Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nela
Scris: Friday, March 20, 2020 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
blu88 wrote:

nu mai deschide momentan site-ul , am o fata care lucreaza la farmacia tei si mi-a spus, cel putin perioada asta , tot ea mi-a zis sa imi mai iau lapte pentru ca daca opresc astia importul o sa fie nasol... acum nus tiu ce sa zic cert este ca ea imi pusese deoparte 3 cutii de nan 2 confortis si cand s-a dus al meu i le-a adus din spate la raft era gol... eu mi-am ffacut un stoc am 5 cutii si inca un sfert.. pampersi la fel eu luasem la black friday si am avut din noiembrie pana in februarie si am mai luat inainte sa inceapa nebunia totala inca un bax din auchan si cand am luat lapte am mai luat un bax preventiv sa am , servetele am comandat de pe emag un bax cu 10 pachete 56 de lei ... laptele pe emag am vazut ca etste 80 de lei ... sa imi pice fata cand in bebe tei este 58 ...

o sa caut si topicul multumesc mult de tot coeur

Maia bea Topfer. Asta se gase?te doar în farmacii ?i eMAG.Din fericire ea bea doar diminea?a ?i seara, deci o cutie ii ajunge cam o saptamana, de aia înca nu-mi fac griji. Dar, daca ai zis ca nu mai deschide, o sa merg saptamâna viitoare sa-mi iau o cutie de lapte ?i înca un bax de pampers ?i servetele.... Of!
simmo
Scris: Friday, March 20, 2020 5:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Blu, Nan gasesti pe carrefour online. Eu de acolo am luat pentru el hipp; este la acelasi pret care il gasesc si la bebe tei.

Acolo am gasit si scutece pentru el (folosesc huggies) chiar cu 2 lei mai ieftin decat la bebe tei.

Inainte iti venea in 2 zile, acum dureaza si o saptamana din cauza aglomerarii (am apreciat ca ultima oara cand a venit dl era echipat cu manusi si masca). Au propria echipa de curieri, nu colaboreaza cu cineva. Si la alti curieri am vazut ca la fel vin.

Eu lui bebe i-am facut branza cu iaurt grecesc. Daca imi aduc aminte, pediatra a zis ca pot sa ii dau din luna 7 iaurt la micul dejun, doar ca ea prefera cel facut in casa (iar la asta eu nu am talent sa fac).

Poti sa mai incerci iaurt Nucet (au si site si iti spune fiecare produs ce contine); cunosc producatorul si au produse ok. Stiu ca se gasesc la mega image ca lant de supermarket; nu cred ca fac distributie in toata tara ca nu au logistica, dar in Bucuresti sunt.

Daca mai sunt mamici care vor sa comande produse pentru bebe, incercati si Carrefour; preturile sunt rezonabile vs emag
Nela, topfer nu il au din pacate :(
simmo
Scris: Friday, March 20, 2020 5:18 PM
Nivel

Mamici, din experienta. Noi am inceput diversificare de 3,5 saptamani si a luat 130g in greutate. Stiu ca dupa 6 luni iau mai putin, dar mi se pare putin avand in vedere ca are si masa de pranz. Lapte praf mananca de 4/5 ori pe zi; depinde cum se trezeste noaptea, cate 170 (de regula, dar mai are momente cand mananca mai putin sau ceva mai mult). Practic cu pranzul am incoluit o masa de lapte; masa de pranz nu i-am cantarit niciodata, dar din ochi pot sa zic ca de regula mananca 100g (Cand este ceva ce nu ii place, mananca mai putin sau invers...daca este ceva pe gustul lui mai mananca in plus). Ii place mancarea mai apoasa; am incercat sa ii dau si mai cremos, dar face urat.

Momentan as evita sa merg la pediatru si as vrea sa stiu si din experienta voastra cat luau în greutate dupa inceperea diversificarii.
Adina Mariana
Scris: Friday, March 20, 2020 6:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
blu88 wrote:

nu i-am dat smantanta .. iaurt i-am pus in branzica de casa.. acum sa vedem de mancat nu se omoara nu stiu cum altii copii pana din primele zile asa tot... ca noi luam maxim 10 lingurite intr-o zi buna dar nu il fortez il als in pace... am incercat si cu bucati... dar parca am o teama asa un pic oricum mai mult se joaca...

