Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Monday, January 20, 2020 4:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
MirelaD wrote:

Exact,colargol:( nu ne-a avertizat ca ar ustura sau ceva. Mul?umesc,voi fi prudenta ?i îl voi testa pe mine ini?ial. Desi nu cred ca îl voi folosi ?i pe fata.
Hmm,incep sa ma îndoiesc de aceasta doctorita. Mie mi-a zis sa iau decasept cu albastru de metil,dar la farmacie mi-a zis ca nu e recomandat in alaptare,?i nu am mai luat. Deci 2 recomandari nu prea inspirate.

Vezi si tu cum e fetita, cel mai sigur e sa folosesti ser fiziologic sau spray cu apa de mare. Oricum nici un produs nu desfunda chiar nasul asa cum ar face olynth, bixtonim..care sunt interzise oricum la varsta asta.

Decasept eu zic ca poti lua, nu vad de ce sa fie interzis in alaptare. Daca iti e frica ia sirop de patlagina, eu pe asta il foloseam ca si emolient pentru gat.
Daca citesti prospectul de la allerdep ai sa vezi ca e contraindicat in alaptare si ala si tot asa ;)) dar de multe ori cand beneficiul depaseste riscul medicii recomanda si anumite medicamente.
Anitta76
Scris: Monday, January 20, 2020 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Buna mamici! Cand as putea sa ma apuc de sport (sala) dupa operatia de cezariana?
computerlove
Iulia13
Scris: Monday, January 20, 2020 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Anitta76 wrote:
Buna mamici! Cand as putea sa ma apuc de sport (sala) dupa operatia de cezariana?
computerlove

Hei, eu am fost luna trecuta la control ?i doctorul mi-a dat unda verde doar sa am grija sa nu for?ez zona abdomenului. Asa ca am inceput sala de 2 saptamâni ras Eu zic ca dupa 6 luni e ok
AlexandraRr
Scris: Monday, January 20, 2020 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Anitta76 wrote:
computerlove

Dupa minim 6 luni dar sa mergi si la medic inainte de asta, sa iti spuna ca e totul ok
Ella30
Scris: Monday, January 20, 2020 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Anitta76 wrote:
computerlove

la controlul de la 6 saptamani dr mi a zis direct sa fac abdomene ca am ramas cu burta Lol
Pt sala si eu as astepta pana la 6 luni..dar cel mai bine te poate sfatui dr, el vede exact care e starea operatiei :*
Anitta76
Scris: Monday, January 20, 2020 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Va multumesc! Se pare ca mai am ceva de asteptatras la dr am fost si e totul ok doar ca am uitat sa intreb despre asta. Va pup computerlove
Ilinca003
Scris: Monday, January 20, 2020 11:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Am folosit eu colargol si nu a usturat...intr adevar,trebuie folosit cu prudenta...eu am folosit si la S.si a fost ok,asta la recomandarea pediatrului.
MirelaD
Scris: Tuesday, January 21, 2020 7:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
AlexandraRr wrote:

Vezi si tu cum e fetita, cel mai sigur e sa folosesti ser fiziologic sau spray cu apa de mare. Oricum nici un produs nu desfunda chiar nasul asa cum ar face olynth, bixtonim..care sunt interzise oricum la varsta asta.

Decasept eu zic ca poti lua, nu vad de ce sa fie interzis in alaptare. Daca iti e frica ia sirop de patlagina, eu pe asta il foloseam ca si emolient pentru gat.
Daca citesti prospectul de la allerdep ai sa vezi ca e contraindicat in alaptare si ala si tot asa ;)) dar de multe ori cand beneficiul depaseste riscul medicii recomanda si anumite medicamente.

Am ?i o alta varianta de cpr cu albastru de metil ?i sirop patlagina în casa,le voi alterna cumva pâna la urma,voi lua ?i decasept sa fie. Off nu ?tiu ce ma panichez a?a,am citit compozi?ia la allerdep ?i am vazut ca are miere,deja i-am dat o doza fetei ieri,?i ?tiu ca mierea e interzisa la vârsta asta. Iar schema prevede administrare timp de 3 zile; câta eficienta poate avea în atât de scurt timp? Nu mi-a trecut în cap pe moment sa întreb mai multe,era ?i fata somnoroasa,plângacioasa:( o sa ?tiu mai bine alta data.
Probabil ca ne confruntam prima data cu bebe bolnavior, de aceea sunt a?a paranoia. Oricum ?i azi noapte s-a foit ff mult,gemea,a dat sa plânga de nenumarate ori noroc de sfântul san:(
Mul?umesc de raspunsCheek Kiss
MirelaD
Scris: Tuesday, January 21, 2020 7:05 AM
Nivel

