Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nela
Scris: Thursday, March 26, 2020 10:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Alle.p wrote:
Feteor, am nevoie sa ma linistescpale
Patrick a cazut astazi din pat si s-a lovit la capusor in dunga de la dulap. S-a umflat destul de tare. Am fost cu el la camera de garda si a zis ca pare ok, sa-l urmaresc urmatoarele 48h si sa-i dau supozitoare cu antiinflamator urmatoarele 3 zile. Dupa cazatura a plans cateva minute, apoi a fost ok.
Nu e prima lovitura la cap, dar e prima data cand se loveste de ceva mai ascutit si prima data cand se umfla.
Credeti ca e cazul sa investighez daca nu vad nimic ingrijorator in urmatoarele zile? Cu virusul asta nu as vrea sa umblu aiurea prin spitale, dar imi e teama sa nu fi patit ceva. Sunt eu paranoia? Pt o clipa, in acel moment, mi-am imaginat tot ce-i mai rau...uff

Uf, Alle, pare rau sa aud asta! Te cred ca e?ti îngrijorata. Urmareste-l, dupa cum a zis dr., sa faca acelea?i lucruri ca pana acum, sa fie la fel de activ, sa manânce, uita-te la mimica lui,.. Cam la astea m-a? uita eu. Nici eu nu as merge prin spitale în clipa asta dar depinde de situa?ia la voi. Daca pare ceva dubios la comportamentul lui, mergi mâine la spital. De?i, cred ca nu o sa fie nimic. Urmareste-l ?i vegheaza-l în noaptea asta. Sunt rezisten?i, micu?ii!
LAURA0202
Scris: Friday, March 27, 2020 1:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
simmo wrote:
Multumesc mamici de raspunsuri.

Blu/Laura, haiosi rau copilasii.

Bebe al meu nici acum nu se rostogoleste pe spate, iar cand se intampla este accidental in functie de cum se plimba si incepe sa planga atunci cand ajunge asa; am impresia ca a ramas marcat de cand a cazut din pat...uff
Habar nu am daca este ok sau nu sa nu se rostogoleasca si pe spate la varsta asta NuStiu
In schimb , de vreo saptamana merge de a buselea cativa pasi.

Cheek Kiss Love
LAURA0202
Scris: Friday, March 27, 2020 1:39 AM
Nivel

maria2013 wrote:
Laura, Delia, la multi ani cu sanatate fetelor voastre! Delia, cum va descurcati cu izolarea din Italia?

Multumesc mult Fluturas
LAURA0202
Scris: Friday, March 27, 2020 1:43 AM
Nivel

diana.ng wrote:
Buna fetelor!

Simmo, poti sa ii dai linistita fructele crude, doar sa fie taiate, curatate corespunzator (sau pasate).

Delia, La multi ani! sa va traiasca! e tare dulce love

Laura, sanatate multa! si nu trebuie sa stai doar de dragul fetitei cu el, daca nu e armonie si iubire in familie, nu are rost...niciunul dintre voi nu va fi fericit sau multumit vreodata si devine un mediu toxic, sper sa faci ce e mai bine pentru voi!

In rest, fetelor, ce mai faceti? cum sunt bebelasii vostri? Patriciei ii ies primele 2 mesele si in unele zile e greut Hilar dar ii dam inainte, inca nu merge singura, doar daca se tine de ceva, e foarte interesata de carti si povesti si adora pisicile love

Stiu asta dar sunt legata de maini si de picioare -jur. (daca mai eram inca in Italia, nu as fi acceptat sa ma jigneasca a doua oara dar ......
nu muncesc ,sunte la el acasa si Doamne feri sa indraznesc sa plec cu fata, ca asta vine,ma cauta,ma omoara si mi ia fata Blushing
sincer, in ziua cand pleaca la munca, suntem cele mai linistite\fericite (depinde de vreme si de virusul asta de rahat ....)ras
LAURA0202
Scris: Friday, March 27, 2020 1:47 AM
Nivel

Ella30 wrote:
Laura si Delia, la multi ani fericiti fetelor voastre!

Laura, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Tu stii ce e mai bine pt tine si fata ta, iti doresc multa putere ca sa ii poti oferi o copilarie frumoasa.

Cheek Kiss Multumesc Ella30
da,stiu ce ar fi mai bine pt fetita mea, sa fim undeva departe de tac so, m as intoarce inapoi in Italia si pe jos as lua o, ca as ajunge si as avea unde sa stam pe deasupra dar ...... pasarea malai viseaza Blushing copilaria incerc sa i o fac cat mai frumoasa pt ca nici eu , nu mi aduc aminte de lucruri negative de cand eram eu mica
LAURA0202
Scris: Friday, March 27, 2020 2:02 AM
Nivel

blu88 wrote:
Andra09 asta vb cu sotul meu pana acum toata lumea vroia weekend sa doarma sa faca sa dreaga sa stea acasa.. acum cand trebuei stat acasa ... ies toti din inconstienta...stau de 3 sapt in casa cu 2 copii am iesit o sg data sa iau alocatia.. si nu am murit inca sunt aici... dar ce sa ii faci ... inca se traieste pe premiza mie nu mi se poate intammpla... pana la proba contrarie..

