Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Thursday, February 20, 2020 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
laura513 wrote:

Vai, asa drag mi-a fost tickerul ala, l-am pus dupa zguduiala emotionala cand Ami a revenit la san dupa o luna de zile departe de mine, tare greu mi-am revenit cu faza asta... Dar cand l-am pus chiar m-am uitat asa la el si m-am gandit ca e posibil sa starnesc confuzie Hilar Cheek Kiss Haha

Eu mai intru din cand in cand pe aici, dar mai mult citesc, nu prea mai apuc sa si scriu. Sunt singura cu Ami si cam tre' sa le fac pe toate. Am un job la un atelier de cosmetice naturale + in fiecare luni (cand lipseste o educatoare ca are alta activitate) si cand mai e nevoie (gen concedii medicale) merg part-time la gradinita la Ami, pentru a-mi putea permite sa o tin acolo, ca e privata si e foarte scump. Asa, achit jumatate din taxa si in contul mancarii muncesc la ei. Sunt multe de facut, dar macar avem liniste... si e mult mai bine asa.

GeorgianaB, Irinan, fluturash26, Lore.t, felicitari pentru sarcini, ma bucur asa tare pentru voi!!! DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

CrisM, felicitari pentru bebe!

Sunteti curajoase, fetelor! coeur coeur coeur coeur

Cred ca iti e foarte greu! Important e ca e totul ok si ca sunteti bine.hearts
simmo
Scris: Thursday, February 20, 2020 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
blu88 wrote:
Buna ziua mamici , am si eu o intrebare bebe meu de 6 luni fara o zi mereu cand papa lapte da afara asta de la 4 luni a inceput ... am zis hai ca o regurgita , am intrebat dr a zis ca e ok sa nu ma ingrijorez dar are momente cand da mult afara ... voi ati patit ? oare este de la lapte?

ca sa nu mai zic ca a inceput sa vrea sa stea in fund cum sta culcat dupa 5 minute nu ii mai convine cum il pun putin in fund ii trece si mancarea daca il tin in brate sa ma traga de mana sa bage si el in gura

sapt viitoare mergem la dr sa vedem daca suntem ok si putem incepe diversificarea

Buna,
Nu stiu daca este acelasi lucru, dar mie imi mai da cu jet afara cand este foarte agitat: se rostogoleste, merge ca racul, il intorc, se enerveaza, iar se rostogoleste, sta cu picioarele de jur împrejurul meu si sta in fundulet (lui ii place sa stea asa, iar eu il sustin de brate sa nu se forteze), se agita, da lapte pe mine.
Uneori ca sa am un moment de respiro il blochez intre perne.
De cateva zile m-a rupt cu spatele.
blu88
Scris: Thursday, February 20, 2020 2:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
simmo wrote:

Buna,
Nu stiu daca este acelasi lucru, dar mie imi mai da cu jet afara cand este foarte agitat: se rostogoleste, merge ca racul, il intorc, se enerveaza, iar se rostogoleste, sta cu picioarele de jur împrejurul meu si sta in fundulet (lui ii place sa stea asa, iar eu il sustin de brate sa nu se forteze), se agita, da lapte pe mine.
Uneori ca sa am un moment de respiro il blochez intre perne.
De cateva zile m-a rupt cu spatele.

poi si el si cand papa da din picioare grupa mare
simmo
Scris: Thursday, February 20, 2020 3:49 PM
Nivel

blu88 wrote:

poi si el si cand papa da din picioare grupa mare

Lol
Atunci posibil sa fie de la agitatie.
Ella mai spunea de fetita ca isi face milkshake ras
Adina Mariana
Scris: Thursday, February 20, 2020 5:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Noi am fost azi la neonatolog care este si consultanta in alaptare.Sanii arata ft.bine,a trecut mastita si nu a fost nevoie de antibiotic din fericire.Luca in schimb inca mai are rosu in gat asa ca ne-a dat si un sprey sa ii dau de 3 ori pe zi.Ma cam dezamagit mf pt.ca a spus ca nu mai are rosu si i-am si facut vaccinul de 4 luni ieri pt.ca ne-a spus ca se poate face.Sper sa nu fie problema.I-am spus ca nu eram hotarata daca sa ii dau antibioticul si a spus sa stau linistita ca daca inca are rosu in gat dupa 10 zile si 7 de antibiotic cu siguranta eram nevoita sa ii dau asa ca m-am linistit in aceasta privinta.Singurul lucru care sa spun ca putin ma ingrijoreaza este ca a slabit.Acum are 6700.Nu prea a mai luat in greutate de la 3 lunite,la 4 luni fara 4 zile avea 6900 dar acum a mai slabit.Medicul spune ca probabil nu a prea putut manca cum a avut rosu in gat si va recupera el..sper sa fie asa,voi urmari.
Ella30
Scris: Thursday, February 20, 2020 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
simmo wrote:

Lol
Atunci posibil sa fie de la agitatie.
Ella mai spunea de fetita ca isi face milkshake ras