https://i.ibb.co/LnNTKs7/Whats-App-Image-2020-03-20-at-11-41-39.jpg
https://i.ibb.co/t3KGjtN/Whats-App-Image-2020-03-20-at-11-41-40.jpg

nu stiu sa pun direct poza fara link topai

canuta cu cioc ... am incercat una din pepco... abia bea din ea... am luat de la tommee tippe... o roade.. si acum am luat una de la primi pasii vad ca la asta mai bem asa dar si apa cu greu bea zici ca cine stie ce ii dau :)))
Rabdarica ca o sa manance el din ce in ce mai bine.Ft.scumpi copilasii tai,sa iti traiascacoeur si bafta multa cu diversificarea in continuare.Chiar din pepco ma gandisem si eu sa iau ca daca refuza sa nu dau cu banii degeaba.Mersi pt.recomandarepupici
Adina Mariana
Scris: Friday, March 20, 2020 6:26 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Eu nu am o problema sa ma tund, ideea e sa si gasesc unde, acumras.
Oho.. Am 5 tipuri de suzete si tot atâtea biberoane. Cred ca o sa le folosesc eu, în ritmul asta hohot cum simte tetina în gura, sta cu gura cascata si laptele care se strânge în gurita îl scuipaNuImiPasa si îsi face greata.
Daca ar manca si în alta pozitie nu as mai insista cu biberonul, dar efectiv urla si nu vrea sa apuce sânul eu cedez si o pun pe pat... Poate când mai creste o sa accepte, ca nu stiu cum o sa reusesc sa ies cu ea afara... Ca manânca si des... Si eu as sta numai afara ca mi-e dor de aerul curat...
te cred...asa sunt si eu cu alaptarea...dar asta este,o sa treaca.Si eu as sta mereu afara dar perioada asta nu se poate din pacateBye2 nu stiu cum sa te sfatuiesc cu biberonul,eu inca nu am incercat.Incerc si eu sa imi fac curaj sa ma tund pe cand se vor deschide saloanelealcool Clap
Ella30
Scris: Friday, March 20, 2020 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
simmo wrote:
Blu, Nan gasesti pe carrefour online. Eu de acolo am luat pentru el hipp; este la acelasi pret care il gasesc si la bebe tei.

Acolo am gasit si scutece pentru el (folosesc huggies) chiar cu 2 lei mai ieftin decat la bebe tei.

Inainte iti venea in 2 zile, acum dureaza si o saptamana din cauza aglomerarii (am apreciat ca ultima oara cand a venit dl era echipat cu manusi si masca). Au propria echipa de curieri, nu colaboreaza cu cineva. Si la alti curieri am vazut ca la fel vin.

Eu lui bebe i-am facut branza cu iaurt grecesc. Daca imi aduc aminte, pediatra a zis ca pot sa ii dau din luna 7 iaurt la micul dejun, doar ca ea prefera cel facut in casa (iar la asta eu nu am talent sa fac).

Poti sa mai incerci iaurt Nucet (au si site si iti spune fiecare produs ce contine); cunosc producatorul si au produse ok. Stiu ca se gasesc la mega image ca lant de supermarket; nu cred ca fac distributie in toata tara ca nu au logistica, dar in Bucuresti sunt.

Daca mai sunt mamici care vor sa comande produse pentru bebe, incercati si Carrefour; preturile sunt rezonabile vs emag
Nela, topfer nu il au din pacate :(

Iarta-ma , nu mai stiu, pe ce hipp sunteti voi acum?
Ella30
Scris: Friday, March 20, 2020 6:58 PM
Nivel

blu88 wrote:

nu i-am dat smantanta .. iaurt i-am pus in branzica de casa.. acum sa vedem de mancat nu se omoara nu stiu cum altii copii pana din primele zile asa tot... ca noi luam maxim 10 lingurite intr-o zi buna dar nu il fortez il als in pace... am incercat si cu bucati... dar parca am o teama asa un pic oricum mai mult se joaca...

https://i.ibb.co/LnNTKs7/Whats-App-Image-2020-03-20-at-11-41-39.jpg
https://i.ibb.co/t3KGjtN/Whats-App-Image-2020-03-20-at-11-41-40.jpg

nu stiu sa pun direct poza fara link topai

canuta cu cioc ... am incercat una din pepco... abia bea din ea... am luat de la tommee tippe... o roade.. si acum am luat una de la primi pasii vad ca la asta mai bem asa dar si apa cu greu bea zici ca cine stie ce ii dau :)))

Ce pitici scumpi ai tu acolocomputerlove

Si noi tot din pepco am luat. Abia bea din ea
simmo
Scris: Friday, March 20, 2020 7:01 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Iarta-ma , nu mai stiu, pe ce hipp sunteti voi acum?

Am trecut la organic 2 si ii mai combin cu 1 lingura de anti-reflux...
Sta foarte mult pe burta si mai da afara. Eu tot sper sa fie de la asta si sa se potoleasca dupa 1 an sau cel putin cand incepe sa stea singur in fundulet/sa mearga de a buselea.

PS: se pare ca pruna are efect la el; cand nu iese ii pun in mancare una.
Ella30
Scris: Friday, March 20, 2020 7:06 PM
Nivel

simmo wrote:
Mamici, din experienta. Noi am inceput diversificare de 3,5 saptamani si a luat 130g in greutate. Stiu ca dupa 6 luni iau mai putin, dar mi se pare putin avand in vedere ca are si masa de pranz. Lapte praf mananca de 4/5 ori pe zi; depinde cum se trezeste noaptea, cate 170 (de regula, dar mai are momente cand mananca mai putin sau ceva mai mult). Practic cu pranzul am incoluit o masa de lapte; masa de pranz nu i-am cantarit niciodata, dar din ochi pot sa zic ca de regula mananca 100g (Cand este ceva ce nu ii place, mananca mai putin sau invers...daca este ceva pe gustul lui mai mananca in plus). Ii place mancarea mai apoasa; am incercat sa ii dau si mai cremos, dar face urat.

