|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Iulia13 wrote:Noi inca suntem racite , de aproape o luna.. Duminica am mers din nou la pediatra ?i de data asta ne-a dat tratament cu antibiotic 7 zile . Se vad ?i rezultatele, Simo numai tuseste asa des ca saptamana trecuta.. Speram sa scapam odata de raceala asta amarata
Iulia, ai incercat sa vezi parerea altui pediatru ? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Iulia13 wrote:Noi inca suntem racite , de aproape o luna.. Duminica am mers din nou la pediatra ?i de data asta ne-a dat tratament cu antibiotic 7 zile . Se vad ?i rezultatele, Simo numai tuseste asa des ca saptamana trecuta.. Speram sa scapam odata de raceala asta amarata
Multa sanatate, sa speram ca va va lasa curand raceala asta |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Craciun fericit si La multi ani, fetelor !! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi, bucurati-va de cadouri, noi momentan ne dam in balansoar |
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Craciun fericit mamici! Sarbatori cu bine! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Craciun fericit si din partea noastra! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 96
| Mamici va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ella30 wrote:Iulia, ai incercat sa vezi parerea altui pediatru ?
Nu, mergem pe mana ei ca e destul de buna. Oricum de duminica se vede ca se îmbunata?e?te, tu?e?te mult mai pu?in ?i muci numai are mul?i. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Iulia13 wrote:
Nu, mergem pe mana ei ca e destul de buna. Oricum de duminica se vede ca se îmbunata?e?te, tu?e?te mult mai pu?in ?i muci numai are mul?i.
Sa dea Domnul sa ii treaca cat mai repede |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor ziceti-mi si mie va rog daca ati patit asa ceva ca deja sunt depasita de situatie.De ieri bebe nu mai vrea sa doarma deloc ziua.Adica nu ca nu vrea sa doarma ci nu poate,ceva il trezeste sau deranjeaza.Il adorm si in 10 minute se trezeste indiferent ca este in brate sau pe pat si incepe sa planga banuiesc ca de oboseala.I-am facut si baitza,am incercat toate variantele posibile dar degeaba.Imi vine sa plang de oboseala ce sunt si eu.La san sta fara sa planga dar nu pot sta cu orele asa ca deja amortesc si ma dor si sfarcurile de cat tot trage.Sa inceapa deja puseul de la 3 luni desi inca nu are 3 luni?ori o fi ceva regresie de somn,ori ce doamne poate fi ca deja ma gandesc la tot felul.Acum ma chinui sa il adorm cumva sa pot si eu dormi ca ma ustura ochii de somn ce imi este.Doamne mi se pare ft.greu tot ce se intampla acum |
|
| Ella30 wrote:Sa dea Domnul sa ii treaca cat mai repede
Mul?umim, asa speram ?i noi |
|
| Adina Mariana wrote:Fetelor ziceti-mi si mie va rog daca ati patit asa ceva ca deja sunt depasita de situatie.De ieri bebe nu mai vrea sa doarma deloc ziua.Adica nu ca nu vrea sa doarma ci nu poate,ceva il trezeste sau deranjeaza.Il adorm si in 10 minute se trezeste indiferent ca este in brate sau pe pat si incepe sa planga banuiesc ca de oboseala.I-am facut si baitza,am incercat toate variantele posibile dar degeaba.Imi vine sa plang de oboseala ce sunt si eu.La san sta fara sa planga dar nu pot sta cu orele asa ca deja amortesc si ma dor si sfarcurile de cat tot trage.Sa inceapa deja puseul de la 3 luni desi inca nu are 3 luni?ori o fi ceva regresie de somn,ori ce doamne poate fi ca deja ma gandesc la tot felul.Acum ma chinui sa il adorm cumva sa pot si eu dormi ca ma ustura ochii de somn ce imi este.Doamne mi se pare ft.greu tot ce se intampla acum
Hei Adina, poate fi ori puseu ori regresia somnului, dar eu zic ca mai degraba puseu.. Uite iti atasez o poza cu puseurile bebelusului, eu mereu ma ghidez dupa el ?i cam se adevereste mai mereu.. Ce pot sa î?i este sa ai rabdare, e clar ca el are nevoie de ceva si cred ca langa tine se simte cel mai bine de asta ?i prefera mult sanul suntem puternice si mereu ne gasim forte noi indiferent de situa?ie de asta sunt sigura.
