|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Adina Mariana wrote: Mie mi se pare ft.mic 0,5 sa ajungi acolo.Acum al tau este in scadere.Si mie mi-a scazut ft.mult dupa ce am nascut.Nu trebuie sa fi la limita de jos,valoarea ideala pt.un Tsh este de 2 intre valori iar tratament nu se ia la o valoare atat de mica cum este acum a ta.Ei iti pun valorile cat ii normalul si fara tratament.Eu acum il am 3 si nu mai iau Euthyrox deloc,dar tot merg si fac analiza odata la 2 luni.Parerea mea cum as face eu,nu as lua doza de 50 la un Tsh sub 1,nu ar trebui sa mai iei deloc la valoarea asta dar avand in vedere ca iei de 50 nu se opreste dintr-o data.Iei 25 o perioada,apoi refaci analiza,daca ii ok opresti,iar faci analiza si tot asa mereu.Eu asa am facut ca sa am o evidenta clara.Asa suntem noi cu Tsh marit.Eu m-am obisnuit deja si prefer sa fac des analiza dar sa nu mai iau Euthyrox numai la nevoie.Mie scarba deja de medicamentul asta la cati ani am tot luat.Sper sa nu mai cresca sa fiu nevoita iar sa iau. Pai in principiu nu se ia toata via?a? Adica de asta nu scapam din câte ?tiu eu. Iau de 25 ?i merg sa repet peste o sapt 2 ?i vad cum e |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| eve23 wrote: Pai in principiu nu se ia toata via?a? Adica de asta nu scapam din câte ?tiu eu. Iau de 25 ?i merg sa repet peste o sapt 2 ?i vad cum e
Daca glanda este autoimuna se ia toata viata,daca sunt probleme doar cu Tsh cel responsabil pt.glanda tiroidiana se tine sub control o viata.Eu nu o am autoimuna,restul analizelor legate de glanda imi sunt in parametrii normali.Doar cu Tsh am probleme. Cel mai bine pt.tine e sa iei de 25 si sa refaci analiza.Eu as reface dupa 3 sapt.Medicul meu endocrinolog mi-a spus ca trebuie minim 3 sapt.dupa ce am schimbat doza sa reactioneze organismul si sa se schimbe in functie de doza si sa afli valoarea corecta. Multa sanatate! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Adina Mariana wrote: Daca glanda este autoimuna se ia toata viata,daca sunt probleme doar cu Tsh cel responsabil pt.glanda tiroidiana se tine sub control o viata.Eu nu o am autoimuna,restul analizelor legate de glanda imi sunt in parametrii normali.Doar cu Tsh am probleme. Cel mai bine pt.tine e sa iei de 25 si sa refaci analiza.Eu as reface dupa 3 sapt.Medicul meu endocrinolog mi-a spus ca trebuie minim 3 sapt.dupa ce am schimbat doza sa reactioneze organismul si sa se schimbe in functie de doza si sa afli valoarea corecta. Multa sanatate! La mine e autoimuna. Ok. O sa repet peste 3 saptamâni. Am început de diminea?a cu doza de 25. Abia a?tept sa se termine nebunia sa ajung la medic |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Buna fetelor! cred ca asa liniste nu a fost vreodata pe aici ce faceti, cum sunteti? noi cred ca am avut parte de primul tantrum (cam repede zic eu) din cauza telefonului, a facut o criza de plans cu dat din picioare si tipat puternic (reusise sa apuce telefonul de pe masa si sa l deblocheze si am vrut sa i-l iau) asa ca am tinut o in brate pana s a potolit si i am explicat frumos ca nu e voie, bla bla gingiile ii lucreaza maxim, iese a 4 a maseluta, e non stop la tzitzi, a inceput sa faca primii pasi singurica ma topesc de dragul ei chiar daca sunt in continuare nedormita |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| diana.ng wrote:Buna fetelor! cred ca asa liniste nu a fost vreodata pe aici  ce faceti, cum sunteti? noi cred ca am avut parte de primul tantrum (cam repede zic eu) din cauza telefonului, a facut o criza de plans cu dat din picioare si tipat puternic  (reusise sa apuce telefonul de pe masa si sa l deblocheze si am vrut sa i-l iau) asa ca am tinut o in brate pana s a potolit si i am explicat frumos ca nu e voie, bla bla  gingiile ii lucreaza maxim, iese a 4 a maseluta, e non stop la tzitzi, a inceput sa faca primii pasi singurica  ma topesc de dragul ei chiar daca sunt in continuare nedormita
Pfoai, ai reusit sa il gestionezi super. Eu ma gandesc cu groaza, si ma tem ca nu o sa stiu cum sa reactionez la primul tantrum. Sau la al doilea. Sau..la restul Cred ca si sofiei incearca sa ii iasa dintisori noi, dar inca nu se vad.. |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Adina, Ella mul?umesc frumos.. Am fost destul de speria?i însa ?tiind ca el are probleme cu sinusurile am incercat sa excludem posibila infectare cu Covid. Sotul este mult mai bine. Am primit antibiotic mai puternic de la medicul de familie din cauza ca era deja a 4-a zi de febra, temperatura numai face, il mai deranjeaza putin gatul si capul lucrurile merg spre bine, iar astazi am aflat inca o veste care l-a bucurat si pe el foarte mult si anume ca vine bebe nr. 2.. noi ne doream ff mult inca un bebe si speram acum sa fie totul bine in continuare. Va dorim multa sanatate si voua, rabdare si sa speram ca va trece nebunia asta cat mai repede. Va imbratisez! |

