|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote: Doar de pe site gasesc de la primii pasi?nu as plati transport pt.o canita.Nu se gaseste si altundeva gen auchan?
Eu am vazut in carrefour |
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| :001Bella_Tm wrote:Fetelor azi sunt foarte fericita, bebelusul meu aniverseaza primul lui anisor. Din cauza pandemiei am amanat petrecerea lui aniversara pana cand se vor linisti apele si astazi i-am facut eu un tort bebelusesc si am sarbatorit doar noi 3. Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut totul, cat de mare a crescut. In fiecare luna i-am facut cate un tort si ma uitam la poze ce diferente sunt de la luna la luna. Va atasez si niste poze
La multi ani, Eric!! Viata plina de noroc si bucurii sa ai!
Tortul arata senzational |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| MirelaD wrote:La multi ani  sa va traiasca ?i sa va umple vie?ile de fericire ca ?i pâna acum  a?a e,repede trece timpul ,uneori devin nostalgica  ne apropiem ?i noi cu pa?i repezi catre aceasta zi speciala PS: a?teptam re?eta de tort când ai timp
Reteta poate fi gasita online aici, decor dupa preferinte:
https://www.mamamag.ro/tort-pentru-aniversarea-primului-an-fara-zahar-sau-indulcitori/
|
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
|
La multi ani sanatosi si fericiti. Multe momente frumoase sa aveti. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella30 wrote:Eu am vazut in carrefour Mersi |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. A trecut deja o luna ?i câteva zile de când am nascut. Micu?ul are acum aprox 4kg(s a nascut cu 2680 ?i am ie?it din spital cu 2540). Ne am obi?nuit deja cu via?a cu un bebelus ?i cam totul se învârte in jurul lui acum. Cele care ave?i probleme cu tiroida când ati mers din noi la endocrinolog dupa nastere? Ati revenit la doza ini?iala de euthyrox? Eu dupa nastere am considerat ca e ok sa iau doza de dinainte de sarcina. Momentan nici nu as merge prin spitale cu nebunia asta. Nici tsh îl nu l am mai verificat de când am nascut. Voi cum ati procedat? Mul?umesc frumos |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| eve23 wrote:Buna fetelor. A trecut deja o luna ?i câteva zile de când am nascut. Micu?ul are acum aprox 4kg(s a nascut cu 2680 ?i am ie?it din spital cu 2540). Ne am obi?nuit deja cu via?a cu un bebelus ?i cam totul se învârte in jurul lui acum. Cele care ave?i probleme cu tiroida când ati mers din noi la endocrinolog dupa nastere? Ati revenit la doza ini?iala de euthyrox? Eu dupa nastere am considerat ca e ok sa iau doza de dinainte de sarcina. Momentan nici nu as merge prin spitale cu nebunia asta. Nici tsh îl nu l am mai verificat de când am nascut. Voi cum ati procedat? Mul?umesc frumos Buna. Eu am verificat doar tsh. In cazul meu imi spusese dr sa il repet si sa il sun sa ii comunic valoarea. Valoarea a iesit buna si nu a mai fost nevoie sa iau euthyrox. Dar daca alaptezi trebuie sa te verifici. Nu stiu sigur dar am inteles ca problemele cu glanda pun o piedica in alaptare. Te pup |
|
| Anitta76 wrote: Buna. Eu am verificat doar tsh. In cazul meu imi spusese dr sa il repet si sa il sun sa ii comunic valoarea. Valoarea a iesit buna si nu a mai fost nevoie sa iau euthyrox. Dar daca alaptezi trebuie sa te verifici. Nu stiu sigur dar am inteles ca problemele cu glanda pun o piedica in alaptare. Te pup
Cu alaptarea sunt ok. Piedica in ce sens? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bella, sa fie sanatos Eric! La multi ani!
