Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Buna fetelor!

Simmo, poti sa ii dai linistita fructele crude, doar sa fie taiate, curatate corespunzator (sau pasate).

Delia, La multi ani! sa va traiasca! e tare dulce love

Laura, sanatate multa! si nu trebuie sa stai doar de dragul fetitei cu el, daca nu e armonie si iubire in familie, nu are rost...niciunul dintre voi nu va fi fericit sau multumit vreodata si devine un mediu toxic, sper sa faci ce e mai bine pentru voi!

In rest, fetelor, ce mai faceti? cum sunt bebelasii vostri? Patriciei ii ies primele 2 mesele si in unele zile e greut Hilar dar ii dam inainte, inca nu merge singura, doar daca se tine de ceva, e foarte interesata de carti si povesti si adora pisicile love
Ella30
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Laura si Delia, la multi ani fericiti fetelor voastre!

Laura, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Tu stii ce e mai bine pt tine si fata ta, iti doresc multa putere ca sa ii poti oferi o copilarie frumoasa.
Ella30
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:38 PM
Nivel

Ella30
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:40 PM
Nivel

Simmo ii poti da fructe crude. Eu doar gutuia o mai fac acum la aburi. Marul si para le-am facut uneori doar daca erau tari si nu le dadeam pe razatoarea de sticla.
Ella30
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:41 PM
Nivel

diana.ng wrote:
Buna fetelor!

Simmo, poti sa ii dai linistita fructele crude, doar sa fie taiate, curatate corespunzator (sau pasate).

Delia, La multi ani! sa va traiasca! e tare dulce love

Laura, sanatate multa! si nu trebuie sa stai doar de dragul fetitei cu el, daca nu e armonie si iubire in familie, nu are rost...niciunul dintre voi nu va fi fericit sau multumit vreodata si devine un mediu toxic, sper sa faci ce e mai bine pentru voi!

In rest, fetelor, ce mai faceti? cum sunt bebelasii vostri? Patriciei ii ies primele 2 mesele si in unele zile e greut Hilar dar ii dam inainte, inca nu merge singura, doar daca se tine de ceva, e foarte interesata de carti si povesti si adora pisicile love

Sper sa nu o chinuiasca prea mult maselele pe micutacomputerlove
diana.ng
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
Ella30 wrote:

Sper sa nu o chinuiasca prea mult maselele pe micutacomputerlove

sa te auda Doamne-Doamne! Hands Cheek Kiss voi sunteti bine?

fetelor va las o reteta de waffe incercata astazi, sunt foarte bune (mie mi-au iesit mai mult de 4 buc, vreo 10 parca, deoarece mi s-a parut cam gros aluatul, cred ca depinde de consistenta chefirului folosit, am adaugat si 3 linguri de lapte si nu am pus stafide)

diana.ng attached the following image(s):
90819833_1052860195094710_8395853377900118016_n.jpg

Andra09
Scris: Thursday, March 26, 2020 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Am ajuns la disperare, sunt satula sa citesc cum se plâng atatia oameni peste tot, ca se plictisesc 14 zile în casa! Mi se pare aberant... Am stat în casa de la 13 saptamâni numai în pat, pana la 35+2 zile când am nascut, ieseam afara din casa odata pe luna, doar pt consultul medical si atât, iar dupa nastere în primele 10 saptamâni cred ca am iesit de maxim 5 ori din curte. Înca traiesc, nu am murit! Sunt atatia bolnavi imunodeprimati care tot asa stau luni si luni de zile inchisi în case sau mai rau în saloane de spital si nu se mai plâng atâta... Si plangaciosii astia mor de plictiseala si întra în depresie pt 2 saptamani... Mi-e scârba... (trebuia sa ma descarc undeva ras)
delia.c.yaya
Scris: Thursday, March 26, 2020 3:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
maria2013 wrote:
Laura, Delia, la multi ani cu sanatate fetelor voastre! Delia, cum va descurcati cu izolarea din Italia?

Mul?umimcoeur

Hmm..avem o luna deja de carantina...e na?pa ca vezi carabinieri zilnic, imnul se aude zilnic, se simte o presiune in aer ciudata,sinistra... Stam in casa, am noroc de curte ca o mai scot pe giuli afara. Al meu de luni nu mai lucreaza, ieri s-a inchis fabrica si la el. E naspa ca nu avem voie sa iesim din orasul de rezidenta, ca sa facem cumparaturile la singurul magazin de aici e foarteeee scump, lapte si scutece pentru giuli aici nu sunt, trebuie sa le comand doar. Rezistam, ce sa facem?! Se aude ca prelungeste cu minim 15 zile carantina,desi la barbatumiu la munca fabrica zice ca ii inchide pentru 3 luni. Trecem noi si peste astaBravoo
delia.c.yaya
Scris: Thursday, March 26, 2020 3:06 PM

Mul?umesc pentru uraricoeur iloveyou
delia.c.yaya
Scris: Thursday, March 26, 2020 3:06 PM

Mul?umesc pentru uraricoeur iloveyou
Ella30
Scris: Thursday, March 26, 2020 4:06 PM
Nivel

diana.ng wrote:

sa te auda Doamne-Doamne! Hands Cheek Kiss voi sunteti bine?

fetelor va las o reteta de waffe incercata astazi, sunt foarte bune (mie mi-au iesit mai mult de 4 buc, vreo 10 parca, deoarece mi s-a parut cam gros aluatul, cred ca depinde de consistenta chefirului folosit, am adaugat si 3 linguri de lapte si nu am pus stafide)

