|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adina Mariana wrote:Fetelor totul bine?sunteti ok cu virusul asta?tare tacute sunteti.
Spuneti-mi si mie voi cum ati trecut de perioada cu caderea parului?ati luat ceva tratament?si cat dureaza?eu nu prea am dat importanta dar acum chiar ma speriu.Cu tot cu vitaminele care le iau,imi cade extrem de tare parul de o luna.Parul e mereu prins in coc si cum il desfac cade cu pumnii.Deja imi e teama sa ma spal pe cap sau piaptan ca jur ca imi cade jumatate de el.In fata deja am lipsa de par.Sunt ft.ingrijorata si nu stiu la ce medic sa merg sau ce e de facut.Sau poate sa ma tund?il am putin mai jos de umeri.Deja nu mai suport,toata casa e par iar in sarcina nu a cazut nici un fir.Inainte de sarcina era normal. Hey Adina! Eu cred ca sunt singura care nu prea crede im virusul asta si toata lumea îmi zice ca daca il voi contacta atunci poate o sa cred si eu ca tot omu' Sincer...astazi am dedus ca trebuie sa merg la cumparaturi, cum o faceam in mod normal la 2 saptamani insa ma sperie ce se intampla pe la supermarketuri dar nici acasa nu pot sta ca provizii n-am facut...daca tot am fost toma necredinciosu acum le trag Incerc sa vad daca ma lipesc de un magazin alimentar prin satul alaturat, altfel, nu stiu ce sa fac... In legatura cu caderea parului...si eu am probleme, chiar mari am incercat si eu o gramada de masti...fara rezultat...si mie imi cade de vreo luna si ceva in continuu...mi-a zis o prietena sa incerc alpecin, eu l-am mai folosit in trecut si ma bate gandul sa il incerc din nou. Sper sa am rezultate. Te pup |
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| MirelaD wrote:Adina,te în?eleg perfect. Chiar ?i eu am scris la un moment dat pe tema asta. Pe la 6 luni cam a?a a început la mine sa îmi cada îngrozitor de mult,cum spui ?i eu. Credeam ca voi ramâne cheala,peste tot era par,mai rau era când ma spalam,îmi venea sa plang ?i mie mi s-a zis ca e normal ?i ca va trece. Ce am facut eu? Cred ca pe la 7 luni ale fetei,am hotarât sa încerc un set tratament, cu capsule+lo?iune+?ampon energizant macar pentru lini?tea mea,timp de o luna. Nu am vazut mare îmbunata?ire,poate Nr firelor cazute mai mic. Oricum mi se rarise fff tare,iar pe partea dreapta a capului îmi cazuse mai mult Apoi când si când mai foloseam ?amponul doar. Acum o saptamana cred,m-am dus ?i m-am tuns,?i parca e mai bine. Mai cade dar parca nu a?a exagerat ca la inceput. Eu cred ca se va tempera cu timpul cazutul parului. Dar pentru lini?tea ta po?i consulta un medic; eu pâna sa ramân însarcinata am tot fost,ca aveam problema asta ?i înainte. Tot ce am incercat nu a avut mare efect,doar multi bani cheltuiti. Cred ca e important ?i sa ne axam pe o alimenta?ie cat mai bogata in vitamine,minerale, aminoacizi,sa asiguram o reparare ?i din interior. Of,saraca de tine,eu inainte nu aveam probleme.Cadeau careva fire cand ma pieptanam si atata.Probabil de aceea sunt acum atat de socata ca nu imi imaginam ca asa se poate sa cada de tare.Sper si eu ca va trece in timp si pana atunci am grija si la ce mananc si o sa merg la un medic daca continua asa macar sa cer o parerea,dar mai vad incolo dupa 6 luni,pana atunci cred ca imi iau ceva sampon de la farmacie sa incerc.Sanatate multa si tie |