Momentan as evita sa merg la pediatru si as vrea sa stiu si din experienta voastra cat luau în greutate dupa inceperea diversificarii.

Sofia de la 6 la 7 luni a luat 400 grame. Intre 7 si 9 luni a luat 600 grame. Pediatra ne a zis ca e foarte bine avand in vedere si restul consultatiei.
Numai ca ea nu si-a inlocuit inca nici o masa de lp. Are 4-5 mese pe zi, plus solidele. Daca le accepta, ca in ultima vreme e greva totala
blu88
Scris: Friday, March 20, 2020 8:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
multumesc pentru complimente coeur

Adina Mariana , Ella30 facand o comparatie intre canuta din pepco si cea de la primi pasii , a doua are tetina mai maleabila mai moale ... si probabil de aia a aceeptat-o unde mai pui ca este 12 lei cam asa... si eu am mai dat si 34 de lei pe aia de la tomme aia e acum totul pt puiuti poate o sa bea mai tarziu din ea...

Nela am cautat topicul cu meniuri pentru bebei si am gasit multe idei acolo multumesc mult nu s-a mai postat demult dat am gasit acolo site-ul biscuim si are o gramada de chestii interesante coeur coeur

simmo - o sa ma orinetez si acolo momentan am dar este bine de stiut
Bella_Tm
Scris: Friday, March 20, 2020 11:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Fetelor azi sunt foarte fericita, bebelusul meu aniverseaza primul lui anisor. Din cauza pandemiei am amanat petrecerea lui aniversara pana cand se vor linisti apele si astazi i-am facut eu un tort bebelusesc si am sarbatorit doar noi 3.
Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut totul, cat de mare a crescut.
In fiecare luna i-am facut cate un tort si ma uitam la poze ce diferente sunt de la luna la luna. coeur
Va atasez si niste poze hearts

Bella_Tm attached the following image(s):
20200320_233921.jpg20200320_233941.jpg20200320_234001.jpg

Adina Mariana
Scris: Saturday, March 21, 2020 7:10 AM
Nivel

birthday
Bella_Tm wrote:
Fetelor azi sunt foarte fericita, bebelusul meu aniverseaza primul lui anisor. Din cauza pandemiei am amanat petrecerea lui aniversara pana cand se vor linisti apele si astazi i-am facut eu un tort bebelusesc si am sarbatorit doar noi 3.
In fiecare luna i-am facut cate un tort si ma uitam la poze ce diferente sunt de la luna la luna. coeur
La multi anisori Ericbirthday sarbatoare sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai.Foarte repede cresc intradevar.Si eu ii fac poze lunar si vad diferenta.Nu imi vine sa cred ca parca acum nascusem si imediat a trecut un jumatate de an.Sa va traiasca puisorul si sa va umple casa de bucurie si fericire.Frumos tortul,cu ce ii?vreau si eu o felieconfeti pupici si o zi frumoasafloare2
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 21, 2020 7:13 AM
Nivel

blu88 wrote:
multumesc pentru complimente coeur

Adina Mariana , Ella30 facand o comparatie intre canuta din pepco si cea de la primi pasii , a doua are tetina mai maleabila mai moale ... si probabil de aia a aceeptat-o unde mai pui ca este 12 lei cam asa... si eu am mai dat si 34 de lei pe aia de la tomme aia e acum totul pt puiuti poate o sa bea mai tarziu din ea...
Doar de pe site gasesc de la primii pasi?nu as plati transport pt.o canita.Nu se gaseste si altundeva gen auchan?
MirelaD
Scris: Saturday, March 21, 2020 8:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Bella_Tm wrote:

La multi aniLumanari sa va traiasca ?i sa va umple vie?ile de fericire ca ?i pâna acumhearts a?a e,repede trece timpul ,uneori devin nostalgica pale ne apropiem ?i noi cu pa?i repezi catre aceasta zi specialaDistanceKiss

PS: așteptăm rețeta de tort când ai timpCheek Kiss
Ella30
Scris: Saturday, March 21, 2020 9:07 AM
Nivel

simmo wrote:

Am trecut la organic 2 si ii mai combin cu 1 lingura de anti-reflux...
Sta foarte mult pe burta si mai da afara. Eu tot sper sa fie de la asta si sa se potoleasca dupa 1 an sau cel putin cand incepe sa stea singur in fundulet/sa mearga de a buselea.

PS: se pare ca pruna are efect la el; cand nu iese ii pun in mancare una.

Te intrebam pt ca eu am gasit cel mai bun pret la hipp in kaufland, 21.50DistanceKiss
Probabil se si agita uneori si poate de asta da afara..ei i-a trecut de cateva luni dar chiar si acum cand se agita prea tare mai varsa.

Buna pruna, e bine ca are efecthainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.