Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| blu88 wrote:fetelor o mica intrebare .... voi cand ati inceput divesificarea .. la masa e pranz ati dat si lapte? dupa masa sau inainte si apa cum ati dat ...nu stiu dupa grupuri parca nu sunt lamurita deloc si zici ca e primul copil zici ca sunt nebuna
Se ofera si lapte , dar nu imediat dupa masa. Pediatra mi a zis la 30 min minim, ca sa nu faca asociere solide -lapte, adica sa stie ca poate refuza solidele ca sa primeasca lapte. Eu ii dau si acum, nu si a scos nici o masa de lapte inca. Sa nu uiti de apa, imediat dupa masa si peste zi |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| blu88 wrote:fetelor o mica intrebare .... voi cand ati inceput divesificarea .. la masa e pranz ati dat si lapte? dupa masa sau inainte si apa cum ati dat ...nu stiu dupa grupuri parca nu sunt lamurita deloc si zici ca e primul copil zici ca sunt nebuna
Depinde ce cantitate mananca si ce nevoi are, al meu a renuntat repede la masa de lapte de la pranz pt ca manca bine la pranz. |
|
| simmo wrote:Vin si eu cu o intrebare referitor la apa...daca le dati apa inbuteliata (aquatique), o mai sterilizati ?
Stiu ca poate parea stupida intrebarea, dar acum nu am pe cine sa intreb.
Nu mai sterilizez apa imbuteliata eu ii dau san benedetto sau aquatique, depinde ce am la indemana( sticla sau paharul). |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Azi sunt chiar happy.
Am introdus si morcovul. Eu fac cantitate mica ce-i drept decat sa arunc. Deci juma de morcov la abur +1 sfert de dovlecel. Putin a iesit cam 15 lingurite. L am tinut in brate de o parere, am zis ca nu mai doreste sa pape. Il pun in carut. Si apoi am.mai incercat iar. Mare mirarea mi a fost cand s a terminat castronelul de trageam de pe margini si el tot mai deschidea gura. https://imgbbb.com/image/Lbgbha |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Buna mamici, eu am nascut cu bine marti o bebelina frumoasa si mancacioasa de 4280 g si 55 cm Azi ajungem acasa si incepem acomodarea, sper sa ne descurcam iar fratiorul sa nu traga prea mult de ea |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Felicitari mamico! Sa fiti sanatoase! O fetita grasunica! |
|
| Mirela.t83 wrote:Felicitari mamico! Sa fiti sanatoase! O fetita grasunica! Multumim Chiar este, ii dau hainute 56 desi pregatisem si mai mici in ideea ca se naste la 38 s si si poate are nevoie. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| simmo wrote:Vin si eu cu o intrebare referitor la apa...daca le dati apa inbuteliata (aquatique), o mai sterilizati ?
Stiu ca poate parea stupida intrebarea, dar acum nu am pe cine sa intreb.
Eu ii dau aquatique, bucovina sau aqua carpatica kids si nu ii fac nimic inainte. (Celui mare, la bebe inca nu am dat). Incepem si noi diversificarea in cateva zile. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote:Buna mamici, eu am nascut cu bine marti o bebelina frumoasa si mancacioasa de 4280 g si 55 cm Azi ajungem acasa si incepem acomodarea, sper sa ne descurcam iar fratiorul sa nu traga prea mult de ea
Yuhuuu!!! Recuperare ysoara! Ce printesica ai tu acolo Abea astept sa povestim impreuna de viata in 4 Cum o cheama? |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Inawar wrote:Buna mamici, eu am nascut cu bine marti o bebelina frumoasa si mancacioasa de 4280 g si 55 cm Azi ajungem acasa si incepem acomodarea, sper sa ne descurcam iar fratiorul sa nu traga prea mult de ea Felicitari! Recuperare rapida! |
|
| alina89 wrote:Yuhuuu!!! Recuperare ysoara! Ce printesica ai tu acolo Abea astept sa povestim impreuna de viata in 4 Cum o cheama? Multumim Da, da, sunt tare curioasa cum o sa fie, sper sa am rabdare cu nazdravanul meu mai ales ca zilele astea s-a cam acumulat oboseala. Anelise e numele bebelinei |
|
| AlexandraRr wrote:Felicitari! Recuperare rapida! Multumim frumos |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Inawar wrote:Buna mamici, eu am nascut cu bine marti o bebelina frumoasa si mancacioasa de 4280 g si 55 cm Azi ajungem acasa si incepem acomodarea, sper sa ne descurcam iar fratiorul sa nu traga prea mult de ea Felicitari pt.printesica voinica.Recuperare rapida si usoara iti doresc si acomodare placuta |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Felicitari Inawar, acomodare usoara LA viata in 4.
55 cm?! Wooooooow |
|
| Inawar wrote:Buna mamici, eu am nascut cu bine marti o bebelina frumoasa si mancacioasa de 4280 g si 55 cm Azi ajungem acasa si incepem acomodarea, sper sa ne descurcam iar fratiorul sa nu traga prea mult de ea
Felicitari pt voinicuta ! Recuperare rapida si viata frumoasa in 4 |
|
|