| Anitta76 wrote:Hey Adina! Eu cred ca sunt singura care nu prea crede im virusul asta si toata lumea îmi zice ca daca il voi contacta atunci poate o sa cred si eu ca tot omu' Sincer...astazi am dedus ca trebuie sa merg la cumparaturi, cum o faceam in mod normal la 2 saptamani insa ma sperie ce se intampla pe la supermarketuri dar nici acasa nu pot sta ca provizii n-am facut...daca tot am fost toma necredinciosu acum le trag Incerc sa vad daca ma lipesc de un magazin alimentar prin satul alaturat, altfel, nu stiu ce sa fac... In legatura cu caderea parului...si eu am probleme, chiar mari am incercat si eu o gramada de masti...fara rezultat...si mie imi cade de vreo luna si ceva in continuu...mi-a zis o prietena sa incerc alpecin, eu l-am mai folosit in trecut si ma bate gandul sa il incerc din nou. Sper sa am rezultate. Te pup La inceput nici eu nu am crezut si mi se pare si acum exagerare cu rafturile din magazine goale dar faptul ca te poti imbolnavi asta deja o cred si am grija de mine si familia mea.Sper sa fie bine si sa moara virusul asta indata ce vine caldura.Legat de cumparaturi sotul a mers la un magazin alimentar de langa blocul meu si a cumparat strict ce cumparam si inainte,absolut nimic in plus.Noi nici nu suntem mancaciosi de fel si nu cred ca ar inchide magazinele cu lunile sa murim de foame..deci ma comport normal la acest capitol.Mersi pt.recomandare.Ceva o sa imi iau si eu de la farmacie dar inca nu stiu ce.O sa merg si o sa vad si ceva care sa fie si compatibil cu alaptarea neaparat.Te pup si eu |
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Cele care ne-am bucurat de un par minunat,care nu a cazut si a crescut mult in sarcina, ne "bucuram" si de caderea parului de dupa. Ganditi-va ca aproape un an parul a cazut foarte putin=>mai multe fire decât aveam noi in mod normal. Acele fire suplimentare acum cad pt a ajunge iar la numarul initial. Doar ca ce nu a cazut un an, cade acum in 3 luni. De aceea pare înspaimântator. La mine dupa ambele sarcini caderea parului s-a oprit pe la 6 luni. Urmand apoi perioada de ciufi . Acum iar am o perioada in care imi cade mult par, probabil se regenereaza(mi se intampla o data la 2-3 ani). Astept sa treaca caci am casa plina de par. Unde mai pui ca sotul meu se scarbeste mai mult de par decat de kk In ceea ce priveste virusul si eu am fost mai relaxata. Dar incerc sa respect recomandarile si voi sta mai mult prin casa. Cred ca ne vom plimba doar prin padure perioada urmatoare. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Adina Mariana wrote:Fetelor totul bine?sunteti ok cu virusul asta?tare tacute sunteti.
Spuneti-mi si mie voi cum ati trecut de perioada cu caderea parului?ati luat ceva tratament?si cat dureaza?eu nu prea am dat importanta dar acum chiar ma speriu.Cu tot cu vitaminele care le iau,imi cade extrem de tare parul de o luna.Parul e mereu prins in coc si cum il desfac cade cu pumnii.Deja imi e teama sa ma spal pe cap sau piaptan ca jur ca imi cade jumatate de el.In fata deja am lipsa de par.Sunt ft.ingrijorata si nu stiu la ce medic sa merg sau ce e de facut.Sau poate sa ma tund?il am putin mai jos de umeri.Deja nu mai suport,toata casa e par iar in sarcina nu a cazut nici un fir.Inainte de sarcina era normal.
eu am luat forcapil 3 luni... mi-a regenerat parul , dar am avut noroc ca atat de mult nu mi-a cazut dar pe mien chiar ma ajutat
in legatura cu virusul... la noi este jale.. eu a trebuit sa ajung prin alt sector sa gasesc carne de vita ... mi-am facut un stoc de legume asa provizoriu inca de cand inepuse nebunia pana sa se confirme vreun caz pt ca nu mai gaseam legume... provizii nu pot sa zic ca am facut asa in disperare, mi-am luat 2 litri de ulei 2 kg de faina... un mail un orez si apa......niste paste si niste carne... asta pt ca cel putin la mine aici este jale... in cartier...nici hartie igineica nu mai gasesc
si pentru bebe legume , pampers am mai luat un bax... si 3 cutii de lapte praf aseara ma sunat o prietena care lucreaza in farmacia tei sa ma intrebe cum sunt si imi spunea ca daca opresc astia importul si cu laptele va fi problema.. acum nu stiu ce sa zic... preventiv o sa mai au vreo 2 cutii sa fie ... cu medicamentele la fel este problema.. cele de tiroida nu se mai gasesc... spirt nu mai gasesti ... paracetamol .... etc...
