Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Yna86
Scris: Friday, February 7, 2020 5:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
maria2013 wrote:

Yuhuuuuuu! Bravo, Karina! Si Ana a facut ieri primii ei pasi, fix când a împlinit un an!

La mul?i ani pentru Ana, sa creasca mare si sanatoasa pupici
maria2013
Scris: Friday, February 7, 2020 5:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Yna86 wrote:

La mul?i ani pentru Ana, sa creasca mare si sanatoasa pupici

Saru'mana! Doamne ajuta, sa fie sanatosi toti copiii! Ana, odata cu prima ei aniversare, bifeaza si prima ei bronsiolita.... Un an de zile a fost sanatoasa tun, iar acum....trage, mica mea...
MirelaD
Scris: Saturday, February 8, 2020 7:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Felicitari pentru noile realizari ale bebelu?ilorBravoo newclap ?i la multi ani pt Anahearts repede tare mai trece timpulcoeur

PS: și muulta sanatate,să treacă cu bine peste acest hopCheek Kiss
maria2013
Scris: Saturday, February 8, 2020 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
MirelaD wrote:
Felicitari pentru noile realizari ale bebelu?ilorBravoo newclap ?i la multi ani pt Anahearts repede tare mai trece timpulcoeur

PS: ?i muulta sanatate,sa treaca cu bine peste acest hopCheek Kiss

Multumim! Stiu ca trebuia sa trecem si prin prima raceala, dar, desi sunt o mamica lucida (zic eu), tot e cumplit de greu sa o vad cum sufera... Nu vreau sa imi imaginez ce e în sufletele mamelor care au de tras mult cu puii lor, daca eu, în situatia asta în care stiam clar ce am de facut, sunt atât de necajita...
diana.ng
Scris: Saturday, February 8, 2020 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
maria2013 wrote:

Yuhuuuuuu! Bravo, Karina! Si Ana a facut ieri primii ei pasi, fix când a împlinit un an!

La multi ani, pt Ana! sa fie sanatoasa si sa aveti parte de multe bucurii impreuna! birthday
GeorgianaB
Scris: Saturday, February 8, 2020 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
maria2013 wrote:

Multumim! Stiu ca trebuia sa trecem si prin prima raceala, dar, desi sunt o mamica lucida (zic eu), tot e cumplit de greu sa o vad cum sufera... Nu vreau sa imi imaginez ce e în sufletele mamelor care au de tras mult cu puii lor, daca eu, în situatia asta în care stiam clar ce am de facut, sunt atât de necajita...

Insanatosire grabnica! Te inteleg, noi nu am avut inca raceli&Co si ma trec fiorii numai cand ma gandesc ca ne va paste si pe noi aceasta experienta.
Mirela.t83
Scris: Saturday, February 8, 2020 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
maria2013 wrote:

Maria, sanatate multa!
La multi ani tuturor puilor!
Bifam la 5 luni a 2 raceala.
Sunt mai mult decat constienta ca puiul meu sufera de 1 sapt.
Sunt groaznic de suparata si am trecut prin toate starile: furie, epuizare si suparare.
Ma gandesc si ma rog la Dzeu sa fim sanatosi e atata de greu cu un pui mic ce plange in bratele tale si sa nu mai stii cum sa il alin de la boala.
Ma rog pt toti copilasi bolnavii ce sufera.
Eu am otita.
Denis ne-a adus raceala asta. Virus nenorocit si desi Denis nu a fost atat de rau, eu si bebe suntem epuizati de muci si tuse.
De la nesomn am ajuns sa fac otita. Sunt pe antibiotic.
De 3 ori in 5 zile am mers la medic de teama sa nu faca si bebe complicatii tinand cont ca suntem doar pe paracetamol, aerosoli si sirop de tuse.
De 10 ori pe zi scoatem muci lui bebe.
Sunt convinsa ca o sa treaca, ma rog sa nu se complice si la Eric raceala.
Doctorii de aici nu dau antibiotice la bebe asa mici, atata timp cat e viral si nu se complica aceasta viroza. Tocmai de asta am mers de 3 ori sa mi-l asculte si sa il verifice.
De 2 ori la gp si odata in spital.
E epuizant sa nu am o garantie ca nu se va complica.
Of, fetelor greu tare!
Al meu a trebuit sa lipseasca de la munca neplatit pt asta. Nu mai faceam fata la toata situatia data.
MirelaD
Scris: Saturday, February 8, 2020 6:06 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:

Maria, sanatate multa!
La multi ani tuturor puilor!
Bifam la 5 luni a 2 raceala.
Sunt mai mult decat constienta ca puiul meu sufera de 1 sapt.
Sunt groaznic de suparata si am trecut prin toate starile: furie, epuizare si suparare.
Ma gandesc si ma rog la Dzeu sa fim sanatosi e atata de greu cu un pui mic ce plange in bratele tale si sa nu mai stii cum sa il alin de la boala.
Ma rog pt toti copilasi bolnavii ce sufera.
Eu am otita.
Denis ne-a adus raceala asta. Virus nenorocit si desi Denis nu a fost atat de rau, eu si bebe suntem epuizati de muci si tuse.
De la nesomn am ajuns sa fac otita. Sunt pe antibiotic.
De 3 ori in 5 zile am mers la medic de teama sa nu faca si bebe complicatii tinand cont ca suntem doar pe paracetamol, aerosoli si sirop de tuse.
De 10 ori pe zi scoatem muci lui bebe.
Sunt convinsa ca o sa treaca, ma rog sa nu se complice si la Eric raceala.
Doctorii de aici nu dau antibiotice la bebe asa mici, atata timp cat e viral si nu se complica aceasta viroza. Tocmai de asta am mers de 3 ori sa mi-l asculte si sa il verifice.
De 2 ori la gp si odata in spital.
E epuizant sa nu am o garantie ca nu se va complica.
Of, fetelor greu tare!
Al meu a trebuit sa lipseasca de la munca neplatit pt asta. Nu mai faceam fata la toata situatia data.

