Clubul mamicilor incepatoare - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Monday, February 3, 2020 1:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
MirelaD wrote:

Sanatate multa ?i de la noiCheek Kiss
?tiu cum e plânsul asta,noI îl avem fara vreun motiv de sanatate din câte ?tiu eu. Nop?ile au devenit horror,se treze?te fff des,se foie?te,când o pun jos imediat se treze?te. Azi diminea?a de la 5:20 am tinut-o continuu în ridicat-calmat-pus jos-trezit pâna la 7 când am cedat. Sper sa treaza mai repede perioada asta,ca simt ca am ajuns la capatul puterilor.
M+am descarcat ?i eu pu?in..
O zi frumoasa ?i vouaDistanceKiss

A mea a fost tare plangacioasa de mica, nu vreau sa te descurajez dar acum vad ca incepem sa ne intelegem si e mai ok..ma ia sa imi arate sa fac cu ea..sa ii dau... asa se exprima ei si din pacate noi nu ii intelegem cat sunt atat de mici. Trebuie sa mai ai putintica rabdare.
Adina Mariana
Scris: Monday, February 3, 2020 2:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
blu88 wrote:
fetelor multa sanatate bebelusilor desi nu scriu des va citesc mereu, perioada asta a fost la foc automat la mine. munca bebe si l-am avut si pe cel mare acasa pentru ca a avut vreo 4 cazuri de gripa in clasa iar scoala a tinut in continuare ore din frica poate vi se pare ca sunt paranoia am preferat sa il tin acasa, iar acum se resimte oboseala... plus cu dominic uneori am impresia ca nu stiu.... nici acum nu se intoarce singurel si nu ii place pe burta... am zis ca o fi mai puturos dar cand va altii copii pe grupurile pe fb cate chestii fac la varsta lui parca incolteste un semn de intrebare... dar zic mereu ca asta e ritmul lui ca in rest ia bine in greutate este vioi gangureste intruna de dormit imi doarme.... doar ca na....
Blu nu te ingrijora.Fiecare bebe are ritmul lui.Nu il compara cu altii.Si eu vad in jurul meu bebelusi mai activi ca al meu dar nu imi fac probleme.Sunt sigura ca incetuc dar sigur isi va da si el drumul mai mult.Al meu abia acum incepe sa tina lucruri in mana cateva secunde dupa care le scapa si nici la al meu nu ii place pe burtica si cand era nou nascut se zbatea daca il puneam pe mine.O singura data mi so intors de pe burta pe spate acus cateva zile dar de atunci nu o mai vrut.Poate a fost o intamplare.O sa fie binepupici
alina89
Scris: Monday, February 3, 2020 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
blu88 wrote:
fetelor multa sanatate bebelusilor desi nu scriu des va citesc mereu, perioada asta a fost la foc automat la mine. munca bebe si l-am avut si pe cel mare acasa pentru ca a avut vreo 4 cazuri de gripa in clasa iar scoala a tinut in continuare ore din frica poate vi se pare ca sunt paranoia am preferat sa il tin acasa, iar acum se resimte oboseala... plus cu dominic uneori am impresia ca nu stiu.... nici acum nu se intoarce singurel si nu ii place pe burta... am zis ca o fi mai puturos dar cand va altii copii pe grupurile pe fb cate chestii fac la varsta lui parca incolteste un semn de intrebare... dar zic mereu ca asta e ritmul lui ca in rest ia bine in greutate este vioi gangureste intruna de dormit imi doarme.... doar ca na....

Al meu e mai mic cu o saptamana, dar nici macar pe laterala nu se pune, da pai sa se intoarca...eu compar si cu primul care facea deja asta la varsta lui.. stiu ca fiecare copilas e unic, ma mai apuca ganduri, dar incerc sa stau linistita ca si asa sunt praf fizic/psihic si nu vreau sa imi iau si grija asta.
Ella30
Scris: Monday, February 3, 2020 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
MirelaD wrote:

Sanatate multa ?i de la noiCheek Kiss
?tiu cum e plânsul asta,noI îl avem fara vreun motiv de sanatate din câte ?tiu eu. Nop?ile au devenit horror,se treze?te fff des,se foie?te,când o pun jos imediat se treze?te. Azi diminea?a de la 5:20 am tinut-o continuu în ridicat-calmat-pus jos-trezit pâna la 7 când am cedat. Sper sa treaza mai repede perioada asta,ca simt ca am ajuns la capatul puterilor.
M+am descarcat ?i eu pu?in..
O zi frumoasa ?i vouaDistanceKiss

