Clubul mamicilor incepatoare - 11
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Monday, October 28, 2019 10:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Elena7 wrote:
Fetelor va rog ajutati-ma, sfatuiti-ma!
De ieri sunt putin in stare de soc pt ca am aflat ca sunt insarcinata din nou!
Nu stiu daca imi stiti poveatea dar pe langa fetita de 8 luni mai am si un baietel de 3 ani jumate. Noi ne dorim intr-adevar 3 copilasi, dar a venit parca prea repede. Si nu stiu ce o sa fac, daca o sa ma descurc..copilasii ceilalti sunt 'cumintei', dar nu stiu parca ma incearca tot felul de sentimente. Mai sunt mamici cu 3 copilasi? Sau care urmeaza sa aiba pe al 3-lea?
Ah, si inca ceva, nu avem ajutor, socri, parinti, frati..dar sper sa gasesc resursele necesare sa fac fata!
O zi minunata tuturor!

Wow, Elena! Ce veste! Felicitari! Un bebe e o minune oricand si Dumnezeu sigur nu ne da mai mult decat putem duce.. ai incredere ca o sa te descurci minunat, poate gasiti pe cineva sa va ajute macar part time.

Si eu imi doresc 3 copii, dar sotul nici sa nu auda, dar vedem peste cativa ani daca ma razgandesc eu sau el ras
Cata123
Scris: Monday, October 28, 2019 10:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Alexandra, la multi pentru Carina, sa fie sanatoasa, vesela si cuminte !! Distractie placuta va doresc majoreta
Elena7
Scris: Monday, October 28, 2019 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Ella30 wrote:

In primul rand felicitari!
Nu stiu cat te ajuta dar cunosc un caz ca al tau. Cel mare are 19 ani, mijlociul 17, cel mic 16. Intre ultimii 2 e diferenta de 9 luni. Mamica lor acum e cea mai fericita, desi atunci n a fost deloc asa si a avut ganduri mai grele.
Va fi bine! Nu va fi usor, asta e clar, dar sunt sigura ca va veti descurca.

Multumesc!
Si noi suntem 3 frati cu diferente relativ micute. Si la sotul meu toti 3 frati! Pe mine ma sperie putin diferenta dintre ultimii doi. Baiatul e mare si destul de independent si intelegator!
Sa dea D-nul sa fie bine!
Elena7
Scris: Monday, October 28, 2019 10:28 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Multumesc, fetelor coeur noi am petrecut sambata cu parintii si nasii si ieri am plecat intr-o mini excursie, maine ne intoarcem SimplyLove

Elena, felicitari! Sigur va fi greu dar te vei descurca :*

Multumesc!
La multi anisori fetitei! Sa fie sanatoasa!
Elena7
Scris: Monday, October 28, 2019 10:29 AM
Nivel

alina89 wrote:

Wow, Elena! Ce veste! Felicitari! Un bebe e o minune oricand si Dumnezeu sigur nu ne da mai mult decat putem duce.. ai incredere ca o sa te descurci minunat, poate gasiti pe cineva sa va ajute macar part time.

Si eu imi doresc 3 copii, dar sotul nici sa nu auda, dar vedem peste cativa ani daca ma razgandesc eu sau el ras

Multumesc!
Si tu esti curajoasa cu 2 bebici!
Crestere usoara pt ambii!
MirelaD
Scris: Monday, October 28, 2019 10:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Elena, felicitari:*
Sunt convinsa ca totul va fi bine, te vei descurca minunat si vei reusi sa ajungi la un echilibru cu toate:* doar da-ti putin timp pentru acomodare, cum sunt sigura ca a fost cazul cu fiecare copilas in parteCheek Kiss
Ella30
Scris: Monday, October 28, 2019 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
AlexandraRr wrote:
Multumesc, fetelor coeur noi am petrecut sambata cu parintii si nasii si ieri am plecat intr-o mini excursie, maine ne intoarcem SimplyLove

Elena, felicitari! Sigur va fi greu dar te vei descurca :*

La multi ani, copil frumos !!! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume majoreta coeur DistanceKiss
alina89
Scris: Monday, October 28, 2019 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Alexandra, la multi ani fetitei, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!