Suntem bine, multumimDistanceKiss speram sa treaca cat mai repede perioada asta pt ca Sofia e la o varsta dificila din punctul meu de vedere. Nu stiu ce activitati as mai putea face cu ea, ma doare spatele ca vrea sa mearga toata ziua daca se poate, nu accepta nici o jucarie mai mult de cateva minute, se urca pe mine toata ziua, ufff..as putea continua mult si bine cu lista. Iesitul afara la plimbare ma ajuta si pe mine, acum parca ma sufoc, iar psihic nu stau prea bine.
Dar o sa fie bine. Creste repedecomputerlove

La voi imi imaginez ca este si mai greu..o luna..macar de ar intelege lumea acum in al 13 lea ceas sa ramana in case..
blu88
Scris: Thursday, March 26, 2020 4:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Andra09 asta vb cu sotul meu pana acum toata lumea vroia weekend sa doarma sa faca sa dreaga sa stea acasa.. acum cand trebuei stat acasa ... ies toti din inconstienta...stau de 3 sapt in casa cu 2 copii am iesit o sg data sa iau alocatia.. si nu am murit inca sunt aici... dar ce sa ii faci ... inca se traieste pe premiza mie nu mi se poate intammpla... pana la proba contrarie..

LAURA0202 amenintarea asta am primit-o si eu atunci cand s-a umplut paharul si am zis ca plec... ca luca ramane la el... ba mai mult imi luase si telefonul ca eu in nervii mei am spus ca sun la politie.. dar i-am zis cu toate astea ca poate sa se spele cu el pe cap si daca nu ma lasa sa plec il fac acolo in coltul strazii de il stie toti vecini... :))) el a plecat la tovarasul lui de parca ala putea sa ma convinga sa nu plec iar eu am intrat in casa si mi-am imbracat copilul am luat incarcatorul si am plecat initial vroiams a ma linistest dar fostul socru mi-a intetit nervii ca l-a sunat si a zis ca plec cu copilul ma jignit asa ca am plecat cu un copil de 3 ani la 12 noaptea incotro am vazut cu ochii.. acum uitandu-ma in urma imi dau seama ca poate a fost inconstienta sa plec asa nicaieri... in noaptea aia a venit dupa mine am dormit in masina... am stat la prietena mea o saptamana apoi m-am mutat cu chirie..asta in septembrie iar pana in decembrie am tot incercat cica sa reparam dar nu mai era nimic de reparat si ruptura definitiva a fost dupa revelion... eu i-am zis clar ca nu merg nicaiei cu nici un prieten si sa ma prefac acolo vai ce familie fericita suntem ... ca m-am saturat de aparente.. iar el a plecat in afara bucurestiului a luat si baiatul.. ca de si acolo s-a imbatata suman ca nebuna la 12 noaptea si nu imi raspundea noroc ca a avut cine sa stea cu baitul eu nu aveam cum sa ajung acolo ca nu aveam masina... si a fost punct aopi ne-am lungit cu divortul ca ba nu vroia ba dupa nu avea bani eu am platit si divortul numai sa termin balamucul odata....si m-am linistit... a durat ceva dar copilul meu s-a schimbat in mod radical...in bine... apoi mi-am cunoscut actualul sot care mi-a aratat ce inseamna familia in adevaratul sens al cuvantului....tu faci ce este mai bine pentru tine si pentru pitica ta dar sa stii ca mediul asta nu este unul propice pentru ea... sper ca intr-o zi daca situatia este aceeiasi sa gasesti putearea sa pui punct.
Nela
Scris: Thursday, March 26, 2020 4:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Andra09 wrote:
Deci, piticuta mea, astazi de dimineata s-a rostogolit pentru prima data de pe spate, pe burtica, singura Love si se pare ca tare ii place, ca numai asta face când e treaza hohot

Sa ai grija de acum ca va urma dubla rostogolire. A mea a cazut de pe scaunul a?ezat lânga canapeaua pe care statea. L-am pus în caz ca se rostogole?te, dar m-a surprins, s-a rostogolit de 2 ori ?i a aterizat jos, sub ochii mei, eu preparandu-i laptele.
Andra09
Scris: Thursday, March 26, 2020 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Nela wrote:

Sa ai grija de acum ca va urma dubla rostogolire. A mea a cazut de pe scaunul a?ezat lânga canapeaua pe care statea. L-am pus în caz ca se rostogole?te, dar m-a surprins, s-a rostogolit de 2 ori ?i a aterizat jos, sub ochii mei, eu preparandu-i laptele.

Aoleu! Încerc sa nu o las deloc singura în pat, când trebuie sa plec din camera, o pun în patut. Mersi de avertizare ras
Alle.p
Scris: Thursday, March 26, 2020 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Feteor, am nevoie sa ma linistescpale
Patrick a cazut astazi din pat si s-a lovit la capusor in dunga de la dulap. S-a umflat destul de tare. Am fost cu el la camera de garda si a zis ca pare ok, sa-l urmaresc urmatoarele 48h si sa-i dau supozitoare cu antiinflamator urmatoarele 3 zile. Dupa cazatura a plans cateva minute, apoi a fost ok.
Nu e prima lovitura la cap, dar e prima data cand se loveste de ceva mai ascutit si prima data cand se umfla.
Credeti ca e cazul sa investighez daca nu vad nimic ingrijorator in urmatoarele zile? Cu virusul asta nu as vrea sa umblu aiurea prin spitale, dar imi e teama sa nu fi patit ceva. Sunt eu paranoia? Pt o clipa, in acel moment, mi-am imaginat tot ce-i mai rau...uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.