|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| blu88 wrote:Adina Mariana Iulia13 Ella30 va multumesc tare mult... fara pampers l-am lasat si eu si slapat la fund de fiecar data , bepanthen si sudocrem deja nu mai functioneaza vad ca s-a mai diminuat dar azi mergem la dr sa ne dea reteta pentru preparat in farmacie ,
vroiam sa mai intreb voi cand ati inceput diversificarea cu ce ati dat apa la bebei ? cata a baut ...
La noi a avut succes canita cu cioc de la primii pa?i,singura care am incercat-o. De vreo 2-3 zile am introdus ?i sticlu?a de la Bucovina,luata în graba din lidl, ca sa vad cum reac?ioneaza in ideea de a incepe sa o luam cu noi pe afara. A acceptat-o ?i pe aceasta fara probleme. Apa incerc sa ii ofer cat mai des . Ii place,a baut de la inceput. Nu pot spune acela?i lucru despre mâncare,înca nu mâncam cât ar trebui pentru 9 luni sigur. Dar perseveram:) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| am incercat o cana normala cu cioc ca tetina dar lata... luata din pepco... am incercat cu tomee tippe din aia nici o sansa o roade in loc sas traga din ea:)) sa vad ce ii mai iau ca tare ne-am chinuit mai ales cu rosul in gat ca am insistat cu apa dar nu am avut prea mare reusita in schimb ieri a papat toata mancarica si azi tot biberonul deci inspre bine noaptea e mai greu ca atunci il apuca tusea... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. Am tot auzit si citit despre puseul de cre?tere. Baie?elul meu a avut o zi mai morocanoasa astazi..a mâncat mai mereu, de obicei avea 2 biberoane pe zi de 170ml.. Astazi i am mai dat unul în plus, a stat ?i la san..adormea pu?in apoi plângea, se linistea Râdea pu?in, iar plâns si agitatie. Oare asta sa fie? Am facut ?i vaccinul de 2 luni pe 9 martie. Nu în?eleg ce are. Acum a reu?it sa adoarma dar se tot mi?ca nu doarme f profund.. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| La trei luni e puseu dificil de crestere... Noi l-am simtit din plin... Culmea, a coincis si cu prima vacanta a Anei, deci distractia a fost de zile mari. Partea buna e ca trece! Toate trec, chiar daca par grele! Salturi, dinti, achizitii, cate un puseu...se depasesc toate! |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| maria2013 wrote:La trei luni e puseu dificil de crestere... Noi l-am simtit din plin... Culmea, a coincis si cu prima vacanta a Anei, deci distractia a fost de zile mari. Partea buna e ca trece! Toate trec, chiar daca par grele! Salturi, dinti, achizitii, cate un puseu...se depasesc toate! of sper sa nu dureze mult...acum doarme lini?tit, sper mâine sa aiba o zi buna. Ma tot gândeam.. Puseu, reac?ii adverse vaccin.. Sanatate sa fie, restul trec asa este. Mul?umesc. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor totul bine?sunteti ok cu virusul asta?tare tacute sunteti.
Spuneti-mi si mie voi cum ati trecut de perioada cu caderea parului?ati luat ceva tratament?si cat dureaza?eu nu prea am dat importanta dar acum chiar ma speriu.Cu tot cu vitaminele care le iau,imi cade extrem de tare parul de o luna.Parul e mereu prins in coc si cum il desfac cade cu pumnii.Deja imi e teama sa ma spal pe cap sau piaptan ca jur ca imi cade jumatate de el.In fata deja am lipsa de par.Sunt ft.ingrijorata si nu stiu la ce medic sa merg sau ce e de facut.Sau poate sa ma tund?il am putin mai jos de umeri.Deja nu mai suport,toata casa e par iar in sarcina nu a cazut nici un fir.Inainte de sarcina era normal. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Adina Mariana wrote:Fetelor totul bine?sunteti ok cu virusul asta?tare tacute sunteti.
