Clubul mamicilor incepatoare - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Friday, October 25, 2019 12:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Iulia13 wrote:

Eu abea saptamâna trecuta am reu?it sa fac o baie, în rest doar du?uri rapide ?i aia e. Nu am mai facut o baie de când eram gravida Lol tare bine a fost relaxarea

Daa exact, a trecut de la sine. La mine coincidea ?i cu perioada când adoarmea leganata, iar dintr-odata nu a mai vrut nici leganata, nici dat din mâini..

Baie? Lol mai exista asa ceva?Lol Lol
LAURA0202
Scris: Friday, October 25, 2019 12:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
[quote=AriaM]Hilar credeam ca sunt singura fara somn noaptea si cand colo uite ce club e aici! Lol Lol

Cheek Kiss eu, de multe ori, doar va citesc si n am timp sa va raspund pt ca mai fac si treaba-atunci is linistita ca dorm amandoi ras
si dupa aceea, ma mai uit si eu un pic la tv si se face 3-4 si ma ia somnul Blushing
azi is fericita si geloasa in acelasi timp
facem primi pasi de manuta normal, dar tata so a luat o in pat cu el acuma seara cand a venit si se uita la meci (ca de obicei), fata pe burta lui si din una in alta,.... a crezut ca nu aude bine dar a zis
ta ta Hilar yes Cray
adevarul e ca zilele astea, am mai auzit o zicand da ta si chestii ciudate. azi cand am intrebat o unde i Lau, ... sarea in sus -cum face ea , ca un iepuras Hilar , cand am intrebat o unde i mama, a intins manuta sa ma atinga pe fata Blushing o dulceata , m am topit toata jur
dar pe partea aialalta ta ta a fost primul ei cuvant. tata so, mi a zis ca daca mi spune care a fost primul ei cuvant, o sa ma supar cica ...
nu mi a cazut bine dar oricum sunt multumita ca incepe sa vorbeasca
nu mai sta nicicum, vrea numai in picioare -jur ca nu mai pot de spate Blushing
de dormit, astazi si a depasit recordul.ea , nu stiu cum face sa se odihneasca -jur pt ca doarme fffffffffff putin, cate 5-10-15-20-25-30-35 minute. cred ca deja ii o saptamana de cand a dormit aproape o ora ras ce m am bucurat Bravoo
dar azi .... m a cam speriat, eu eram in camera cealalta cu treaba, incet sa nu o trezesc pe printesa, si m am tot dus de cateva ori pe varfuri pt ca ceva nu mi se parea normal. chiar ieri, am fost pana in Arad la cineva sa iau un roller, micut ca un deo roll de ceva ulei cu care trebuia sa o dau seara sau de cateva ori pe zi ca o mai calma cica. (buburuza mea, nepotica cea mica e un dracusor impielitat ras , cu somnu la fel era si ea, sora mea , a incdercat uleiul ala la recomandarile unei verisoare de ale mele si n final, a avut si efect. in prima seara, a dat o pe talpi , pe coloana si nu prea a avut efect.a doua seara, dupa 20 de min , a adormit, a 3 a seara in schimb dupa 5 min, mami mi somn Bravoo
cunoscand o pe nepoata mia, nu mi a venit sa cred, si atunci m am dus sa iau si eu de la cineva, dar bineinteles ca i am facut capul calendar la telefon cu intrebarile, daca ii indicat pt nou nascut,daca ii face rau la ficat, daca creeaza dependenta ....etc si m am lamurit, asa ca m am dus sa l iau si eu dar spre stupoarea mea, nu l am folosit aseara ca ii dadusem strampi\ciorapi lungi si deja uitasem de ulei iar in seara asta .... n a mai fost nevoie pt ca mi a adormit bustean\lemn tanase ras fara nimika,a facut niste pasi frumosi cu tati de mana, eo o filmam ... nu stiu cum sa pun video aici,poate o sa reusesc intre timp, a mancat 210 ml de lapte, ceea ce mi se pare foarte mult . facusem lapte in sticluta aia mare de la Dr Brown 210 ml, cat timp i am dat eu in camera de zi.... a mancat 180 ml si a adormit ras am dus o in brate in pat,langa tati , ca nu eram sigura cat doarme,... a mai mancat inca 30 ml, si laptele ala ce mai era n sticla si somn de voie iara Lol fara uleiul ala magic. Bravoo
matusa mea , povestindu i , mi a zis ca poate s a speriat numai auzind de ulei sau uleiul de ea hohot hohot hohot
nu vreau sa fac reclama,dar poate ati mai auzit de ele, firma cica Dotera sau Dottera-habar n am cum se scrie ras
neamurile mele, din partea mamei, mai ales cei care sunt in Suedia, numai uleiuri de la firma asta folosesc si cam de mult... pt ca s naturale si s foarte bune cica
acuma, cunoscand o pe nepoata mia ras doar ca 2 seri n a mai fost nevoie sa incerc.
cu ce m a surprins, a fost ca a dormit de la 2.50 pana la 4.55..... adica 2 ore si 5 min .....
m a dat pe spate sincer, chiar mergeam sa vad daca mai respira, daca nu cumva s a intamplat ceva....Doamne la ce nu m am gandit, ce a fost in mintea mea in timpul ala, eu fiind obisnuita sa ma duc la ea , dupa 5-10 min pt ca se trezea, de multe ori, nici nu apucam sa merg la baie,la o tigare ca o si auzeam plangand hohot
nu stiu ce s a intamplat sincer.
speram ca sa si regleze somnul dar nicidecum sa mi dea palpitatii intre timp ras
Cheek Kiss campfire
Ella30
Scris: Friday, October 25, 2019 12:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Iulia13 wrote:

