Clubul mamicilor incepatoare - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Sunday, December 29, 2019 10:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
diana.ng wrote:
Fetelor, cu bebei mai maricei, pe la ce varsta si -au facut trecerea la un singur somn pe timp de zi? Noi avem o perioada mai grea pt ca adoarme fff greu, cateodata dureaza si 1h sau 1h jum (are 2 somnuri, unul in jur de 11 si unul in jur de 16) oare vrea sa treaca la un somn? nu e prea devreme?

A inceput tranzitia in jurul varstei de 1 an si pe la 1 an si 1 luna am ramas la 1 singur somn pe zi.
Insa am avut o perioada in care adormea mai greu la al 2lea somn chiar inainte de 11 luni, a tinut aprox o saptamana apoi si-a revenit.
Si eu cred ca e devreme sa ramana cu un somn acum.
Nicole2018
Scris: Sunday, December 29, 2019 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Ella30 wrote:
Apropo de iesit afara, sunteti pro sau contra fularului ?
Eu de ex sunt contra dar recunosc ca mai am momente cand ma intreb daca procedez bine. Stiu argumentele contra..si cele pro..dar tot am indoieli.

Nu am folosit fular pana acum.
Iarna trecuta am folosit cagula, iar sezonul asta pana acum am folosit guler de care a aratat si Alexandra.
alina89
Scris: Sunday, December 29, 2019 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
De acord cu Nicole la iesitul afara. Inclusiv psihologul din spital m-a sfatuit sa petrecem cat mai mult timp afara pt ca imi va face si mie ff bine la recuperare, la psihic.
Noi am iesit direct afara urmatoarea zi cum am iesit din spital. (fara stat la geam)
Andreea06
Scris: Sunday, December 29, 2019 11:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.