|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| blu88 wrote:
cerealele le gasesti si in mag sa online ? eu nu am vazut prod de la topfer in magazine...
multumesc mult pt toate sfaturile si ce fel de castroane folosesti ?
Cerealele eu le iau din farmacii, nu am comandat pana acum. Langa bloc am Farmacia Aris si mereu gasesc, am mai luat de la Adriana bebe si Dona dar sigur sunt in mai multe. Sunt de 2 tipuri, care se prepara cu apa si care se prepara cu lapte. Cele cu apa contin si lapte, celelalte nu (iti zic in ideea in care are bebe alergie). Gasesti si cu gluten si fara..au o varietate mare de cereale.
Castronele am de la U-grow cu ventuza, am luat doua https://m.emag.ro/bol-cu-ventuza-si-capac-u-grow-turquoise-galben-5949088529858/pd/DFVSHLBBM/?cmpid=86976&gclid=EAIaIQobChMIkde5oKGI5wIVA0kYCh3OvQpBEAQYASABEgJAkPD_BwE. Acum nu mai folosesc ventuza dar mi-a fost utila. Pentru depozitat mancare la frigider aveam deja caserole din sticla dar rar se intampla sa fie nevoie sa ii pun mancare la frigider, ii fac zilnic proaspata. Iar tacamuri am luat de la Nuby, lingurite termosensibile. Le-am luat pentru ca sunt mai adanci si putea manca copilul mai usor ramanand ceva mancare in ea , nu pentru functia aceea dar sunt ok si daca vrei sa ii dai tu pasat. Am avut o lingurita din silicon moale dar nu statea mancarea in ea si am renuntat imediat la ea.
Am uitat de cana. Si aceea ne-a trebuit de la inceput. Am avut o cana cu cioc din silicon de la Primii Pasi. Ieftina si foarte buna a fost. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| AlexandraRr wrote:Cerealele eu le iau din farmacii, nu am comandat pana acum. Langa bloc am Farmacia Aris si mereu gasesc, am mai luat de la Adriana bebe si Dona dar sigur sunt in mai multe. Sunt de 2 tipuri, care se prepara cu apa si care se prepara cu lapte. Cele cu apa contin si lapte, celelalte nu (iti zic in ideea in care are bebe alergie). Gasesti si cu gluten si fara..au o varietate mare de cereale. Castronele am de la U-grow cu ventuza, am luat doua https://m.emag.ro/bol-cu-ventuza-si-capac-u-grow-turquoise-galben-5949088529858/pd/DFVSHLBBM/?cmpid=86976&gclid=EAIaIQobChMIkde5oKGI5wIVA0kYCh3OvQpBEAQYASABEgJAkPD_BwE. Acum nu mai folosesc ventuza dar mi-a fost utila. Pentru depozitat mancare la frigider aveam deja caserole din sticla dar rar se intampla sa fie nevoie sa ii pun mancare la frigider, ii fac zilnic proaspata. Iar tacamuri am luat de la Nuby, lingurite termosensibile. Le-am luat pentru ca sunt mai adanci si putea manca copilul mai usor ramanand ceva mancare in ea  , nu pentru functia aceea dar sunt ok si daca vrei sa ii dai tu pasat. Am avut o lingurita din silicon moale dar nu statea mancarea in ea si am renuntat imediat la ea. Am uitat de cana. Si aceea ne-a trebuit de la inceput. Am avut o cana cu cioc din silicon de la Primii Pasi. Ieftina si foarte buna a fost.
