Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| diana.ng wrote:Fetelor, cu bebei mai maricei, pe la ce varsta si -au facut trecerea la un singur somn pe timp de zi? Noi avem o perioada mai grea pt ca adoarme fff greu, cateodata dureaza si 1h sau 1h jum (are 2 somnuri, unul in jur de 11 si unul in jur de 16) oare vrea sa treaca la un somn? nu e prea devreme?
A inceput tranzitia in jurul varstei de 1 an si pe la 1 an si 1 luna am ramas la 1 singur somn pe zi. Insa am avut o perioada in care adormea mai greu la al 2lea somn chiar inainte de 11 luni, a tinut aprox o saptamana apoi si-a revenit. Si eu cred ca e devreme sa ramana cu un somn acum. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Ella30 wrote:Apropo de iesit afara, sunteti pro sau contra fularului ? Eu de ex sunt contra dar recunosc ca mai am momente cand ma intreb daca procedez bine. Stiu argumentele contra..si cele pro..dar tot am indoieli.
Nu am folosit fular pana acum. Iarna trecuta am folosit cagula, iar sezonul asta pana acum am folosit guler de care a aratat si Alexandra. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---12.aspx?g=posts&m=1078474&goto
|