Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Wednesday, February 26, 2020 10:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
maria2013 wrote:
Aplicatie faina e si Baby Sparks, dar trebuie platita. Eu am folosit-o mult pâna la un an al Anei. Îmi placea mult, ca avea activitati ordonate in categorii (fizic, cognitiv, motricitate fina/grosiera etc.)

Merita banii? Ma tenta si pe mine sa o cumpar Crazy
Anitta76
Scris: Wednesday, February 26, 2020 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Adina Mariana wrote:
Sper totusi sa nu ajunga si la noi acest virus sau sa se incalzeasca vremea ca de la 20 grade in sus moare virusul.Al meu nu prea este captat de jucarii am observat,avem de toate dar mai mult este captat de mine.Cand ma vede tot ii un zambet,daca ii vorbesc si cant e super entuziasmat..deja ma doare gatul la cat ii vorbescHilar

Tu ai avut botezul,cum a fost?Cheek Kiss

A fost super obositor si chinuitor pentru ea. Nu as mai repeta. Te pup
maria2013
Scris: Wednesday, February 26, 2020 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
alina89 wrote:

Merita banii? Ma tenta si pe mine sa o cumpar Crazy

Mie mi-a placut foarte mult! Nu respectam zilnic programul propus de ei, dar tot zic ca si-a scos banii (de la 6-12 luni am platit eu)
maria2013
Scris: Wednesday, February 26, 2020 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Anitta76 wrote:

Si mie la fel mi se par aceste petreceri...chinuitoare pt copil, in conditiile in care lui îi trebuie rutina, mama si laptic, nu balamuc, luat în brate si pupat/dansat de o gramada de oameni...
Adina Mariana
Scris: Wednesday, February 26, 2020 1:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nicole2018 wrote:

Cu drag! :)
Mi-am dat seama ca am uitat sa pun poza cu balansoarul.
Noi asa avem.De jos se poate regla sa fie si mai inclinat dar inca nu l-am lasat prea inclinat.Luca deja este cat balansoarul..in curand va trebui sa cumparam altul si sper ca se va obisnui si in cel nou pt.ca pe asta tare il adora.Sta in el si cate 30-40 minute iar cand era mai micut adormea in el.

Adina Mariana attached the following image(s):
screenshot_20200226_130933.jpg

blu88
Scris: Wednesday, February 26, 2020 1:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Voi ce activitati mai faceati cu bebelusi de 4-5 luni?la noi a intervenit rutina deja si nu mai stiu ce sa mai fac cu el.Imi pare asa rau ca nu pot sa stau afara cu el pe vremea asta,abia astept sa se incalzeasca sa iesim.In rest tot asa zilnic,sta treaz in jur de 2 ore si doarme 20-30-40-60 minute depinde,iar treaz 2 ore iar doarme.In timpul cand nu doarme ma plimb cu el prin casa prin sistem,ne jucam cu jucarii dar se plictiseste ft.repede si incepe sa maraie,il pun pe burtica,facem exercitii cu picioarele,il schimb de pempy,ii vb.si cant mult,iar il port,apoi tzitzi si de ieri l-am pus vreo 2 minute intre perne dar mie teama ca e prea repede sa stea in fundulet asa desi el se cere mereu.Sau sunt fotoliile alea de bebelus cu spatar,oare merita sa iau?Ma tot gandesc ce as mai putea sa introduc nou sa ne treaca si noua timpul mai repede pana vine sotul de la munca mai ales ca tare mult so schimbat de la 4 luni si este agitat aproape tot timpul iar cu somnul mai ales noaptea se trezeste si din ora in ora uneori.Ar vrea sa mearga,nu sta locului,se plictiseste ft.repede si ar sta numai in brate sa vada tot ce este in jurul lui.Cum il pun jos cum incepe shoulCrazy

eu abia la 5 luni jumate am inceput sa il ajut sa se ridice singur si il mai tineam eu pe picioarele mele stand pe spate si acum parca imi e asa sa il las mult ....la 4 5 luni eram cu jucariile... care chitaie... si mai are la balansoar unua luata din pepco cu care si acum se joaca si la baita o zornaitoare... eu il pun in balansoar si pe paturica de activitati care la picioare are un pian ce canta can il loveste cu picioarele ...
blu88
Scris: Wednesday, February 26, 2020 1:26 PM
Nivel

alina89 wrote:
Adina, e prea devreme sa il pui intre perne de acum, eu zic sa mai astepti.

Eu un nu inteleg nebunia cu virusul.. au luat-o razna toti si nu e nici macar un caz confirmat.. da pai cand o fi (eu sper sa nu fie, dar totusi..).