MULTUMESC |
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| blu88 wrote:buna fetelor  am avut o perioada f incarcata si cu niste prob si nu am mai scris insa va citesc mereu am si eu 2 intrebari noi ne apropropiem usor de diversificare si vroiam sa stiu spre ce ati optat diversificare sau auto diversificare , ce aparate folositi si ce scaune ati luat pentru bebelusi, ati incercat cerealele nestle? sau cele din comert ca eu am auzit ca au f mult zahar ..... cand l-am avut pe luca parca imi era mai simplu acum sunt atatea chestii schimbate ... am luat cartea Crinei Coliban ... voi ati avut carti de unde ai luat idei sau doar recomandarile pediatrului care sunt diferite de la unul la altul vad si 2 .... al meu copil are ultima masa la 10 seara si are zile in care se trezeste la 8 sa pape si zile in care doarme pana la 10 ar trebui sa il trezesc ? voi la 5 lunite i-ati faut program de somn peste zi ? al meu are cam 3 somnuri 2 mai scurte si unul mai lung ... si cea mai grava prob a mea este ca isi suge degetul :)))) mai nou il roade si nu stiu e sa ii fac imi cer scuze pt postarea lunga
Buna:* Eu am optat pentru diversificare clasica. Mi e frica de autodiversificare , desi bebela are ceva tendinte sa pape singura, in sensul ca si baga manutele in castronel si duce lingura impreuna cu mine la gura. Totusi, raman pe clasic, avand in vedere ca am trecut si printr un episod de inec finalizat cu capul in jos. Ca instrumente..am o sita ikea pt preparat la aburi. Inca n am luat aparat pt gatit la abur sau multicooker. Personal inca mi e ok asa. Scaun antilop de la ikea. Practic, comod si avantajos ca pret. Am luat si o perna, fara husa, ca sa o pot curata rapid dupa masa. Nu as da cereale nestle sau altele care spun ca sunt speciale pt bebelusi..poate doar in cazuri extreme..mi se par ultraprocesate. Personal am ales sa le cumpar separat si eventual sa le amestec poate, cumva. Ca sursa de informatii si idei pt piureuri am folosit siteurile flaveur, cristina nitu, am citit recomandarile oms, plus ce au zis pediatra si alte mamici. Am tras o concluzie si am ales ce am crezut eu ca e mai bine pt fata.
Eu nu l as trezi, eu n o trezesc niciodata sa pape. Se trezeste ea singura cand ii e foame. Program de somn are..renumitul 90 minute, care la noi is de fapt 2 ore. Daca doarme, daca are totusi un program, eu nu m as stresa sa ii fac altul..si sofia si a supt degetul inainte sa i iasa dintii...ohohooooo. ii scoteam degetul, ea il baga la loc..ne am jucat asa pana a renuntat singura la obicei. Acum avem alta problema:sta cu gura deschisa si un sfert de limba afara :))
Am scris tare mult..sunt nevorbita. Pupici si spor la diversificat! |

| Ella30 wrote:Buna:* Eu am optat pentru diversificare clasica. Mi e frica de autodiversificare , desi bebela are ceva tendinte sa pape singura, in sensul ca si baga manutele in castronel si duce lingura impreuna cu mine la gura. Totusi, raman pe clasic, avand in vedere ca am trecut si printr un episod de inec finalizat cu capul in jos. Ca instrumente..am o sita ikea pt preparat la aburi. Inca n am luat aparat pt gatit la abur sau multicooker. Personal inca mi e ok asa. Scaun antilop de la ikea. Practic, comod si avantajos ca pret. Am luat si o perna, fara husa, ca sa o pot curata rapid dupa masa. Nu as da cereale nestle sau altele care spun ca sunt speciale pt bebelusi..poate doar in cazuri extreme..mi se par ultraprocesate. Personal am ales sa le cumpar separat si eventual sa le amestec poate, cumva. Ca sursa de informatii si idei pt piureuri am folosit siteurile flaveur, cristina nitu, am citit recomandarile oms, plus ce au zis pediatra si alte mamici. Am tras o concluzie si am ales ce am crezut eu ca e mai bine pt fata. Eu nu l as trezi, eu n o trezesc niciodata sa pape. Se trezeste ea singura cand ii e foame. Program de somn are..renumitul 90 minute, care la noi is de fapt 2 ore. Daca doarme, daca are totusi un program, eu nu m as stresa sa ii fac altul..si sofia si a supt degetul inainte sa i iasa dintii...ohohooooo. ii scoteam degetul, ea il baga la loc..ne am jucat asa pana a renuntat singura la obicei. Acum avem alta problema:sta cu gura deschisa si un sfert de limba afara :)) Am scris tare mult..sunt nevorbita. Pupici si spor la diversificat!
