Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, March 25, 2020 2:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

A tot avut tentative, dar pana acum nu reusea singura. Asa comica a fost, s-a rasucit si a început sa rada Love. Cred ca e tare comic. Asa repede trece timpul... Maine face 4 luni minunea mica Cray astea sunt lacrimi de fericire...
computerlove
Ma bucur ca esti atat de fericita.Si mie inca nu imi vine sa cred ca imediat incep diversificareaalcool Abia astept.Te pup si la cat mai multe momente de genulCheek Kiss
blu88
Scris: Wednesday, March 25, 2020 5:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Andra09 wrote:

A tot avut tentative, dar pana acum nu reusea singura. Asa comica a fost, s-a rasucit si a început sa rada Love. Cred ca e tare comic. Asa repede trece timpul... Maine face 4 luni minunea mica Cray astea sunt lacrimi de fericire...
computerlove

ce m0am bucurat si eu cand a facut al meu ca tare puturos mai era... acum numai asta face doar ca el face si in patut si doarme pe burta ... noaptea imi este frica sa il las... dar de suciit in pat se suceste :)))) si mai nou doarme pe o parte... eventual cu o mana se tine de marginea patutului... cred ca deja trebuie sa il cobor preventiv astazi cand am stras eu cand a mancat a adormit in scaun :)))
blu88
Scris: Wednesday, March 25, 2020 6:01 PM
Nivel

simmo wrote:
Mamici, rog un sfat din experienta. A trecut o luna de cand am inceput diversificarea. Momentan eu zic ca se descurca bine; e tare haios cand il pun in scaun si deschide gurita ca sa manance....dar are si zile cand e mai fitos. Sper sa invete sa si mestece ca momentan imi da impresia ca inghite direct.
As vrea sa ii introduc micul dejun mai devreme, cu toate ca mai are cateva zile si face 7 luni.
Intrebarea mea este: pot da si fructe crude ? Mar/para pot fi facute la abur sau cuptor. Dar banana, nectarina, piersica, afine...astea nu prea le vad sensul sa le fac la abur, dar poate gresesc eu ca si gandire...
Cu toate restrictiile actuale, evit in continuare deplasarea la pediatru uff

Laura/mamici, sanatate multa.

