|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| AlexandraRr wrote: Rectal peste 38 se considera febra. Temperatura depinde si de activitatea avuta inainte, de momentul zilei, timpul trecut de la masa, baie etc
ii facusem masaj ?i apoi l am pus pe burta, începuse sa ?i ridice capul ?i sa se for?eze. Ma gândesc ca a depus efort.. O sa întreb pediatra daca e ok ca are temperatura mai mereu peste 37. Rectal nu cred ca a avut vreodata sub. |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Ella123 wrote:ii facusem masaj ?i apoi l am pus pe burta, începuse sa ?i ridice capul ?i sa se for?eze. Ma gândesc ca a depus efort.. O sa întreb pediatra daca e ok ca are temperatura mai mereu peste 37. Rectal nu cred ca a avut vreodata sub.
Al meu are temperatura mereu 37.3-37.7. Cu mai putin nu l-am vazut. Si fratiorul lui la fel a avut si inca o are asa. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| lore.t. wrote:O lectie de viata: inca sunt in stare de soc, poate daca nu ii se intampla nepotelului meu nici nu as fi creZut...vineri, o zi blestemata pe veci, copil de 7 luni perfect sanatos, nici macar sa fie racit o data sau ceva...mama i-a dat o felie de portocala, doar nu era prima data, s-a innecat cu pielita de la ea si a intrat in stop cardio-respirator pana a venit ambulanta, au fost doar ei acasa, ea zice ca a incercat si metoda de eliminare corp strain dar nu a iesit, a intrat si in panica ca a inceput sa ii curga sange pe nas si a stat cam 5 minute fara oxigen. Acum sunt in spital, functii vitale bune dar dupa rmn se pare ca e afectata substanta alba, nucleii bazali, tot face crize convulsive, e conectat la aparate si mama a primit doar un scaun sa stea langa el :( mi se rupe sufletul cand stiu ca saptamana trecuta se juca impreuna cu Stefan...si mai ales sunt ingrozita ca eu i-am dat la Stefan de toate, inclusiv alune, nuci, popcorn, struguri,nu zic asta ca sa nu le dati copilasilor dar dati-le macinate, taiate, bucatele mici...cum voi face si eu de acum inainte, mai bine sa nu ne riscam,nu? Tragediile apar cand te astepti mai putin...
doamne.... multa sanatate nepotelului si putere parintilor sa treaca peste incercare asta |
| alina89 wrote:
Al meu are temperatura mereu 37.3-37.7. Cu mai putin nu l-am vazut. Si fratiorul lui la fel a avut si inca o are asa.
înseamna ca a?a e el ?i n ar trebui sa îmi fac griji decât daca ajunge la 38 sau are stari de agitatie, somnolenta, etc
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| se pare ca bebe a racit imi tuseste de ieri am zis initial ca poate iar este vreo alergie ca i-am dat dovleac la pranz ... azi a tusit si mi-a vomitat tot laptele....este rosu in obraiji.... chiar nu stiu si abia luni ajungem la dr voi ce termometre folositi ? eu am unul digital dar nu sunt multumita de el |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| blu88 wrote:se pare ca bebe a racit imi tuseste de ieri am zis initial ca poate iar este vreo alergie ca i-am dat dovleac la pranz ... azi a tusit si mi-a vomitat tot laptele....este rosu in obraiji.... chiar nu stiu si abia luni ajungem la dr voi ce termometre folositi ? eu am unul digital dar nu sunt multumita de el
Sanatate! Eu am thermoval baby, laica baby si avent, toate 3 digitale si cu cap flexibil. Cel mai rapid mi se pare cel de la avent, eu il am de la trusa cu forfecuta si unghiera. Dar celelalte 2 sunt foarte recomandate pe grupuri. |
|
| blu88 wrote:se pare ca bebe a racit imi tuseste de ieri am zis initial ca poate iar este vreo alergie ca i-am dat dovleac la pranz ... azi a tusit si mi-a vomitat tot laptele....este rosu in obraiji.... chiar nu stiu si abia luni ajungem la dr voi ce termometre folositi ? eu am unul digital dar nu sunt multumita de el ?i eu tot termoval folosesc. Mi se pare bun. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Ella123 wrote:?i eu tot termoval folosesc. Mi se pare bun.
Buna, Si bebe al meu are de regula temperatura la 37.4.
Blu, sanatate multa. Eu am laica si sunt multumita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| blu88 wrote:se pare ca bebe a racit imi tuseste de ieri am zis initial ca poate iar este vreo alergie ca i-am dat dovleac la pranz ... azi a tusit si mi-a vomitat tot laptele....este rosu in obraiji.... chiar nu stiu si abia luni ajungem la dr voi ce termometre folositi ? eu am unul digital dar nu sunt multumita de el Sanatate multa micutului.Eu Termoval am..foarte multumita |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| La multi ani femei frumoase si curajoase |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| La multi ani mamici! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| La multi ani, mamici!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| La multi ani mamici! Sa fiti fericite si iubite! |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| La multi ani |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| La multi ani, dragi mamici! Pentru prima data, în ultimii 3 ani, pot serba cu zâmbetul pe buze aceasta zi, asa ca inconstient m-am trezit fericita si am admirat minute în sir, minunea de lânga mine... O zi frumoasa va doresc!! Andra09 attached the following image(s):
|
|
|