Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta nr. 11!
Casuta anterioara.
Ne mandrim cu bebeii:
1. Inawar – bebe Sebastian: 17 septembrie 2017
2. Alina89 – bebe David: 20 noiembrie 2017
- bebe Nicholas - 04 septembrie 2019
3. Andreea06 – bebe Mattias: 24 noiembrie 2017
4. Laura513 – bebe Ami: 25 noiembrie 2017
5. MadaMadalyna – bebe Alessia: 25 noiembrie 2017
6. AleC – bebe Eric: 28 ianuarie 2018
7. AriaM – bebe Karin: 8 februarie 2018
8. Delia.c.yaya – bebe Giulia: 25 martie 2018
9. MaryPoppins – bebe Ana: 10 aprilie 2018
10. lore.t – bebe Stefan: 14 mai 2018
11. CrisM - bebe Sofia Andreea : 24 mai 2018
12. Ilinca003 - bebe Sara Maria: 16 iulie 2018
13. Gabita29 - bebe Gabriela Eliza Maria: 22 august 2018
14. Mgeorgiana85 - bebe Eduard Mihai: 3 septembrie 2018
15. Oanatm - bebe Miriam Antonia: 22 septembrie 2018
16. Andreea Alexandra - bebe Casian Stefan: 8 octombrie 2018
17. Fluturash26 - bebe Carla Teodora: 13 octombrie 2018
18. Nicole2018 - bebe Iris: 17 octombrie 2018
19. GeorgianaB - Bebe Andrei Luca: 21 octombrie 2018
20. AlexandraRr - bebe Carina: 28 octombrie 2018
21. AndreeaCD - bebe Maria: 17 decembrie 2018
22. Nela - bebe Maia: 1 februarie 2019
23. Maria2013 - bebe Ana Sofia: 6 februarie 2019
24. Elena7 - bebe Elisa: 16 februarie 2019
25. Diana.ng - bebe Patricia Maria: 21 februarie 2019
26. Laura0202 - bebe Ionela Laura: 2 martie 2019
27. Bella_Tm - bebe Eric Andrei: 20 martie 2019
28. Alle.p - bebe Patrick: 3 mai 2019
29. Iulia13 - bebe Simona Ioana: 6 iunie 2019
30. MirelaD - bebe Eva Ioana: 12 iunie 2019
31. Ella30 - bebe Sofia Elena: 13 iunie 2019
32. Irinan - bebe Ioana Stefania: 29 iunie 2019
33. Mirela.t83 - bebe Eric Matei: 30 august 2019
34. Adina - bebe Luca Serban: 14 octombrie 2019
Lista va fi updatata constant doar cu mamicile active. |
|
| Am updatat unde erau tickerele de 1 an updatate, mai sunt care au ramas blocate la 1 an. Sau 2, Inawar venim din urma luna viitoare! Urmatoarele 24h mai pot face modificari, va rog sa notati cat de repede ca voi fi pe drum spre cj maine si poate nu apuc in timp util. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Bun gasit!
Andreea 30.08.2019
Simmo Mersi! Da, si pediatra e multumita!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Adina, mie tot de cateva zile se trezeste o data pe noapte...deci undeva pe la 7 saptamani. Dar are somnul asa doar daca ma simte. Doarme pe o parte (cum statea in burta), cu capul pe piept si cu o manuta ca sa ma cuprinda (gen da sa ma ia in brate). Este scump foc, dar sper sa nu se obisnuiasca asa. Din ce am inteles de la fete au perioade si perioade , iar mai tariu dorm si singuri in patut. Daca nu ma simte, se trezeste mai des (se sperie in somn), dar nu si pentru masa. Mai imi este frica sa dorm asa cu el in ideea sa nu ma misc eu aiurea... :( |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| AleC are ticker nou.
ms pt casuta noua.
Andreea06 wrote:Am updatat unde erau tickerele de 1 an updatate, mai sunt care au ramas blocate la 1 an. Sau 2, Inawar venim din urma luna viitoare! Urmatoarele 24h mai pot face modificari, va rog sa notati cat de repede ca voi fi pe drum spre cj maine si poate nu apuc in timp util. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Adina, a mea abia acum la un an uneori nu se mai trezeste noaptea dar de cele mai multe ori mananca o data pe noapte. Dar sa stii ca cel mai bine stimuleaza noaptea lactatia bebe. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mirela, a mea mult timp a avut scaun dupa fiecare alaptare, inclusiv noaptea. La cei alaptati exclusiv e considerat normal si la fiecare alaptare si o data pe saptamana. Daca bebe ia in greutate corect inseamna ca laptele e ok, greutatea e cel mai important indicator. |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mirela stai linistita chiar nu are legatura scaunele cu ce ii dai pt.colici.Este normal sa faca des daca e alaptat doar la san.Daca ia in greutate normal atunci este totul ok.
Simmo asa cum simti tu asa sa faci,si daca se obisnuieste ce are?intr-o zi o sa ne fie dor sa dormim asa cu ei.Si eu il trag langa mine,ii dau san.Daca adoarme il pun in patutul lui inapoi care e atasat de patul meu si imi pun mana mea peste manuta lui sa ma simta iar daca nu doarme il las acolo langa mine iar daca cumva atipesc am grija sa nu ma pun peste el dar daca el nu doarme nici eu nu pot dormi.
