multumesc!
Noi avem si ne place mult scaunul Antilop de la IKEA, este simplu si se curata usor. Am cumparat si perna de sustinere + husa. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Nicole2018 wrote:
Noi avem si ne place mult scaunul Antilop de la IKEA, este simplu si se curata usor. Am cumparat si perna de sustinere + husa.
La fel avem ?i noi. Îl recomand |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Anitta76 wrote:Hristos a înviat! Mamici imi recomandati si mie va rog frumos un scaun de masa ptr bebe cat de cat accesibil? Multumesc!
la recomandarea fetelor eu al luat tot antilop ikea cu perna de sustinere si sunt multumita de el |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Multumesc fetelor! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Andreea Alexandra, ce flacau chipes ai tu acolo
Anitta, noi tot antilop avem . Recomand |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mamici, va urez si eu sarbatori frumoase.
Andreea A, este simpatic foc baietelul.
Anitta, eu am antilop la parinti si acasa alt scaun. De ambele sunt foarte multumita.
Va adresez si eu o intrebare: cand ati dat orez/gris/fidea cu lapte bebelusilor ati preparat cu lapte de vaca/capra produsele ? Vorbesc de bebelusi care au peste 8 luni. Stiu ca nu este indicat laptele de vaca copiilor sub 1 an, dar in ideea de a le da sa bea. Urmeaza sa introduc si cina, si pot sa ii prepare diverse pseudocereale/cereale, dar e vreo problema daca le fierb in lapte de vaca ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2019 Mesaje: 26
| Multumesc fetelor pentru cuvinte Flacau mare si chipes intradevar |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Anitta76 wrote:Hristos a înviat! Mamici imi recomandati si mie va rog frumos un scaun de masa ptr bebe cat de cat accesibil? Multumesc! Tot Antilop avem si noi de vreo jumatate de an. In primele luni de diversificare primisem de la o prietena unul mare, cu scaun învelit în vinilin. Era atât de masiv si de greu de curatat pe la cusaturile acelea ... Antilop se curata fff usor. Ce nu îmi place la el e ca e cam scund si instabil daca se agita copilul (eu nu folosesc centurile de siguranta). Oricum, între el si cel masiv, îl aleg pe acesta mic! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| simmo wrote:Mamici, va urez si eu sarbatori frumoase.
Anitta, eu am antilop la parinti si acasa alt scaun. De ambele sunt foarte multumita.
Va adresez si eu o intrebare: cand ati dat orez/gris/fidea cu lapte bebelusilor ati preparat cu lapte de vaca/capra produsele ? Vorbesc de bebelusi care au peste 8 luni. Stiu ca nu este indicat laptele de vaca copiilor sub 1 an, dar in ideea de a le da sa bea. Urmeaza sa introduc si cina, si pot sa ii prepare diverse pseudocereale/cereale, dar e vreo problema daca le fierb in lapte de vaca ? Nu se recomanda sa îl bea in loc de lapte praf, dar în preparate e ok! L.e. foloseste lapte cu grăsime minim 3,5! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| simmo wrote:Mamici, va urez si eu sarbatori frumoase.
Va adresez si eu o intrebare: cand ati dat orez/gris/fidea cu lapte bebelusilor ati preparat cu lapte de vaca/capra produsele ? Vorbesc de bebelusi care au peste 8 luni. Stiu ca nu este indicat laptele de vaca copiilor sub 1 an, dar in ideea de a le da sa bea. Urmeaza sa introduc si cina, si pot sa ii prepare diverse pseudocereale/cereale, dar e vreo problema daca le fierb in lapte de vaca ?
nu .. si noi urmeaza sa introducem cina de maine... pana la urma si branzica de casa tot cu lapte de vaca cu 3,5 grasime folosim ... stiu ca este mai greu ;a cei cu intoleranta ,, dar daca nu sunt probleme se poate folosi in preparate |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Anitta76 wrote:Hristos a înviat! Mamici imi recomandati si mie va rog frumos un scaun de masa ptr bebe cat de cat accesibil? Multumesc! Antilop de la ikea si noi.Foarte multumita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea-Alexandra N wrote:Paste fericit mamici si pitici. Hristos a inviat! Pupici O pozica cu piciulica mic si frumos http://imgur.com/a/ZVDati2Si un filmulet cu cantaretul meu???? Scumpul de el.Este adorabil.Sa va traiasca |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Am folosit lapte de vaca in preparate de la varsta de 7 luni fara probleme, trebuie doar sa fie din acela gras cu 3,5% grasime. Scaunul antilop mi se pare cel mai potrivit raport calitate/pret/eficienta. Centurile mi se par inutile, in caz de vreun accident doamne fereste trebuie actionat rapid si a le desface poate fi anevoios in conditii de panica,apoi copilul nu trebuie lasat nesupravegheat in scaun, sunt unii fasneti care evadeaza din centuri. |
|
|