Spuneti-mi si mie voi cum ati trecut de perioada cu caderea parului?ati luat ceva tratament?si cat dureaza?eu nu prea am dat importanta dar acum chiar ma speriu.Cu tot cu vitaminele care le iau,imi cade extrem de tare parul de o luna.Parul e mereu prins in coc si cum il desfac cade cu pumnii.Deja imi e teama sa ma spal pe cap sau piaptan ca jur ca imi cade jumatate de el.In fata deja am lipsa de par.Sunt ft.ingrijorata si nu stiu la ce medic sa merg sau ce e de facut.Sau poate sa ma tund?il am putin mai jos de umeri.Deja nu mai suport,toata casa e par iar in sarcina nu a cazut nici un fir.Inainte de sarcina era normal.
Buna, La mine abia la 6 luni s-a mai temperat caderea. Dupa ce ma spalam, umpleam chiuveta. Nu am facut nimic, doar m-am tuns mai scurt ca nu mai suportam sa vad atatea fire lingi pe jos. Am strans din dinti ca stiam ca asa se va intampla. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote:Fetelor totul bine?sunteti ok cu virusul asta?tare tacute sunteti.
Spuneti-mi si mie voi cum ati trecut de perioada cu caderea parului?ati luat ceva tratament?si cat dureaza?eu nu prea am dat importanta dar acum chiar ma speriu.Cu tot cu vitaminele care le iau,imi cade extrem de tare parul de o luna.Parul e mereu prins in coc si cum il desfac cade cu pumnii.Deja imi e teama sa ma spal pe cap sau piaptan ca jur ca imi cade jumatate de el.In fata deja am lipsa de par.Sunt ft.ingrijorata si nu stiu la ce medic sa merg sau ce e de facut.Sau poate sa ma tund?il am putin mai jos de umeri.Deja nu mai suport,toata casa e par iar in sarcina nu a cazut nici un fir.Inainte de sarcina era normal.
Chiar ca e liniste de ceva timp
Mie si acum imi cade. Tot la 3 luni a inceput. Uneori ma mir cum de mai am par la cat strang dupa mine..eu m am tuns la 3 luni, fara efect. Nici mie nu mi a cazut in sarcina deloc, iar inainte imi cadea destul de mult dar nu ca acum. Daca vrei sa mergi la dr cauta un dermatolog.
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
Buna, e normal sa iti cada. Mie si acum imi cade dar mai putin. Eu ma spal cu samponul cu usturoi de la farmasi si se pare ca la mine are efect, deja si regenerarea e extraordinara. Poti incerca si samponul de la Ducray pt caderea parului. Miracole nu face niciunul dar ajuta.
|
|
| simmo wrote:
Buna, La mine abia la 6 luni s-a mai temperat caderea. Dupa ce ma spalam, umpleam chiuveta. Nu am facut nimic, doar m-am tuns mai scurt ca nu mai suportam sa vad atatea fire lingi pe jos. Am strans din dinti ca stiam ca asa se va intampla.
Si eu stiam dar nu imi imagineam ca atat de mult.Tot citesc ca este normal dar sper sa nu raman fara par in cap.Mai stau pana la 6 luni,daca este tot asa ma tund scurt ca imi este teama ca nu cumva sa inghita Luca vreun fir desi mereu curat tot e plina casa de fire. |
|
| oanatm wrote:
Buna, e normal sa iti cada. Mie si acum imi cade dar mai putin. Eu ma spal cu samponul cu usturoi de la farmasi si se pare ca la mine are efect, deja si regenerarea e extraordinara. Poti incerca si samponul de la Ducray pt caderea parului. Miracole nu face niciunul dar ajuta.