| Iulia13 wrote:Adina, Ella mul?umesc frumos.. Am fost destul de speria?i însa ?tiind ca el are probleme cu sinusurile am incercat sa excludem posibila infectare cu Covid. Sotul este mult mai bine. Am primit antibiotic mai puternic de la medicul de familie din cauza ca era deja a 4-a zi de febra, temperatura numai face, il mai deranjeaza putin gatul si capul  lucrurile merg spre bine, iar astazi am aflat inca o veste care l-a bucurat si pe el foarte mult si anume ca vine bebe nr. 2..  noi ne doream ff mult inca un bebe si speram acum sa fie totul bine in continuare. Va dorim multa sanatate si voua, rabdare si sa speram ca va trece nebunia asta cat mai repede. Va imbratisez!
felicitari! Doamne ajuta sa fie totul bine! efectiv va admir, mamici cu puiuti mici! |
|

| Ella30 wrote:Pfoai, ai reusit sa il gestionezi super. Eu ma gandesc cu groaza, si ma tem ca nu o sa stiu cum sa reactionez la primul tantrum. Sau la al doilea. Sau..la restul Cred ca si sofiei incearca sa ii iasa dintisori noi, dar inca nu se vad..
o sa vezi tu! uite asa o sa faci in gand, ca emoticonu asta :)))) sa treaca si a ta cu bine peste iesirea dintisorilor! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Iulia felicitari sunteti niste curajosi Sarcina usoara si bebic sanatos |
|

| Diana, Alle va mul?umesc frumos mamici! Ne dorim sa fie bine pana la capat |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Iulia13 wrote:Adina, Ella mul?umesc frumos.. Am fost destul de speria?i însa ?tiind ca el are probleme cu sinusurile am incercat sa excludem posibila infectare cu Covid. Sotul este mult mai bine. Am primit antibiotic mai puternic de la medicul de familie din cauza ca era deja a 4-a zi de febra, temperatura numai face, il mai deranjeaza putin gatul si capul  lucrurile merg spre bine, iar astazi am aflat inca o veste care l-a bucurat si pe el foarte mult si anume ca vine bebe nr. 2..  noi ne doream ff mult inca un bebe si speram acum sa fie totul bine in continuare. Va dorim multa sanatate si voua, rabdare si sa speram ca va trece nebunia asta cat mai repede. Va imbratisez!
Iulia, felicitari din suflet sa ai o sarcina cat mai usoara |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| diana.ng wrote:Buna fetelor! cred ca asa liniste nu a fost vreodata pe aici  ce faceti, cum sunteti? noi cred ca am avut parte de primul tantrum (cam repede zic eu) din cauza telefonului, a facut o criza de plans cu dat din picioare si tipat puternic  (reusise sa apuce telefonul de pe masa si sa l deblocheze si am vrut sa i-l iau) asa ca am tinut o in brate pana s a potolit si i am explicat frumos ca nu e voie, bla bla  gingiile ii lucreaza maxim, iese a 4 a maseluta, e non stop la tzitzi, a inceput sa faca primii pasi singurica  ma topesc de dragul ei chiar daca sunt in continuare nedormita
Si eu am oarece teama legata de tantrumuri,dar sper ca la momentul respectiv sa stiu sa actionez si sa ma mentin cat mai calma. Wow primii pa?i,ce frumos ?i eu abia a?tept ca Eva sa devina mai mobila,deocamdata nici nu se taraste,doar se rostogoleste Încerc sa nu imi fac griji de pe acum,sper "sa isi de-a drumul" in curand. Cred ca si noi intram in clubul dintisorilor in curs de...desi nu am vazut efectiv ceva,dar comportamentul ei cam asta indica. Multa sanatate tuturor Adina succes in noua etapa a diversifica rii |
|