Adina, cana de la Primii Pasi eu am luat, in vara, de la o farmacie de cartier si vazusem si in Cora |
|

| eve23 wrote:Buna fetelor. A trecut deja o luna ?i câteva zile de când am nascut. Micu?ul are acum aprox 4kg(s a nascut cu 2680 ?i am ie?it din spital cu 2540). Ne am obi?nuit deja cu via?a cu un bebelus ?i cam totul se învârte in jurul lui acum. Cele care ave?i probleme cu tiroida când ati mers din noi la endocrinolog dupa nastere? Ati revenit la doza ini?iala de euthyrox? Eu dupa nastere am considerat ca e ok sa iau doza de dinainte de sarcina. Momentan nici nu as merge prin spitale cu nebunia asta. Nici tsh îl nu l am mai verificat de când am nascut. Voi cum ati procedat? Mul?umesc frumos Buna.Felicitari inca odata pt.bebe.Eu nu am mai mers la endocrinolog dupa nastere.Am mai luat o luna aceasi doza si dupa am tot scazut treptat.De la 75 am ajuns la 25.Odata la 3 sapt.tot scadeam.De la 75 la 50 apoi 37,5 si 25 si faceam analiza odata la 3 saptamani.Din fericire mie nu mi-a mai crescut si am riscat sa opresc de totului.Acum nu am mai facut de 1 luna jumate Tsh-ul..sper ca nu a crescut ca am inteles ca nu se mai gaseste Euthyrox si nici la endocrinolog nu as merge cu nebunia asta stau doar in casa.Poti eventual sa scazi si tu dar sa faci macar lunar Tsh-ul sa vezi cum stai.Anitta cred ca se referea ca daca ai cu glanda si nu iei tratament iti poate afecta lactatia daca alaptezi.Eu am facut de capul meu totul deci mi-am asumat.Numai bine si crestere usoara |
|

| maria2013 wrote:Bella, sa fie sanatos Eric! La multi ani!
Adina, cana de la Primii Pasi eu am luat, in vara, de la o farmacie de cartier si vazusem si in Cora Merci.Eu nu am Cora in oras din pacate... |
|
| Adina Mariana wrote: Buna.Felicitari inca odata pt.bebe.Eu nu am mai mers la endocrinolog dupa nastere.Am mai luat o luna aceasi doza si dupa am tot scazut treptat.De la 75 am ajuns la 25.Odata la 3 sapt.tot scadeam.De la 75 la 50 apoi 37,5 si 25 si faceam analiza odata la 3 saptamani.Din fericire mie nu mi-a mai crescut si am riscat sa opresc de totului.Acum nu am mai facut de 1 luna jumate Tsh-ul..sper ca nu a crescut ca am inteles ca nu se mai gaseste Euthyrox si nici la endocrinolog nu as merge cu nebunia asta stau doar in casa.Poti eventual sa scazi si tu dar sa faci macar lunar Tsh-ul sa vezi cum stai.Anitta cred ca se referea ca daca ai cu glanda si nu iei tratament iti poate afecta lactatia daca alaptezi.Eu am facut de capul meu totul deci mi-am asumat.Numai bine si crestere usoara ?i eu am scazut dupa nastere de la 75 la 50. Dar nu am reu?it sa fac tsh ul cu nebunia asta. Merg a?a cu doza data de pana in sarcina ?i vedem ce o mai fi. Încerc sa ajung sa revoltez macar sa vad daca e buna doza. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| eve23 wrote: Cu alaptarea sunt ok. Piedica in ce sens?
Nu stiu sigur sa iti spun dar ceva in sensul calitatii laptelui...sper sa scrie cineva care stie mai bine. Eu nu m-am interesat prea mult ptr ca mi-a iesit tsh bun si aflasem ca poate afecta laptele dupa asta. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Anitta76 wrote: Nu stiu sigur sa iti spun dar ceva in sensul calitatii laptelui...sper sa scrie cineva care stie mai bine. Eu nu m-am interesat prea mult ptr ca mi-a iesit tsh bun si aflasem ca poate afecta laptele dupa asta.
Poate scadea lactatia. |
|
| fluturash26 wrote: Poate scadea lactatia.
Adica euthyroxul face asta? Sau o doza necorespunzatoare? |
|
|