Clubul mamicilor incepatoare - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Tuesday, November 5, 2019 7:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
AlexandraRr wrote:
Cata, zebra eu i-am dat-o cand a inceput sa mearga singura bine. Se urca si coboara acum singura dar e foarte folosita, nici afara nu mai vrea (pana acum doar la usa era non stop si cerea afara) Lol

Eu am catelul dansator de la fisher price, cu el a invatat sa bata din palme, si acum cand il vede bate din palme Lol
Ca si limba eu am cateva in engleza dar majoritatea sunt in romana. Catelul e in engleza si mai am si cd player fisher price tot in engleza. Si cu ala s-a jucat mai mult decat cu majoritatea jucariilor Lol
Ah, si mingea magica vtech a stimulat-o sa plece in 4 labe dar atat, nu s-a jucat mult cu ea :)) eu am casa plina de jucarii si tot imi vine sa mai iau Lol

Uite catelul
https://youtu.be/yFqZFK_j62A
https://youtu.be/xHYBpXg97qc
Cd player
https://youtu.be/KQ1HFortH4c
Mingea magica vtech
https://youtu.be/_vubn9x8drs
Eu am avut asa un pian si i-a placut pe la 6 luni, pana atunci am avut altul
https://youtu.be/Zek78eDR1as
Le:
Pe asta l-am luat de cand s-a nascut si i-l aratam mereu, si acum se mai joaca cu el daca il gaseste. PArca pianul fermecat se numeste, de la mappy toys.
https://ibb.co/vPg0NLG

Multumim, ale! computerlove
Yna86
Scris: Wednesday, November 6, 2019 12:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
AlexandraRr wrote:

Febra pana acum nu am avut, doar scaune diareice si iritatie a avut la fiecare eruptie. Urmareste-o si vezi, e si sezonul asta cu virozele, daca vezi ca face febra mai multe zile mergi la pediatru. Sa ai grija sa o hidratezi mai bine :*

Ieri a avut si scaune diareice.
Am întrebat aici la Gp, mi au zis sa i dau paracetamol si sa merg la ei doar daca are temperatura peste 39 si nu cedeaza la paracetamol.
În ultimele ore vad ca s a mentinut temperatura la 37.5 si sper sa nu mai creasca.
Mul?umesc pentru raspuns pupici
Ella30
Scris: Wednesday, November 6, 2019 5:44 PM
Nivel

Mamici, la cat ies dintisorii? E posibil sa ii iasa deja? Mi a muscat degetul si am simtit ceva la gingia de jos dar nu ma lasa sa ma uit..pune limbuta cand vreau sa ma uit.
simmo
Scris: Wednesday, November 6, 2019 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Ella, cum merge cu hipp ?
Ella30
Scris: Wednesday, November 6, 2019 7:03 PM
Nivel

simmo wrote:
Ella, cum merge cu hipp ?

E mai bineyes a facut nr 2 zilnic cu exceptia zilei de ieri si papa muuult mai bine. A papat si 90 ml odata, ea nu a mancat asa de cand avea o luna si ceva. Si nici n a mai varsat, a regurgitat doar iaurtel, care am inteles ca ar fi normal.
CrisM
Scris: Wednesday, November 6, 2019 7:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Ella30 wrote:
Mamici, la cat ies dintisorii? E posibil sa ii iasa deja? Mi a muscat degetul si am simtit ceva la gingia de jos dar nu ma lasa da ma uit..pune limbuta cand vreau sa ma uit.

Sofiei i-au iesit la 4 luni si 3 sapt 2 dinti si de atunci ii ies câte 2 sau câte 4.i-am iesit 4 masele deodata si acum ii ies toti 4 caninii. Dintii astia ne chinuie zileleBig Surprise
Ella30
Scris: Wednesday, November 6, 2019 7:53 PM
Nivel

CrisM wrote:

Sofiei i-au iesit la 4 luni si 3 sapt 2 dinti si de atunci ii ies câte 2 sau câte 4.i-am iesit 4 masele deodata si acum ii ies toti 4 caninii. Dintii astia ne chinuie zileleBig Surprise

Vaiiii, o fi ceva cu numele Sofia?Lol
maria2013
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ella30 wrote:

Vaiiii, o fi ceva cu numele Sofia?Lol
Si fata mea e Ana Sofia si tot doi dinti deodata i-au iesit. Lol (dar la 8luni si ceva)
Ella30
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:23 PM
Nivel

Lol deci trebuie sa ma pregatesc Crazy
maria2013 wrote:
Si fata mea e Ana Sofia si tot doi dinti deodata i-au iesit. Lol (dar la 8luni si ceva)
fluturash26
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Ella30 wrote:
Mamici, la cat ies dintisorii? E posibil sa ii iasa deja? Mi a muscat degetul si am simtit ceva la gingia de jos dar nu ma lasa sa ma uit..pune limbuta cand vreau sa ma uit.

Noua la 10 luni doi dinti. Si ne-am oprit acolohohot
diana.ng
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Patriciei, la 6 luni, primii 2 de jos, de ieri se vede ceva sus intr o parte :)
MirelaD
Scris: Thursday, November 7, 2019 10:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Noi inca nu avem nimic, si nici semne nu se vad. Am reusit de cateva ori cu chiu cu vai sa ma uit la gingiute si nu am observat nimic:)
Ella30
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:06 AM
Nivel

Sa inteleg ca a mea e mai precocealcool nu stiu daca sa ma bucur sau nualcool
Am mai incercat sa ma uit si se vede ceva alb, dar inca n au spart gingia. Cu toate astea se simt ff bine cand muscaLol si adora sa musteLol
Adina Mariana
Scris: Thursday, November 7, 2019 12:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.De la cat timp se poate face un program la bebelusi?e clar ca inca nu am cum..nu cred ca constientizeaza cand e zi sau noapte.La noi totul este la cerere si papa si somnul.Azi noapte abia a dormit 3 ore si alea nu legate in schimb a dormit mai bine ziua.Acuma iar nu doarme de la 6 dimineataNuStiu Ma simt atat de obosita si as dormi intrunapale Abia astept sa ii pot face cat de cat un program macar ziua.
GeorgianaB
Scris: Thursday, November 7, 2019 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.De la cat timp se poate face un program la bebelusi?e clar ca inca nu am cum..nu cred ca constientizeaza cand e zi sau noapte.La noi totul este la cerere si papa si somnul.Azi noapte abia a dormit 3 ore si alea nu legate in schimb a dormit mai bine ziua.Acuma iar nu doarme de la 6 dimineataNuStiu Ma simt atat de obosita si as dormi intrunapale Abia astept sa ii pot face cat de cat un program macar ziua.

Eu am inceput sa ii fac program de la 2 luni, pana atunci cum ai scris si tu nu prea dormea noaptea, sau adormea foarte tarziu si la 6 se trezea plangand, se linistea in brate, pe piept, in sistem, dar am obosit la un moment dat el fiind destul de greu asa ca dupa ce a implinit 2 luni am inceput sa il adorm leganat pe picioare, nu s-a obisnuit asa, de la 10 luni adoarme singur. De cand am ajuns cu el acasa I-am facut o rutina de care el s-a prins mai tarziu :)))
M-au ajutat mult White noise, regula celor 90 de minute si ziua plimbarile cu caruciorul, chiar si pe frig, dormea foarte bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.