eu i-am dat la inceput am dat la abur marul si para.... ieri i-am facut avocado cu mar dar crud si nu am avut probleme...
banana i-am dat cruda si para astazi cruda
blu88
Scris: Wednesday, March 25, 2020 6:05 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:
Buna fetelor Cheek Kiss
sper ca sunteti bine si voi si bebeii vostri pt ca noi doua, ........... a fost o luna cu surpriez, cam neplacute dar trecem si peste asta. am facut si 1 anisor ,noi pe 2 martie . a inceput sa mearga domnisoara mea, a fost ok. sper sa pot sa va pun ceva poze si poate vreun filmat, n am idee cum as putea dar ma mai gandesc eu,ba chiar poate imi dati si vreo idee-va multumesc. am ramas in urma cu cititul pt ca am avut o perioada oribila.jur.am reusit sa facem 1 anisor fara sa avem internari in spital-am fugit mereu de asta,pt ca stiu ce conditii de .... sunt aici la spitalele de stat. dar se pare, ca n am avut scapare nicicum. am avut o iar pe cap pe ma sa lu a meu (tatal feteei mele) si inainte de ziua ei si dupa ziua ei. Cray intr o joi dimineata, au plecat amandoi la Timisoara, el la munca si a dus o si pe ea la Normadia sa plece acas la ea (Doamne ajuta) dar problema grava e ca seara, Lau, mi a facut febra mare.ajunsese pana la 40.1 si am facut eu ce am stiut, sirop de febra,supozitor. am sunat o pe dr ei de familie si ,mi a zis sa i dau si sosetute ude cu apa la temperatura camerei. am vb cu matusa mea,care i si moasa fetei.(tati,stiti ca nu mai este, a plecat sus la AngelNot , mai are un singur frate si cu matusa asta tot vb eu la tel si pe messenger in fiecare zi, chiar Lau, cum imi prinde tel, cum il pune la ureche si vorbeste pe limba ei cu matusa ras ). eram dispearta, nu stiam ce si cum sa fac . tac so nu mi raspundea la telefon (va explic dupa aceea de ce-explicatia lui cica )
pana la urma, am suant salvarea si au venit acasa. dar mare lucru n au facut, exact ce facusem si eu,un supozitor si mi au spus ca ei, mai mult de atata nu au ce sa i faca. daca vreau, ma duc la arad,sa o vada un dr si poate ne interneaza sau nu. avem cu ce veni inapoi ma intrebase, i am zis ca da , cumva cumva oi da de tac so pana la urma. i am pregatit la Lau, 2 schimburi in caz ca ne oprea acolo si in timp ce ma ajutau si domnii, sa inchid poarta, suna a doua oara tac so, la tel . prima oaar n am vrut sa i raspund,nici nu l auzisem sincer ca eram cu paraedicii ca sa vedem ce si cu facem cu Lau. i am raspuns, i am zis ca mergem la spital si el,cica: cu ce?
eu: cu ambulanza, cu ce dracu vrei sa ajung eu la spital cu fata bonlava? aveam niste nervi pe el de numa-sincer. cica vine la arad si el la spital. am ajuns la urgenta, a consultat o o dr foarte ciufuta cum le zic eu la persoanele care nu s pe treaba lor si n final , cica internare. ma duce in alta cladire, la pediatrie, acolo,consulta fata, intrebari peste intrebari , la care a zis ceva sa semnez de internare, cica dr de la urgenta putea sa mi dea tratament ca nu era chiar caz de internare.... si daca s de acod sau nu .... ok. semnez hartogaraia aia, intre timp apare tac so la usa.erau nchise intrarile n spital,de la corona virusul asta, i am auzit vocea si i am zis ca i tatal fetei. asistenta sau doctorita ce o fi fost, zice dar nu exista telefoane ???
suparata cum earm, macar m a facut sa rad hohot
problema e sa mai si raspunda la tel ,zic eu ,nu stiu daca am zis o atre sau doar in gand Blushing
cica , il cearta doamna pe ala de la poarta pt ac nu trebuia sa l lase sa intre, ok.
ies eu afara 2 min la el. si l intreb de ce n a raspuns la tel dar el , sec imi spune:
eram la baute, la Timisoara plans
o sa vorbi noi doi, cand vi acasa serios ca cica tin fata afara si etc ....
amenintare .... ca de obicei ....( sigur i a spus ma sa ca am fost vreo 2 ore cu fata afara, dar ear cald si eu nu s nebuna sa mi imbolnavesc fata dar ......)