noi suntem acasa de o sapt cu copii nu am iesit nici in parc pentru protectia lor in primul rand.. desi am vazut alaltaieri cand am iesit pentru alocatie parcul plin... no acum nu stiu ce sa zic eu prefer sa previn decat sa tratez doamne fereste dar am incredere ca totul va fi bine |
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| blu88 wrote:si pentru bebe legume , pampers am mai luat un bax... si 3 cutii de lapte praf aseara ma sunat o prietena care lucreaza in farmacia tei sa ma intrebe cum sunt si imi spunea ca daca opresc astia importul si cu laptele va fi problema.. acum nu stiu ce sa zic... preventiv o sa mai au vreo 2 cutii sa fie ... cu medicamentele la fel este problema.. cele de tiroida nu se mai gasesc... spirt nu mai gasesti ... paracetamol .... etc... noi suntem acasa de o sapt cu copii nu am iesit nici in parc pentru protectia lor in primul rand.. desi am vazut alaltaieri cand am iesit pentru alocatie parcul plin... no acum nu stiu ce sa zic eu prefer sa previn decat sa tratez doamne fereste dar am incredere ca totul va fi bine
Din pacate asa este la noi A fost sotul sa ia paine si efectiv nu a gasit langa noi. A trebuit sa caute pe la alte magazine. Am vazut cateva filmulete cu aprovizionari facute si efectiv nu pot sa inteleg ce faci cu 50 sticle de ulei, 50 borcane/conserve cu diverse...si multe altele. Sper ca atunci cand se va mai stopa epidemia (la noi in tara inca nu am ajuns la varful de epidemie) sa faca un bine si sa dea mancarea ce se apropie de expirare oamenilor in dificultate. Lanturile de magazine au facut scrisoarea/apel la populatie sa faca cumparaturile cu rationament, dar nu cred ca se va intampla asta. Din pacate din fire suntem persoane egoiste...:(
Eu am luat mai multe cutii de lapte praf ca este singurul lucru de care imi este frica sa raman fara. Apa am zis ca pot sa sterilizez si pe cea de la robinet. Peste 2 saptamani ii introduc si micul dejun si eu sper sa ii mai reduc din consumul de lapte. Are zile cand la pranz mananca ok si am diferenta si de 5-6 ore intre mesele de lapte. Nu mi se pare ca este foarte mancacios, dar am observat ca are niste preferinte pentru cateva alimente.
Referitor la a crede sau nu in acest virus...fiecare este liber sa opteze. Ce cred eu ca nu este pe intelesul tuturor, este ca noi in tara nu dispunem de resursele necesare ca spitalele sa faca fata unui numar mare de internari. Nu avem suficiente aparate de ventilatie sau paturi pentru terapie intensiva si vor exista persoane care vor avea nevoie de sprijin medical. Am cunostinte cu boli autoimune (risc mare pentru ei), colega cu cancer ce urmeaza tratament (risc mare pentru ea; ce este mai grav este ca daca epidemia va creste, pentru cei cu cancer tratamentul nu mai devine o prioritate, iar intreruperea lui poate avea urmari grave asupra pacientilor); daca vei avea nevoie sa ajungi cu copilul la camera de garda pentru vreo urgenta s-ar putea sa astepti mult mai mult decat acum (iar in Bucuresti doar mamicile care au ajuns acolo din diverse motive, sunt sigura ca au fost cazuri cand au asteptat si ore).
Si eu am optat pentru a limita contactul, iar plimbarile noastre sunt doar pe la familie (care acum si ei stau acasa pentru ca asa le-a fost impus sau pot desfasura activitatea de acasa); sotul mai merge la cumparaturi ocazional.