Da probabil asa e, când sunt mai mari devin mai interesa?i de ceva anume.. Momentan la noi tot ce ii dau da sa bage în guri?a, asta e interesant pentru ea Lol cel pu?in daca prinde mana sau degetul lui tatii îl roade la greu..

Astept si eu momentul cand o sa stea mai mult cu o jucarieLol
Degetul lui tati e super mega delicios, eu cred ca sunt mai ciolanoasa si nu ma preferaLol
Da, absolut totul trece prin filtrul guritei si la noi. Eu ii mai dau tot felul de reviste pe care ii place sa le rupa. Are o pasiune si pt flori, cum le prinde le smotoceste pana le rupe.

Salteluta din aia m am gandit si eu sa i iau, varianta cu pian la care o poti pune in fundulet.
LAURA0202
Scris: Friday, October 25, 2019 12:26 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Acuma de 2 zile si Luca doarme mai putin.Sta treaz in jur de 2 chiar 3 ore si in acest timp vorbesc cu el,il schimb,ii fac masaj si la san cere de vreo 3 ori.Greu cu dormitul asta ca eu nu prea pot in timpul zilei si noaptea as dormi dar...o sa ma obisnuiesc eu.Inca sunt in acomodare,rezistsic

Cheek Kiss incet incet te vei acomoda iubita-stai linistita. noi avem imediat 8 luni si ciudat ii ca acuma Lau doarme, se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte dar doarme, numai ca eu nu mai pot sa mai dorm, mi s a obisnuit corpul deja cu putin somn ras
rabdare si o sa vezi ca o sa fie totul ok. n am mai intrat demult pe la gravidute, eram curioasa de cand ai nascut, ai povestit deja miracolul,banuiesc? la ce pagina ii ? ca daca n am timp , macar experienta ta sa o citesc DistanceKiss
campfire computerlove
LAURA0202
Scris: Friday, October 25, 2019 12:35 AM
Nivel

Ella30 wrote:

Multumesc pt sfatDistanceKiss n am vazut in spital pe nimeni sa faca..si am avut doar fetite in salonuff ori nu se fac, ori n am prins eu.
O sa o duc cat de curand, vad ca acum constientizeaza mai multe lucruri si n as vrea sa fie prea traumatizant pt eaplans