(acuma , va explic putin mai multe,scuzati ma ca fac roman dar macar mai imi spun si eu oful si ma mai descarc putin pt ca oricum nu pot face altceva deocamdata . ii distanta , de la Vinga, de unde stam noi acuma,pana la Timisoara, cam 30-35 de km, deci faci macar o juamte de ora ,vrand nevrand, si a avut timp ma sa sa i turuie n cap, verzi si uscate si el, ca prostul, scuzati ma ca l fac asa, dar cateodata merita, o crede doar pe ma sa, asta o stiu deja foarte bine si el, normal ,nu stiu cat s a mai dus la munca sau nu , dar cert e ca s a dus la baute si nu mi a raspuns la telefon, doar am mai avut o data discutia asta, ca nu mi raspunde la tel si i am zis, ma , ii ok, ca nu te intereseaza de mine dar poate ca ii fata cu problema..... si uite ca s a ajuns la vorbele mele iara NuStiu
pediatra de sus, ca ne a dus pe sectie, m a luat tare ca de ce am asteptat atata cu ea acasa ....
miercuri seara, facuse 39.3 febra dar am pus o pe vina ca i iesea al 8 lea dintisor, am mai patit o asa dar tura asta cica era o infectie n gat urata. i apus in manuta fluturas, avea antibiotic la 12 ore, si de febra la 6 ore , cam 2 zile , nu i scadea nicicum febra ...plans plans
eram ca la puscarie, nici macar pana jos in curte, nu puteam cobori....
asta a fost joi seara, cica mi a zis sa i scriu pe whatsapp cu ce sa i aduca de acasa dar .... norocul, ca stia mami si sora mea din Italia, si am o alta matusa, din partea mamei, care sta pe langa Arad si s a rugat de o prietena sa mi cumpere ce credeam eu ca mi trebui , pana ajungea tac so sa mi aduca de acasa ce vroiam eu. i am spus ce sa mi cumpere de la magazin, si a venit femeia aia care n o cunosc -dar ii multumesc, a lasat plasa la poarta si a mers o infirmiera sa mi o aduca sus. daca era sa stau dupa tac so, nici macar nu aveam ce sa i dau fetei mele sa manance, sa nu mai zic ca eu 4 zile cat am stat la spital, inafara de cola .....mancare nu prea am mancat uff dar asta nu conteaza in final .
sambata dimineata, a venit in final si mi a lasat la poarta 2 plase, cu ce i cerusem de acasa si cu ce mai mi o cumparat. ( am uitat ca n Romania, inclusiv hartia igienica tre sa ti o aduci de acasa pale Fereasca Dumnezeu)
ok.luni, ne a dat drumul acasa, cu tratament de continuat acasaa -normal. i am tot dat, facea cachita moale dar am pus o pe baza antibioticelor dar pana am dat o in diaree continua amandoua, plus voma ,Lau de 2 ori, eu de mai multe ori. iara , azi era a 5 a zi, in care eu nu mancam nimika.pt ca tot ce daeam sa mananc , dadeam afara,ori pe gura , ori pe partea cealalta. Dr ei de familie , mi a zis la tel, vineri ce sa i cumpar la Lau si mie ca sa ne treaca. La Lau, i a cam trecut doar ca la mine, pana duminica ,inclusiv duminica a fost totul ok.chiar n am mers decat de 2 ori la baie. in schimb luni dimineata, iara s a intors raul: voma,diaree,gaze la stomac,plus dureri de stomac care sincer , am zis o, nici cand am nascut o pe Lau, n am avut asa dureri. n am facut atatea parturi in viata mea, cate am facut astea 2-3 zile Blushing
tac so, cica n a mers la munca pt ca nu ma simteam eu bine dar .......sincer, mai bine mergea la munca , decat sa stau sa l caut pe afara prin curte, sa l strig cand chiar aveam nevoie sa stea cu fata, am mers de nspe ori la baie cu fata n brate ca deeeee..... n avaem alta varianta.
pana la urma, i am zis ca sa ne duca la urgenta la Timisoara, I am zis ca refuz internarea si a mea si a lu Lau, dar macar sa ne puna ce avem, eu nu raman internata chiar adca trebuie pt ca nu i las fata cu el singura acasa, am eu motivele mele, asa am facut, mi a luat sange, ceva secretie ca era vreun virus care putea da simptomele mele dar n a fost asa-ma bucur. cica ii ceva luat de la copii, o viroza nu stiu cum si ca poate dura pana la 2 saptamani NuStiu Blushing Vai de aia a mea sincer. mi o bagat o perfuzie de clorura de sodiu 0.9 % scria oe sticla, ca sa mi mai revin cat de cat. mi a dat sa mi cupar ceva antibiotic si sper sa i treaca cat mai repede pt ca Lau, are nevoie de mine sa fiu sanatoasa.
scuzati romanul dar macar in mare v am spus de ce am lipsit de pe forum si Ella, chiar iti multumesc ca te ai gandit la mine , face foarte mult Cheek Kiss Buddy1
multa sanatate va doresc voua mamicilor si puiutilor nostrii
tre sa mi o pastila din 4 in 4 ore ras computerlove
o zi buna sa aveti. sper sa reusesc sa citesc paginile din urma ras