Off imi pare rau ca treceti prin astapale pot doar sa imi imaginez cat de greu va esteuff
Sper sa va reveni?i curand,multa sanatate tuturor ?i putere mamigrup
Anitta76
Scris: Sunday, February 9, 2020 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Buna mamici! Exista cumva vreo crema/remediu minune pentru vergeturile rosii dobândite in sarcina? Va pupcomputerlove
MirelaD
Scris: Sunday, February 9, 2020 8:04 AM
Nivel

Anitta76 wrote:
Buna mamici! Exista cumva vreo crema/remediu minune pentru vergeturile rosii dobândite in sarcina? Va pupcomputerlove

BunaCheek Kiss

Eu pe perioada sarcinii am folosit preponderent unt de Shea,când ramâneam fara,ulei de cocos. Nu am avut vergeturi,dar probabil tine ?i de gena.
Nu am auzit pâna acum de vreo crema 100% eficienta împotriva vergeturilor,dar cred ca ar ajuta la îmbunata?irea aspectului un unt/ulei care sa intre in epiderma,nu doar la suprafa?a pielii. Eu recomand untul de SheaDistanceKiss
Anitta76
Scris: Sunday, February 9, 2020 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
MirelaD wrote:

BunaCheek Kiss

Eu pe perioada sarcinii am folosit preponderent unt de Shea,când ramâneam fara,ulei de cocos. Nu am avut vergeturi,dar probabil tine ?i de gena.
Nu am auzit pâna acum de vreo crema 100% eficienta împotriva vergeturilor,dar cred ca ar ajuta la îmbunata?irea aspectului un unt/ulei care sa intre in epiderma,nu doar la suprafa?a pielii. Eu recomand untul de SheaDistanceKiss

Multumesc!computerlove
Andreea06
Scris: Sunday, February 9, 2020 11:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Anitta76 wrote:

Vergeturile sunt rosii prima oara cand se fac, o vreme, apoi se albesc de la sine. Pielea nu se reface acolo, e ruptura si nu are cum.. dar devin mai putin vizibile cu timpul sau cu diverse creme ‘minune’. :) imbratiseaza-le ca vor ramane cu tine de acum si sunt semne de la minunea din viata ta
CrisM
Scris: Sunday, February 9, 2020 11:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
La multi ani pentru Maia si Ana! Sa fie sanatoase si sa va aduca multe bucurii!

Insanatosire grabnica puiutilor! Stiu cum e sa iti vezi copilul cum se chinuie. Si stres si nopti albe, bonus sentimentul ca nu ai întotdeauna cum sa il ajuti.

Anitta si eu tot unt de shea am folosit în sarcina. Nu m-am dat foarte des, dar vad ca nici sarcina asta nu am facut vergeturi. Eu am ramas în schimb cu niste varice, dar aia e...
Nela
Scris: Sunday, February 9, 2020 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Mul?umesc, fetelor, pentru raspunsurile voastre. ?i va mul?umesc frumos ?i pentru urarile de bine, Maiei. V-am citit din ziua în care v-am întrebat, dar a fost în vizita pe la noi nepo?elul ?i fratele meu ?i am zis ca va raspund mai târziu ?i apoi am uitat. Asa mult s-a bucurat Maia de verisor (8ani), incat nu-mi venea sa cred. Noi nu am avut multa lume prin jur,am fost mai mult timp singure. Îmi da speran?e ca macar pu?in ii va placea la cre?a. Nici eu nu prea am plan b pentru eventualele îmbolnaviri, Mirela.
La mul?i ani Anei! Nu mai are mama un bebe!
?i Maia a facut primul ei pas înainte cu 2 zile de 1 an, iar acum deja merge cel pu?in 5 pa?i fara sa cada. E tare comica când merge - cu mâinile în fa?a, aproape alearga, asa de repede merge ?i mai scoate ?i ni?te sunete comice de bucurie.
Va îmbra?i?ez! Sa fi?i bine ?i voi ?i comorile voastre.
BC1828
Scris: Sunday, February 9, 2020 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
Buna mamici
Am si eu o "problema"...pana acum baie?elul meu mânca la o masa între 100-130 de ml asta pana acum o saptamana iar de saptamana asta manânca doar 70 de ml max 110 ml.Saptamana aceasta nici nu o luat în greutate decât vreo 100 de grame.Momentan avem 5600 de grame,stiu ca e o greutate ok pentru vârsta lui de 8 saptamani însa imi fac griji,pentru ca nu imi dau seama de motivul "scaderii apetitului "
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.