Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Iulia13 wrote:
Adina, Ella mul?umesc frumos.. Am fost destul de speria?i însa ?tiind ca el are probleme cu sinusurile am incercat sa excludem posibila infectare cu Covid. Sotul este mult mai bine. Am primit antibiotic mai puternic de la medicul de familie din cauza ca era deja a 4-a zi de febra, temperatura numai face, il mai deranjeaza putin gatul si capul hearts lucrurile merg spre bine, iar astazi am aflat inca o veste care l-a bucurat si pe el foarte mult si anume ca vine bebe nr. 2..hearts noi ne doream ff mult inca un bebe si speram acum sa fie totul bine in continuare. Va dorim multa sanatate si voua, rabdare si sa speram ca va trece nebunia asta cat mai repede. Va imbratisez! pupici

Ce vesti bune!
Felicitari pt sarcina!! Sarcina usoara! computerlove te admir pt curajras
Ella30
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:21 AM
Nivel

diana.ng wrote:

o sa vezi tu! uite asa o sa faci in gand, ca emoticonu asta Crazy :))))
sa treaca si a ta cu bine peste iesirea dintisorilor! pupici

Sa stii ca o sa tin minte emoticonul :)))
Multumesc, sa iasa odata ca de 5 luni tot spune pediatra ca ii vede, ea are ceva simptome dar nimic.....pale
Ella30
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:25 AM
Nivel

MirelaD wrote:

Si eu am oarece teama legata de tantrumuri,dar sper ca la momentul respectiv sa stiu sa actionez si sa ma mentin cat mai calma.
Wow primii pa?i,ce frumoshearts ?i eu abia a?tept ca Eva sa devina mai mobila,deocamdata nici nu se taraste,doar se rostogolestepale Încerc sa nu imi fac griji de pe acum,sper "sa isi de-a drumul" in curand.
Cred ca si noi intram in clubul dintisorilor in curs de...desi nu am vazut efectiv ceva,dar comportamentul ei cam asta indica.
Multa sanatate tuturorCheek Kiss
Adina succes in noua etapa a diversificaCheek Kiss rii

Eu zic ca e un pas inainte faptul ca se tarastecomputerlove cand o sa se simta ea pregatita o sa o vezi de a busileacomputerlove computerlove
Iulia13
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Ella30 wrote:

Ce vesti bune!
Felicitari pt sarcina!! Sarcina usoara! computerlove te admir pt curajras

Mul?umesc din suflet! hearts am dozat beta si progesteronu astazi, a?tept rezultatul yes

Voi ce mai faceti?
MirelaD
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Adina Mariana wrote:
Multumesc Mirela.Sambata incepem.O sa fie sotul meu liber 3 zile si am ales sa mai stam cateva zile ca sa fie si el acasa.Imi doresc sa incepem cand e si el.Sunt momente unice,vreau sa il filmez si in caz de inec sa nu intru in panica.Abia astept sa incep,el este ft.pregatit..sta in fundulet perfect,isi sustine capul foarte bine si deschide gura orice ii duc spre gura.Nu imi vine sa cred cat de mare a crescutcoeur tot odata sper ca odata cu inceperea diversificarii sa fie mancacios si sa mai reduca din mesele de lapte ziua ca ma termina,toata ziua sta la tzitzi.
Legat de Eva ta,eu spun sa nu iti faci probleme.Fiecare bebe are ritmul lui.De exemplu Luca numai dupa 4 luni a inceput sa prinda obiecte in mana si atunci doar pt.cateva secunde in schimb doar le atingea iar acum cu statul in fundulet dintr-o data numa l-am vazut ca sta,asa de la o zi la alta.Eu imi imaginam ca treptat o sa stea,dar la el a fost ca ieri nu statea si azi a stat.Asa o sa fie si Eva numai o sa vezi ca se taraste si o sa ramai afis.Nu te ingrijorapupici

Noi inca nu avem nici un dintisorsic

Da ?tiu teoria foarte bine,ca fiecare bebe are ritmul lui,dar tot imi mai trec prin cap ganduri ?i apare involuntar si indoiala.Crazy
Sunt sigura ca inevitabil,lucrurile vor urma cursul lor firescCheek Kiss
Legat de dintisori, la 9 luni si-a facut la noi aparitia primul,?i la o saptamana si un pic,vecinul lui,a?a ca Luca are suficient timp sa recuperezeDistanceKiss
diana.ng
Scris: Wednesday, April 15, 2020 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
MirelaD wrote:

Si eu am oarece teama legata de tantrumuri,dar sper ca la momentul respectiv sa stiu sa actionez si sa ma mentin cat mai calma.
Wow primii pa?i,ce frumoshearts ?i eu abia a?tept ca Eva sa devina mai mobila,deocamdata nici nu se taraste,doar se rostogolestepale Încerc sa nu imi fac griji de pe acum,sper "sa isi de-a drumul" in curand.
Cred ca si noi intram in clubul dintisorilor in curs de...desi nu am vazut efectiv ceva,dar comportamentul ei cam asta indica.
Multa sanatate tuturorCheek Kiss
Adina succes in noua etapa a diversificaCheek Kiss rii

sa stii ca si Patri a mea cam la 11 luni a inceput sa mearga de-a busilea, o sa vezi ca indata incepe si Eva topai si eu mi-am facut griji, e normal, suntem facute sa avem griji tot timpul Lol pupici
Ella30
Scris: Wednesday, April 15, 2020 5:51 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Mul?umesc din suflet! hearts am dozat beta si progesteronu astazi, a?tept rezultatul yes

Voi ce mai faceti?

Sigur vii cu vesti bunedance

Eu incerc sa supravietuiesc :))) sofia vrea non stop compania mea, nu stiu de unde ca eu nu am invatat-o asa..dupa puseul de 6 luni efectiv nu mai am timp de nimic. Cand e treaza nu se joaca singura, trebuie sa stau in permanenta cu ea altfel tipa de ma scoate din minti, daca ii dau jucarii le arunca si vine la mine, activitatea ei preferata e sa se catere pe mine. La propriu, ma escaladeaza toata ziua. Mai nou merge de-a busilea, merge si in picioare dar tinuta de manute. Nici cand doarme nu e mai bine pt ca daca ma ridic face ochii cat cepele..efectiv ma simt prizoniera, si nu inteleg cum am ajuns asa pt ca nu am invatat -o nimic din toate astea..
Acum e la regresie si noaptea e un adevarat spectacol, daca nu vorbeste prin somn se trezeste fresh si cu chef de joaca.
Si cand ma gandesc ca la inceput imi faceam griji ca fata mea nu ma iubeste . Mi-a dat Dumnezeu iubire ca sa ma sature alcool

Ce mult am scris! Dar mi-a prins bine, m-am plans si eu un pic :)))))
Iulia13
Scris: Wednesday, April 15, 2020 6:11 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Eu incerc sa supravietuiesc :))) sofia vrea non stop compania mea, nu stiu de unde ca eu nu am invatat-o asa..dupa puseul de 6 luni efectiv nu mai am timp de nimic. Cand e treaza nu se joaca singura, trebuie sa stau in permanenta cu ea altfel tipa de ma scoate din minti, daca ii dau jucarii le arunca si vine la mine, activitatea ei preferata e sa se catere pe mine. La propriu, ma escaladeaza toata ziua. Mai nou merge de-a busilea, merge si in picioare dar tinuta de manute. Nici cand doarme nu e mai bine pt ca daca ma ridic face ochii cat cepele..efectiv ma simt prizoniera, si nu inteleg cum am ajuns asa pt ca nu am invatat -o nimic din toate astea..
Acum e la regresie si noaptea e un adevarat spectacol, daca nu vorbeste prin somn se trezeste fresh si cu chef de joaca.
Si cand ma gandesc ca la inceput imi faceam griji ca fata mea nu ma iubeste . Mi-a dat Dumnezeu iubire ca sa ma sature alcool

Inca nu am primit rezultatele,ma gândesc ca pe maine caci avand in vedere situatia de acum le proceseaza mai greu, dar pana atunci va împartasesc testul meu de astazi, ma bucura nespus de mult de parca as fi la prima sarcina Lol

https://ibb.co/M6BBbMD

In legatura cu cea mica te inteleg perfect, a mea de pe la 7 - 8 luni a devenit asa de iubareata, acum e pericol caci nu o mai pot lasa deloc singura in camera macar 10 secunde ca imediat plânge NuImiPasa noroc ca il am pe sot acasa pana incepe scoala si ma mai ajuta el ca de altfel nu reuseam sa fac nici eu mai nimic.. Ieri a facut primii pasi singurica, nu m-am asteptat ca va vrea sa faca..hearts de-a busilea merge de la 8 luni si ma asteptam oarecum sa vrea sa faca pasi pana intr-un an, oricum fiecare bebe e in ritmul sau important e sa fie sanatos.
Am trecut si noi prin regresie acum 2 sapt.. uff momentan vad ca nu se mai trezeste noaptea insa adoarme pe la 12-1 pana la 9-10..
MirelaD
Scris: Wednesday, April 15, 2020 7:24 PM
Nivel

diana.ng wrote:

sa stii ca si Patri a mea cam la 11 luni a inceput sa mearga de-a busilea, o sa vezi ca indata incepe si Eva topai si eu mi-am facut griji, e normal, suntem facute sa avem griji tot timpul Lol pupici

