Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Saturday, March 21, 2020 9:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Doar de pe site gasesc de la primii pasi?nu as plati transport pt.o canita.Nu se gaseste si altundeva gen auchan?

Eu am vazut in carrefourDistanceKiss
Ella30
Scris: Saturday, March 21, 2020 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
:001
Bella_Tm wrote:
Fetelor azi sunt foarte fericita, bebelusul meu aniverseaza primul lui anisor. Din cauza pandemiei am amanat petrecerea lui aniversara pana cand se vor linisti apele si astazi i-am facut eu un tort bebelusesc si am sarbatorit doar noi 3.
Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut totul, cat de mare a crescut.
In fiecare luna i-am facut cate un tort si ma uitam la poze ce diferente sunt de la luna la luna. coeur
Va atasez si niste poze hearts

birthday La multi ani, Eric!! Viata plina de noroc si bucurii sa ai! sarbatoare

Tortul arata senzationalHilar
Bella_Tm
Scris: Saturday, March 21, 2020 2:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
simmo
Scris: Saturday, March 21, 2020 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 21, 2020 8:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:

Eu am vazut in carrefourDistanceKiss
Mersipupici
eve23
Scris: Sunday, March 22, 2020 5:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Buna fetelor. A trecut deja o luna ?i câteva zile de când am nascut. Micu?ul are acum aprox 4kg(s a nascut cu 2680 ?i am ie?it din spital cu 2540). Ne am obi?nuit deja cu via?a cu un bebelus ?i cam totul se învârte in jurul lui acum.
Cele care ave?i probleme cu tiroida când ati mers din noi la endocrinolog dupa nastere? Ati revenit la doza ini?iala de euthyrox? Eu dupa nastere am considerat ca e ok sa iau doza de dinainte de sarcina. Momentan nici nu as merge prin spitale cu nebunia asta. Nici tsh îl nu l am mai verificat de când am nascut. Voi cum ati procedat? Mul?umesc frumos
Anitta76
Scris: Sunday, March 22, 2020 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. A trecut deja o luna ?i câteva zile de când am nascut. Micu?ul are acum aprox 4kg(s a nascut cu 2680 ?i am ie?it din spital cu 2540). Ne am obi?nuit deja cu via?a cu un bebelus ?i cam totul se învârte in jurul lui acum.
Cele care ave?i probleme cu tiroida când ati mers din noi la endocrinolog dupa nastere? Ati revenit la doza ini?iala de euthyrox? Eu dupa nastere am considerat ca e ok sa iau doza de dinainte de sarcina. Momentan nici nu as merge prin spitale cu nebunia asta. Nici tsh îl nu l am mai verificat de când am nascut. Voi cum ati procedat? Mul?umesc frumos

Buna. Eu am verificat doar tsh. In cazul meu imi spusese dr sa il repet si sa il sun sa ii comunic valoarea. Valoarea a iesit buna si nu a mai fost nevoie sa iau euthyrox. Dar daca alaptezi trebuie sa te verifici. Nu stiu sigur dar am inteles ca problemele cu glanda pun o piedica in alaptare. Te pup
eve23
Scris: Sunday, March 22, 2020 12:34 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Buna. Eu am verificat doar tsh. In cazul meu imi spusese dr sa il repet si sa il sun sa ii comunic valoarea. Valoarea a iesit buna si nu a mai fost nevoie sa iau euthyrox. Dar daca alaptezi trebuie sa te verifici. Nu stiu sigur dar am inteles ca problemele cu glanda pun o piedica in alaptare. Te pup

Cu alaptarea sunt ok. Piedica in ce sens?
maria2013
Scris: Sunday, March 22, 2020 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Bella, sa fie sanatos Eric! La multi ani!

Adina, cana de la Primii Pasi eu am luat, in vara, de la o farmacie de cartier si vazusem si in Cora
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 22, 2020 4:35 PM
Nivel

eve23 wrote:
Buna.Felicitari inca odata pt.bebe.Eu nu am mai mers la endocrinolog dupa nastere.Am mai luat o luna aceasi doza si dupa am tot scazut treptat.De la 75 am ajuns la 25.Odata la 3 sapt.tot scadeam.De la 75 la 50 apoi 37,5 si 25 si faceam analiza odata la 3 saptamani.Din fericire mie nu mi-a mai crescut si am riscat sa opresc de totului.Acum nu am mai facut de 1 luna jumate Tsh-ul..sper ca nu a crescut ca am inteles ca nu se mai gaseste Euthyrox si nici la endocrinolog nu as merge cu nebunia asta stau doar in casa.Poti eventual sa scazi si tu dar sa faci macar lunar Tsh-ul sa vezi cum stai.Anitta cred ca se referea ca daca ai cu glanda si nu iei tratament iti poate afecta lactatia daca alaptezi.Eu am facut de capul meu totul deci mi-am asumat.Numai bine si crestere usoarapupici
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 22, 2020 4:36 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Bella, sa fie sanatos Eric! La multi ani!

Adina, cana de la Primii Pasi eu am luat, in vara, de la o farmacie de cartier si vazusem si in Cora
Merci.Eu nu am Cora in oras din pacate...
eve23
Scris: Sunday, March 22, 2020 5:27 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Buna.Felicitari inca odata pt.bebe.Eu nu am mai mers la endocrinolog dupa nastere.Am mai luat o luna aceasi doza si dupa am tot scazut treptat.De la 75 am ajuns la 25.Odata la 3 sapt.tot scadeam.De la 75 la 50 apoi 37,5 si 25 si faceam analiza odata la 3 saptamani.Din fericire mie nu mi-a mai crescut si am riscat sa opresc de totului.Acum nu am mai facut de 1 luna jumate Tsh-ul..sper ca nu a crescut ca am inteles ca nu se mai gaseste Euthyrox si nici la endocrinolog nu as merge cu nebunia asta stau doar in casa.Poti eventual sa scazi si tu dar sa faci macar lunar Tsh-ul sa vezi cum stai.Anitta cred ca se referea ca daca ai cu glanda si nu iei tratament iti poate afecta lactatia daca alaptezi.Eu am facut de capul meu totul deci mi-am asumat.Numai bine si crestere usoarapupici

?i eu am scazut dupa nastere de la 75 la 50. Dar nu am reu?it sa fac tsh ul cu nebunia asta. Merg a?a cu doza data de pana in sarcina ?i vedem ce o mai fi. Încerc sa ajung sa revoltez macar sa vad daca e buna doza.
Anitta76
Scris: Sunday, March 22, 2020 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
eve23 wrote:

Cu alaptarea sunt ok. Piedica in ce sens?

Nu stiu sigur sa iti spun dar ceva in sensul calitatii laptelui...sper sa scrie cineva care stie mai bine. Eu nu m-am interesat prea mult ptr ca mi-a iesit tsh bun si aflasem ca poate afecta laptele dupa asta.
fluturash26
Scris: Sunday, March 22, 2020 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Anitta76 wrote:

Nu stiu sigur sa iti spun dar ceva in sensul calitatii laptelui...sper sa scrie cineva care stie mai bine. Eu nu m-am interesat prea mult ptr ca mi-a iesit tsh bun si aflasem ca poate afecta laptele dupa asta.

Poate scadea lactatia.
eve23
Scris: Monday, March 23, 2020 12:04 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

Poate scadea lactatia.

Adica euthyroxul face asta? Sau o doza necorespunzatoare?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.