Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iulia13
Scris: Sunday, March 8, 2020 12:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
La multi ani dragi mamici! hearts
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 8, 2020 2:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:
La multi ani, dragi mamici! Pentru prima data, în ultimii 3 ani, pot serba cu zâmbetul pe buze aceasta zi, asa ca inconstient m-am trezit fericita si am admirat minute în sir, minunea de lânga mine... O zi frumoasa va doresc!! hearts
Andra tare frumoasa printesica taCheek Kiss
Ca bine zici.Si eu am avut asa un sentiment de frumos in aceasta dimineata.In sfarsit am simtit ca acest la multi ani de 8 martie spus din mai multe parti este cu adevarat adresat mie.Mie care insfarsit sunt mama ca tare de mult mi-am dorit.Anii urmatori vor fi si mai minunati,atunci cand baietelul meu imi va daruit o floare,un martisor,o felicitare..doamne imi vine sa plang de fericire.

Sa va spun si o faza comica.A venit sotul cu un buchet de flori si eu eram cu Luca in brate iar el cand a vazut florile a inceput sa plangaLol cand nu a mai vazut florile so linistit instantHilar
MirelaD
Scris: Sunday, March 8, 2020 4:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Adina Mariana wrote:
Ca bine zici.Si eu am avut asa un sentiment de frumos in aceasta dimineata.In sfarsit am simtit ca acest la multi ani de 8 martie spus din mai multe parti este cu adevarat adresat mie.Mie care insfarsit sunt mama ca tare de mult mi-am dorit.Anii urmatori vor fi si mai minunati,atunci cand baietelul meu imi va daruit o floare,un martisor,o felicitare..doamne imi vine sa plang de fericire.

Sa va spun si o faza comica.A venit sotul cu un buchet de flori si eu eram cu Luca in brate iar el cand a vazut florile a inceput sa plangaLol cand nu a mai vazut florile so linistit instantHilar

Adina,aceea?i reac?ie a avut-o ?i Eva,când a sosit so?ul cu un buchet de flori:)
Irinan
Scris: Sunday, March 8, 2020 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
flowers La multi ani mamiciflowers
simmo
Scris: Sunday, March 8, 2020 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
La multi ani mamici
Ella123
Scris: Sunday, March 8, 2020 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
La multi ani, mamici!
Andra ce superba este ?i grasunica! love
Adina Mariana
Scris: Sunday, March 8, 2020 11:12 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Adina,aceea?i reac?ie a avut-o ?i Eva,când a sosit so?ul cu un buchet de flori:)
Ce interesantBig Laugh
Andra09
Scris: Monday, March 9, 2020 5:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Adina Mariana wrote:

Multumesc frumos! Si tu ai un flacau tare chipes hearts. Bine ca s-a linistit repede. Noi am avut o experienta oribila cu botezul piticutei, asa rau s-a speriat de fotografi, de camere ca a plâns pana s-a invinetit... Aproape am anulat tot...
blu88
Scris: Monday, March 9, 2020 7:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Fetelor sunt tare suparata domy nu mai mananc cum trebuie cu raceala asta solide cateva lingurite am zis hai e la inceput dar nici lapte ... si iese mai des afara si mare iritatie are la fund.... abia maine imi da dr o reteta pt asta ... am incercat cu bephanten sudocrem degeaba l-am spalat la fund de fiecare data nu stiu de ce face si asa des ..... e posibil sa nu ii mai placa laptele asta?
Adina Mariana
Scris: Monday, March 9, 2020 11:06 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Multumesc frumos! Si tu ai un flacau tare chipes hearts. Bine ca s-a linistit repede. Noi am avut o experienta oribila cu botezul piticutei, asa rau s-a speriat de fotografi, de camere ca a plâns pana s-a invinetit... Aproape am anulat tot...
Mersipupici Saracuta...imi si imaginez ce greu a fost pt.voi.Fiecare copil e unic clar,ceea ce ii bucura pe unii ii supara pe altii si invers.Bine ca ati scapat si e totul ok acumDistanceKiss
Adina Mariana
Scris: Monday, March 9, 2020 11:11 PM
Nivel

