Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adina Mariana wrote: Ce frumoasa este La multi anisori,sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii
Mul?umesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mamici, aveti niste copilasi extraordinari.
Irinan, imi pare rau pentru cele intamplate. Putere pe mai departe ca din filmulet se vede ca te tin copilasii ocupata
Mamici, ati dat ficat de pui (de tara) copilasilor de peste 7 luni. Accidental am dezghetat un pachet care are si un ficatel. De mult timp astept sa ii dau ca stiu ca este indicat pentru fier (daca am retinut bine minte).
Am mai citit pe diverse grupuri ca au dat si de la 6 luni. Reactii la ficat nu cred ca o sa faca: eu i-am dat deja pui si vita. Se pare ca este fun carnita si branza. |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| simmo wrote:Mamici, aveti niste copilasi extraordinari. Irinan, imi pare rau pentru cele intamplate. Putere pe mai departe ca din filmulet se vede ca te tin copilasii ocupata Mamici, ati dat ficat de pui (de tara) copilasilor de peste 7 luni. Accidental am dezghetat un pachet care are si un ficatel. De mult timp astept sa ii dau ca stiu ca este indicat pentru fier (daca am retinut bine minte). Am mai citit pe diverse grupuri ca au dat si de la 6 luni. Reactii la ficat nu cred ca o sa faca: eu i-am dat deja pui si vita. Se pare ca este fun carnita si branza.
Nu are ce reactie sa faca de la ficat, trebuie doar sa ai grija cum il prepari, eu am auzit tot felul de variante si pana la urma am ramas cu ce mi-au recomandat doi medici diferit il spal bine, il pun la fiert, prima apa o arunc, curat de impuritati atat ficatul cat si cratita, adaug o ceapa mica pt gust si aia este. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Irinan wrote:Buna mamici, Voiam sa va arat ce mod interesant de deplasare a gasit fetita mea... nu a luat o de a busilea ,in schimb a gasit un mod sa mearga unde vrea ea https://vimeo.com/401579480
Ce fetita descurcareata ai tu acolo! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| simmo wrote:Mamici, aveti niste copilasi extraordinari. Irinan, imi pare rau pentru cele intamplate. Putere pe mai departe ca din filmulet se vede ca te tin copilasii ocupata Mamici, ati dat ficat de pui (de tara) copilasilor de peste 7 luni. Accidental am dezghetat un pachet care are si un ficatel. De mult timp astept sa ii dau ca stiu ca este indicat pentru fier (daca am retinut bine minte). Am mai citit pe diverse grupuri ca au dat si de la 6 luni. Reactii la ficat nu cred ca o sa faca: eu i-am dat deja pui si vita. Se pare ca este fun carnita si branza.
Eu i am dat. Il fierb 30 minute nu cred ca va face reactii. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| maria2013 wrote: Ce simpatica este! Fata descurcareata!
asa e |
|
| Adina Mariana wrote: Ce simpatica este.Se descurca cum poate cum te simti Irina? Buna, mai binisor. Sunt inca internata, ceea ce imi da o stare de discomfort. Abia astept sa ajung acasa la copii mei. Ms de intrebare |
|
| simmo wrote:Mamici, aveti niste copilasi extraordinari. Irinan, imi pare rau pentru cele intamplate. Putere pe mai departe ca din filmulet se vede ca te tin copilasii ocupata Mamici, ati dat ficat de pui (de tara) copilasilor de peste 7 luni. Accidental am dezghetat un pachet care are si un ficatel. De mult timp astept sa ii dau ca stiu ca este indicat pentru fier (daca am retinut bine minte). Am mai citit pe diverse grupuri ca au dat si de la 6 luni. Reactii la ficat nu cred ca o sa faca: eu i-am dat deja pui si vita. Se pare ca este fun carnita si branza. Multumesc |
|
| Ella30 wrote:Ce fetita descurcareata ai tu acolo! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote: Buna, mai binisor. Sunt inca internata, ceea ce imi da o stare de discomfort. Abia astept sa ajung acasa la copii mei. Ms de intrebare
Of,chiar vroiam sa te intreb daca mai esti internata cu nebunia asta cu Covid dar am spus ca poate te-au lasat si cum am vazut si filmarea am crezut ca e facuta de azi.Ti-au spus din ce cauza ai pierdut sarcina sau nu se stie?chiar imi pare rau.Stiu ca poate altcineva ar gandi ca lasa ca ai copii acasa si te face sa uiti eu totusi ma gandesc ca te simti goala in interior si numa tu sti ce simti.Orice sarcina este unica in felul ei te imbratisez si iti doresc multa putere sa treci peste |
|
| Adina Mariana wrote: Of,chiar vroiam sa te intreb daca mai esti internata cu nebunia asta cu Covid dar am spus ca poate te-au lasat si cum am vazut si filmarea am crezut ca e facuta de azi.Ti-au spus din ce cauza ai pierdut sarcina sau nu se stie?chiar imi pare rau.Stiu ca poate altcineva ar gandi ca lasa ca ai copii acasa si te face sa uiti eu totusi ma gandesc ca te simti goala in interior si numa tu sti ce simti.Orice sarcina este unica in felul ei te imbratisez si iti doresc multa putere sa treci peste Filmarea mi au trimis o de acasa, nu era facuta de mine. Ce mi au zis ca aveam lichid foarte mult si copilul era mort de 2s.eu aveam ceva burtica, dar am pus pe seama ca sunt la al 4 lea copil si cu ce am mai ramas de la sarcinile anterioare nu mi s a parut nimic in neregula... in schimb se pare ca placenta se dezvolta in continuare si sacul era plin de lichid(sacul avea 47cm, fatul 1.45cm).. ecplicatia lor a fost ca data fiind anomalia asta probabil sa fi fost vreo malformatie incompatibila cu viata. Acum numai D zeu stiu. Eu incerc sa ma gandesc doar la copilasii mei de acasa, dar sti cum e. Oricati copii ai avea acasa si asta tot copilul meu era, |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Irina, sanatate si forta sa treci peste! Trimit si eu un gând bun! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Irina, î?i suntem ?i noi alaturi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Simmo,?i noi i-am dat ficatel,tot a?a fiert. Nu s-a atins deloc de el dar Eva nu e mâncacioasa de de felul ei, mai ales carne ?i altele asemenea. Dar îi tot oferim diversitate. |
|
| Multumesc fetelor pt gandurile bune, o sa treaca si asta |
|
|