Ca bine spui! Mamele ?i grijilegrup
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 15, 2020 9:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
MirelaD wrote:

Da ?tiu teoria foarte bine,ca fiecare bebe are ritmul lui,dar tot imi mai trec prin cap ganduri ?i apare involuntar si indoiala.Crazy
Sunt sigura ca inevitabil,lucrurile vor urma cursul lor firescCheek Kiss
Legat de dintisori, la 9 luni si-a facut la noi aparitia primul,?i la o saptamana si un pic,vecinul lui,a?a ca Luca are suficient timp sa recuperezeDistanceKiss
Asteptam si noi.O sa fie binepupici pupici
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 15, 2020 9:07 PM
Nivel

Fetelor noi peste 3 zile incepem diversificarea.As vrea sa va intreb in caz de alergii ce trebuie sa fac?ce trebuie sa am in casa si care sunt pasii cand copilul face alergie?urma sa intreb la urm.control la neonatolog dar cum s-au inchis toate nu am mai putut merge sa vb.despre momentul inceperii diversificarii.Va intreb pt.ca voi ati trecut prin asta si sa nu ma panichez in caz de...
Iulia13
Scris: Wednesday, April 15, 2020 9:22 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Fetelor noi peste 3 zile incepem diversificarea.As vrea sa va intreb in caz de alergii ce trebuie sa fac?ce trebuie sa am in casa si care sunt pasii cand copilul face alergie?urma sa intreb la urm.control la neonatolog dar cum s-au inchis toate nu am mai putut merge sa vb.despre momentul inceperii diversificarii.Va intreb pt.ca voi ati trecut prin asta si sa nu ma panichez in caz de...

Mie Simo mi-a facut alergie de 3 ori la ardei gras, i-au aparut cateva pete rosii pe abdomen si spate.. A doua zi au disparut din ce imi aduc aminte, adica nu a fost nevoie sa apelez la pediatra. Cel mai bine e sa vb cu pediatru tau in caz de alergie, el te va îndruma cel mai sigur.. Momentan noi nu am avut alte alergii dar in caz de ceva o sun pe pediatra. ras
Poate sunt mamici care s au confruntat cu alergie mai puternica si te pot sfatui
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:11 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Mie Simo mi-a facut alergie de 3 ori la ardei gras, i-au aparut cateva pete rosii pe abdomen si spate.. A doua zi au disparut din ce imi aduc aminte, adica nu a fost nevoie sa apelez la pediatra. Cel mai bine e sa vb cu pediatru tau in caz de alergie, el te va îndruma cel mai sigur.. Momentan noi nu am avut alte alergii dar in caz de ceva o sun pe pediatra. ras
Poate sunt mamici care s au confruntat cu alergie mai puternica si te pot sfatui
MersiCheek Kiss
Ps: foarte frumos testul tau:015:
GeorgianaB
Scris: Wednesday, April 15, 2020 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Ella30 wrote:

Este o perioada, si Luca a fost foarte dependent de mine la un moment dat, tot a ajutat faptul ca atunci cand ajungea sotul acasa il prelua. De acum inainte astia mici devin foarte santajisti, speculeaza orice, eu sincer l-am mai lasat sa maraie in perioada aia nasoala, am considerat ca trebuie sa inteleaga faptul ca sunt momente cand nu ne poate avea la picioarele lui, asa cum a invatat sa se mai joace si singur. Il mai las sa se si plictiseasca si sa se descurce si singur. Nu stiu daca este ok cum procedam acasa dar sper sa ne iasa :))
Chiar asa cum l-am obisnuit, mai independent sa zicem, are momente cand face niste crize de toata frumusetea, plus ca este mare actor, se preface maxim doar pentru a face cum vrea el. Eu sunt o mama rea si nu cedez decat in situatii extreme :))
MirelaD
Scris: Thursday, April 16, 2020 10:22 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Adina, eu nu am nici un medicament în casa,contra alergiilor, poate ar trebui NuStiu am zis ca in caz de ceva sunt pediatrul.
Noi ne-am confruntat doar cu bubite pe corp, obrajori ?i atunci am scos alimentul suspectat,?i l-am reintrodus dupa 1-2 saptamâni. Bubitele au trecut de la sineCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.