LAURA0202 amenintarea asta am primit-o si eu atunci cand s-a umplut paharul si am zis ca plec... ca luca ramane la el... ba mai mult imi luase si telefonul ca eu in nervii mei am spus ca sun la politie.. dar i-am zis cu toate astea ca poate sa se spele cu el pe cap si daca nu ma lasa sa plec il fac acolo in coltul strazii de il stie toti vecini... :))) el a plecat la tovarasul lui de parca ala putea sa ma convinga sa nu plec iar eu am intrat in casa si mi-am imbracat copilul am luat incarcatorul si am plecat initial vroiams a ma linistest dar fostul socru mi-a intetit nervii ca l-a sunat si a zis ca plec cu copilul ma jignit asa ca am plecat cu un copil de 3 ani la 12 noaptea incotro am vazut cu ochii.. acum uitandu-ma in urma imi dau seama ca poate a fost inconstienta sa plec asa nicaieri... in noaptea aia a venit dupa mine am dormit in masina... am stat la prietena mea o saptamana apoi m-am mutat cu chirie..asta in septembrie iar pana in decembrie am tot incercat cica sa reparam dar nu mai era nimic de reparat si ruptura definitiva a fost dupa revelion... eu i-am zis clar ca nu merg nicaiei cu nici un prieten si sa ma prefac acolo vai ce familie fericita suntem ... ca m-am saturat de aparente.. iar el a plecat in afara bucurestiului a luat si baiatul.. ca de si acolo s-a imbatata suman ca nebuna la 12 noaptea si nu imi raspundea noroc ca a avut cine sa stea cu baitul eu nu aveam cum sa ajung acolo ca nu aveam masina... si a fost punct aopi ne-am lungit cu divortul ca ba nu vroia ba dupa nu avea bani eu am platit si divortul numai sa termin balamucul odata....si m-am linistit... a durat ceva dar copilul meu s-a schimbat in mod radical...in bine... apoi mi-am cunoscut actualul sot care mi-a aratat ce inseamna familia in adevaratul sens al cuvantului....tu faci ce este mai bine pentru tine si pentru pitica ta dar sa stii ca mediul asta nu este unul propice pentru ea... sper ca intr-o zi daca situatia este aceeiasi sa gasesti putearea sa pui punct.

Cheek Kiss Iubita mea, puterea sa i pun punct, o am si acuma dupa nspe mii de jigniri la adresa catorva persoane vi si moarte din familia mea doar ca nu pot. sunt constienta ca eu din casa asta cu fata, nu o sa plec. mi a si zis o ca daca vreau,usa i acolo dar fata ramane acasa plans nu are rost sa ma imbat cu apa rece. chiar nu vad nici o soltutie in situatia de rahat in care am ajuns. e cu capul-si acuma vorbind foarte serios.in Italia, v am mai spus parca mai demult ca a fost diagnosticat cu sindromul bipolar dar aici in Romania, nu a mers la spital pt ca aici , iti refuza inclusiv dreptul la munca -celor care sufera de aceasta boala. odata, vorbind cu medicul lor de fa,ile (a lui si al fetei,pt ca eu nu s asigurata medical ) , imi trebuia o trimitere la psihiatrie pt el, ma rugase el sa merg sa i o iau, Dr, a parut foarte surprinsa si mi a zis ca poate am inteles eu gresit pt ca el nu pare deloc sa aiba probleme.am tacut din gura,am lasat o cum zice ea pt ca are un mod de a convinge o persoana iesit din comun.daca i alb , si tu vezi exact ca e alb, .....atata insista incat te face sa spui ca el, ca nu i alb, poate chiar e negru plans
Am vb azi putin cu mama si cu sora mea si m au intrebat daca nu da in mine....
inca nu, am zis eu dar oricum ar fi, asta ar fi ultima lui greseala, pt ca m as duce direct la politie si atunci as insista si cu evaluarea lui psihica , cu sindromul ala bipolar al lui . (sper din tot sufletul, sa mi gasesc forta sa merg mai departe. Imi pare rau ca si tua i trecut prin ceva asemanator si ma bucur ca ai gasit persoana potrivita acuma Cheek Kiss
simmo
Scris: Friday, March 27, 2020 6:55 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Alle, iti atasez protocolul care l-am primit eu cand a cazut din pat.
Pana la 90% din astfel de cazaturi sunt inofensive. Atat timp cat nu s-a inchis fontanela, oasele lor sunt destul de flexibile. Daca a reusit sa-l vada si un neorochirurg si a zis ca este ok, atunci nu este motiv de ingrijorare.

https://ibb.co/FJj0Jcv
Adina Mariana
Scris: Friday, March 27, 2020 8:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