Sanatate multa va doresc. |
| blu88 wrote:eu am luat forcapil 3 luni... mi-a regenerat parul , dar am avut noroc ca atat de mult nu mi-a cazut dar pe mien chiar ma ajutat in legatura cu virusul... la noi este jale.. eu a trebuit sa ajung prin alt sector sa gasesc carne de vita ... mi-am facut un stoc de legume asa provizoriu inca de cand inepuse nebunia pana sa se confirme vreun caz pt ca nu mai gaseam legume... provizii nu pot sa zic ca am facut asa in disperare, mi-am luat 2 litri de ulei 2 kg de faina... un mail un orez si apa......niste paste si niste carne... asta pt ca cel putin la mine aici este jale... in cartier...nici hartie igineica nu mai gasesc si pentru bebe legume , pampers am mai luat un bax... si 3 cutii de lapte praf aseara ma sunat o prietena care lucreaza in farmacia tei sa ma intrebe cum sunt si imi spunea ca daca opresc astia importul si cu laptele va fi problema.. acum nu stiu ce sa zic... preventiv o sa mai au vreo 2 cutii sa fie ... cu medicamentele la fel este problema.. cele de tiroida nu se mai gasesc... spirt nu mai gasesti ... paracetamol .... etc... noi suntem acasa de o sapt cu copii nu am iesit nici in parc pentru protectia lor in primul rand.. desi am vazut alaltaieri cand am iesit pentru alocatie parcul plin... no acum nu stiu ce sa zic eu prefer sa previn decat sa tratez doamne fereste dar am incredere ca totul va fi bine Multumesc pt.recomandare.Nici eu nu ies din casa cu Luca numai pe balcon.Azi a fost soare si frumos si a stat in scoica pe balcon,asa ia placut ca nici nu a miscat cateva minute bune.Mai este cand ies si cu sistemul pe balcon si ii place la fel de mult.Oricum numai afara sa fie.Sper situatia sa se imbunatateasca cu acest virus ca abia astept sa ies pe afara cu el..m-am saturat sa stau numai in casa.Eu am un parc vizavi unde locuiesc eu dar nu prea vad copii si ma bucur ca oamenii stau prin casa mai mult.Cat despre cumparaturi nu mai spun nimic.Mie nu imi plac exagerarile.Eu am facut strictul necesar de cumparaturi si nu voi exagera cu nimic.Ma ingrozesc cand vad inghesuiala prin magazine..dupa parerea mea este pacat sa fi atat de nesatul dar nah...fiecare cum crede. |
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. Si eu am fost sceptica la inceput referitor la pandemia din tara. Dar e clar ca treaba nu e roz si ca e important sa stam in casa. Eu una m am conformat si n am mai iesit iar vizitele le am redus la 0.sotul iese la serviciu în rest îl ?in în casa ?i pe el. Ma sperie situatia mai ales ca am si botezul programat pe 9 mai. Plus de asta, bebe face azi 3 luni ?i nu ridica capul când sta pe burtica. As fi vrut sa mergem pt asta la kineto bebe ?i pentru ca sta cu capul iar într o parte. Exersez cu el acasa, pus pe burtica, facem avionul dar tot vreau sa facem exerci?ii. Cu ortopedul am vb prin e-mail ?i la fel spune ca nu are antrenament ?i ca trebuie sa îl pun eu mai mereu sa se ridice. Bebelusii vo?tri cand au ridicat capul? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Si eu am fost sceptica la inceput referitor la pandemia din tara. Dar e clar ca treaba nu e roz si ca e important sa stam in casa. Eu una m am conformat si n am mai iesit iar vizitele le am redus la 0.sotul iese la serviciu în rest îl ?in în casa ?i pe el. Ma sperie situatia mai ales ca am si botezul programat pe 9 mai. Plus de asta, bebe face azi 3 luni ?i nu ridica capul când sta pe burtica. As fi vrut sa mergem pt asta la kineto bebe ?i pentru ca sta cu capul iar într o parte. Exersez cu el acasa, pus pe burtica, facem avionul dar tot vreau sa facem exerci?ii. Cu ortopedul am vb prin e-mail ?i la fel spune ca nu are antrenament ?i ca trebuie sa îl pun eu mai mereu sa se ridice. Bebelusii vo?tri cand au ridicat capul?