iti multumesc pentru toare sfaturile. inca nu sunt decisa sa iau cereale de la firme dar am zis sa cer si alte pareri , despre cerealele din plafar stiu ca unele trebuiesc tinute la inmuiat... nu stiu daca am folosit corect cuvantul
al meu domn pe langa deget cateodata isi suge buza de jos :))) |
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| blu88 wrote:
iti multumesc pentru toare sfaturile. inca nu sunt decisa sa iau cereale de la firme dar am zis sa cer si alte pareri , despre cerealele din plafar stiu ca unele trebuiesc tinute la inmuiat... nu stiu daca am folosit corect cuvantul
al meu domn pe langa deget cateodata isi suge buza de jos :)))
Da, unele se inmoaie, altele se fierb eu ma ghidez dupa informatiile de pe flaveur, mi se par bine structurate. Deocamdata pt ce mancam noi, ca ei inca nu i am introdus cerealele. Pur si simplu nu gasesc momentul sa ii dau.
https://www.flaveur.ro/cum-preparam-corect-cerealele-pseudocerealele-si-leguminoasele/
Castronele eu i am luat 2 cu ventuza, no name. Lingurite termosensibile, de la bebedor.
Am cochetat si eu cu ideea de a incerca Topfer, dar am renuntat. Cel putin pt moment am zis ca o sa ii dau pe rand.
Este si un topic separat, Meniuri bebelusesti, sunt si acolo info utile :*
Oilei, buza inca nu si a supt o :)))
Ps: chiar, ca a amintit alexandra de cana. Noi am incercat cu cioc , pahar de shut si sticlute: dorna, aqua carpatica, san benedetto. Ciocul il rontaie si acum ca pe guma, nu bea deloc din el. Cel mai bine bea din pahar si san benedetto. |
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna mamici. Am si eu o intrebare...daca nu a aparut menstruatia pana acum trebuie sa ne protejam in continuare? Sau atat timp cat nu este menstruatie, nu este nici ovulatie, nu, Deci nu trebuie protectie? |

| Anitta76 wrote:Buna mamici. Am si eu o intrebare...daca nu a aparut menstruatia pana acum trebuie sa ne protejam in continuare? Sau atat timp cat nu este menstruatie, nu este nici ovulatie, nu, Deci nu trebuie protectie?
sefa mea o alapta pe fetita ei menstuatia nu ii venise ... iar la un mom incepuse sa se vada burtica in conditiile in carea slabea peste tot ... a facut test si la vizita a aflat ca era nsarcinata in 3 luni jumate ...deci nu stiu ce sa zic poate sunt fete mai experimentate pe aici , noi ne-am protejat si pana sa imi vina menstra |

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Anitta76 wrote:Buna mamici. Am si eu o intrebare...daca nu a aparut menstruatia pana acum trebuie sa ne protejam in continuare? Sau atat timp cat nu este menstruatie, nu este nici ovulatie, nu, Deci nu trebuie protectie? Trebuie protectie oricand. Ovulatia apare inaintea menstruatiei. Mergi si intreaba medicul ginecolog. exista foarte multe metode de contraceptie pentru proaspetele mamici. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Blu la noi diversificarea a fost combinata intre cea clasica si blw. In primele 3 zile i-am dat piure apoi am incercat sa ii dau si bucatele la abur sa vad daca le papa. Le-a gestionat foarte bine, a avut si cateva gaguri (neaparat sa citesti despre diferenta dintre gag si inec) si de atunci i-am dat fie piure, fie combinatie, in functie de ce am gatit in ziua respectiva. Ulterior am trecut pe mancare de-a noastra dar lui nu ii pun sare (deci fara prajeli, sare si zahar). Am observat ca ii place mult mai mult mancarea adevarata, nu cea facuta exclusiv la abur si atat. Ca si aparat eu am Philips Avent 2 in 1. Eu sunt multumita si nu regret ca l-am cumparat chiar daca functia de blender o folosesc mai rar acum. E un aparat usor de transportat si in vacanta si la bunici si oriunde. M-a ajutat foarte mult, mai ales la inceput. Cereale nu i-am dat pana acum, doar pseudocereale. Ca si inspiratie si eu iti recomand grupul si site-ul flaveur. Sunt foarte multe retete, inclsiv un plan de diversificare pt prima luna de unde te poti inspira. Eu nu l-am urmat 100% dar mi-a fost de folos. Apa i-am dat la inceput din cana cu cioc si cana munchkin dar pana la urma l-am invatat sa bea din sticlutele Aqua Carpatica Kids si e foarte bine asa pt noi. Inca