Clubul mamicilor incepatoare - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Sunday, November 3, 2019 11:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Adina Mariana wrote:
bine spui putere...si rabdare si o sa fie totul bine.O sa ma obisnuiesc cu noua viata incet dar sigur.Oricum imi place mai mult asa decat sa ma fi vazut iar singura si trista cum eram mereu cand concepeam.Acum sigur am ce face,si daca nu am dorm langa el bineinteles cand doarme si elbounce pupici

Nici noi nu am avut ajutor de la nimeni, absolut nimeni. Peste tot am luat-o cu noi si uite ca a trecut un an si ceva de cand suntem in formula de 3. Nu trebuie sa te gandesti daca vei face fata sau nu, ia fiecare zi ca atare chiar daca simti ca nu mai poti a doua zi poate va fi mai bine.
La mine nici cateva ore nu a avut cine sa stea cu ea, doar la nunti cand am mers, dar atunci tot eu o adormeam si o lasam adormita..
Ella30
Scris: Sunday, November 3, 2019 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
"Si cand simt ca nu mai pot tot mai pot un pic". La vorba asta m am gandit citindu vacoeur
alina89
Scris: Sunday, November 3, 2019 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Secretul e sa mai faceti un copil si o sa vi se para ca viata cu 1 era luxxxx Lol
Nu am nici ajutor, nici nu beau cafea Crazy
Si l-as face si pe al 3lea, dar nu am cu cine si da.. garantat as ajunge la nebuni alcool
Ella30
Scris: Sunday, November 3, 2019 12:30 PM
Nivel

alina89 wrote:
Secretul e sa mai faceti un copil si o sa vi se para ca viata cu 1 era luxxxx Lol
Si l-as face si pe al 3lea, dar nu am cu cine si da.. garantat as ajunge la nebuni alcool

O sa vina si al treilea daca iti doresti, sigur ai cu cineCrazy

Nu m as descurca cu 2alcool eu cu una si inca cumintica nu fac fata, apoi cu 2hainoroc de asta am si zis ca am inchis robinetulLol
MirelaD
Scris: Sunday, November 3, 2019 3:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
fluturash26 wrote:

Nici noi nu am avut ajutor de la nimeni, absolut nimeni. Peste tot am luat-o cu noi si uite ca a trecut un an si ceva de cand suntem in formula de 3. Nu trebuie sa te gandesti daca vei face fata sau nu, ia fiecare zi ca atare chiar daca simti ca nu mai poti a doua zi poate va fi mai bine.
La mine nici cateva ore nu a avut cine sa stea cu ea, doar la nunti cand am mers, dar atunci tot eu o adormeam si o lasam adormita..

Exact asta imi zic si eu, sa iau fiecare zi ca atare chiar daca uneori simt ca nu mai pot..timpul va fi de partea noastea..
Ps: am fost putin prin copou astazi, neplanificat...mi-a facut bine la psihic, mi-am adus aminte iar de anii studentiei:) multe amintiricoeur e un loc tare special miehearts m-a lasat usor melancolicaDistanceKiss
fluturash26
Scris: Sunday, November 3, 2019 3:58 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Exact asta imi zic si eu, sa iau fiecare zi ca atare chiar daca uneori simt ca nu mai pot..timpul va fi de partea noastea..
Ps: am fost putin prin copou astazi, neplanificat...mi-a facut bine la psihic, mi-am adus aminte iar de anii studentiei:) multe amintiricoeur e un loc tare special miehearts m-a lasat usor melancolicaDistanceKiss

Si noi vrem sa mergem prin botanica intr-unul din weekendurile viitoare, am inteles ca se mai incalzeste pana pe la mijlocul lunii.hearts
E bine ca te-ai relaxat un pic macar, prinde tare bine.
MirelaD
Scris: Sunday, November 3, 2019 4:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
fluturash26 wrote:

Si noi vrem sa mergem prin botanica intr-unul din weekendurile viitoare, am inteles ca se mai incalzeste pana pe la mijlocul lunii.hearts
E bine ca te-ai relaxat un pic macar, prinde tare bine.

