Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 6, 2020 5:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andreea06 wrote:

Cred ca si alaptarea e de vina asa, ca stiu ca iti da pofta de dulceee si sete mare. acum setea nu e rea, daca bei apa nu suc Crazy sigur vei scapa de kg cand vei incepe. Eu de cateva zile bune stagnez fix la acelasi gramaj si ma dispera.
Ai dreptate.Eu nu eram cu dulcele inainte si acum as tot manca.Dar ma abtin cat pot eu mai mult.Sa avem bafta la topit kgnewclap
Irinan
Scris: Wednesday, May 6, 2020 11:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Iui ce gogosica frumoasa ai tu acololove foarte frumosi copii ai sa va traiasca iar tu arati foarte bine Irina dupa 3 sarcini.Bravobounce fata cea mica seamana extrem de mult la fatza cu tine.

Multumesc frumos Adina, sunt foarte mandra de copiii meihearts cat despre semanat cred ca esti prima si ultima care mi s zis ca seamana cu mineLol dar sanatoasa sa fie ca in rest e mai putin important..Cheek Kiss
Irinan
Scris: Wednesday, May 6, 2020 11:42 PM
Nivel

simmo wrote:

Buna Loret,
Ce face nepotelul? Scuze ca intreb, dar nu intentionez sa iti trezesc amintiri neplacute.
Am gasit acest articol si m-a dus cu gandul la ce ne-ai scris acum ceva vreme.

https://www.jurnal.md/ro/news/5c9728cfe858c98b/25-000-de-euro-ar-putea-salva-viata-unui-bebelus-de-9-luni-care-s-a-inecat-in-timp-ce-manca-apelul-disperat-al-parintilor.html?fbclid=IwAR3smkFrAu9RIrNUNi3KaJl84xjqQEPzddwdy_V6xXn61orfPYr2AWePpFU

Este nepotelul tau ?

Mi a rupt inima articolul asta, intr o secunda ti se poate narui totul in jur si tu odata cu restul... toate rugaciunile merg spre tine micutule, sa ti dea D zeu sanatate, zile multe si multa putere la parinti sa te ajute sa treci prin toateBye2
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 7, 2020 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Multumesc frumos Adina, sunt foarte mandra de copiii meihearts cat despre semanat cred ca esti prima si ultima care mi s zis ca seamana cu mineLol dar sanatoasa sa fie ca in rest e mai putin important..Cheek Kiss
Te cred ca esti mandra,ai si de ceLove nu stiu de ce nu ti so mai spus ca eu asa vad ca iti seamana mai ales in poza cu toata familia cand o ti in brate,eu asa vad.Si baiatul meu tot e sotul..nu tin minte sa imi fi spus cineva ca imi seamana mie desi baietii seamana mai mult in partea mamelor..la noi nu se aplicasic
Irinan
Scris: Thursday, May 7, 2020 10:31 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Te cred ca esti mandra,ai si de ceLove nu stiu de ce nu ti so mai spus ca eu asa vad ca iti seamana mai ales in poza cu toata familia cand o ti in brate,eu asa vad.Si baiatul meu tot e sotul..nu tin minte sa imi fi spus cineva ca imi seamana mie desi baietii seamana mai mult in partea mamelor..la noi nu se aplicasic

La noi fata cea mare seamana cu mine,dar cei 2 mici parca i a facut tati singur.. Lol important e sa fie sanatosi iar taticii sunt mandri tare, mai ales cand le si seamanahearts
Irinan
Scris: Thursday, May 7, 2020 10:32 AM
Nivel

Update: 10 luni si 1 saptamana primul dintisorhearts a reusit sa sparga in sfarsithainoroc
Andreea06
Scris: Thursday, May 7, 2020 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.