imi pare tare rau sa aud prin ce treci ... putin ma regasesc in povestea ta cu primul meu sot in sensul ca el iese ca era barbat dar eu nu puteam... eu eram tot timpul ci luca si diferenta este ca la noi tatal lui ii baga prostii in cap... in final am divortat pentru mine si copilul meu a fost cea mai buna decizie....

stiu ca este greu sa treci prin asta singura dat trebuie sa fii tare pentru tine in primulr rand si pentru fata daca tu vei fi bine si ea va fi bine

iti doresc multa sananate si iti trimit o imbratisare virtuala dar plina de ganduri pozitive si iubire grup
Andra09
Scris: Wednesday, March 25, 2020 6:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Adina Mariana wrote:
Ma bucur ca esti atat de fericita.Si mie inca nu imi vine sa cred ca imediat incep diversificareaalcool Abia astept.Te pup si la cat mai multe momente de genulCheek Kiss

Vai... Cand ma gândesc la diversificare mi se zbarleste parulras. Dupa botez a trebuit sa ii dau 3 zile panadol la pitica... Am avut sirop si în urechi hohot
Andra09
Scris: Wednesday, March 25, 2020 6:20 PM
Nivel

blu88 wrote:

ce m0am bucurat si eu cand a facut al meu ca tare puturos mai era... acum numai asta face doar ca el face si in patut si doarme pe burta ... noaptea imi este frica sa il las... dar de suciit in pat se suceste :)))) si mai nou doarme pe o parte... eventual cu o mana se tine de marginea patutului... cred ca deja trebuie sa il cobor preventiv astazi cand am stras eu cand a mancat a adormit in scaun :)))

Miruna nu vrea sa doarma pe burta deloc, doar pe spate sau pe parti. Sa vedem de acum, poate ii da de gust cu rasucitul ras scumpul de el, cred ca tare amuzant a fost.
computerlove
blu88
Scris: Wednesday, March 25, 2020 7:06 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Miruna nu vrea sa doarma pe burta deloc, doar pe spate sau pe parti. Sa vedem de acum, poate ii da de gust cu rasucitul ras scumpul de el, cred ca tare amuzant a fost.
computerlove

https://ibb.co/HhgCXzC
fluturash26
Scris: Wednesday, March 25, 2020 9:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
blu88
Scris: Wednesday, March 25, 2020 11:06 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

A adormit pe bar?Lol

daaa Hilar
Andra09
Scris: Wednesday, March 25, 2020 11:48 PM
Nivel

LAURA0202
Scris: Thursday, March 26, 2020 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
LAURA0202
Scris: Thursday, March 26, 2020 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andra09 Cheek Kiss Multumesc mult. E mai binisor ea, doar ca e putin cam ragusita si maraita de numa numa ras dar trec toate pana la urma Hilar nici n ai idee cat e de greu dar poate ca m as descura mai bine, adica sa nu mai fiu si nervoaas pe el pe deasupra, daca nu l as vedea toata ziua, pe joc, pe telefon Blushing oi fi eu putin nebuna dar totusi, eu zic ca ai o varsta , 42 de ani, esti tatic si cand vezi ca mama, nu si vede capul de treaba, ar trebui sa vina de la sine un pic de sprijin\ajutor,fara ca eu sa trebuiasca sa i cersesc ajutorul-scuze cum am zis o dar de multe ori, asa simt Blushing

Fluturas26, cata dreptate ai , dar din pacate nu mai este speranta pt el-zic eu. omul de obicei, odata cu inaintarea in varsta ii cam fuge mintea, nu i ca i vine la loc ras .... deci ??? o sa meargaa in mai rau dar eu , merg inainte doar pt Lau-jur. Un zambet de al ei, ii lumineaza fata, oricat de suparata as fi pe el. e o dulceata cand vine, ma ia in brate, ma pupaceste,ma zabaleste, si ma musca Hilar ....e o smechera, face 3 in 1 newclap