Si noi intentionam sa bifam gradina botanica:) mai ales daca tine vremea cu noi:)
fluturash26
Scris: Sunday, November 3, 2019 4:44 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Si noi intentionam sa bifam gradina botanica:) mai ales daca tine vremea cu noi:)

hearts sigur tine daca iesiti cat de curand. A mea e la etapa cand culege pietrele de pe jos si am o reala placere sa ies afaraLol 30 min rezist cu ea...vrea sa fuga dupa pisica etc si imi e frica sa o las singura chiar daca prin casa merge bine dar imi e sa nu cada de asfalt..Crazy
Adina Mariana
Scris: Sunday, November 3, 2019 5:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ma gandeam oare cum este sa ai ajutor?nici eu nu am deloc,pur si simplu nu ar fi cine si daca as vrea eu.Singura persoana care m-ar putea ajuta ar fi soacra dar...nu sa stea cu el ca e batrana si bolnava ci mai imi face cate o oala de supa si imi prinde bine dar cu bebe...singura si stiam ca asa o sa fie de aceea am si insistat si cu alaptarea ca si asa nu am cu cine sa mi-l las.Macar alaptez sa imi treaca timpul stand cu el la tzitzisic Luca al meu cere mult tzitzi si tot ce ar prinde ar sugeHilar Dar ma tin tare..nu i-am dat nici suzeta.Ii bag tzitzi in gura si asta e viata mea de acuma inainte,tzitzilim mult si des si mai imi pun cate o compresa multi mam cand simt ca e prea mult pt.sfarcurile melebounce

Alina draga mea nu stiu de unde atata putere,rabdare si vointa la tine.Nu stiu cum ti so parut tie nasterea dar eu inca sunt ingrozita prin ce am trecut si chiar daca in suflet mi-as mai dori inca un copil,psihicul meu spune pas si sunt ft.afectata,asadar nu mai imi doresc momentan dar poate in timp nu stiu...se schimba gandirea mea.Cu siguranta iti convingi tu sotul daca iti mai doresti atat de mult inca unul.Eu te felicit pt.cat esti de puternica.Sincer si eu ma credeam mai puternica,am avut o copilarie destul de grea,apoi cand am pierdut-o pe mama a fost dezastruos dar mereu am gasit putere sa trec peste toate cu capul sus si sa imi continui drumul.Acum in schimb nu stiu ce este cu mine...sunt inca in soc la cat de greu am nascut si nu mai gasesc puterea necesara sa ma gandesc ca iar sa trec prin asta?desi fiecare sarcina si nastere stiu ca e diferita,eu sunt prea afectata inca si mie ciuda pe mine ca alte erau prioritatile mele inainte.Sotul tot imi spune ca el tare isi mai doreste unul si o sa imi revin dar sa las timpul sa treaca pt.asta.
Eu inca am scurgeri,atele interioare inca nu au cazut,cred ca m-ar pricopsit si cu o candida ca ma mananca in vagin.Abia astept controlul de la 6 sapt.si sa imi revin odata.Un progres totusi este ca pot insfarsit sa stau in fund aleluiachitara ma mai doare dar nu chiar atat de tare si mi so facut si ceva noduli cum am fost cusuta.Deci ii tare greu.Ma intrebam uneori daca si la cezariana imi era la fel de greuuff

Ella tu de ce ai spus pas?pupici
alina89
Scris: Sunday, November 3, 2019 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina, prima nastere a fost traumatizanta si pt mine si plangeam cu orele spunand ca eu ce fac acum cum mai fac eu un bebe daca a fost atat de greu si sufeream ca o sa raman cu un bebe, apoi intr-o zi am zis hai sa o facem si pe asta.. si ne adaptam din mers dificultatilor, am trecut prin ce e mai rau deci nu as avea nicio surpriza. Ei si uite ca am avut super sarcina si super recuperare dupa nastere, bebe ff cuminte, doar ca e certat cu somnul.. si uite asa am invins frica nu ea pe mine. Dar dupa ce am iesit din operatie i-am zis sotului ca oricat de mult o sa plang ca il vreau si pe al 3lea sa nu se lase convins niciodata.. cel mai greu mi-a fost sa stau departe de Davidutu mic, imi era un dor teribil de el si acum cel mai greu lucru e tot ca ratez cele mai frumoase momente si lucruri noi invatate.. de toate are parte sotul cu el, dar e greu acum inca cateva luni apoi ma voi bucura cat pot de mult de amandoi.
Iulia13
Scris: Sunday, November 3, 2019 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Ella30 wrote:
"Si cand simt ca nu mai pot tot mai pot un pic". La vorba asta m am gandit citindu vacoeur