mai varsa uneori pe el cand se prosteste dar nu ca la inceput. Scaun am avut de la Chicco cu tot felul de functii (tava dubla detasabila, reglabil pe inaltime, pozitie de somn, etc) dar pana la urma l-am vandut si ne-am luat un Ikea Antilop pt ca cel din urma e mult mai usor de curatat. Cel de la Chicco era horror in materie de curatat, mai ales cand il mai lasam pe el sa pape singur o portie de paste In rest ce sa spun, e posibil sa se si constipe (in perioada respectiva sa eviti radacinoasele si sa ii dai dovlecel, pere, prune, etc) dar sa nu te panichezi si sa incerci sa nu te stresezi foarte tare. Eu ii mai faceam mancare si din ce legume aveam in casa si ma inspiram de pe flaveur cand eram in pana de idei. De asemenea s-ar putea sa pape bine din prima sau s-ar putea sa ia 2-3 linguri si gata. La fel, nu e stres, sunt perioade si perioade. Diversificare placuta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Anitta76 wrote:Buna mamici. Am si eu o intrebare...daca nu a aparut menstruatia pana acum trebuie sa ne protejam in continuare? Sau atat timp cat nu este menstruatie, nu este nici ovulatie, nu, Deci nu trebuie protectie? Este ovulatie.Poti sa ramai ft.usor insarcinata cand alaptezi si nu ai menstruatie,mai usor si decat inainte.Grija mare daca nu va doriti inca un alt copil.Stiu multe cazuri care au ramas asa pt.ca nu stiau si spuneau ca nu are cum. |
|

| blu88 wrote:
se dezvolta normal ia bien in greutate ... doar ca eram putin ingrijorata
Nu fi ingrijorata,sa fi fericita ca doarme atat de bine pupici |
|

| Fetelor poimaine este botezul copilasului meu mult dorit si iubit.Cum gestionam emotiile mai ales cele din biserica cane il baga in apa?eu plang la emotii si nu vreau sa imi stric machiajul dar nu ma pot abtine.Am niste emotii de pe acum ca imi este sufletul cat un purice.Sper sa fie totul bine si sa ma controlez.Imi amintesc cat de mult mi-am dorit sa vina aceasta clipa....
Ps: Cum sa fac cu lapticul cand merg la machiaj si par?O sa stau cam 2 ore si jumatate timp in care el va trebui sa pape.Ii las sotului lapte muls dar Luca nu a baut din biberon deloc.Posibil sa se inece?oare se va descurca sotul meu?oare sa ii dea cu lingurita sau seringa mai bine ce spuneti?asa ma stresez si pt.treaba asta.E posibil sa imi refuze sanul daca ii dau odata din biberon?la botez o sa merg sa il alaptez de fiecare data cand va fi nevoie dar acum chiar nu stiu cum sa fac.El la 10 papa si doarme 40 minute si asa este obisnuit. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Ella30 wrote:Buna:* Eu am optat pentru diversificare clasica. Mi e frica de autodiversificare , desi bebela are ceva tendinte sa pape singura, in sensul ca si baga manutele in castronel si duce lingura impreuna cu mine la gura. Totusi, raman pe clasic, avand in vedere ca am trecut si printr un episod de inec finalizat cu capul in jos. Ca instrumente..am o sita ikea pt preparat la aburi. Inca n am luat aparat pt gatit la abur sau multicooker. Personal inca mi e ok asa. Scaun antilop de la ikea. Practic, comod si avantajos ca pret. Am luat si o perna, fara husa, ca sa o pot curata rapid dupa masa. Nu as da cereale nestle sau altele care spun ca sunt speciale pt bebelusi..poate doar in cazuri extreme..mi se par ultraprocesate. Personal am ales sa le cumpar separat si eventual sa le amestec poate, cumva. Ca sursa de informatii si idei pt piureuri am folosit siteurile flaveur, cristina nitu, am citit recomandarile oms, plus ce au zis pediatra si alte mamici. Am tras o concluzie si am ales ce am crezut eu ca e mai bine pt fata. Eu nu l as trezi, eu n o trezesc niciodata sa pape. Se trezeste ea singura cand ii e foame. Program de somn are..renumitul 90 minute, care la noi is de fapt 2 ore. Daca doarme, daca are totusi un program, eu nu m as stresa sa ii fac altul..si sofia si a supt degetul inainte sa i iasa dintii...ohohooooo. ii scoteam degetul, ea il baga la loc..ne am jucat asa pana a renuntat singura la obicei. Acum avem alta problema:sta cu gura deschisa si un sfert de limba afara :)) Am scris tare mult..sunt nevorbita. Pupici si spor la diversificat!