Cheek Kiss nici eu nu le vedeam dar imi arata ele dupa aceea cand deja aveau cercelusii in ureche ras
nu conteaza acuma dar ii vei pune cand vei avea tu timp sau cand vei vrea tu Cheek Kiss computerlove campfire
LAURA0202
Scris: Friday, October 25, 2019 12:41 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Il mai iau in brate normal dar ma refeream ca nu stau non stop numai cu el in brate sa il leagan sau sa se obisnuiasca asa incat atunci cand il pun jos sa urle.Patutul meu este co-slepping,il alaptez exclusiv,il cicilesc si iubesc.Cu siguranta ma simte aproare mereu dar nu vreau sa il tin numai in brate si dupa chiar sa nu mai pot merge nici la wc de el.Asa putin fara exagerari

Cheek Kiss aha,cand avea colici si n aveam ce i face.....de cate ori n am mers cu ea la baie....ras
imi aduceam aminte de cum m am descurcat numai cu o mana cand am avut mana in ghips sau cand am fost opearata la mana ras hohot
LAURA0202
Scris: Friday, October 25, 2019 12:44 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Sigur ca ma refer la copiii mai mari dar e super amuzant :)) a mea ajunge la clanta si deschide usa acum, doar daca ma incui am o sansa. Ei i se pare atat de natural sa intre Lol

hohot ce amuzant ras banuiesc ca asa o sa fie si la noi ras deabia astept sa o vad ca merge singura sincer Hilar
numai ca la noi nu se incuie usa de la baie ....
cand o sa fiu eu , ii ok , ca i fata dar tati cand o sa fie ras
hohot hohot hohot va trebui sa puna o inchizatoare pe dinauntru pt siguranta ras
imi imaginam cum povsteai tu si radeam singura hohot
Cheek Kiss
MirelaD
Scris: Friday, October 25, 2019 7:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Ella30 wrote:

Acolo mergem si noi, eu am zis ca poate il fac pe sot sa intre si eu astept afara ca sa nu ma simta dar nu cred ca ma lasa inimauff la vaccinuri si la d3 numai eu am intrat ca sotului ii e mila cand plange.

Si eu tot acolo vreau sa merg:) as vrea tot asa pana face 5 luni sa ii dau gaurile pe ideea ca mai tarziu va fi mult mai dureros:(
MirelaD
Scris: Friday, October 25, 2019 7:27 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Eu abea saptamâna trecuta am reu?it sa fac o baie, în rest doar du?uri rapide ?i aia e. Nu am mai facut o baie de când eram gravida Lol tare bine a fost relaxarea

Daa exact, a trecut de la sine. La mine coincidea ?i cu perioada când adoarmea leganata, iar dintr-odata nu a mai vrut nici leganata, nici dat din mâini..

Eu aseara planuiam MACAR un dus+spalat pe cap. A iesit doar o clateala rapida pe corp ca plangea de se ineca fata la sot in brate si nu am rezistat:(
Azi la pranz sau poate acum dimineata cand se va trezi sotul, incerc sa continuu cu partea a douaLol
MirelaD
Scris: Friday, October 25, 2019 7:29 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Astept si eu momentul cand nu va mai vrea legata si nu va mai fi asa agitata in somn:( sa ia si mainile mele o pauza macar seara..
alina89
Scris: Friday, October 25, 2019 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:

Sunt curioasa la somnul de pranz cum faci cu al mare, sau nu e pretentios la somn? Banui ca in timp ce doarme mai plange uneori bebe mic..
Noi acum avem un somn de aprox 2 ore la pranz, uneori 3 sau o ora jum dar in medie 2, dar in casa e liniste :)
Cand alaptezi intelege si merge la jucariile lui? Eu parca il vad pe al meu cum trage de mine ca vrea una alta sau incepe sa se catare pe unde nu-i voie. Cel putin asa face acum daca vede ca ma ocup de ceva prin casa, isi face si el de lucru, exact pe unde nu trebuie Lol

Primele saptamani ii adormeam in acelasi timp la pranz si dormeam si eu cu ei. Stateam toti 3 in dormitor pana adormea D, adoarme singur, dar mai intai face tumbe prin pat o ora si in timpul asta pe bebe il alaptam la orizontala langa el. Acum bebe doarme fix pana adoarme D, il duc in dormitor la mine cu camera pe fata/burtica lui sa vad cum respira si stau cu D pana adoarme. Eu nu mai apuc deloc ziua...

