Clubul mamicilor incepatoare - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
fluturash26 wrote:

Doamne cel mai aiurea. Insanatosire grabnica.uff

Ati facut d3ul?
Nicole2018
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Am vazut ca vorbeati de dinti...ei bine fetitei mele inca nu i-a iesit niciun dinte! ras
Noi se pare ca ne incadram in cealalta extrema, insa si cazul nostru e considerat normal.

A avut si ea mai multe perioade cand au suparat-o tare gingiile, doctorita de familie de pe la 7 luni era convinsa ca vor iesi primii dinti la cum ii arata gingia, insa s-au tot lasat asteptati.
Si pediatra ne-a zis la ultimul control cand i-a vazut gingiile ca vor "exploda" foarte curand.
Si bineinteles toata lumea ne "incurajeaza" ca daca ii ies mai tarziu ii vor iesi probabil mai multi in acelasi timp.
Nicole2018
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
alina89 wrote:
Eu stiu ca bebelusii nu stiu sa adoarma singuri si la inceput trebuie ajutati prin orice mijloace san, leganat, cantat, sunete etc. Eu am avut 2 copii certati cu somnul si ff greu a fost pana m-am prins ca trebuie sa il ajut. Daca ratezi primele semne de somn mai greu reusesti apoi.

Sotul e in spital cu cel mare...a vomitat de 5 ori in 2 ore, e pe perfuzii, a plans si sotul cu el, a zis ca e cea mai urata experienta din viata lui si ca Doamne fereste sa mai treaca prin asa ceva vreodata. Inca nu stiu ce are.. suspecteaza enteroviroza Cray

Multa sanatate puiului!
Ella30
Scris: Thursday, November 7, 2019 10:37 PM
Nivel

Nicole2018 wrote:
Am vazut ca vorbeati de dinti...ei bine fetitei mele inca nu i-a iesit niciun dinte! ras
Noi se pare ca ne incadram in cealalta extrema, insa si cazul nostru e considerat normal.

A avut si ea mai multe perioade cand au suparat-o tare gingiile, doctorita de familie de pe la 7 luni era convinsa ca vor iesi primii dinti la cum ii arata gingia, insa s-au tot lasat asteptati.
Si pediatra ne-a zis la ultimul control cand i-a vazut gingiile ca vor "exploda" foarte curand.
Si bineinteles toata lumea ne "incurajeaza" ca daca ii ies mai tarziu ii vor iesi probabil mai multi in acelasi timp.

Dar si cand vor iesi..cine o sa rontaie tot ce prinde ?Lol
Iulia13
Scris: Thursday, November 7, 2019 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Ella30 wrote:

Heheeee, surpriza, avem 2 iepurasi josLol am apucat sa vad un coltisor, si se si simte Crazy nu stiu cum si cand s a intamplat, ca a fost tare bine dispusayes de acum o sa ma interesez sa vad cum se ingrijesc Crazy

Ehee, super. Felicitari pentru cei 2 dintisori hearts la noi înca nu da semne sa apara de?i o manânca la greu gingiile ?i saliveaza muult
Ella30
Scris: Thursday, November 7, 2019 10:46 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Ehee, super. Felicitari pentru cei 2 dintisori hearts la noi înca nu da semne sa apara de?i o manânca la greu gingiile ?i saliveaza muult

Acusi vin si la voiHilar
alina89
Scris: Thursday, November 7, 2019 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Multumesc fetelor! Nu i-a internat, au ajuns acasa pe la 5. Ff urata experienta pale enterocolita si avem tratament 7 zile si regim..
maria2013
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Alina, sanatate! Sa treaca repede si sa va reluati rutina...
fluturash26
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Adina Mariana wrote:
Mersipupici Sa vedem cum o sa fie si la noi.Sunt curioasa si eu cand voi incerca dar mai stam pana dupa 2 luni ca inca nu am cu cinealcool este cand doarme mai bine noaptea dar si cand avem nopti albe.De aceea spun ca inca nu cred ca constientizeaza el cand e zi sau noapte tocmai ca este cand doarme mai bine,nu mereu este asa.In fiecare zi vad cate o mica diferenta.Dar de exemplu de 3 zile in fiecare dimi de la 6 la 12,1 nu mai doarme.Singura rutina care o are.O sa vedem mai incolo cum o sa fiechitara

Adina, mi se pare foarte mult timp intre somnuri, nici a mea la un an nu rezista atatea ore treaza mai ales la primul somn, in 3-4 ore maxim ii este somn. Mai ales ca e bebe mic ar trebui sa doarma mai mult, eu asa stiu. Incearca sa iti dai seama de semnele de somn si sa il culci, parerea mea.. ei se dezvolta cel mai bine cand dorm.
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Cata123 wrote:

Buna Adinuta, legat de diferenta zi/noapte, eu zic ca e fr important ca noaptea cand se trezeste sa pape, sa nu aprindeti lumina, o veioza mica, sau tv, eu deschid tv sa vad ce fac :) e important sa ramana adormit, mancare, il schimbi daca e nevoie, si inapoi la somn, fara sa interactionezi prea mult cu el, asta inseamna sa nu vorbesti cu el, sa nu te joci. Eu asa am facut de la inceput, dupa ce mananca il tin cateva minute in picioare, apoi il pun in pat si aia e. Cateodata ma mai uit la tv si cand vad ca se uita si el, renunt si il inchid si in maxim 10 minute doarme iar. Iar ziua sa lasi sa intre lumina, sa nu faci intuneric in camera.
De la o vreme functioneaza si la noi regula 90 minute, asta ziua, cateodata se fac 2 ore, dar acum isi da stingerea singur dupa maxim 2 ore.
Te pup !
Cata exact asa fac.Am lumina de veghe doar,se trezeste,il alaptez in pozitia culcat,nu vb.cu el.Uneori adoarme inapoi la san,alteori nu mai inchide ochisorii fiind odihnit cu ochisorii mari si adoarme ft.greu inapoi.Ziua este foarte mare lumina in camera,nu am numai o perdea.O sa vedem noi cum o sa fie pe parcurs.Multumesc pt.sfafuri.Te pup si eupupici
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:09 PM
Nivel

alina89 wrote:
Multumesc fetelor! Nu i-a internat, au ajuns acasa pe la 5. Ff urata experienta pale enterocolita si avem tratament 7 zile si regim..
e bine ca nu ia internat si sunteti acasa cu totii.Sanatate multapupici
maria2013
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina, Cata a scris foarte bine... Eu, însa, as avea o obiectie: fara TV aprins în camera copilului.Lumina ecranului transmite creierului mesaj sa stea treaz. Ma rog, e o parere pe care eu am acceptat-o, dar fiecare stie ce i se potriveste. Si eu am încercat din primele zile sa ii formez rutina de zi/noapte. Ei nu au ritmul circadian format de la nastere, asa ca depinde de noi ce obiceiuri le formam. La somnul de zi lasam TV in sufragerie sa "bâzâie" si lumina sa intre în camera. Seara, avem ritualul nostru: baita, san, uneori carte de citit, alteori muzica de leagan, în alte seri liniste deplina, ne retragem la somn la aceeasi ora (am un fix!)... Etc. Sigur veti gasi voi ceva ce va functiona în cazul vostru!
fluturash26
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Ella30 wrote:

Ati facut d3ul?

Pe 18 mergem.ras is mai impacata cu ideea.
Felicitari pt dintisoridance
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:13 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Adina, mi se pare foarte mult timp intre somnuri, nici a mea la un an nu rezista atatea ore treaza mai ales la primul somn, in 3-4 ore maxim ii este somn. Mai ales ca e bebe mic ar trebui sa doarma mai mult, eu asa stiu. Incearca sa iti dai seama de semnele de somn si sa il culci, parerea mea.. ei se dezvolta cel mai bine cand dorm.
Eu te inteleg dar ce sa fac?il tin in brate,ii dau san,il schimb,iar ii dau san,iar in brate dar are ochii mari si pare odihnit.Dupa ce sta orele alea treaz dupa ora 1 doarme mai regulat.Ori doarme mai adanc noaptea orele alea si este odihnit nu stiu.O sa vad daca ramane asa,daca e ceva puseu,sau se schimba ceva si daca nu o sa fiu mai atenta la semnale.Mercipupici
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Adina Mariana wrote:
Mersipupici Sa vedem cum o sa fie si la noi.Sunt curioasa si eu cand voi incerca dar mai stam pana dupa 2 luni ca inca nu am cu cinealcool este cand doarme mai bine noaptea dar si cand avem nopti albe.De aceea spun ca inca nu cred ca constientizeaza el cand e zi sau noapte tocmai ca este cand doarme mai bine,nu mereu este asa.In fiecare zi vad cate o mica diferenta.Dar de exemplu de 3 zile in fiecare dimi de la 6 la 12,1 nu mai doarme.Singura rutina care o are.O sa vedem mai incolo cum o sa fiechitara

Un bebe atat de mic nu stie sa adoarma singur, de aceea trebuie ajutat. La noi a functionat metoda cu 90 de min,tocmai ca nu trebuie asteptat sa treaca de 2 luni, el trebuie ajutat acum, in cursul unei zile acumuleaza oboseala si va fi tot mai greu sa il adormi. Eduard daca nu dormea bine ziua nu dormea nici noaptea, si el a avut perioade cand se chinuia sa stea treaz dar nu il lasam. Uneori ma chinuiam si 1 ora jum sa-l adorm, si mai mult de 30 de min nu dormea Boredom dar nu am lasat dupa el. Parerea mea ca ar trebui sa-l adormi. Eduard dupa 4 luni a inceput sa aiba somnuri mai bune...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.