Bine zis Ela hearts nici noi nu avem ajutor, ce mai sta mama mea o data pe saptamâna câteva ore cu ea, dar în rest cel mai mult cu mine sta.. Cu so?ul, cand o prinde ?i el cum poate, în func?ie de munca. Dar suntem mamici luptatoare ?i putem, mereu vom putea, unele dintre noi au ?i câte 2, 3 copila?i ?i tot pot. Sunt sigura ca ?i noi vom putea cu înca unul Lol Noi oricum ni-l dorim pe urmatorul în primavara hearts
Iulia13
Scris: Sunday, November 3, 2019 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
alina89 wrote:

Da nu? Cel mai sigur vom ajunge sa credem ca viata în 3 era luxLol
Daca ?i-l dore?ti ?i pe al treilea deja e mare lucru, ce pot sa zic e succes ?i sunt sigura ca îl ve?i face daca va dori?i hearts
Ella30
Scris: Sunday, November 3, 2019 6:47 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Pfui..de cand n am mai fost in gradina !Blushing in copou nici nu mai spunCrazy
Ella30
Scris: Sunday, November 3, 2019 7:06 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ma gandeam oare cum este sa ai ajutor?nici eu nu am deloc,pur si simplu nu ar fi cine si daca as vrea eu.Singura persoana care m-ar putea ajuta ar fi soacra dar...nu sa stea cu el ca e batrana si bolnava ci mai imi face cate o oala de supa si imi prinde bine dar cu bebe...singura si stiam ca asa o sa fie de aceea am si insistat si cu alaptarea ca si asa nu am cu cine sa mi-l las.Macar alaptez sa imi treaca timpul stand cu el la tzitzisic Luca al meu cere mult tzitzi si tot ce ar prinde ar sugeHilar Dar ma tin tare..nu i-am dat nici suzeta.Ii bag tzitzi in gura si asta e viata mea de acuma inainte,tzitzilim mult si des si mai imi pun cate o compresa multi mam cand simt ca e prea mult pt.sfarcurile melebounce

Alina draga mea nu stiu de unde atata putere,rabdare si vointa la tine.Nu stiu cum ti so parut tie nasterea dar eu inca sunt ingrozita prin ce am trecut si chiar daca in suflet mi-as mai dori inca un copil,psihicul meu spune pas si sunt ft.afectata,asadar nu mai imi doresc momentan dar poate in timp nu stiu...se schimba gandirea mea.Cu siguranta iti convingi tu sotul daca iti mai doresti atat de mult inca unul.Eu te felicit pt.cat esti de puternica.Sincer si eu ma credeam mai puternica,am avut o copilarie destul de grea,apoi cand am pierdut-o pe mama a fost dezastruos dar mereu am gasit putere sa trec peste toate cu capul sus si sa imi continui drumul.Acum in schimb nu stiu ce este cu mine...sunt inca in soc la cat de greu am nascut si nu mai gasesc puterea necesara sa ma gandesc ca iar sa trec prin asta?desi fiecare sarcina si nastere stiu ca e diferita,eu sunt prea afectata inca si mie ciuda pe mine ca alte erau prioritatile mele inainte.Sotul tot imi spune ca el tare isi mai doreste unul si o sa imi revin dar sa las timpul sa treaca pt.asta.
Eu inca am scurgeri,atele interioare inca nu au cazut,cred ca m-ar pricopsit si cu o candida ca ma mananca in vagin.Abia astept controlul de la 6 sapt.si sa imi revin odata.Un progres totusi este ca pot insfarsit sa stau in fund aleluiachitara ma mai doare dar nu chiar atat de tare si mi so facut si ceva noduli cum am fost cusuta.Deci ii tare greu.Ma intrebam uneori daca si la cezariana imi era la fel de greuuff