Ella ?i eu eram îngrijorata ca nu î?i ridica deloc capul când statea pe burtica,mai ales ca nu îi placea deloc pozitia. Dar încet încet a reu?it ?i asta undeva dupa 3 luni sigur,a?a ca nu te stresa Eu mai cad în capcana asta cu comparatul copiilor,uite nepo?elul meu e mai mic ca Eva cu o luna ?i un pic ?i deja se târa?te prin casa,manânca singur chiar daca se mozole?te tot ,mf ma întreba când i-am facut ror acum la 9 luni daca se aseaza singura in fundulet,da de unde. Eu sunt singura ca atunci când va fi pregatita va bifa fiecare achizi?ie la fel ?i bebe tau |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| MirelaD wrote:Ella ?i eu eram îngrijorata ca nu î?i ridica deloc capul când statea pe burtica,mai ales ca nu îi placea deloc pozitia. Dar încet încet a reu?it ?i asta undeva dupa 3 luni sigur,a?a ca nu te stresa Eu mai cad în capcana asta cu comparatul copiilor,uite nepo?elul meu e mai mic ca Eva cu o luna ?i un pic ?i deja se târa?te prin casa,manânca singur chiar daca se mozole?te tot ,mf ma întreba când i-am facut ror acum la 9 luni daca se aseaza singura in fundulet,da de unde. Eu sunt singura ca atunci când va fi pregatita va bifa fiecare achizi?ie la fel ?i bebe tau m am uitat la un clip pe YouTube despre ridicatul capului la si era acolo un bebe cu evolu?ia pana la 5 luni.. Se ridica de la 2 ?i al meu plaaange când îl pun pe burta, ridica capul pu?in ?i asta o face spre dreapta. Nu se uita în fata nu în stânga.. D asta sunt stresata. ?tiu.. Nu trebuie facuta compara?ie între bebelu?i dar parca tot am tendin?a sa o fac din prea multa grija. Te îmbra?i?ez. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Ella123 wrote:m am uitat la un clip pe YouTube despre ridicatul capului la si era acolo un bebe cu evolu?ia pana la 5 luni.. Se ridica de la 2 ?i al meu plaaange când îl pun pe burta, ridica capul pu?in ?i asta o face spre dreapta. Nu se uita în fata nu în stânga.. D asta sunt stresata. ?tiu.. Nu trebuie facuta compara?ie între bebelu?i dar parca tot am tendin?a sa o fac din prea multa grija. Te îmbra?i?ez.
Buna, Nu mai imi aduc aminte cand a inceput sa ridice capul, stiu ca la 3l3s si l-a sustinut. Eu treptat l-am pus pe burta chiar daca nu ridica si capul. Primele 3-4 zile 1 minut, urmatoarele 1,5 minute si tot am crescut pana a prins ceva muschi. Imi plangea groaznic uneori, dar nu il lasam decat cateva sedunde sa planga; il intorceam pe spate, il mai lasam , pe urma iar pe burta. Faceam de obicei asta cu el dimineata cand era odihnit si mancat. O sa faca si bebe al tau, e doar o chestiune de timp. In plus , tu trebuie sa mai iei in calcul si daca s-a nascut prematur (parca imi aduc aminte ca la tine asa a fost); se reajusteaza varsta. |
|
| Ella123 wrote:m am uitat la un clip pe YouTube despre ridicatul capului la si era acolo un bebe cu evolu?ia pana la 5 luni.. Se ridica de la 2 ?i al meu plaaange când îl pun pe burta, ridica capul pu?in ?i asta o face spre dreapta. Nu se uita în fata nu în stânga.. D asta sunt stresata. ?tiu.. Nu trebuie facuta compara?ie între bebelu?i dar parca tot am tendin?a sa o fac din prea multa grija. Te îmbra?i?ez. Iar iti faci rau singura Copilul tau e sanatos si asta e tot ce conteaza.Asta e ritmul lui,nu pretinde de la el daca el nu poate mai mult momentan plus ca ti so nascut si prematur.Relaxeaza-te si bucura-te de aceasta perioada pt.ca trece foarte repede.Mie nu imi vine sa cred ca peste o luna incep diversificarea.Nu vreau sa te speriu dar pana la 3 luni mie una mi so parut floare la ureche sa imi cresc bebele.Dupa 4 luni a devenit mult mai greu si nu stiu daca asa a fost la mine sau asa este in general dar daca acuma te panichezi din orice nu stiu ce vei face mai incolo.Ai vazut ca si medicii ti-au spus ca este totul ok..bebele tau are ritmul lui,nu ii compara cu altii,nici un bebe nu va fi la fel ca celalalt plus ca pe youtube sunt puse video cele cu reusite nu o sa puna nimeni video cu un bebe care nu face nush ce la nush cate luni.Eu nu m-am uitat chiar la toate detaliile tocmai din cauza sa nu imi fac rau dar tin minte vag ca si Luca si-a ridicat capul pe burtica dupa 3 luni si chiar si acuma mai are momente cand nu are chef sa stea cu el sus si si-l lasa pur si simplu pe pat si sta