Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Cata123 wrote:
Mirela, mie de vreo luna deja imi cade mai putin si pe unde a cazut a crescut altul, Are vreo 2 cm cred :)) ai putea sa incerci sampon impotriva caderii parului, parusan zice multa lume de el ca e bun sau fiolele de la vichi daaar nu stiu in momentul asta ce efect or mai avea, dar macar il stimuleaza pe ala ce creste sa creasca mai repede. Imi pare rau ca nu m-am gandit de cand eram gravida sa folosesc un sampon impotriva caderii parului, poate nu mai cadea asa mult..
Ca sampon si eu ma gandeam la parusan, l-am folosit mai demult si parca era bunut..poate voi lua si niste vitamine ceva. Stiu sigur ca mi-ar prinde bine niste magneziu, ca am devenit ff irascibila, ma enervez usor..bine, aici contribuie si lipsa unui somn odihnitor:( |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Da..am povestit la gravidute.Nu mai stiu pagina dar poti intra sa cauti.A fost greu dar a trecut.Acum ne tot acomodam si iar acomodam.Sunt cam obosita,dorm ft.putin si resimt dar....rezist. |
|

| Fetelor este normal sa ii cada asa pielea lui bebe?eu ii fac baitza odata la 2 zile si il dau dimineata si seara cu ulei de masaj de la Mustela.Mi se pare ca tare multa piele merge jos mai ales la incheieturi si credeam ca uleiul o sa il ajute sa ii cada mai repede dar...e doar pana ii intra in piele observ. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina Mariana wrote:Fetelor este normal sa ii cada asa pielea lui bebe?eu ii fac baitza odata la 2 zile si il dau dimineata si seara cu ulei de masaj de la Mustela.Mi se pare ca tare multa piele merge jos mai ales la incheieturi si credeam ca uleiul o sa il ajute sa ii cada mai repede dar...e doar pana ii intra in piele observ. E normal. E doar o etapa ?i o sa treaca. Personal, nu i-am facut masaj cu ulei ?i nu am aplicat vreo crema pe pielea ei. Eu sunt adepta lucrurilor cat mai naturale si merg pe ideea de a-i lasa pielea sa respire. În schimb, noua ne-a mers bine cu baie zilnica, în fiecare seara. Ne-a ajutat mult si la crearea unei rutine de seara. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Si al meu inca se mai cojeste pe ici pe colo, e normal cum a stat 9 luni in lichid, nici eu nu i-am dat deloc cu ulei, ii mai dau uneori cu crema de corp, sa zic odata pe sapt, iar baita ii fac o zi da una nu. Mai nou cica nu se mai recomanda baita zilnica, dar nici nu mi-am batut capul cu asta ca oricum nu as avea cand sa le fac la amandoi zilnic. Acum facem o zi unul o zi celalalt. |
|

| Nici eu nu am fost adepta uleiurilor si cremelor si a fost singurul lucru care nu l-am cumparat sa il am in casa inainte sa se nasca.Am luat abia alaltaieri de spaima ca tare rau ii cadea pielea si am tot citit si auzit ca ar ajuta uleiul.Asa ca am spus ca incerc si tocmai am luat de la Mustela ca stiu ca sunt mai "naturale" putin.La spital ne-o spus ca baitza zilnica si mai tare ii usuca pielea apoi nu stiu...ca atatia oameni,atatea pareri... Daca este normal nu imi fac probleme. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ella30 wrote:Astept si eu momentul cand o sa stea mai mult cu o jucarie Degetul lui tati e super mega delicios, eu cred ca sunt mai ciolanoasa si nu ma prefera Da, absolut totul trece prin filtrul guritei si la noi. Eu ii mai dau tot felul de reviste pe care ii place sa le rupa. Are o pasiune si pt flori, cum le prinde le smotoceste pana le rupe. Salteluta din aia m am gandit si eu sa i iau, varianta cu pian la care o poti pune in fundulet.
?i noi am ajuns la pungi, ii plac pungile tot ce fo?neste mi se pare ca în fiecare luna tot face câte ceva, sau apare câte ceva nou. Ne apropiem de 5 luni, nici nu ?tiu când au trecut, sunt curioasa ce va mai face acum 
Eu o mai pun pe salteluta, sta cam cca 30 de min ?i dupa trebuie sa-i dau alta treaba ca se plictise?te repede |
|

| Adina Mariana wrote:Nici eu nu am fost adepta uleiurilor si cremelor si a fost singurul lucru care nu l-am cumparat sa il am in casa inainte sa se nasca.Am luat abia alaltaieri de spaima ca tare rau ii cadea pielea si am tot citit si auzit ca ar ajuta uleiul.Asa ca am spus ca incerc si tocmai am luat de la Mustela ca stiu ca sunt mai "naturale" putin.La spital ne-o spus ca baitza zilnica si mai tare ii usuca pielea  apoi nu stiu...ca atatia oameni,atatea pareri... Daca este normal nu imi fac probleme.
Da Adina e normal. ?i noi tot de la Mustela folosim produsele, am dat-o mult cu ulei în perioada când i se ducea pielea, iar mai apoi acum dupa fiecare baita o dau cu crema tot de la Mustela. Pentru scutec tot de la Mustela am folosit pana acum 1 luna când a început sa îmi faca o irita?ie urata (i-am schimbat scutecul, era tot de la aceea?i marca doar ca alt tip ?i imediat s-a iritat ). Noi ne impacam bine cu Mustela, acum depinde de bebe. |
|