Multumesc pt.raspuns.Chiar as vrea sa incerc ceva dar nu stiam ce.O sa imi cumpar sa vad daca ma ajuta macar putin,daca nu..fac o vizita la medic pt.linistea mea ca oricat de normal este mie mi se pare exagerat |
|
| Ella30 wrote:Chiar ca e liniste de ceva timp Mie si acum imi cade. Tot la 3 luni a inceput. Uneori ma mir cum de mai am par la cat strang dupa mine..eu m am tuns la 3 luni, fara efect. Nici mie nu mi a cazut in sarcina deloc, iar inainte imi cadea destul de mult dar nu ca acum. Daca vrei sa mergi la dr cauta un dermatolog. Stiu ca daca ma tund nu rezolv caderea dar macar nu mai vad fire atat de lungi prin casa si pot sa il prind si piaptan mai bine ma gandesc.Mereu dupa ce l-am tuns mi-a parut rau dar nu stiu daca se va regenera daca il las asa..este tot mai slabut pe zi ce trece si Luca mereu cand il iau in brate ma prinde cu manutele si ma trage.Sa mai treaca nebunia asta cu Covid si iau masuri daca situatia ramane la fel |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Adina Mariana wrote: Multumesc pt.raspuns.Chiar as vrea sa incerc ceva dar nu stiam ce.O sa imi cumpar sa vad daca ma ajuta macar putin,daca nu..fac o vizita la medic pt.linistea mea ca oricat de normal este mie mi se pare exagerat
Si eu m-am speriat mai aveam cateva fire si o multime de goluri mai ales in fata, acum am o multime de fire scurte pe care abia le maschez ca se vad urat. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
Adina,te în?eleg perfect. Chiar ?i eu am scris la un moment dat pe tema asta. Pe la 6 luni cam a?a a început la mine sa îmi cada îngrozitor de mult,cum spui ?i eu. Credeam ca voi ramâne cheala,peste tot era par,mai rau era când ma spalam,îmi venea sa plang ?i mie mi s-a zis ca e normal ?i ca va trece. Ce am facut eu? Cred ca pe la 7 luni ale fetei,am hotarât sa încerc un set tratament, cu capsule+lo?iune+?ampon energizant macar pentru lini?tea mea,timp de o luna. Nu am vazut mare îmbunata?ire,poate Nr firelor cazute mai mic. Oricum mi se rarise fff tare,iar pe partea dreapta a capului îmi cazuse mai mult Apoi când si când mai foloseam ?amponul doar. Acum o saptamana cred,m-am dus ?i m-am tuns,?i parca e mai bine. Mai cade dar parca nu a?a exagerat ca la inceput. Eu cred ca se va tempera cu timpul cazutul parului. Dar pentru lini?tea ta po?i consulta un medic; eu pâna sa ramân însarcinata am tot fost,ca aveam problema asta ?i înainte. Tot ce am incercat nu a avut mare efect,doar multi bani cheltuiti. Cred ca e important ?i sa ne axam pe o alimenta?ie cat mai bogata in vitamine,minerale, aminoacizi,sa asiguram o reparare ?i din interior. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Eu in trecut am fost la dermatolog. Am o sensibilitate la sampoanele din comert; fac matreata de la ele. Ani m-am chinuit cu asta pana am dat de un dermatolog bun. Eu folosesc de ani foltene; are si varianta de regenerare par. De ceva vreme doar pe acesta il utilizez. Au si niste fiole de regenerare dar nu am folosit. Singurul produs care este recunoscut pentru asa ceva este minoxidil sau la noi cu denumirea apolexy. Eu am facut tratament in trecut cu el si vreau sa zic ca atunci cand ma pieptanam abia daca mai gaseam un fir de par pe perie. Am facut tratamentul deoarece in urma unei interventii chirurgicale parul incepuse sa cada foarte mult. Nu este recomandat in alaptare. Mai ajuta la stimularea cresterii sampoanele cu cofeina, ardei iute (dar la noi cele cu ardei iute nu se gasesc; eu ma mai limpezeam cu apa si cateva picaturi de tictura). Orice tratament/fiole la care fac reclama nu sunt spectaculoase. Eu nu am parul des si abia acum au inceput sa creasca din ce a cazut (se vede acel puf in unele zone). Aveti rabdare; ce este genetic, asa ramane. O sa vi se regenereze parul la un moment dat. Nu o sa ramana asa. Porii care exista la nivelul scalpului raman acolo si vor reaparea fire de par care vor creste. |
|
|