| MirelaD wrote:Iulia, felicitari din suflet  sa ai o sarcina cat mai usoara
Mul?umesc frumos, Doamne ajuta |
|

| Iulia13 wrote:Adina, Ella mul?umesc frumos.. Am fost destul de speria?i însa ?tiind ca el are probleme cu sinusurile am incercat sa excludem posibila infectare cu Covid. Sotul este mult mai bine. Am primit antibiotic mai puternic de la medicul de familie din cauza ca era deja a 4-a zi de febra, temperatura numai face, il mai deranjeaza putin gatul si capul  lucrurile merg spre bine, iar astazi am aflat inca o veste care l-a bucurat si pe el foarte mult si anume ca vine bebe nr. 2..  noi ne doream ff mult inca un bebe si speram acum sa fie totul bine in continuare. Va dorim multa sanatate si voua, rabdare si sa speram ca va trece nebunia asta cat mai repede. Va imbratisez! ce veste frumoasa si ce curaj pe tine mamica.Bravo,felicitari,sarcina usoara si dusa la termen bine ca este ok si sotul tau si nu este caz de Covid doamne fereste sau altele mai rele.Sanatate multa si numai bine |
|

| MirelaD wrote:Si eu am oarece teama legata de tantrumuri,dar sper ca la momentul respectiv sa stiu sa actionez si sa ma mentin cat mai calma. Wow primii pa?i,ce frumos  ?i eu abia a?tept ca Eva sa devina mai mobila,deocamdata nici nu se taraste,doar se rostogoleste  Încerc sa nu imi fac griji de pe acum,sper "sa isi de-a drumul" in curand. Cred ca si noi intram in clubul dintisorilor in curs de...desi nu am vazut efectiv ceva,dar comportamentul ei cam asta indica. Multa sanatate tuturor Adina succes in noua etapa a diversifica  rii Multumesc Mirela.Sambata incepem.O sa fie sotul meu liber 3 zile si am ales sa mai stam cateva zile ca sa fie si el acasa.Imi doresc sa incepem cand e si el.Sunt momente unice,vreau sa il filmez si in caz de inec sa nu intru in panica.Abia astept sa incep,el este ft.pregatit..sta in fundulet perfect,isi sustine capul foarte bine si deschide gura orice ii duc spre gura.Nu imi vine sa cred cat de mare a crescut tot odata sper ca odata cu inceperea diversificarii sa fie mancacios si sa mai reduca din mesele de lapte ziua ca ma termina,toata ziua sta la tzitzi. Legat de Eva ta,eu spun sa nu iti faci probleme.Fiecare bebe are ritmul lui.De exemplu Luca numai dupa 4 luni a inceput sa prinda obiecte in mana si atunci doar pt.cateva secunde in schimb doar le atingea iar acum cu statul in fundulet dintr-o data numa l-am vazut ca sta,asa de la o zi la alta.Eu imi imaginam ca treptat o sa stea,dar la el a fost ca ieri nu statea si azi a stat.Asa o sa fie si Eva numai o sa vezi ca se taraste si o sa ramai afis.Nu te ingrijora
Noi inca nu avem nici un dintisor |
|
|