Vai... Cand ma gândesc la diversificare mi se zbarleste parulras. Dupa botez a trebuit sa ii dau 3 zile panadol la pitica... Am avut sirop si în urechi hohot
Cat am rasLol al meu cand a avut rosul acela in gat ma chinuiam cu sotul cate 15 min.sa ii dam 3 ml de sirop.Nu vroia sa inghita nici cum si isi facea greata.Ii dadeam cate 3 stropi pe lingurita si aia ii scuipa si tot stateam cu lingurita la coltul guritei sa il bag inapoi.Vai ce greu mi-a fost,am si plansLol deja ma gandeam ca daca nu ia siropul nu o sa se faca bine si o sa ajunga la injectii dar...asa cate un strop au trecut cele 7 zile si so facut bine puisorul meusic probabil acum ar lua mai bine ma gandesc,atunci era si mai micut la 4 lunite.
Apropo cu dormitul pe burta.Luca nu a dormit niciodata asa,nici nu vrea sa stea macar desi se rostogoleste.Nici macar pe mine nu statea..mie imi convine ca stiu ca nu e in pericol sa nu mai aiba aer noaptea in somn dar imi doream sa doarma si pe mine sa il simt mereucoeur
Adina Mariana
Scris: Friday, March 27, 2020 9:00 AM
Nivel

Adina Mariana
Scris: Friday, March 27, 2020 9:03 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Salut mamici! Nu am mai avut timp de forumuff

Am schimbat tickerul si noiLove

https://imgur.com/a/3vLypYG

Am una gogoa?a de 2 ani (11kg, 88cm) care din toamna merge la gradini?a. yes
Ce frumoasa estemajoreta La multi anisori,sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucuriiCheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Friday, March 27, 2020 9:20 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Stiu asta dar sunt legata de maini si de picioare -jur. (daca mai eram inca in Italia, nu as fi acceptat sa ma jigneasca a doua oara dar ......
nu muncesc ,sunte la el acasa si Doamne feri sa indraznesc sa plec cu fata, ca asta vine,ma cauta,ma omoara si mi ia fata Blushing
sincer, in ziua cand pleaca la munca, suntem cele mai linistite\fericite (depinde de vreme si de virusul asta de rahat ....)ras
Laura chiar imi pare rau prin ce treci si imi cer scuze ca o sa spun asta dar nu trebuie sa te complaci in situatia asta de frica lui.Daca nu il mai iubesti si vezi relatia un chin sau ca fetita este in pericol nu trebuie sa astepti ca sa inceapa sa te loveasca ca sa mergi la politie,se poate merge si acum si sa explici situatia ca esti agasata.Politia te va ajuta sa scapi de el.Casatoriti nu sunteti si sa sti ca ca in majoritatea cazurilor mamele castiga,nu iti ia nimeni copilul ca nu esti mama denaturata iar daca poti dovedi probleme care spui ca le are el nici atata nu va avea sanse.Iar asta cu te omoara daca te prinde nu e chiar atat de usor,se poate cere ajutorul autoritatilor sa va protejeze plus ca te poti intoarce in Italia ori la mama sau sora ta ori pur si simplu in chirie.Sti vorba aceea cum iti asterni asa dormi iar el daca vede ca iti este frica face ce vrea din tine.Trebuie sa ii arati ca esti puternica si pana la urma lupti pt.fata ta sa ii fie ei bine si nu stiu cat de bine ii este in casa cu acest om.Nici asta nu este viata sa te complaci si sa suporti toata umilinta asta.Ai si tu dreptul la viata si la fericire.Eu ti-am dat doar un sfat prietenesc si cum as face eu,ma departe tu sti cel mai bine ce iti doresti de la viata ta.Cert este ca totul se poate rezolva in viata daca iti doresti cu adevarat.
Alle.p
Scris: Friday, March 27, 2020 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
simmo wrote:
Alle, iti atasez protocolul care l-am primit eu cand a cazut din pat.
Pana la 90% din astfel de cazaturi sunt inofensive. Atat timp cat nu s-a inchis fontanela, oasele lor sunt destul de flexibile. Daca a reusit sa-l vada si un neorochirurg si a zis ca este ok, atunci nu este motiv de ingrijorare.

https://ibb.co/FJj0Jcv

Mul?umesc Cheek Kiss
Astazi s-a purtat normal, umflatura s-a mai tras. Il voi urmarii in continuare.
Irinan
Scris: Saturday, March 28, 2020 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Buna mamici,
Voiam sa va arat ce mod interesant de deplasare a gasit fetita mea... nu a luat o de a busilea ,in schimb a gasit un mod sa mearga unde vrea eaLol
https://vimeo.com/401579480
maria2013
Scris: Saturday, March 28, 2020 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Irinan wrote:
Buna mamici,
Voiam sa va arat ce mod interesant de deplasare a gasit fetita mea... nu a luat o de a busilea ,in schimb a gasit un mod sa mearga unde vrea eaLol

Ce simpatica este! Fata descurcareata!
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 28, 2020 12:45 PM
Nivel

Irinan wrote:
Buna mamici,
Ce simpatica este.Se descurca cum poateLol cum te simti Irina?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.