Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta nr. 12!
Casuta anterioara.
Ne mandrim cu bebeii:
1. Inawar – bebe Sebastian: 17 septembrie 2017

2. Alina89 – bebe David: 20 noiembrie 2017
 - bebe Nicholas - 04 septembrie 2019

3. Andreea06 – bebe Mattias: 24 noiembrie 2017

4. Laura513 – bebe Ami: 25 noiembrie 2017

5. AleC – bebe Eric: 28 ianuarie 2018

6. AriaM – bebe Karin: 8 februarie 2018

7. Delia.c.yaya – bebe Giulia: 25 martie 2018

8. MaryPoppins – bebe Ana: 10 aprilie 2018

9. lore.t – bebe Stefan: 14 mai 2018

10. CrisM - bebe Sofia Andreea : 24 mai 2018

11. Ilinca003 - bebe Sara Maria: 16 iulie 2018

12. Mgeorgiana85 - bebe Eduard Mihai: 3 septembrie 2018

13. Oanatm - bebe Miriam Antonia: 22 septembrie 2018

14. Andreea Alexandra - bebe Casian Stefan: 8 octombrie 2018

15. Fluturash26 - bebe Carla Teodora: 13 octombrie 2018

16. Nicole2018 - bebe Iris: 17 octombrie 2018

17. GeorgianaB - Bebe Andrei Luca: 21 octombrie 2018

18. AlexandraRr - bebe Carina: 28 octombrie 2018

19. AndreeaCD - bebe Maria: 17 decembrie 2018

20. Nela - bebe Maia: 1 februarie 2019

21. Maria2013 - bebe Ana Sofia: 6 februarie 2019

22. Elena7 - bebe Elisa: 16 februarie 2019

23. Diana.ng - bebe Patricia Maria: 21 februarie 2019

24. Laura0202 - bebe Ionela Laura: 2 martie 2019

25. Bella_Tm - bebe Eric Andrei: 20 martie 2019

26. Alle.p - bebe Patrick: 3 mai 2019

27. Iulia13 - bebe Simona Ioana: 6 iunie 2019

28. MirelaD - bebe Eva Ioana: 12 iunie 2019

29. Ella30 - bebe Sofia Elena: 13 iunie 2019

30. Irinan - bebe Ioana Stefania: 29 iunie 2019

31. Mirela.t83 - bebe Eric Matei: 30 august 2019

32. Adina - bebe Luca Serban: 14 octombrie 2019

33. Andra09 - bebe Miruna: 25 noiembrie 2019

34. Nella - bebe Daria Miruna: 5 decembrie 2019

Lista va fi updatata constant doar cu mamicile active. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Va rog sa ma ajutati cu inscrieri pe lista, mamicile proaspete, numele la bebe si data nasterii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Andreea06 wrote:Va rog sa ma ajutati cu inscrieri pe lista, mamicile proaspete, numele la bebe si data nasterii Buna Andreea. Multumim pentru casuta noua! Eu mi-am actualizat ticker-ul intre timp.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Miruna 25.11.2019 |
|

Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Mirela ca intrebai de alergii. La al meu am observat ca dupa ce manca ou ii ieseau cateva bubite pe spate si il vomita de fiecare data. Am incercat de vreo 3 ori sa ma asigur ca de la asta e si apoi am renuntat sa ii mai dau ou ca atare, doar folosit in preparate.
Legat de fular, eu am unul in forma de cerc, i-l pun doar la gat si nu mai am treaba. Si eu sunt de acord ca trebuie iesit cat mai des. Zilele astea recunosc ca nu am iesit pt ca a fost racit, inca are muci pe care ne chinuim sa ii scoatem cu greu si de fiecare data cand folosim aspiratorul Eric plange ingrozitor de tare dar nu avem incotro... |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote:Mirela ca intrebai de alergii. La al meu am observat ca dupa ce manca ou ii ieseau cateva bubite pe spate si il vomita de fiecare data. Am incercat de vreo 3 ori sa ma asigur ca de la asta e si apoi am renuntat sa ii mai dau ou ca atare, doar folosit in preparate. Legat de fular, eu am unul in forma de cerc, i-l pun doar la gat si nu mai am treaba. Si eu sunt de acord ca trebuie iesit cat mai des. Zilele astea recunosc ca nu am iesit pt ca a fost racit, inca are muci pe care ne chinuim sa ii scoatem cu greu si de fiecare data cand folosim aspiratorul Eric plange ingrozitor de tare dar nu avem incotro...
Mul?umim pt casu?a noua Andreea. Nu mai retin exact cu ce putem încarca pozele .... ma ajuta cineva Mul?umesc.
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| LAURA0202 wrote: Mul?umim pt casu?a noua Andreea. Nu mai retin exact cu ce putem încarca pozele .... ma ajuta cineva Mul?umesc. https://imgbbb.com/ |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Andreea06 wrote:Va rog sa ma ajutati cu inscrieri pe lista, mamicile proaspete, numele la bebe si data nasterii Si Nella e proaspata mamica. Pe lista sunt si câteva mamici de care eu una nu mai stiu nimic. Poate or mai fi scris, dar eu nu îmi amintesc (Madalina, Andreea Alexandra, oanatm, ilinca03, gabita29... |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Bella_Tm wrote:Mirela ca intrebai de alergii. La al meu am observat ca dupa ce manca ou ii ieseau cateva bubite pe spate si il vomita de fiecare data. Am incercat de vreo 3 ori sa ma asigur ca de la asta e si apoi am renuntat sa ii mai dau ou ca atare, doar folosit in preparate. Legat de fular, eu am unul in forma de cerc, i-l pun doar la gat si nu mai am treaba. Si eu sunt de acord ca trebuie iesit cat mai des. Zilele astea recunosc ca nu am iesit pt ca a fost racit, inca are muci pe care ne chinuim sa ii scoatem cu greu si de fiecare data cand folosim aspiratorul Eric plange ingrozitor de tare dar nu avem incotro...
Bubitele i-au ie?it în aceea?i zi/la scurt timp? Sau la o zi doua? O sa fiu mai atenta, deocamdata merg pe legume simple ?i reintroduc oul( e de prepeli?a, testat o data-poate asta o fi vinovatul) ?i carnea. Legumele le-a tolerat bine, mai pu?in fasolea verde care zic eu ca i-am dat gaze. Deocamdata e bine fata, nu a mai aparut nimic în plus, bubitele existente aproape ca s-au ?ters.
Andreea, multumim de casu?a noua
?i eu sunt pro ie?it afara cât mai des,aduce multe beneficii de ambele parti |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. Va rog mult ajuta?i ma ?i pe mine cu un sfat... Acum 3 zile am fost cu bebe la spital pt ca nu avusese scaun de 3 zile.. I au pus o sonda de gaze ?i a reu?it în momentul respectiv. Acum..este a3a zi ?i din nou nu a facut. Îl hranesc mixt, sta la san o perioada ?i apoi ii dau lapte praf cam 60ml. Eu am grija ce mananc.. Mai mult legume fierte, supe, carne fiarta...nu stiu ce sa fac. Pt supozitor mi se pare prea mic sa l obi?nuiesc asa.. Voi ce ma sfatui?i? De la spital au zis dim la 6 ?i seara sa ii pun termometrul pt stimulare ?i sa l ?in cu picioarele pe burtica pana face.. L am ?inut o perioada dar nu a reu?it nimic ba chiar îmi plânge f tare în pozi?ia aia.. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Va rog mult ajuta?i ma ?i pe mine cu un sfat... Acum 3 zile am fost cu bebe la spital pt ca nu avusese scaun de 3 zile.. I au pus o sonda de gaze ?i a reu?it în momentul respectiv. Acum..este a3a zi ?i din nou nu a facut. Îl hranesc mixt, sta la san o perioada ?i apoi ii dau lapte praf cam 60ml. Eu am grija ce mananc.. Mai mult legume fierte, supe, carne fiarta...nu stiu ce sa fac. Pt supozitor mi se pare prea mic sa l obi?nuiesc asa.. Voi ce ma sfatui?i? De la spital au zis dim la 6 ?i seara sa ii pun termometrul pt stimulare ?i sa l ?in cu picioarele pe burtica pana face.. L am ?inut o perioada dar nu a reu?it nimic ba chiar îmi plânge f tare în pozi?ia aia.. Vorbeste cu un pediatru, si eu am avut aceeasi problema, tot mixt era hranita la inceput si constipatia era din cauza formulei de lapte praf.. dupa ce am schimbat nu am mai avut probleme. Poti incerca sa ii dai protectis 5picaturi pe zi, e un probiotic. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| maria2013 wrote: Si Nella e proaspata mamica. Pe lista sunt si câteva mamici de care eu una nu mai stiu nimic. Poate or mai fi scris, dar eu nu îmi amintesc (Madalina, Andreea Alexandra, oanatm, ilinca03, gabita29...
Buna...faptul ca nu am mai scris nu inseamna ca nu mai exist...intru zilnic sa citesc, dar nu am timp sa scriu, fetita mea e foarte activa si trebuie sa fiu numai cu ochii pe ea. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| AlexandraRr wrote: Vorbeste cu un pediatru, si eu am avut aceeasi problema, tot mixt era hranita la inceput si constipatia era din cauza formulei de lapte praf.. dupa ce am schimbat nu am mai avut probleme. Poti incerca sa ii dai protectis 5picaturi pe zi, e un probiotic.
i am dat protectis dar medicul de acum 3 zile a zis sa nu ii mai dau ca nu ii face nimic... Dar am tot citit ca e bun. Îl voi relua. Ce lapte ii dadeai? La mine o au dat din maternitate PreNAN ?i cu asta am continuat. Cineva mi a spus ca ar constipa... |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Neata,observ ca sunt luata in vizor...tickerul habar n am sa l actualizez...si 2.cand am avut ceva de comentat,am comentat.. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ella123 wrote:i am dat protectis dar medicul de acum 3 zile a zis sa nu ii mai dau ca nu ii face nimic... Dar am tot citit ca e bun. Îl voi relua. Ce lapte ii dadeai? La mine o au dat din maternitate PreNAN ?i cu asta am continuat. Cineva mi a spus ca ar constipa... In spital a primit topfer pre, acasa mi-a zis sa trec pe nan dar a aparut constipatia si am luat inapoi topfer si nu am mai avut probleme. Depinde si de toleranta fiecarui copil dar poti incerca alta formula, eu am schimbat 3 pana am gasit una potrivita, deci nu e o regula sa ramai pe cea din maternitate :* |
|
|