blu88 wrote:
Fetelor sunt tare suparata domy nu mai mananc cum trebuie cu raceala asta solide cateva lingurite am zis hai e la inceput dar nici lapte ... si iese mai des afara si mare iritatie are la fund.... abia maine imi da dr o reteta pt asta ... am incercat cu bephanten sudocrem degeaba l-am spalat la fund de fiecare data nu stiu de ce face si asa des ..... e posibil sa nu ii mai placa laptele asta?
Blu la mancare nu stiu cum sa te sfatuiesc pt.ca noi nu am ajuns inca acolo,cred totusi ca din cauza racelii refuza si lapticul dar mai umareste.Pt.fundulet ai incercat si cu pasta petrini preparata in farmacie?nu cumparata la tub ci preparata in farmacie.Noi asta folosim si momentan nu mi so iritat deloc.Stiu ca dupa ce incepe sa manance mancare se intampla mai des sa se irite cum are scaune mai dese dar sper sa functioneze la fel de bine crema asta ca pana acum.Sanatate multa piticuluicopilas
Iulia13
Scris: Monday, March 9, 2020 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
blu88 wrote:

Hei si la noi la raceala imi face asa.. Acum are de vreo 2 saptamâni doar o tuse productiva, suntem pe tratament pana sâmbata si la fel face la mancare. Mai putina, la lapte câteodata mi-l ia din prima, câteodata ma rog de ea. Noi folosim la fundulet mustela sau bephanten si ne ajuta amândoua desi am trecut si noi cand a fost mai mica printr-o irita?ie urata de tot. Albastru de metil parca de la farmacie am auzit ca e bun, sau încearca vreun preparat la farmacie. Stiu ca astea sunt destul de bune
Insanatosire grabnica!
Ella30
Scris: Tuesday, March 10, 2020 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
blu88 wrote:

Legat de raceala nu stiu ce sa zic dar iritatie la fund a avut si Sofia, cam tot pe la 6 luni si ceva. I-a trecut cu apa si bicarbonat, lasata fara pampers cat mai mult, si am alternat sudocrem+vaselina si petrini. Si ea facea nr 2 foarte des la inceputul diversificarii, chiar ma speriasem la un moment dat pt ca eram invatata sa faca la 2 zile. Pediatra mi-a zis ca nu e nici o problema atata timp cat nu e modificat (apos, cu mucus, etc) si ca o sa se regleze cu timpul, ceea ce s-a si intamplat.

Multa sanatateDistanceKiss
blu88
Scris: Tuesday, March 10, 2020 2:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Adina Mariana Iulia13 Ella30 va multumesc tare mult... fara pampers l-am lasat si eu si slapat la fund de fiecar data , bepanthen si sudocrem deja nu mai functioneaza vad ca s-a mai diminuat dar azi mergem la dr sa ne dea reteta pentru preparat in farmacie ,

vroiam sa mai intreb voi cand ati inceput diversificarea cu ce ati dat apa la bebei ? cata a baut ...
Ella30
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
blu88 wrote:
Adina Mariana Iulia13 Ella30 va multumesc tare mult... fara pampers l-am lasat si eu si slapat la fund de fiecar data , bepanthen si sudocrem deja nu mai functioneaza vad ca s-a mai diminuat dar azi mergem la dr sa ne dea reteta pentru preparat in farmacie ,

vroiam sa mai intreb voi cand ati inceput diversificarea cu ce ati dat apa la bebei ? cata a baut ...

Eu am incercat cana cu cioc, cana normala, diferite sticlute de apa din comert-dorna, aqua carpatica, bucovina, san benedetto, paharut de shot. Dintre toate cel mai bine a baut cu san benedetto.Pe asta o folosim si azi, si mai nou reuseste sa bea un pic si din sticla de bucovina. Din pahare parca trage mai mult aer, asa ca mai asteptam.

Ideea este ca trebuie sa incerci pana vezi ce i se potriveste lui bebeDistanceKiss

Eu n-am tinut o evidenta la cat a baut, incercam doar sa ii dau cat mai des. Am citit ca ar trebui sa bea intre 120 si 240 ml, dar nu sunt sigura pe sursa informatiei, n-am facut cercetari.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.