Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iulia13
Scris: Sunday, January 19, 2020 12:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Anitta76 wrote:

Andra, abia acum am reusit sa te citesc si parca am citit programul bebelinei mele! Deci fix acelasi program il are, doar ca ea primeste la ora 12 noaptea un biberon de lp ptr ca altfel nu ne intelegem cu ea,si intr-un final pe la 1-2 adoarme. O simt ca o doare burtica, si noi am incercat toate picaturile posibile, bani irositi degeaba, tot ii mai dam si in ziua de azi ptr ca imi este frica ca daca renunt la ele pe motiv ca oricum nu au efect sa nu ii fie si mai rau de atat ptr ca nu stiu cum voi face fata mai ales ca plange pana se invineteste la fata...Tu, intre timp ai mai gasit ceva anti-colici? Pupicicomputerlove

Anitta, pe noi ne-a ajutat Debridat, la recomandarea pediatrului.. ?i noi ne-am chinuit cu, colicii ?i am încercat o gramada de produse din farmacii fara rezultat.. uff Daca ai putea sa vorbe?ti cu pediatrul vostru ?i sa vezi ce parere are despre Debridat ar fi super. Cel pe care l-am folosit noi nu cred ca este scos de pe piata..
Nicole2018
Scris: Sunday, January 19, 2020 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Adina, felicitari pentru micutul crestin! Este o dulceata, e absolut adorabil!
Sa fie sanatos, sa se faca mare si sa va bucurati de el!
Adina Mariana
Scris: Sunday, January 19, 2020 1:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nicole2018 wrote:
Adina, felicitari pentru micutul crestin! Este o dulceata, e absolut adorabil!
Sa fie sanatos, sa se faca mare si sa va bucurati de el!
Multumesc la fel si vouaCheek Kiss toate gandurile mele buneSimplyLove
AlexandraRr
Scris: Sunday, January 19, 2020 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari, Adina pentru micutul crestin. Ma bucur ca a fost totul bine :*

Anitta, la noi colief (dat la fiecare masa, inclusiv noaptea)+espumisan seara au fost combinatia perfecta. Unele studii sustin ca toti nou nascutii au un deficit temporar de enzima lactaza (enzima asta descompune lactoza din lapte). La unii e deficit mai pronuntat, la altii mai putin de aceea nu toti bebelusii au colici. Astea-s informatiile de care am tinut eu cont cand am ales medicatia. Eu nu recomand si nu as da bebelusilor ceaiuri sau medicamente pe baza de plante insa este opinia personala.
fluturash26
Scris: Sunday, January 19, 2020 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
AlexandraRr wrote:

Anitta, la noi colief (dat la fiecare masa, inclusiv noaptea)+espumisan seara au fost combinatia perfecta. Unele studii sustin ca toti nou nascutii au un deficit temporar de enzima lactaza (enzima asta descompune lactoza din lapte). La unii e deficit mai pronuntat, la altii mai putin de aceea nu toti bebelusii au colici. Astea-s informatiile de care am tinut eu cont cand am ales medicatia. Eu nu recomand si nu as da bebelusilor ceaiuri sau medicamente pe baza de plante insa este opinia personala.

Depinde de la copil la copil. Si eu am crezut la fel, am incercat sa ii dau colief si nu a functionat. Si in sfarsit cel pe baza de plante ne-a ajutat. Stiu ca nu esti cu homeopatele dar sa stii ca pe unii copii ii ajuta. Eu din contra am auzit ca mult mai bune ar fi medicamentele homeopate la cei care isi fac efectul.
Anitta76
Scris: Sunday, January 19, 2020 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
fluturash26 wrote:

Recomand bonnisan daca nu ai incercat.

Merci. Este tot pe baza de simeticona?
Anitta76
Scris: Sunday, January 19, 2020 2:06 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Multumesc Alexandra, tocmai asta folosim acum, protectis, espumisan si colief intr-o linguri?a de lapte muls...si tot nu functioneaza. Noi am mai incercat si cu infacol, kebene baby, etc. Ne-a mai ramas sa încercam debridadul. Tu ce parere ai de el?
GeorgianaB
Scris: Sunday, January 19, 2020 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Dupa o luna si jumatate de picaturi (Protectic, colief, espumisan) am aruncat toate sticlutele si am folosit alternativ bonnisan si baby jarro de la Secom. Vis a fost. Am gasit in cele din urma o pediatra pe la 50+ toba de carte si de experienta, mi-a scris n variante de tratamente pentru colici cu explicatiile de rigoare.
Astfel inainte de a cere orice sfat oriunde pe internet ideal este ca fiecare sa gaseasca un medic bun, exista o gramada. Extremismele din recomandarile gasite in mediul online chiar nu sunt ok.
Anitta76
Scris: Sunday, January 19, 2020 2:24 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumesc Anittapupici

Adina, apropo de cojitele din cap...si la voi au fost tot asa ca ni?te cosulete? in zona fontanella? computerlove
AlexandraRr
Scris: Sunday, January 19, 2020 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Anitta, eu nu am ales debridat pentru ca are mult zahar. Daca nu ar fi functionat nici un alt medicament probabil ca l-as fi incercat si pe acesta, stiu sentimentul pe care il simti cand copilul iti plange de durere si nu-l poti alina.

