Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Adina Mariana wrote: Iui ce gogosica frumoasa ai tu acolo  foarte frumosi copii ai sa va traiasca iar tu arati foarte bine Irina dupa 3 sarcini.Bravo  fata cea mica seamana extrem de mult la fatza cu tine. Multumesc frumos Adina, sunt foarte mandra de copiii mei cat despre semanat cred ca esti prima si ultima care mi s zis ca seamana cu mine dar sanatoasa sa fie ca in rest e mai putin important.. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote:Multumesc frumos Adina, sunt foarte mandra de copiii mei  cat despre semanat cred ca esti prima si ultima care mi s zis ca seamana cu mine  dar sanatoasa sa fie ca in rest e mai putin important.. Te cred ca esti mandra,ai si de ce nu stiu de ce nu ti so mai spus ca eu asa vad ca iti seamana mai ales in poza cu toata familia cand o ti in brate,eu asa vad.Si baiatul meu tot e sotul..nu tin minte sa imi fi spus cineva ca imi seamana mie desi baietii seamana mai mult in partea mamelor..la noi nu se aplica |
| Adina Mariana wrote: Te cred ca esti mandra,ai si de ce  nu stiu de ce nu ti so mai spus ca eu asa vad ca iti seamana mai ales in poza cu toata familia cand o ti in brate,eu asa vad.Si baiatul meu tot e sotul..nu tin minte sa imi fi spus cineva ca imi seamana mie desi baietii seamana mai mult in partea mamelor..la noi nu se aplica La noi fata cea mare seamana cu mine,dar cei 2 mici parca i a facut tati singur.. important e sa fie sanatosi iar taticii sunt mandri tare, mai ales cand le si seamana |
| Update: 10 luni si 1 saptamana primul dintisor a reusit sa sparga in sfarsit |