Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| MirelaD wrote:
Exact,colargol:( nu ne-a avertizat ca ar ustura sau ceva. Mul?umesc,voi fi prudenta ?i îl voi testa pe mine ini?ial. Desi nu cred ca îl voi folosi ?i pe fata. Hmm,incep sa ma îndoiesc de aceasta doctorita. Mie mi-a zis sa iau decasept cu albastru de metil,dar la farmacie mi-a zis ca nu e recomandat in alaptare,?i nu am mai luat. Deci 2 recomandari nu prea inspirate.
Vezi si tu cum e fetita, cel mai sigur e sa folosesti ser fiziologic sau spray cu apa de mare. Oricum nici un produs nu desfunda chiar nasul asa cum ar face olynth, bixtonim..care sunt interzise oricum la varsta asta.
Decasept eu zic ca poti lua, nu vad de ce sa fie interzis in alaptare. Daca iti e frica ia sirop de patlagina, eu pe asta il foloseam ca si emolient pentru gat. Daca citesti prospectul de la allerdep ai sa vezi ca e contraindicat in alaptare si ala si tot asa ;)) dar de multe ori cand beneficiul depaseste riscul medicii recomanda si anumite medicamente. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna mamici! Cand as putea sa ma apuc de sport (sala) dupa operatia de cezariana?
|
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Anitta76 wrote:Buna mamici! Cand as putea sa ma apuc de sport (sala) dupa operatia de cezariana?
Hei, eu am fost luna trecuta la control ?i doctorul mi-a dat unda verde doar sa am grija sa nu for?ez zona abdomenului. Asa ca am inceput sala de 2 saptamâni Eu zic ca dupa 6 luni e ok |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Anitta76 wrote:Buna mamici! Cand as putea sa ma apuc de sport (sala) dupa operatia de cezariana? Dupa minim 6 luni dar sa mergi si la medic inainte de asta, sa iti spuna ca e totul ok |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Anitta76 wrote:Buna mamici! Cand as putea sa ma apuc de sport (sala) dupa operatia de cezariana?
la controlul de la 6 saptamani dr mi a zis direct sa fac abdomene ca am ramas cu burta Pt sala si eu as astepta pana la 6 luni..dar cel mai bine te poate sfatui dr, el vede exact care e starea operatiei :* |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Va multumesc! Se pare ca mai am ceva de asteptat la dr am fost si e totul ok doar ca am uitat sa intreb despre asta. Va pup |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Am folosit eu colargol si nu a usturat...intr adevar,trebuie folosit cu prudenta...eu am folosit si la S.si a fost ok,asta la recomandarea pediatrului. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| AlexandraRr wrote: Vezi si tu cum e fetita, cel mai sigur e sa folosesti ser fiziologic sau spray cu apa de mare. Oricum nici un produs nu desfunda chiar nasul asa cum ar face olynth, bixtonim..care sunt interzise oricum la varsta asta.
Decasept eu zic ca poti lua, nu vad de ce sa fie interzis in alaptare. Daca iti e frica ia sirop de patlagina, eu pe asta il foloseam ca si emolient pentru gat. Daca citesti prospectul de la allerdep ai sa vezi ca e contraindicat in alaptare si ala si tot asa ;)) dar de multe ori cand beneficiul depaseste riscul medicii recomanda si anumite medicamente.
Am ?i o alta varianta de cpr cu albastru de metil ?i sirop patlagina în casa,le voi alterna cumva pâna la urma,voi lua ?i decasept sa fie. Off nu ?tiu ce ma panichez a?a,am citit compozi?ia la allerdep ?i am vazut ca are miere,deja i-am dat o doza fetei ieri,?i ?tiu ca mierea e interzisa la vârsta asta. Iar schema prevede administrare timp de 3 zile; câta eficienta poate avea în atât de scurt timp? Nu mi-a trecut în cap pe moment sa întreb mai multe,era ?i fata somnoroasa,plângacioasa:( o sa ?tiu mai bine alta data. Probabil ca ne confruntam prima data cu bebe bolnavior, de aceea sunt a?a paranoia. Oricum ?i azi noapte s-a foit ff mult,gemea,a dat sa plânga de nenumarate ori noroc de sfântul san:( Mul?umesc de raspuns |
|
Buna ?i eu as zice tot ca Iulia,dupa 6luni. Dar cel mai bine sa întrebi medicul. Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa ajung ?i eu la control,dar cine are timp ca sa nu mai vorbim de sport eu oricum umblu în bra?e cu vreo 8kg deci fac ?i eu putina miscare |
|
| Ilinca003 wrote:Am folosit eu colargol si nu a usturat...intr adevar,trebuie folosit cu prudenta...eu am folosit si la S.si a fost ok,asta la recomandarea pediatrului.