Inca isi face Lol acum e si mai rau, ca a crescut, vrea sa plece , nu mai are rabdare nici sa bea laptele..Lol
Ella30
Scris: Thursday, February 20, 2020 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Noi am fost azi la neonatolog care este si consultanta in alaptare.Sanii arata ft.bine,a trecut mastita si nu a fost nevoie de antibiotic din fericire.Luca in schimb inca mai are rosu in gat asa ca ne-a dat si un sprey sa ii dau de 3 ori pe zi.Ma cam dezamagit mf pt.ca a spus ca nu mai are rosu si i-am si facut vaccinul de 4 luni ieri pt.ca ne-a spus ca se poate face.Sper sa nu fie problema.I-am spus ca nu eram hotarata daca sa ii dau antibioticul si a spus sa stau linistita ca daca inca are rosu in gat dupa 10 zile si 7 de antibiotic cu siguranta eram nevoita sa ii dau asa ca m-am linistit in aceasta privinta.Singurul lucru care sa spun ca putin ma ingrijoreaza este ca a slabit.Acum are 6700.Nu prea a mai luat in greutate de la 3 lunite,la 4 luni fara 4 zile avea 6900 dar acum a mai slabit.Medicul spune ca probabil nu a prea putut manca cum a avut rosu in gat si va recupera el..sper sa fie asa,voi urmari.

Nu te ingrijora in legatura cu greutatea. Daca este pe percentila lui de crestere , nu i bai. Cat despre mf si vaccin..nu stiu ce sa zic, nu am cunostintele necesare..
blu88
Scris: Friday, February 21, 2020 1:36 PM
Nivel

fetelor o mica intrebare .... voi cand ati inceput divesificarea .. la masa e pranz ati dat si lapte? dupa masa sau inainte si apa cum ati dat ...nu stiu dupa grupuri parca nu sunt lamurita deloc si zici ca e primul copil zici ca sunt nebunaBig Laugh
Iulia13
Scris: Friday, February 21, 2020 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
blu88 wrote:
fetelor o mica intrebare .... voi cand ati inceput divesificarea .. la masa e pranz ati dat si lapte? dupa masa sau inainte si apa cum ati dat ...nu stiu dupa grupuri parca nu sunt lamurita deloc si zici ca e primul copil zici ca sunt nebunaBig Laugh

De cum incepi diversificarea e recomandat dupa masa sa dai si lapte mai ales la început, pentru ca iti mananca 2-3 linguri?e si e si normal sa dai completare de lapte. Eu asa am dat pana aproape de 8 luni caci nu imi manca ff mult Simo. Apa ii dadeam dupa ce termina de papat, iar mai apoi laptele. Acum la 8 luni jumatate am început cu 3 mese si ziua ii dau 1-2 biberoane maxim, noaptea manânca iar 1-2 biberoane de 150 sau 180ml.
blu88
Scris: Friday, February 21, 2020 1:44 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

De cum incepi diversificarea e recomandat dupa masa sa dai si lapte mai ales la început, pentru ca iti mananca 2-3 linguri?e si e si normal sa dai completare de lapte. Eu asa am dat pana aproape de 8 luni caci nu imi manca ff mult Simo. Apa ii dadeam dupa ce termina de papat, iar mai apoi laptele. Acum la 8 luni jumatate am început cu 3 mese si ziua ii dau 1-2 biberoane maxim, noaptea manânca iar 1-2 biberoane de 150 sau 180ml.

multumesc din suflet <3
AlexandraRr
Scris: Friday, February 21, 2020 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
blu88 wrote:

Eu i-am dat lapte dar in ritmul ei, prima saptamana cerea cam la 20 de minute dupa masa apoi a inceput sa manance mai mult si in 2 saptamani nu ma cerea san dupa masa de pranz iar pana la urmatoarea masa de lapte treceau 2-3 ore insa probabil depinde si de copil.
Apa ii dadeam dupa ce manca, uneori vroia, alteori o mai lasa 10-20 de minute si ii dadeam din nou. Stiu ca se recomanda sa se ofere apa si pe timpul zilei, nu doar dupa masa dar eu uitam de multe ori ;))
Iulia13
Scris: Friday, February 21, 2020 1:52 PM
Nivel

blu88 wrote:

multumesc din suflet <3

Cu drag si succes în noua etapahearts
simmo
Scris: Friday, February 21, 2020 2:41 PM
Nivel

Vin si eu cu o intrebare referitor la apa...daca le dati apa inbuteliata (aquatique), o mai sterilizati ?

Stiu ca poate parea stupida intrebarea, dar acum nu am pe cine sa intreb.
Iulia13
Scris: Friday, February 21, 2020 2:43 PM
Nivel

simmo wrote:
Vin si eu cu o intrebare referitor la apa...daca le dati apa inbuteliata (aquatique), o mai sterilizati ?

Stiu ca poate parea stupida intrebarea, dar acum nu am pe cine sa intreb.

Eu ii dau Bucovina, fara sa o mai fierb. Se zice ca apa nu se fierbe(ma refer la cea de la magazin).
Mirela.t83
Scris: Friday, February 21, 2020 3:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
blu88 wrote:

Da dupa masa papam si san.
Nu chiar imediat. Eu la 12 ii dau masa de pranz Apoi la 13 deja ii e somn si mergem sa ii dau san si adoarme.

Si apa nu ii dau tot timpu. Ieri am uitat. Azi i am dat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.