Anitta76 wrote:
computerlove

BunaCheek Kiss ?i eu as zice tot ca Iulia,dupa 6luni. Dar cel mai bine sa întrebi medicul.
Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa ajung ?i eu la control,dar cine are timpLol ca sa nu mai vorbim de sportCrazy eu oricum umblu în bra?e cu vreo 8kg deci fac ?i eu putina miscareLol
MirelaD
Scris: Tuesday, January 21, 2020 7:08 AM
Nivel

Ilinca003 wrote:
Am folosit eu colargol si nu a usturat...intr adevar,trebuie folosit cu prudenta...eu am folosit si la S.si a fost ok,asta la recomandarea pediatrului.

Ilinca, mul?umesc de parereCheek Kiss Înca nu am testat nici macar pe mine,dar îl am în casa daca va fi cazul. ?i noua tot un medic pediatru ne-a recomandatDistanceKiss
Alle.p
Scris: Tuesday, January 21, 2020 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Wow fetelor, felicitari pentru ambitie. Si eu ma tot reapuc de sala de la 2 luni postpartumLol nu reusesc sa gasesc timp si pt asta si parca nico chef nu am. Fac miscare in srnsul ca merg cativa km zilnic cu bebe la purtator, am cu 3 kg mai putin decat inainte sa raman, desi mananc cam aiureapale
Dar ar trebui sa mai dau vre-o 5 kg pana in august,pt concediu, ca apoi lucram pt inca un bebe si nu e indicat sa incep cu kg suplimentare. Stiu ca inceputul e mai greu...voi cum ati gasit motivatia de a incepe?
blu88
Scris: Tuesday, January 21, 2020 10:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Wow nici eu nu gasesc motivatia sa ma apuc de sport... Cray
Andra09
Scris: Tuesday, January 21, 2020 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Anitta76 wrote:

Andra, abia acum am reusit sa te citesc si parca am citit programul bebelinei mele! Deci fix acelasi program il are, doar ca ea primeste la ora 12 noaptea un biberon de lp ptr ca altfel nu ne intelegem cu ea,si intr-un final pe la 1-2 adoarme. O simt ca o doare burtica, si noi am incercat toate picaturile posibile, bani irositi degeaba, tot ii mai dam si in ziua de azi ptr ca imi este frica ca daca renunt la ele pe motiv ca oricum nu au efect sa nu ii fie si mai rau de atat ptr ca nu stiu cum voi face fata mai ales ca plange pana se invineteste la fata...Tu, intre timp ai mai gasit ceva anti-colici? Pupicicomputerlove

Am renuntat la tot ce ii dadeam si coincidenta sau nu, de 3 zile nu mai plânge, doar se foieste si se screme. De adormit tot asa, în jur de ora 2, dar nu mai plânge. Nu stiu cât o sa tina, dar ma bucur ca am dormit si eu ultimele 2 nopti ras
computerlove
Iulia13
Scris: Tuesday, January 21, 2020 2:15 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Wow fetelor, felicitari pentru ambitie. Si eu ma tot reapuc de sala de la 2 luni postpartumLol nu reusesc sa gasesc timp si pt asta si parca nico chef nu am. Fac miscare in srnsul ca merg cativa km zilnic cu bebe la purtator, am cu 3 kg mai putin decat inainte sa raman, desi mananc cam aiureapale
Dar ar trebui sa mai dau vre-o 5 kg pana in august,pt concediu, ca apoi lucram pt inca un bebe si nu e indicat sa incep cu kg suplimentare. Stiu ca inceputul e mai greu...voi cum ati gasit motivatia de a incepe?

Alle, motiva?ia mea a fost ca în august avem nunta ?i eu am ramas cu 30 de kg de la sarcina ?i nu vreau sa fiu o miresica plinuta Lol Plus ca prin iunie - iulie vrem sa încercam ?i noi pentru bebe nr 2 ?i trebuie sa dau din kg astea jos.. Deja am 3 date, mai am de muncit alcool
Iulia13
Scris: Tuesday, January 21, 2020 2:17 PM
Nivel

MirelaD wrote:

BunaCheek Kiss ?i eu as zice tot ca Iulia,dupa 6luni. Dar cel mai bine sa întrebi medicul.
Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa ajung ?i eu la control,dar cine are timpLol ca sa nu mai vorbim de sportCrazy eu oricum umblu în bra?e cu vreo 8kg deci fac ?i eu putina miscareLol

Daa te cred ?i eu umblu cu 9,5 kg aproape.. Ma rupe de spate ?i maini Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.