Fluturash, de aceea am si specificat ca este doar parerea mea, poate e si un fel de "defect" profesional faptul ca nu cred in plante fiind medic.

Georgiana, daca ar fi sa ne gandim asa nu am mai discuta despre nimic aici. Sunt sigura ca avem toate capacitatea de filtra informatiile si a merge la medic oricand e cazul. Eu mereu sustin vizita la medic dar asta nu inseamna ca nu ne putem impartasi experientele.
fluturash26
Scris: Sunday, January 19, 2020 3:07 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Merci. Este tot pe baza de simeticona?

Nu nu, e din plante.
Ella30
Scris: Sunday, January 19, 2020 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Ella123 wrote:
am citit despre sns. Abis acum am reusit sa renun? la silicon ?i sa prinda sanul.. N am mameloane chiar bine formate, se chinuie pu?in. Spuneam sa reu?easca sa prinda sânul ?i apoi comand sns. Îmi po?i spune de unde l ai luat tu?

Subscriu si eu pt sns sa incerci, daca iti doresti. Pe mine tot alexandra m a ajutat cu informatii despre el. Din pacate eu nu am reusit sa ajung la alaptare exclusiva, dar si mixt sunt multumita.
Eu inca alaptez mixt, desi de ceva timp nu mai accepta sanul ziua decat cand vrea ea. Asa ca m am conformat si ii dau ziua lp si noaptea doar san, in conditiile in care noaptea suge si de 4-5 ori uneori.
Dintotdeauna i am dat doar san noaptea, ca sa stimuleze lactatia.

Nu trebuie sa ai mameloane formate..bebe trebuie sa prinda toata areola cu gurita. Sa auzi cum inghite este foarte important.
Ella30
Scris: Sunday, January 19, 2020 4:13 PM
Nivel

fluturash26 wrote:
Eu din aceasta cauza nici nu prea mai scriu pentru ca in primul rand nu am timp fiind singura majoritatea timpului cu fata iar in cele din urma cand am dat un sfat persoanele respective oricum au facut ce aveau de gand asa ca... nici eu nu inteleg uneori de ce mai intrebi daca tu oricum vrei sa faci intr-un fel?
Dar voi raspunde mereu cand is urgente sau chestii mai grave in care poate as sti sa fiu de folos.
Legat de somn, a mea nici acum nu doarme toata noaptea fiind alaptata..se trezeste o data pe noapte dar nu vad o tragedie in asta. Va veni momentul cand nu va mai manca. Atat timp cat e sanatos si ok trebuie sa ne modelam noi dupa ei.
Legat de diversificare a mea nu a mancat mai mult de 5 lingurite pana la 1 an si 3 luni. Nu m-am plans, am mers am facut analize, gateam degeaba de 3 ori pe zi. Nu cred ca aveati cum sa ma ajutati in chestia asta chiar daca intrebam. Eh acum e mai bine. Vreau sa subliniez ca fiecare bebe e diferit degeaba iti zic eu sa adormi copilu la x ora daca el nu vrea sa doarma..sau sa manance.
Astea is subiecte in care ceri sfaturi dar tot tu stii cel mai bine in ceea ce iti priveste copilul.

Ohhh ce m ai nimerit cu mancarea! A mea la fel mananca..astept si eu ziua cand o sa vad castronelul gol, ca in pozele de pe facebook..
In alta ordine de idei, ce mai face bebelina? Cum e fontanela?
Ella30
Scris: Sunday, January 19, 2020 4:20 PM
Nivel

Adina, sa va traiasca micul crestin ! Sa creasca mare si voinic, e o dulceata de copil! computerlove
fluturash26
Scris: Sunday, January 19, 2020 4:33 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Ohhh ce m ai nimerit cu mancarea! A mea la fel mananca..astept si eu ziua cand o sa vad castronelul gol, ca in pozele de pe facebook..
In alta ordine de idei, ce mai face bebelina? Cum e fontanela?

Ce "noroc" ai si tu. Lol
A inceput usor usor sa se inchida...pana la 2 ani sigur se inchide..nu imi mai fac griji de acum. Luni avem iar injectabilul d3 care i-l facem impreuna cu Nimenrix pt meningita.
Sa vad ce zice si doctorita luni, mie asa mi se pare oricum.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.