Mirela, semnele de intrebare multe pot fi si din cauza ca folosesti emoticoane direct din tastatura telefonului in loc de cele care sunt in stanga forumului cand scrii mesajul.
Adina Mariana
Scris: Monday, October 28, 2019 11:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Elena7 wrote:

Multumesc Adina! Crestere usoara sa aiba bebelusul si tu sa iti revii cat mai repede! Sper sa ma descurc si sa fac fata unei a 3-a nasteri ( cu tot ce tine de ea..am avut si eu 2 epiziotomii pt ca ambele nasteri au fost naturale) mi se ridica parul pe mine gand ma gandesc Lol
O zi frumoasa!
Multumesc.Cu siguranta o sa faci fatza.Se uita in timp si chiar daca o sa iti fie greu acum si putin dupa gandeste-te cand va trece perioada mai grea ce mami mandra o sa fi cu ai tai copilasi.Curajpupici
Adina Mariana
Scris: Monday, October 28, 2019 11:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Fetelor voi dati suzeta bebelusilor?stiu ca sunt ft.impartite parerile si la acest capitol.Eu inca nu i-am dat,parca as evita dar am observat ceva la bebelul meu.Cand e agitat si nu ii convine nimic cicilindu-l o deschis gurita si o inceput sa imi suga degetul de mama focului.Nu inteleg ce inseamna asta pt.ca tocmai ce era luat de la san.Ma gandesc ca poate o suzeta l-ar ajuta dar tot odata parca nu as apela auzind tot felul ca deformeaza gura si dintii in timp.Voi ce stiti despre treaba asta?
Ella30
Scris: Monday, October 28, 2019 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Fetelor voi dati suzeta bebelusilor?stiu ca sunt ft.impartite parerile si la acest capitol.Eu inca nu i-am dat,parca as evita dar am observat ceva la bebelul meu.Cand e agitat si nu ii convine nimic cicilindu-l o deschis gurita si o inceput sa imi suga degetul de mama focului.Nu inteleg ce inseamna asta pt.ca tocmai ce era luat de la san.Ma gandesc ca poate o suzeta l-ar ajuta dar tot odata parca nu as apela auzind tot felul ca deformeaza gura si dintii in timp.Voi ce stiti despre treaba asta?

Eu ii dau. La tot ce tine de cresterea bebeilor sunt pareri si pareri..fiecare face cum crede ca e mai bine. Inainte sa nasc ma bateam cu pumnul in piept ca n o sa i dau. Acum avem 2, una de cauciuc care cica ar fi mai buna si una de la avent.
In spital o asistenta mi a zis ca e suzetoasa, mi a aratat apropiindu i degetul de gurita si tot asa, dadea sa l suga de numa, desi era satula.
Ii dau suzeta cand e foarte nervoasa sau inainte sa adoarma. In rest nu i dau, desi ar primi o, n o cere. Dupa ce adoarme o scuipa singura cu greata, asa fatzuca faceLol
Aaaaa, cica suzeta scade riscul de moarte subita. Nu stiu cum ca n am stat sa citesc articolulLol
simmo
Scris: Monday, October 28, 2019 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Adina Mariana wrote:

Eu i-am dat suzeta cand au aparut colicii. Il mai linistea. De atunci s-a obisnuit cu ea si cand mai este ff agitat il mai adorm cu ea.
Am impresia ca uneori o mai cauta pentru ca tot suge degetelele, hainele sau pe mine :))
Da, suzeta este iar un alt subiect controversat.
Nici eu nu am vrut sa-i dau initial, dar cand plange de mama focului si nu stii ce sa-i mai faci, le incerci pe toate (mai dau cateva ex: centrala, hota, uscator de par, batista incalzita cu fierul...pe toate le-am luat la rand atunci).
CrisM
Scris: Monday, October 28, 2019 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Elena7 Felicitari pentru sarcina! Si eu îmi doresc 3 copii, dar sotul meu deja e convins ca lui ii ajung doi, mai ales cu diferenta asa mica între ei! Eu îl astept pe al doilea, dar pot sa iti spun ca o sa te descurci cu siguranta! Eu am avut o sarcina mult mai grea fata de prima ?i uite ca mai am un pic si nasc. Am bifat o gramada de chestii cu fetita, dar cel mai tare ne-au rupt durerile de dinti. Acum ii ies caninii si e groaznic. Are ore întregi în unele nopti când nu doarme. Daca ceilalti doi sunt cumintei sigur o sa te descurci. Deja ai multa multa experienta. La fel de speriata eram ?i eu, dar acum parca m-am mai relaxat ?i abia astept sa nascras

Alexandra la mul?i ani frumo?i ?i sanato?i! Sa aveti o multime de bucurii!

Georgiana la multi ani cu întârziere ?i baie?elului tau! Sa va bucurati la maxim de viata în 3.

Alina te urmaresc activ si ma pregatesc pentru adaptarea la viata în 4!tu esti foarte rabdatoare observ! Eu le ziceam doua celor care comenteaza de nu ma mai întrebau si altceva! La noi nu a avut nimeni curajul sa zica ceva! Chiar daca o sa fie mai greu înca un an doi, sunt convinsa ca o sa ne descurcam si o sa ne bucuram la maxim de puii nostri!

Fetelor nu bagati în seama comentariile rautacioase! Cei care vorbesc asa nu merita sa va stricati linistea pentru ei. Fiecare dintre noi face tot ce poate pentru a fi un parinte bun, indiferent ca e vorba de alaptare, diversificare, dinti, purtat sau alte chestii. Eu ignor cu desavarsire orice mi se pare ca vine ca o rautate gratuita!
MirelaD
Scris: Monday, October 28, 2019 1:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
alina89 wrote:
Alexandra, la multi ani fetitei, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!

Mirela, semnele de intrebare multe pot fi si din cauza ca folosesti emoticoane direct din tastatura telefonului in loc de cele care sunt in stanga forumului cand scrii mesajul.

Posibil sa fie asta, multumescCheek Kiss
AlexandraRr
Scris: Monday, October 28, 2019 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Multumesc mult, fetelor, imi doresc doar sa aiba o viata fericita si implinita, noua ne-a schimbat deja viata in bine :* Multa sanatate va doresc si puiutilor vostri :*

Adina, a mea pana la 4 luni nu a acceptat deloc suzeta. Eu sunt de parere ca mai mult deformeaza gura suptul degetelor decat al suzetei. O frica pentru mine a fost sa nu saboteze alaptarea, adica il poti pune inapoi la san daca il vezi asa, ei stau si pentru alinare, nu doar hrana. In plus ei se nasc cu reflexul de supt, daca ii stimulezi asa vor da sa suga continuu chiar daca sunt cu burtica plina, e pur si simplu reflex, nu inseamna ca ar vrea suzeta :* eu de la avent folosesc si acum, sunt ortodontice, ii las mereu pe masuta unde are si cana cu apa si am observat ca merge sa o ia doar cand ii este somn, atat pupici

Alina, acum am vazut mesajul tau, nu stiu cum am citit pentru ca sarisem peste el. Din pacate oamenii sunt foarte rautaciosi, e pacat sa te supere chestii de genul, sunt copiii tai facuti cu drag si iubiti. Eu chiar daca nu imi doresc alt copil ador familiile numeroase. Este decizia voastra cati copii aveti sau vreti, nu e ca si cum vi-i creste altcineva, nu inteleg de ce sa iti spuna lucruri atat de nepotrivite. Gossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.