Ilinca, mul?umesc de parere Înca nu am testat nici macar pe mine,dar îl am în casa daca va fi cazul. ?i noua tot un medic pediatru ne-a recomandat |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Wow fetelor, felicitari pentru ambitie. Si eu ma tot reapuc de sala de la 2 luni postpartum nu reusesc sa gasesc timp si pt asta si parca nico chef nu am. Fac miscare in srnsul ca merg cativa km zilnic cu bebe la purtator, am cu 3 kg mai putin decat inainte sa raman, desi mananc cam aiurea Dar ar trebui sa mai dau vre-o 5 kg pana in august,pt concediu, ca apoi lucram pt inca un bebe si nu e indicat sa incep cu kg suplimentare. Stiu ca inceputul e mai greu...voi cum ati gasit motivatia de a incepe? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Wow nici eu nu gasesc motivatia sa ma apuc de sport... |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Anitta76 wrote:Andra, abia acum am reusit sa te citesc si parca am citit programul bebelinei mele! Deci fix acelasi program il are, doar ca ea primeste la ora 12 noaptea un biberon de lp ptr ca altfel nu ne intelegem cu ea,si intr-un final pe la 1-2 adoarme. O simt ca o doare burtica, si noi am incercat toate picaturile posibile, bani irositi degeaba, tot ii mai dam si in ziua de azi ptr ca imi este frica ca daca renunt la ele pe motiv ca oricum nu au efect sa nu ii fie si mai rau de atat ptr ca nu stiu cum voi face fata mai ales ca plange pana se invineteste la fata...Tu, intre timp ai mai gasit ceva anti-colici? Pupici Am renuntat la tot ce ii dadeam si coincidenta sau nu, de 3 zile nu mai plânge, doar se foieste si se screme. De adormit tot asa, în jur de ora 2, dar nu mai plânge. Nu stiu cât o sa tina, dar ma bucur ca am dormit si eu ultimele 2 nopti 
|
|

| Alle.p wrote:Wow fetelor, felicitari pentru ambitie. Si eu ma tot reapuc de sala de la 2 luni postpartum  nu reusesc sa gasesc timp si pt asta si parca nico chef nu am. Fac miscare in srnsul ca merg cativa km zilnic cu bebe la purtator, am cu 3 kg mai putin decat inainte sa raman, desi mananc cam aiurea Dar ar trebui sa mai dau vre-o 5 kg pana in august,pt concediu, ca apoi lucram pt inca un bebe si nu e indicat sa incep cu kg suplimentare. Stiu ca inceputul e mai greu...voi cum ati gasit motivatia de a incepe?
Alle, motiva?ia mea a fost ca în august avem nunta ?i eu am ramas cu 30 de kg de la sarcina ?i nu vreau sa fiu o miresica plinuta Plus ca prin iunie - iulie vrem sa încercam ?i noi pentru bebe nr 2 ?i trebuie sa dau din kg astea jos.. Deja am 3 date, mai am de muncit |
|

| MirelaD wrote:Buna  ?i eu as zice tot ca Iulia,dupa 6luni. Dar cel mai bine sa întrebi medicul. Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa ajung ?i eu la control,dar cine are timp  ca sa nu mai vorbim de sport  eu oricum umblu în bra?e cu vreo 8kg deci fac ?i eu putina miscare
Daa te cred ?i eu umblu cu 9,5 kg aproape.. Ma rupe de spate ?i maini |
|
|