La alaptat da, trage de mine, fix atunci il gasesc toate nevoile Lol nu am avut de ales din pacate decat sa ii dau tv si ii distrag atentia ori cantand ce e la tv ori ii pun yt desene din alea educative si ii explic culorile/animalele etc pana adoarme bebe. Cand bebe doarme ii sting tv si ne jucam cu ce avem prin casa sau facem mancare/mancam etc. Doar ca bebe e cam dereglat cu somnul, are cateva zile in care numai in sistem reusesc sa il culc dupa ore de incercari altfel...
MirelaD
Scris: Friday, October 25, 2019 7:31 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Exact cum ?i-a descris Georgiana asa avem noi, i-am luat-o de aproape o luna ?i abea acum e mai mult interesata de ea, dar nu pentru mult timp. Lol Ma gândeam ?i eu zilele astea ce as putea sa-i mai iau ca sa fie ?i interesata sa stea acolo ceva timp.. Chiar nu ?tiu ce sa-i iau, poate mamicile cu bebei mai mari ne pot da ni?te sfaturi ras

Eu nu am inceput cu salteluta de activitati, ci cu o pernuta de activitati, de aceea gen de calatorie de pus la gat, iar in fata are agatate niste zdronganitori din acelea pe o buc material colorat care fosneste. Sta pe ea, dar nu asa mult pe cat mi-as fi imaginat:)) macar face tummy time:)
MirelaD
Scris: Friday, October 25, 2019 7:35 AM
Nivel

Ella30 wrote:

Doarme de la 22, totul ok, cred ca am scapatyes
Oho, chiar ca e inaltuta, a mea are 63 cm si mi a zis pediatra ca are inaltime de baiat, cica e inaltaBig Surprise apai la a ta ce mai zicea? Lol a mea poarta si 72 si tot asa, are hainute de 6 luni care ii vinLol

Si noi suntem lungute, aveam 64.5 :) si vreo 6400g:) dar si eu si tati suntem niste persoane inalte deci ne asteptam sa fie asa si eva:)
MirelaD
Scris: Friday, October 25, 2019 9:27 AM
Nivel

Mamici, stiu ca la un moment dat v-ati plans de caderea parului. Ei bine, mie imi vine sa plang cand vad smocurile de par pe jos, prin pat, nu mai zic dupa ce imi spal parul:(( ati gasit vreun remediu ceva? Oare sa incerc ceva suplimente, sampoane, seruri? Macar asa psihic sa stiu ca incerc ceva?:(((
Cata123
Scris: Friday, October 25, 2019 9:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
MirelaD wrote:
Mamici, stiu ca la un moment dat v-ati plans de caderea parului. Ei bine, mie imi vine sa plang cand vad smocurile de par pe jos, prin pat, nu mai zic dupa ce imi spal parul:(( ati gasit vreun remediu ceva? Oare sa incerc ceva suplimente, sampoane, seruri? Macar asa psihic sa stiu ca incerc ceva?:(((

Mirela, mie de vreo luna deja imi cade mai putin si pe unde a cazut a crescut altul, Are vreo 2 cm cred :)) ai putea sa incerci sampon impotriva caderii parului, parusan zice multa lume de el ca e bun sau fiolele de la vichi daaar nu stiu in momentul asta ce efect or mai avea, dar macar il stimuleaza pe ala ce creste sa creasca mai repede. Imi pare rau ca nu m-am gandit de cand eram gravida sa folosesc un sampon impotriva caderii parului, poate nu mai cadea asa mult..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.