pe burta iar sa ma urmareasca cu privirea de pe burta a fost la 4 luni.Al meu niciodata nu mi-a stat pe mine pe burta nici macar din spital,se zbatea,plangea,nu vroia desi eu mi-as fi dorit mult dar am invatat ca asa este el si i-am respectat dorinta.Incearca si tu sa iei treptat toate..uitate in spate,in astea 3 luni cate probleme ti-ai facut si so dovedit ca defapt bebe tau e sanatos si nu are nici o problema grava.Numai bine |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Si eu am fost sceptica la inceput referitor la pandemia din tara. Dar e clar ca treaba nu e roz si ca e important sa stam in casa. Eu una m am conformat si n am mai iesit iar vizitele le am redus la 0.sotul iese la serviciu în rest îl ?in în casa ?i pe el. Ma sperie situatia mai ales ca am si botezul programat pe 9 mai. Plus de asta, bebe face azi 3 luni ?i nu ridica capul când sta pe burtica. As fi vrut sa mergem pt asta la kineto bebe ?i pentru ca sta cu capul iar într o parte. Exersez cu el acasa, pus pe burtica, facem avionul dar tot vreau sa facem exerci?ii. Cu ortopedul am vb prin e-mail ?i la fel spune ca nu are antrenament ?i ca trebuie sa îl pun eu mai mereu sa se ridice. Bebelusii vo?tri cand au ridicat capul? Ella, nu chinui copilul cu kineto ca ti se pare ca nu face un anumit lucru, cu siguran?a daca ceri parerea o sa te puna sa faci ptr ca ei iau o gramada de bani din astea. La noi, la 2 luni jum isi ridica caputul daca o puneam pe burtica insa acum la 4l nu mai face asta. Isi baga nasu in pat si urla pana o iau de acolo...eu ce sa mai zic? Ca la mine sigur e ceva anormal dar avand in vedere ca am multe prietene care au patit la fel ca tine, adica la unele nici la 5l nu vroia sa il ridice ptr simplul fapt ca nu i.a placut sub nicio forma pe burta asa ca astept si eu sa vad ce se întâmpla ptr ca sincer nu as vrea sa apelez la pareri, doctori si altele pe pandemia asta. La fel iti recomand si tie, da-i timpului timp si lasa copilu in ritmul lui! Te pup |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Si eu am fost sceptica la inceput referitor la pandemia din tara. Dar e clar ca treaba nu e roz si ca e important sa stam in casa. Eu una m am conformat si n am mai iesit iar vizitele le am redus la 0.sotul iese la serviciu în rest îl ?in în casa ?i pe el. Ma sperie situatia mai ales ca am si botezul programat pe 9 mai. Plus de asta, bebe face azi 3 luni ?i nu ridica capul când sta pe burtica. As fi vrut sa mergem pt asta la kineto bebe ?i pentru ca sta cu capul iar într o parte. Exersez cu el acasa, pus pe burtica, facem avionul dar tot vreau sa facem exerci?ii. Cu ortopedul am vb prin e-mail ?i la fel spune ca nu are antrenament ?i ca trebuie sa îl pun eu mai mereu sa se ridice. Bebelusii vo?tri cand au ridicat capul?
Dominic.. nu vroia sa stea pe burta si cand statea la 3 luni nu isi ridica capul... sa rostogolit la 6 luni ...in fund u se ridica deci am auzit de copii care stau si se ridica singuri la varsta lui.. asa ca nu te ingrijora fiecare are ritmul lui |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
Pana in mai poate mai trece din nebunia asta. Sofia a ridicat capul la 4 luni si o saptamana. Tarziu, ar spune unii. Eu spun ca e perfect normala, ca asta e ritmul ei. Pe mine sa ma pun acum cineva pe burta si sa imi spuna "ridica capul", i-as trage una. Pe bune. Eu pe ideea asta merg, si bebe e o persoana care poate nu are chef sa faca ce vor ceilalti sau poate are ritmul lui si o sa o faca atunci cand o sa vrea el, nu mama, tata sau bunica. Ti s-a zis ca bebe e in regula, voi aveti si prematuritatea deci automat nu poti pretinde de la el ca la varsta x sa faca ce fac ceilalti, in locul tau eu m-as relaxa si m-as bucura de momentele astea unice. Pediatrul presupun ca il verifica din cap pana in picioare la fiecare vizita, nu? Cum zicea si Adina , fara sa vreau sa te descurajez, usorul e acum, la inceput. Pt mine greul a inceput dupa 6 luni. Bucura-te acum ca tare frumos si bine e. Nu zic ca dupa aia nu o sa te bucuri, dar daca tu te ingrijorezi acum din orice, ce vei face mai tarziu? E un sfat pe care ti-l dau din toata inima si cu tot dragul te imbratisez si astept sa ne scrii ca ce fain ii bebe ca ti-a zambit sau nu stiu..chestii de astea! |
|
|