Simmo multumesc

Adinutza, nu mai suntem in spital, Doamne ajuta. daca era sa mi raspunda la telefon joi seara, bou de tac so, ar fi venit acasa si am fi mers la Timisoara la urgenta, la Luis Turcan, sunt altfel de conditii acolo si sigur nu ieseam din spital cu bacteria\virusul ala intestinal amandoua dar ..... asta este, merg mai departe, doar pt Lau. La Arad,nici macar odata pe zi nu veneau sa schimbe patul, trebuia sa merg eu sa le cer schimb de patut, o infirmiera asu dracu stie ce o fi fost, a fost si acra ,atunci cand i am cerut un schimb sau doar am intrebat o, nu mai retin. mi a spus,adica , m a intrebat:
Ea, intrebare: eu,acasa, aas fac , ii schimb cearceaful in fiecare zi?
Eu, raspund : da, daca ii nevoie, i l schimb si de 2 ori pe zi, doar noi sta cu lenjeria murdara...
nu prea i a convenit raspunsul si o alta mamica din salon , imi spune ca, ce curaj , sa ma iau cu ea n gura ..... ha ha ha ....am cerut un lucru normal, ca sa nu zic ca de dat cu matura n salon ....... trebuia sa vina inspectia ca sa faca curat cu adevarat....plans
Fereasca Dumnezeu , sa mai ajung pe acolo. la Tm, merg orice ar fi. cu asta , chiar l am amenintat si a functionat pt ca m a dus la urgenta la Timisoara ca sa vad exact ce am. Luca, e bine?DistanceKiss Buddy1

Blu88 Cheek Kiss la mine, greseala cea mai mare este ca i am trecut fata pe numele lui, noi doi nefiind casatoriti dar nu m as fi gandit vreodata ca se va transforma asa, nici in cele mai urate cosmaruri, nu puteam sa mi l imaginez asa.... doar ca acuma, simt pe propria mea piele plans
Domnia si prostia se plateste intotdeauna pale
eu, is cam legata de maini si de picioare, sincer. nu am lucrat in tara, stau la el in casa (beat fiind mai demult m a si amenintat ca vezi ca dormi in masina lu taica to afara din curte. plans
masina tatalui meu, e pe ultita, ca n are cine sa o foloseasca si momentam, i a scazut revizia si asigurarea si bani, ca sa le fac , nu am . ce mai primesc eu bani din Italia pe card, ii cumpar la Lau tot felul de chestii, care stiu ca mi sunt mie utile,inclusiv pampers premium care, is mai scumpe si tac so nu da banii pe alea, prefera sa ia , de ale mai ieftine si .....uite asa
singura mea alinare , ii Lau , ca sa creasca mare si sanatoasa, eu tac si inghit multe chestii pt ea, ii mai bine asa. nu pot nici macar sa plec de aici, mi a si zis o , ca daca vreau sa plec,usa i acolo dar fata ramane. plans eu, fara fata nu plec niciunde ,clar, i am zis
Buddy1 DistanceKiss

1 ANISOR - LAU-MINUNEA MEA
asa l am salvat pe youtube. puteti sa incercati sa l vedeti. sau am copiat linkul
https://www.youtube.com/watch?v=mP1ytqZtkiE
sper sa mearga ca sa l vedeti Cheek Kiss
asa ma chiunui sa incarc un video, facut chiar luni-2 martie de ziua ei-pt ca cica s a tinut duminica o masa festiva, fiind ziua lu tac so pe 1, dar n au venit decat mosii, care s si unchi si matusa ( sunt singurii care au ramas din partea lu tati ) si buna sa. ca din partea mea, sora si mama ,erau in Italia si s blocati de virusul asta de rahat uff

simmo
Scris: Thursday, March 26, 2020 6:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Multumesc mamici de raspunsuri.

Blu/Laura, haiosi rau copilasii.

Bebe al meu nici acum nu se rostogoleste pe spate, iar cand se intampla este accidental in functie de cum se plimba si incepe sa planga atunci cand ajunge asa; am impresia ca a ramas marcat de cand a cazut din pat...uff
Habar nu am daca este ok sau nu sa nu se rostogoleasca si pe spate la varsta asta NuStiu
In schimb , de vreo saptamana merge de a buselea cativa pasi.
delia.c.yaya
Scris: Thursday, March 26, 2020 10:08 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salut mamici! Nu am mai avut timp de forumuff

Am schimbat tickerul si noiLove

https://imgur.com/a/3vLypYG

Am una gogoa?a de 2 ani (11kg, 88cm) care din toamna merge la gradini?a. yes
maria2013
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Laura, Delia, la multi ani cu sanatate fetelor voastre! Delia, cum va descurcati cu izolarea din Italia?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.