https://ibb.co/rwHkvVq |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Iulia13 wrote:Hei Adina, poate fi ori puseu ori regresia somnului, dar eu zic ca mai degraba puseu.. Uite iti atasez o poza cu puseurile bebelusului, eu mereu ma ghidez dupa el ?i cam se adevereste mai mereu.. Ce pot sa î?i este sa ai rabdare, e clar ca el are nevoie de ceva si cred ca langa tine se simte cel mai bine de asta ?i prefera mult sanul suntem puternice si mereu ne gasim forte noi indiferent de situa?ie de asta sunt sigura. https://ibb.co/rwHkvVq Poza aceasta o am si eu Iulia si pana acum mi so cam potrivit dar acum nu mi se potriveste.Are 10 sapt.si apare soare deci ar trebui sa fie bine dar e cel mai rau de cand il am.Azi continuam la fel.A avut doar 2 reprize de somn a cate 10 minute si este trecut de ora 2.Se trezeste si daca e tinut in brate.Deja cand vad ca se trezeste imi vine sa plang ca nu mai stiu ce sa ii fac ca vad pe el ca e obosit.De regula la 10 sapt.cat are el nu ar trebui sa reziste mai mult de 1,5-2 ore dar el sta toata ziua cu reprizele astea de 10 minute de somn odata la 2,3 ore.Despre regresii de somn citisem ca au la 4,8 respectiv 12 luni dar la el ziua sunt probleme nu noaptea.Noaptea doarme cam de la 10 jumate pana pe la 6 jumate cu 2 trezire pt.papa.Mie teama sa nu fie ceva neurologic,nu mi se pare normal si asa ceva nu am mai auzit sa reusesc sa il adorm si in 10 minute sa fie sus indiferent cat de rupt ii.Sunt destul de ingrijorata sper sa fie bine intr-un final.Eu nu de mine imi fac probleme ca rezist eu ci pt.el imi doresc sa fie si el un bebelus ca toti altii cu somn bun si un program cat de cat normal.10 zile am reusit cat de cat sa ii fac un program gen dimi dormea o ora de la 10 la 11,apoi la 2 pana pe la 4 si ceva dormea de amiaza,apoi seara iar un somn de o ora jumate si somnul de noapte dar totul so stricat de 3 zile de cat face ce face acum.Si imi este teama sa nu ramana asa. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Buna mamici,
Este cineva care are scaun de masa Peg perego sau Joie? Daca da, imi puteti sa-mi spuneti daca sunteti multumite.
Multumesc, |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AlexandraRr wrote: Cand ajung la laptop pun si studiile. Era vorba doar despre ulei pentru ca modifica bariera cutanata favorizand excretia de apa si astfel explicau ei aparitia eczemei. Cele mai sfinte raman clar apa si sapunul, nici o crema din lume nu poate inlocui asta dar sunt perioade in care este nevoie de ajutor, eu nu i-am schimbat rutina de igiena si totusi se irita urat tare cand ii erupe cate un dinte.
L.E. again :)))) spusesem in postarea trecuta despre tendinta producatorilor de a renunta la ulei pentru ca asa am observat eu, cei care au efectuat studiul nu recomanda folosirea cremelor in locul uleiul sau chestii de genul.
Eu am ales uleiul dupa ce am studiat intend piata si recomandarile mamicilor. De fapt cat era Luca bebe mic faceam studiu de caz, in loc sa dorm :)) Chiar zilele acestea am avut o experienta horror legat de crema pentru scutec, suntem la bunici si am uitat sticluta lui de ulei, nu am schimbat nimic la alimentatie, lapte, apa si treptat a inceput sa se irite, mai avea putin si facea carne vie in conditiile in care el nu are o piele sensibila. Am cumparat sudocrem, cicaplast, am vazut o ameliorare numai dupa ce l-am lasat si fara scutec. In cele din urma i-am aplicat ulei de 3 ori si acum nu mai are nimic. Nu contest studiile medicale, doar ca nu am incredere in toate, asa cum si in domeniul in care profesez circula multe date, studii care nu au niciun sambure de adevar si de fapt dezinformeaza. |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AlexandraRr wrote:Geo, uite aici studiul de la care au plecat, cel din uk. Aici e sursa originala https://www.medicaljournals.se/acta/content/abstract/10.2340/00015555-2279 si aici e cu explicatii mai detaliate bazate pe acelasi studiu https://www.manchester.ac.uk/discover/news/olive-and-sunflower-oil-on-baby-skin-weakens-natural-defences/. Cand il gasesc si pe celalalt il pun. Vreau sa te intreb daca stii ceva despre riscurile folosirii periutei de dinti electrice la copiii sub 3 ani. Cand ai insomnii gasesti tot felul de chestii citisem un articol despre faptul ca aceste periute genereaza un camp electromagnetic de frecventa joasa care e responsabil de modificarea replicarii celulare si in final de aparitia celulelor canceroase. Cercetatorii sustin ca exista acest risc la grupa aceasta de varsta din cauza replicarii celulare accelerate la copii si chiar daca orice aparat electrocasnic genereaza acelasi camp electromagnetic periuta chiar daca e folosita putin timp e tinuta foarte aproape de copil. Acum cu atatea studii nici nu mai stii ce sa crezi, cert este ca eu i-am cumparat o periuta electrica dar nu o folosesc spalatul pe dinti e ceva special la Carina, am 3 periute normale: una la ea in mana, pe una o baga in gura si cu cealalta incerc eu sa ii periez dintii insa ma gandesc ca e mai eficienta cea electrica. Am luat cu luminite si tot felul de sunete, are timer si se opreste cand trec 2 minute, e tare simpatica dar inca e depozitata in dulap ;)) in fine, rezultatul studiul era la fel ca si la cel despre folosirea uleiului, nu se stie, nimeni nu garanteaza nimic si mai bine sa nu folosim
Of, eu iti recomand sa treci orice informatie prin filtrul gandirii logice si sa nu iti faci filme horror. Periuta electrica a fost inventata pentru a veni in ajutorul celor care nu puteau executa corect periajul manual, adica pacientii cu handicap, lenesi etc Scopul este ca in timp copilul sa deprinda obiceiul sanatos de a avea grija de dantura lui, asa cum este invatat ca se spala pe maini cand vine de afara de exemplu trebuie sa isi curete si dintii dupa masa, bineinteles asociat cu o alimentatie sanatoasa, aici ma refer mai ales la gustarile dintre mese. O periuta electrica indiferent de model nu reuseste sa indeplineasca toate cerintele periajului corect, acesta se streseaza in egala masura si gingiilor care trebuie drenate si stimulate prin anumite miscari. |
|
|