Stai linistita, la faza cu un sfert de limba afara Lau, are cateva zile bune de cand orice face, e cu limba scoasa si se stramba de numa numa E foarte amuzanta sincer. Deja, daca ii dau doar o mana, se prinde cu o manuta dea ei, dupa aia cu cealalta, si o ia la galop . A avut chiar cateva secunde in care a stat,fara sa se sprijine de nimeni si de nimik o dulceata. n am avut timp sa va mai scriu, va citesc dar cu raspunsul stau mai rau cu timpul asta este. ieri noapte, pe la 3 si 10 sau 3 fara 10, nu mai stiu exact, dormea in patut si eu am auzit o , vaitandu se si striga ma ma , mama cand colo, avea temperatura, pt prima data, deja avem 10 luni jumate si pana acuma am scapat. pfffff, aveam termometru digital ....dar low -baterie canci, sezeta cu termometru ....la fel . l am batut pe al meu ,pe umar , sa mi zica si el daca ma insel sau nu,hmmmm, cica are un pic de temperatura .... eu o simteam ca ia foc nu alta. i am dat putin de siropel, nurofen raceala si gripa ca il aveam in frigider pt situatii de urgenta, si cred ca dupa vreo jumate de ora i am pus si un supozitor, paracetamol de 125 ... saracuta , era maraita si deabia pe la 5 si ceva a adormit inapoi . am mers aici in sat la farmacie ca sa cumpar un termometru dar surpriza , nu aveau deloc am gasit la magazin , tot unul digital si l am luat pt cazuri de urgenta . am sunat medicul ei de familie si a venit, mai inspre seara acasa si a vizitat o. chiar atunci, eram la masa si chira dr s a mirat ca mananca, aveam o mamaliguta cu sos langa, din carne de pui, ceapa si sos de rosii, gatote mai mult fierte\la abur . era mirata de cum poate sa manance , la ce gat are... mi a zis ceva de genul cefa..... , n am auzit deumirea asta si s a dus tac so in secunda la farmacie si i a luat antibiotic cefaclor, care i l dau la 8 ore. adevafrul e ca aastazi nu prea mi a mancat mare lucru din mancarea gatita , lapte a baut dar mai putin ca de obicei. ma bucur ca n am mai asteptat nici un momemt in plus.asa, sper sa scapam reopede. apropo, e o femeie aici in sat, care si creste nepotelul, e mai mare ca Lau cu 2 luni parca si cica , de cateva zile, baietelul tot ce mananca, da afara. saracutul, a si slabit. imi pare rau de el de numa pt ca buna sa, nu vrea sa mearga la dr cu el ca cica o trimite la spital si intra cu una, iese cu 10. pe o parte, ii dau dreptate, ca si mie mi e frica de conditiile din spital de aici dar daca chiar n am ce face, ma voi duce. in schimb ea, nu vrea nicicum, chiar daca am incercat sa o conving, nu i ca sunt experta dar totusi cand e vorba de un virus,si de un nou nascut, eu n as sta o zi in plus. sa speram ca i va trece si baietelului si, si la Lau a mea. oricum, am vb la tel. referitor la calatoritul cu bebe mic, aha ....avem deja o gramada de km la activ noi n avea nici macar 1 luna si deja era pe drum Lau, cu masina. nu cred ca vei avea probleme Adina, parca asa am retinut. noi, acuma suntem in scaun de masina, unde e mai bine, ca vedem totul,singura ei problema e cu legatul legata in carut,legata in masina ..... deabia deabia o pacalesc cand ii de legat. Lau, cat era mai mica, in scoica ma refer, dormea mai tot timpul, nu conta ca e zi sau ca e noapte
LAURA0202 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Adina Mariana wrote:Fetelor poimaine este botezul copilasului meu mult dorit si iubit.Cum gestionam emotiile mai ales cele din biserica cane il baga in apa?eu plang la emotii si nu vreau sa imi stric machiajul  dar nu ma pot abtine.Am niste emotii de pe acum ca imi este sufletul cat un purice.Sper sa fie totul bine si sa ma controlez.Imi amintesc cat de mult mi-am dorit sa vina aceasta clipa.... Ps: Cum sa fac cu lapticul cand merg la machiaj si par?O sa stau cam 2 ore si jumatate timp in care el va trebui sa pape.Ii las sotului lapte muls dar Luca nu a baut din biberon deloc.Posibil sa se inece?oare se va descurca sotul meu?oare sa ii dea cu lingurita sau seringa mai bine ce spuneti?asa ma stresez si pt.treaba asta.E posibil sa imi refuze sanul daca ii dau odata din biberon?la botez o sa merg sa il alaptez de fiecare data cand va fi nevoie dar acum chiar nu stiu cum sa fac.El la 10 papa si doarme 40 minute si asa este obisnuit.