Poate e regresia somnului..
O sa treaca , mai ai putintica rabdare..stiu cat e de greu..
Ella30
Scris: Monday, February 3, 2020 9:43 PM
Nivel

blu88 wrote:

Nu mi se pare ca esti paranoia, si eu as fi procedat fix la fel.
Cat despre bebe Dominic, si eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji. Sofia a tinut capul drept la 4 luni si o zi, nici acum nu sta singura in fundulet decat cateva secunde. Nu s a intors pe burta singura decat de vreo 3 ori cred, nu i a placut niciodata sa stea pe burtica..si daca ma mai gandesc mai gasesc "nu" uri care o scot din tipare. Cu toate astea, pediatra ne asigura ca e un copil perfect normal. Cum ai zis si tu..fiecare are ritmul lui, si in plus nici noua nu ne plac aceleasi activitati. Scrie undeva ca trebuie sa stea pe burtica daca nu ii place? Sau sa se intoarca? Neeeeeecomputerlove
blu88
Scris: Tuesday, February 4, 2020 12:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
alina89 wrote:

Al meu e mai mic cu o saptamana, dar nici macar pe laterala nu se pune, da pai sa se intoarca...eu compar si cu primul care facea deja asta la varsta lui.. stiu ca fiecare copilas e unic, ma mai apuca ganduri, dar incerc sa stau linistita ca si asa sunt praf fizic/psihic si nu vreau sa imi iau si grija asta.

asa am si eu tendinta sa il compar cu Luca care a fost mai fasnet hohot
blu88
Scris: Tuesday, February 4, 2020 12:34 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Nu mi se pare ca esti paranoia, si eu as fi procedat fix la fel.
Cat despre bebe Dominic, si eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji. Sofia a tinut capul drept la 4 luni si o zi, nici acum nu sta singura in fundulet decat cateva secunde. Nu s a intors pe burta singura decat de vreo 3 ori cred, nu i a placut niciodata sa stea pe burtica..si daca ma mai gandesc mai gasesc "nu" uri care o scot din tipare. Cu toate astea, pediatra ne asigura ca e un copil perfect normal. Cum ai zis si tu..fiecare are ritmul lui, si in plus nici noua nu ne plac aceleasi activitati. Scrie undeva ca trebuie sa stea pe burtica daca nu ii place? Sau sa se intoarca? Neeeeeecomputerlove

intr=adevar nu scrie doar ca atunci cand vezi mamici pe grupuri ca vaii ce face copilul ei la 5 6 luni ,. pana la urma o sa renunt la grupurile astea o sa raman cu cele 2 flaveur recomandat de aici si mar cu biscuite .. si de pe cel de alaptare am iesit ca deja parca acolo esti marginalizat daca nu alaptezi
blu88
Scris: Tuesday, February 4, 2020 12:35 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Blu nu te ingrijora.Fiecare bebe are ritmul lui.Nu il compara cu altii.Si eu vad in jurul meu bebelusi mai activi ca al meu dar nu imi fac probleme.Sunt sigura ca incetuc dar sigur isi va da si el drumul mai mult.Al meu abia acum incepe sa tina lucruri in mana cateva secunde dupa care le scapa si nici la al meu nu ii place pe burtica si cand era nou nascut se zbatea daca il puneam pe mine.O singura data mi so intors de pe burta pe spate acus cateva zile dar de atunci nu o mai vrut.Poate a fost o intamplare.O sa fie binepupici

coeur multumesc mult Adina... pe burta nici el nu este fan vad in rest nu avem problema de nici un fel
MirelaD
Scris: Tuesday, February 4, 2020 1:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
fluturash26 wrote:

A mea a fost tare plangacioasa de mica, nu vreau sa te descurajez dar acum vad ca incepem sa ne intelegem si e mai ok..ma ia sa imi arate sa fac cu ea..sa ii dau... asa se exprima ei si din pacate noi nu ii intelegem cat sunt atat de mici. Trebuie sa mai ai putintica rabdare.