La noi e foarte cald, 18 grade si ieri si azi.

doamneeee ... aseara am fost la dr sa vedem cum sta si sa am ok pt a incepe diversificarea.. astazi dimineata am vrut sa merg in auchan sa iau cartof dulce si legume pt cateva zile... parcarea pe 3 etaje nici un loc de parcare... lumea cred ca si-a luat liber mie nu imi vine sa cred ca sunt asa de ... nu stiu cum sa spun ....am gasit in piata si in kaufland unde raionele de faian si ulei erau goale... dar nimeni nu se inghesuie la sapun si dezinfectanti....am zis ca iau mai multe si le congelez portii este oare ok ? cu nebunia asta nu pot sta cu el la cozi ... sper sa mai gasesc lapte praf sa nu se inghesuie lumea si acolo
Adina Mariana
Scris: Wednesday, February 26, 2020 1:30 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Oh mititica de ea.Bine ca ati scapat.Intradevar este ft.o obositor pt.ei si mult stres si pt.noi parintii sa fie totul pe asteptarile tuturor.Si Luca a fost rupt de o oboseala,imi amintesc ca dupa ce am ajuns acasa la 12 noaptea a adormit ca la 11 ajunsesem acasa si a fost prima si singura noapte in care a dormit toata noaptea pana la 8 jumate dimineata fara nici o trezire.Eu l-am trezit pe la 6 si ceva sa manance sa nu se dezhidrateze si a adormit pe loc inapoi.Pupici
Adina Mariana
Scris: Wednesday, February 26, 2020 1:40 PM
Nivel

blu88 wrote:

eu abia la 5 luni jumate am inceput sa il ajut sa se ridice singur si il mai tineam eu pe picioarele mele stand pe spate si acum parca imi e asa sa il las mult ....la 4 5 luni eram cu jucariile... care chitaie... si mai are la balansoar unua luata din pepco cu care si acum se joaca si la baita o zornaitoare... eu il pun in balansoar si pe paturica de activitati care la picioare are un pian ce canta can il loveste cu picioarele ...
Avem si noi pian ce canta cand il atinge cu picioarele.L-am agatat de patutul lui dar nu prea pare interesatHilar mai captat este daca ii tin jucariile in fatza si le atinge el ori le prinde dar in careva secunde le scapa.In balansoar sta si el si ii place si mai agat jucarioare de el sa se uite la ele daca tot nu vrea sa se joace cu ele.Are de toate dar tot mai fascinat este sa ma vada pe mineCrazy sau oglindasic
blu88
Scris: Wednesday, February 26, 2020 2:21 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Avem si noi pian ce canta cand il atinge cu picioarele.L-am agatat de patutul lui dar nu prea pare interesatHilar mai captat este daca ii tin jucariile in fatza si le atinge el ori le prinde dar in careva secunde le scapa.In balansoar sta si el si ii place si mai agat jucarioare de el sa se uite la ele daca tot nu vrea sa se joace cu ele.Are de toate dar tot mai fascinat este sa ma vada pe mineCrazy sau oglindasic

o sa ii placa mai mult ai sa vezi ... de oglinda si domy era facsinat si inca este
blu88
Scris: Wednesday, February 26, 2020 2:23 PM
Nivel

astazi am facut cartof dulce asa s-a strambat domy :))) pana si la apa s-a strambat .. intrebarea mea este voi cu il faceati .. eu l-am pasat cu furculita dar ca sa devina mai lichid voi ce adaugati in el ?
Andra09
Scris: Wednesday, February 26, 2020 2:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Anitta76 wrote:

Chiar ma gândeam la voi,legat de botez. Miruna e tare agitata de vreo câteva zile, iar. Si ma gândesc cu groaza ca acum vine si botezul ei... Dar ma gândesc ca am avantajul sa stam la 200 de metrii de local si sa o tin mai mult acasa... La voi a fost chiar asa rau?
alina89
Scris: Wednesday, February 26, 2020 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
blu88 wrote:
astazi am facut cartof dulce asa s-a strambat domy :))) pana si la apa s-a strambat .. intrebarea mea este voi cu il faceati .. eu l-am pasat cu furculita dar ca sa devina mai lichid voi ce adaugati in el ?

Eu am inceput cu morcov, apoi dovlecel si apoi cartof dulce si am combinat dovlecelul care e mult mai apos cu cartiful dulce, a iesit foarte ok combinatia

Cum mai stati cu achizitiile? A inceput sa se intoarca?
blu88
Scris: Wednesday, February 26, 2020 2:38 PM
Nivel

alina89 wrote:

Eu am inceput cu morcov, apoi dovlecel si apoi cartof dulce si am combinat dovlecelul care e mult mai apos cu cartiful dulce, a iesit foarte ok combinatia

Cum mai stati cu achizitiile? A inceput sa se intoarca?

Daa ne intoarcem acum si ar sta nunai in fund , mai nou e pasionat de o mingiuta pe care am luat-o din ikea de plus

O sa incerc cu morcov sa vedem
Ella30
Scris: Wednesday, February 26, 2020 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
blu88 wrote:

Eu am pus in primele zile apa in care s a facut la abur. Apoi cand am adaugat branzica i am pus lapte. Sau dovlecel, fiind apos e numai bun pt a da consistenta mai lichida
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.