Adina, cu siguranta nu iti va refuza sanul pt ca ii dai odata cu biberonul. Eu ii administrez bifido baby dizolvat in putin lp doar cu biberonul de ceva timp si nu avem probleme, atat doar ca nu stie sa manance cu el si mai mult da pe langa decat in gurita.. Al meu cat am stat la coafor, tot cam 2h jumatate, nu a vrut papica deloc. L-am alaptat fix pana am iesit pe usa si apoi cum m-am intors. Dar a stat mama mea cu el, s-au jucat, l-a culcat, l-a plimbat etc. Iar cu emotiile la mine functioneaza sa ma uit in sus la o sursa de lumina eu sunt tare emotiva. Si acum am lacrimi la fiecare achizitie, la fiecare aniversare etc. Eu nici la multi ani nu le pot canta ca ma inund de lacrimi nici la botez nici la zilele lor acum cand ma uit peste filmari ma loveste iar plansul. |
|

| alina89 wrote:Adina, cu siguranta nu iti va refuza sanul pt ca ii dai odata cu biberonul. Eu ii administrez bifido baby dizolvat in putin lp doar cu biberonul de ceva timp si nu avem probleme, atat doar ca nu stie sa manance cu el si mai mult da pe langa decat in gurita.. Al meu cat am stat la coafor, tot cam 2h jumatate, nu a vrut papica deloc. L-am alaptat fix pana am iesit pe usa si apoi cum m-am intors. Dar a stat mama mea cu el, s-au jucat, l-a culcat, l-a plimbat etc. Iar cu emotiile la mine functioneaza sa ma uit in sus la o sursa de lumina  eu sunt tare emotiva. Si acum am lacrimi la fiecare achizitie, la fiecare aniversare etc. Eu nici la multi ani nu le pot canta ca ma inund de lacrimi  nici la botez nici la zilele lor  acum cand ma uit peste filmari ma loveste iar plansul. Cam asa sunt si eu cu emotiile fiind ft.emotiva de aceea va si intrebam voi cum reusiti.La fel ma uit si eu in sus la tavan ca sa ma pot stapanii.La nunta mea bunicul(tatal mamei mele) a plans tare rau cum mama nu mai este si ca sa nu plang dupa el pe filmare apar cu capul pe tavan Am fost la cumparaturi sa imi iau rochita,palton si pantofi si l-am lasat cu sotul pt.ca noi nu avem cu cine il lasa altcineva,suntem doar noi doi.I-am dat sa pape inainte si l-am lasat dormind.I-am lasat lapte muls sotului 80 ml si am fugit.Ca un titirez m-am miscat prin magazine si tot ii scriam sotului ce face Luca,cum ii.El o zis ca ii da cu lingurita daca incepe sa maraie.Am stat 2 ore si unpic si m-am intors fix inainte cu 15 minute de a ii se face foame.Asa m-am bucurat.Dar acum o sa fiu plecata fix cand are el ora de somn si sper sa se descurce sotul meu.
Apropo cam cati ml papa la 3 luni bebelusii?cat sa ii las pt.o masa daca cere.E suficient 80 ml sau este putin?ca eu habar nu am cat trage el din san la o masa.
Laura sanatate micutei! |
|
|