| MirelaD wrote:Eu aseara planuiam MACAR un dus+spalat pe cap. A iesit doar o clateala rapida pe corp ca plangea de se ineca fata la sot in brate si nu am rezistat:( Azi la pranz sau poate acum dimineata cand se va trezi sotul, incerc sa continuu cu partea a doua
?i eu planuiesc de multe ori lucrul asta ?i nu prea îmi iese.. Ori dus, ori spalat pe cap rapid ?i aia e spor la partea a doua ?i sa reu?e?ti sa o duci pana la capat. ?i eu trebuie sa ma spal pe cap, dar diseara tot asa când e so?ul acasa.
In legatura cu leganatul, la noi sincer dintr-odata nu a mai vrut.. Plangea mult când o puneam sa o adorm pe perna ?i sa o legan. Eu cred, de fapt cred ca cel mai sigur nu a mai vrut leganata deoarece mama mi-a înva?at-o asa. De pu?inele ori când o duceam la ea, doar o infasa ?i o lasa sa adoarma singura ?i ea s-a înva?at asa. Oricum ma bucura enorm lucrul asta, am o nepotica de 9 luni care ?i acum o leagana mamica ei ca sa adoarma.. |
|

| Ella30 wrote:Doarme de la 22, totul ok, cred ca am scapat Oho, chiar ca e inaltuta, a mea are 63 cm si mi a zis pediatra ca are inaltime de baiat, cica e inalta  apai la a ta ce mai zicea?  a mea poarta si 72 si tot asa, are hainute de 6 luni care ii vin
La mine cu so?ul seamana, el e înalt tare ?i am vrut sa-i semene lui chiar daca aproape în fiecare luna i-am schimbat hainele mai ales ca am nascut-o ?i de 48 cm Medicul de familie mereu se mira când o masoara ?i vede cât a crescut |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| MirelaD wrote:
Ca sampon si eu ma gandeam la parusan, l-am folosit mai demult si parca era bunut..poate voi lua si niste vitamine ceva. Stiu sigur ca mi-ar prinde bine niste magneziu, ca am devenit ff irascibila, ma enervez usor..bine, aici contribuie si lipsa unui somn odihnitor:(
Eu nu am luat nimic, imi cumparasem magneziu dar l-a luat sotu pana la urma sa stii ca asa cum cade asa va creste si la loc, nu iti face griji pentru asta. E ceva fiziologic, la mine a inceput de la 3 luni si a cazut pana pe la vreo 6 cand a inceput regenerarea... |
|

| Adina Mariana wrote:Fetelor este normal sa ii cada asa pielea lui bebe?eu ii fac baitza odata la 2 zile si il dau dimineata si seara cu ulei de masaj de la Mustela.Mi se pare ca tare multa piele merge jos mai ales la incheieturi si credeam ca uleiul o sa il ajute sa ii cada mai repede dar...e doar pana ii intra in piele observ. Eu nu am dat cu ulei, cand si cand mai dadeam cu crema de la Mustela dar cand avea rabdare ca de cele mai multe ori plangea cand o scoteam din cadita. Este normal sa ii cada, se regenereaza nu e problema. o sa tot cada o perioada, nu mai tin minte exact cat dar i-a cazut si ei.. |
|

| alina89 wrote:Si al meu inca se mai cojeste pe ici pe colo, e normal cum a stat 9 luni in lichid, nici eu nu i-am dat deloc cu ulei, ii mai dau uneori cu crema de corp, sa zic odata pe sapt, iar baita ii fac o zi da una nu. Mai nou cica nu se mai recomanda baita zilnica, dar nici nu mi-am batut capul cu asta ca oricum nu as avea cand sa le fac la amandoi zilnic. Acum facem o zi unul o zi celalalt. Si eu tot o zi da una nu i-am facut. Vara ce ii faceam zilnic ca transpira in rest nu. |
|

| fluturash26 wrote: Eu nu am dat cu ulei, cand si cand mai dadeam cu crema de la Mustela dar cand avea rabdare ca de cele mai multe ori plangea cand o scoteam din cadita. Este normal sa ii cada, se regenereaza nu e problema. o sa tot cada o perioada, nu mai tin minte exact cat dar i-a cazut si ei..
Este bine daca este normal.Chiar nu stiam de treaba asta si daca toti bebelusii sunt asa. |
|

| Iulia13 wrote:Da Adina e normal. ?i noi tot de la Mustela folosim produsele, am dat-o mult cu ulei în perioada când i se ducea pielea, iar mai apoi acum dupa fiecare baita o dau cu crema tot de la Mustela. Pentru scutec tot de la Mustela am folosit pana acum 1 luna când a început sa îmi faca o irita?ie urata (i-am schimbat scutecul, era tot de la aceea?i marca doar ca alt tip ?i imediat s-a iritat  ). Noi ne impacam bine cu Mustela, acum depinde de bebe. Si eu sunt multumita de gama Mustela.Mergem pe ea in continuare si speram sa fie bine in continuare si o sa ii placa si lui bebe.Nu vreau sa abuzez de ulei nici eu daca odata pe zi il fac,parca totusi nu mai este asa multa piele cum era.Nah vedem... |
|
|