Fluturash eram curioasa sa stiu cand se mai regleaza cu somnul,cand fac diferenta dintre zi si noapte,chestii de genul.Sa stiu cat o sa o tin asa nedormita cu zilele si noptile |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mirela, si al meu alaptat exclusiv a avut scaun din 3 in 3 ore primele 5s, acum mai are cam 3 pe zi, rar 1 singur dar mult. E normal, eu nu ii dadeam nimic pt colici, acum nu are colici deloc, dar ii dau espumisan, il ajuta cu burtica ca ii mai forfote cateodata depinde si ce mai mananc eu. Acum nu am incercat infacol, dar primul bebe regurgita rau de la el. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Adina Mariana wrote:Mirela stai linistita chiar nu are legatura scaunele cu ce ii dai pt.colici.Este normal sa faca des daca e alaptat doar la san.Daca ia in greutate normal atunci este totul ok. Simmo asa cum simti tu asa sa faci,si daca se obisnuieste ce are?intr-o zi o sa ne fie dor sa dormim asa cu ei.Si eu il trag langa mine,ii dau san.Daca adoarme il pun in patutul lui inapoi care e atasat de patul meu si imi pun mana mea peste manuta lui sa ma simta iar daca nu doarme il las acolo langa mine iar daca cumva atipesc am grija sa nu ma pun peste el dar daca el nu doarme nici eu nu pot dormi. Fluturash eram curioasa sa stiu cand se mai regleaza cu somnul,cand fac diferenta dintre zi si noapte,chestii de genul.Sa stiu cat o sa o tin asa nedormita cu zilele si noptile Asta difera foarte mult de la un copil la altul...o sa aiba zile cand va avea somnuri mai bune si unele cand nu...un somn regulat pot sa iti zic ca cel putin ziua nu l-am avut decat dupa 6 luni sa zic asa....atunci avea 3 somnuri pe zi. Noi abia acum avem o saptamana de cand nu mai suge noaptea dar eu ma bucur foarte mult...nu mai dormeam dupa ce il alaptam 3-4 ore si am fost foarte nervoasa...acum e vis :) trebuie foarte multa rabdare si sa le iei asa cum vin fiecare zi, sa nu ai asteptari mari, cel mai bine e asa |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| lore.t. wrote:Asta difera foarte mult de la un copil la altul...o sa aiba zile cand va avea somnuri mai bune si unele cand nu...un somn regulat pot sa iti zic ca cel putin ziua nu l-am avut decat dupa 6 luni sa zic asa....atunci avea 3 somnuri pe zi. Noi abia acum avem o saptamana de cand nu mai suge noaptea dar eu ma bucur foarte mult...nu mai dormeam dupa ce il alaptam 3-4 ore si am fost foarte nervoasa...acum e vis :) trebuie foarte multa rabdare si sa le iei asa cum vin fiecare zi, sa nu ai asteptari mari, cel mai bine e asa Asa am sa fac.Azi a dormit mai mult ca ieri.Nu stiu ce a fi la noapte dar vedem...am reusit sa dorm putin de amiaza langa el si mi-a prins bine.Inca ma simt ft.obosita si ma cam doare capul dar trece...poate reusesc sa dorm ceva si in noaptea asta sa imi treaca capul.E atat de scump cand este atat de mititel Nu vreau sa creasca |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Mirela.t83 wrote:Bun gasit! Andreea 30.08.2019 Simmo Mersi! Da, si pediatra e multumita!
Andreea -multumim pt casuta noua Mirela, sper ca te vei acomoda in tara cat de curand. tata lu Lau a mea, ii de 3 ani in tara si s a acomodat foarte bine (doar ca mai comenteaza la unele chestii, gen birocratie,indiferenta sefi\angajati si spune des : asta i Romania !!! eu , de acolo, ii si spun: tu,ai ales sa vi in tara-nu eu. eu, de 1 an si ceva, sunt definitiv in tara (12-13 ani de Italia ) si imi e foarte greu, cel putin mentalitatea unora ar trebui shimbata dar ,..... asta este. poate si pt ca nu lucrez, stau acasa, sa mi cresc minunea si.... ne adus si la tara cum spun eu.nu ma pot plange de nimika la casa.pt ca am toate conditiile care le aveam si in Italia dar ....inca nu m am obisnuit. Adina, noi nici la aproape 8 luni, nu dormim toata noaptea, fara cel putin 2 treziri am inceput sa l dau cu roller ul ala \uleiul natural si .... ieri, spre exemplu, mi a dormi 2 ore si 5 minute dar astazi mai deloc, atata doar 10 min .... asta este . cred ca is de vina si dintisori care cred ca incep sa apara |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Am updatat unde erau tickerele de 1 an updatate, mai sunt care au ramas blocate la 1 an. Sau 2, Inawar venim din urma luna viitoare! Urmatoarele 24h mai pot face modificari, va rog sa notati cat de repede ca voi fi pe drum spre cj maine si poate nu apuc in timp util. Citind ce ai scris mi-am dat seama ca e casuta noua. Am modificat si tickerul :) |
|
| Am updatat la AleC si Inawar tickerele :) Neata, duminica frumoasa! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mamicilor,
As dori sa cumpar o salopeta de exterior (de iarna, mai groasa) pentru bebe ca sa ies cu el afara. Am primit una, dar e cam mare acum pentru el. Ce site-uri imi recomandati de unde as putea sa cumpar ? |
|
|