Adina se spune ca durerile nasterii se uita. Eu am si uitat cum a fost, trebuie sa fac eforturi sa mi amintescNuImiPasa mai ca m as apuca si eu sa recitesc ce v am scris in perioada aia dar din cate stiu eu n am povestit cum a decurs totul. Dar nu neg ca la mine a fost f usor, multa lume mi a zis ca nu par deloc operata, n am avut nici o problema sa ma pun in pat sau sa mi iau bebele in brate sau alte complicatii. Asa ca dupa un timp cu siguranta o sa te aud ca ai uitat prin ce ai trecut si ca esti burtica din nou, daca asta va doriticomputerlove
Dpmdv cezariana e mai rea. E o operatie care pare banala dar e complicata, se taie si uterul si gandeste te cam cat ii ia lui sa se refaca fata de o cusatura la suprafata. Plus ca cicatricile raman, plus alte implicatii pe care nu le dezvolt acum. Dar cand n ai de ales asta e..
Eu am experimentat si ajutorul si mai nou lipsa lui. Daca stii ca nu si depaseste atributiile ai putea accepta ajutorul.
Am zis pas pt ca am ramas marcata de amnio, nu pt ca a fost grea, chiar n a fost deloc, eu nici antibiotic n am primit cum primesc fetele de obicei dupa. Ideea ca bebe putea avea probleme si presiunea celor din jur sa nu nasc daca are ceva pt ca se va chinui m a marcat. Plus ca am vazut la kineto copii care aveau frati mai mari sanatosi si ei s au nascut cu probleme. Asta m a facut si mai mult sa nu mi mai doresc. Dr mea spune ca am timp sa mai fac pana la 35 ani si cu siguranta o sa ma razgandesc, dar nu cred. Ea zice sa mai fac unul. In acest moment 100% e nu.

Cat mai ai pana la control? Daca banuiesti candida eu as suna gineco. Iar pomenesc gelul ala pt spalat, dar nu ma pot abtine, mai ales ca are si o varianta pt candidaLol
Lori
Scris: Sunday, November 3, 2019 7:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Adina Mariana wrote:

Draga de tine...Uite, nici noi nu am avut ajutor deloc, am fost doar eu cu omul meu, dar suntem mandri ca ne-am descurcat de fiecare data, cand credeam ca nu mai putem, am mai putut un pic...N-o sa uit niciodata cand nu puteam sa ma ridic din pat dupa operatie in primele saptamani, si sotul mi-l aducea noaptea in pat pe puiuta sa o alaptez, de fiecare data cand aceasta plangea...cum ii facea el baie, o imbraca si ii taia unghiutele atat de mici, cum o legana si se plimba cu ea ore intregi pana adormea...Dupa cat de greu a fost la primul, si nasterea si tot, nici eu nu m-am gandit ca as mai vrea unul. Dar cand a implinit 10 luni, m-a lovit asa o strafulgerare ca musai trebuie sa-i facem un frate. Si in luna aceea am si ramas...si am luat-o de la capat, eu si sotul, de data asta avand-o si pe cea mica...si au crescut asa de frumos. Nu zic ca nu a fost greu, si acum e uneori...mai ales cand sunt bolnavi e tare greu...Dar am trecut cu bine prin toate si asta ne-a apropiat si mai mult pe mine si pe omul meu... Si iata-ma visand la al treilea, gata s-o iau din nou de la capat...
Tu daca iti doresti inca unul, il vei face daca si cand veti fi pregatiti amandoi, tu si sotul tau, si cand va vrea si el sa vina...Dar eu cred ca acum nu trebuie sa te gandesti la asta, acum trebuie sa te vindeci, fizic si psihic, sa lasi timpul si pe puiul tau sa te invete, sa te ghideze in aceasta minunata aventura...
Si inca ceva: sa stii ca nu iti era mai usor cu cezariana, mai ales ca tu ti-ai dorit atat de mult natural. Ai fi trait-o ca pe un esec, si ti-ar fi fost mult mai greu ca acum. Plus ca si operatia aia doare ca naiba, sa nu crezi ca nu... Eu la prima operatie trei saptamani nu m-am putut intoarce de pe o parte pe alta...la a doua a fost mai usor ca deja stiam la ce sa ma astept...
Deci...putere, rabdare, multa iubire, si...va fi bine...Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
Iulia123
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.