Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Saturday, March 28, 2020 12:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Adina Mariana wrote:
Ce frumoasa estemajoreta La multi anisori,sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucuriiCheek Kiss

Mul?umesccomputerlove
simmo
Scris: Saturday, March 28, 2020 1:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Mamici, aveti niste copilasi extraordinari.

Irinan, imi pare rau pentru cele intamplate. Putere pe mai departe ca din filmulet se vede ca te tin copilasii ocupata ras

Mamici, ati dat ficat de pui (de tara) copilasilor de peste 7 luni. Accidental am dezghetat un pachet care are si un ficatel. De mult timp astept sa ii dau ca stiu ca este indicat pentru fier (daca am retinut bine minte).

Am mai citit pe diverse grupuri ca au dat si de la 6 luni. Reactii la ficat nu cred ca o sa faca: eu i-am dat deja pui si vita. Se pare ca este fun carnita si branza. Lol
GeorgianaB
Scris: Saturday, March 28, 2020 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
simmo wrote:

Irinan, imi pare rau pentru cele intamplate. Putere pe mai departe ca din filmulet se vede ca te tin copilasii ocupata ras

Mamici, ati dat ficat de pui (de tara) copilasilor de peste 7 luni. Accidental am dezghetat un pachet care are si un ficatel. De mult timp astept sa ii dau ca stiu ca este indicat pentru fier (daca am retinut bine minte).

Am mai citit pe diverse grupuri ca au dat si de la 6 luni. Reactii la ficat nu cred ca o sa faca: eu i-am dat deja pui si vita. Se pare ca este fun carnita si branza. Lol

Nu are ce reactie sa faca de la ficat, trebuie doar sa ai grija cum il prepari, eu am auzit tot felul de variante si pana la urma am ramas cu ce mi-au recomandat doi medici diferit il spal bine, il pun la fiert, prima apa o arunc, curat de impuritati atat ficatul cat si cratita, adaug o ceapa mica pt gust si aia este.
Ella30
Scris: Saturday, March 28, 2020 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Irinan wrote:
Buna mamici,
Voiam sa va arat ce mod interesant de deplasare a gasit fetita mea... nu a luat o de a busilea ,in schimb a gasit un mod sa mearga unde vrea eaLol
https://vimeo.com/401579480

Ce fetita descurcareata ai tu acolo!computerlove
Ella30
Scris: Saturday, March 28, 2020 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
simmo wrote:

Eu i am dat. Il fierb 30 minuteDistanceKiss nu cred ca va face reactii.
Irinan
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
maria2013 wrote:

Ce simpatica este! Fata descurcareata!

Lol asa e
Irinan
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:42 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ce simpatica este.Se descurca cum poateLol cum te simti Irina?

Buna, mai binisor. Sunt inca internata, ceea ce imi da o stare de discomfort. Abia astept sa ajung acasa la copii mei. Ms de intrebare
Irinan
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:44 PM
Nivel

simmo wrote:

MultumescCray
Irinan
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:44 PM
Nivel

computerlove computerlove
Ella30 wrote:

Ce fetita descurcareata ai tu acolo!computerlove
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 28, 2020 10:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Buna, mai binisor. Sunt inca internata, ceea ce imi da o stare de discomfort. Abia astept sa ajung acasa la copii mei. Ms de intrebare
Of,chiar vroiam sa te intreb daca mai esti internata cu nebunia asta cu Covid dar am spus ca poate te-au lasat si cum am vazut si filmarea am crezut ca e facuta de azi.Ti-au spus din ce cauza ai pierdut sarcina sau nu se stie?chiar imi pare rau.Stiu ca poate altcineva ar gandi ca lasa ca ai copii acasa si te face sa uiti eu totusi ma gandesc ca te simti goala in interior si numa tu sti ce simti.Orice sarcina este unica in felul eiCray te imbratisez si iti doresc multa putere sa treci pesteBuddy1 Cheek Kiss
Irinan
Scris: Sunday, March 29, 2020 8:38 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Of,chiar vroiam sa te intreb daca mai esti internata cu nebunia asta cu Covid dar am spus ca poate te-au lasat si cum am vazut si filmarea am crezut ca e facuta de azi.Ti-au spus din ce cauza ai pierdut sarcina sau nu se stie?chiar imi pare rau.Stiu ca poate altcineva ar gandi ca lasa ca ai copii acasa si te face sa uiti eu totusi ma gandesc ca te simti goala in interior si numa tu sti ce simti.Orice sarcina este unica in felul eiCray te imbratisez si iti doresc multa putere sa treci pesteBuddy1 Cheek Kiss

Filmarea mi au trimis o de acasa, nu era facuta de mine. Ce mi au zis ca aveam lichid foarte mult si copilul era mort de 2s.eu aveam ceva burtica, dar am pus pe seama ca sunt la al 4 lea copil si cu ce am mai ramas de la sarcinile anterioare nu mi s a parut nimic in neregula... in schimb se pare ca placenta se dezvolta in continuare si sacul era plin de lichid(sacul avea 47cm, fatul 1.45cm).. ecplicatia lor a fost ca data fiind anomalia asta probabil sa fi fost vreo malformatie incompatibila cu viata. Acum numai D zeu stiu. Eu incerc sa ma gandesc doar la copilasii mei de acasa, dar sti cum e. Oricati copii ai avea acasa si asta tot copilul meu era,
maria2013
Scris: Sunday, March 29, 2020 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Irina, sanatate si forta sa treci peste! Trimit si eu un gând bun!
MirelaD
Scris: Sunday, March 29, 2020 10:49 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Irina, î?i suntem ?i noi alaturiGossip
MirelaD
Scris: Sunday, March 29, 2020 10:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Simmo,?i noi i-am dat ficatel,tot a?a fiert. Nu s-a atins deloc de elLol dar Eva nu e mâncacioasa de de felul ei, mai ales carne ?i altele asemenea. Dar îi tot oferim diversitate.
Irinan
Scris: Sunday, March 29, 2020 11:32 AM
Nivel

Multumesc fetelor pt gandurile bune, Bye2 o sa treaca si asta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.