Sa ?tii ca citeam mai demult pe forum de prin 2018-2019 ?i mi-a ramas în minte ca te plangeai cât de plângacioasa e bebelina, ?i Ma bucur ca se mai îmbuneaza lucrurile ?i va în?elege?i altfelCheek Kiss a?a îmi zic ?i eu, ca odata cu trecerea timpului TREBUIE sa fie mai bineDistanceKiss
MirelaD
Scris: Tuesday, February 4, 2020 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Blu ?i eu am astfel de momente chiar ?i acum,sa compar,ca ma mai pun ?i citesc pe ici pe colo despre dezvoltarea bebelusului ?i îmi fac gânduri. Dar nu sunt deloc productive. Cum zic ?i fetele, bebelu?ii sunt unici ?i se dezvolta în ritmul lor. Ai încredere ca vor face de toate la timpul potrivitDistanceKiss Cheek Kiss
Bella_Tm
Scris: Tuesday, February 4, 2020 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Ella daca te ajuta sa stii ca si noi am folosit supozitor la recomandarea pediatrei cand avea bebe cam 1 luna pt ca era constipat si se strangea foarte tare de burtica. Al meu la vremea aceea manca mai mult lp si doar un sfert lm. Eu stiu ca pot si 10 zile sa treaca fara sa aiba scaun bebelusii care sunt alaptati exclusiv.
De asemenea, tot cand era el mai mic si la fel se constipase foarte tare am mai folosit si o singura data microclisma cu miere.
S-a reglat de atunci si nu a fost nevoie sa mai folosim ceva ca sa il stimulam. Eu am preferat sa il ajut decat sa il las sa sufere. Nu vreti sa stiti ce zambet a tras si ce relaxat a fost dupa ce a reusit sa faca treaba mare.
Eu nu cred ca daca folosesti o data un supozitor sau o microclisma bebelusul va deveni dependent de asta. La fel cum nu cred ca daca bea o data din biberon atunci nu va mai dori sa suga la san... cheia este sa nu exageram cu tot ce facem. pupici

Bella_Tm attached the following image(s):
melilax_romania.png

simmo
Scris: Tuesday, February 4, 2020 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
blu88 wrote:

intr=adevar nu scrie doar ca atunci cand vezi mamici pe grupuri ca vaii ce face copilul ei la 5 6 luni ,. pana la urma o sa renunt la grupurile astea o sa raman cu cele 2 flaveur recomandat de aici si mar cu biscuite .. si de pe cel de alaptare am iesit ca deja parca acolo esti marginalizat daca nu alaptezi

Buna,
Sotul mai are si o expresie: "exagereaza! - nu mai citi toate prostiile". Lol
Si eu am citit despre dezvoltarea bebelusului, iar pe anumite forumuri/grupuri mi se pareau ca unele erau prea de tot...
Am meu a sustinut capul la 3l3s. Prima oara s-a rostogolit la aproape 4l si atunci isi punea singur frana cu mana, dupa a facut o pauza lunga (nu mai vroia deloc).
Din ce mi s-a mai spus, nu trebuie fortat daca nu vrea/nu este pregatit acum. Atat timp cat pediatru a zis ca este ok, nu trebuie sa te ingrijorezi Buddy1
Ella30
Scris: Tuesday, February 4, 2020 6:28 PM
Nivel

blu88 wrote:

Stiu cum eLol si eu ma mai suparam cand vedeam ce fac altii si ea nu..dar m am invatat minte. Am atatea alte chestii pt care sa ma stresez..
Are o viata intreaga sa manance, sa stea pe burta, sa se rostogoleasca si multe alteleLol
Am observat si eu marginalizarea..si nu o inteleg, dar ma rog, fiecare cu propriile opinii..
Cat despre Mar cu biscuite si Flaveur, eu si acolo am un gust amar uneori cand vad pe unele cum sar cu gura pe cate o mamica..
simmo
Scris: Tuesday, February 4, 2020 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Ella30 wrote:

Cat despre Mar cu biscuite si Flaveur, eu si acolo am un gust amar uneori cand vad pe unele cum sar cu gura pe cate o mamica..

La Flaveur eu salivez cand vad un preparat mai interesant Crazy
Comentariile nici nu le bag in seama.
Ella30
Scris: Tuesday, February 4, 2020 8:55 PM
Nivel

simmo wrote:

La Flaveur eu salivez cand vad un preparat mai interesant Crazy
Comentariile nici nu le bag in seama.

Eu nu ma pot abtine si mai mereu le citescLol dar preparatele sunt wow, am incercat cateva si sunt yam yam Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.