Clubul mamicilor incepatoare - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iulia13
Scris: Thursday, October 24, 2019 7:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
simmo wrote:

I-am luat si eu inca un sac de infasat; astept sa vina azi. Sper ca de maine sa-l pot folosi.
Am mai luat doua inca de cand am venit din maternitate, dar i-au ramas mici (cu toate ca pe ele scriu cica ar fi pana la 3 luni, dar nu mai ajung cu ariciul sa inchid).

De cand s-a linistit a ta cu manutele ? Mi s-a tot zis dupa 3 luni...

Daa cam asa, numai re?in minte exact dar dupa 3 luni cand am scapat ?i de colici Angel
Iulia13
Scris: Thursday, October 24, 2019 7:16 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Ce faini is coeur coeur azi abia i am facut vaccinul, o mai las un pic sa nu o stresez prea tare si o duc la cercelusiCrazy

Cum a fost? A plâns mititica nu?
Ella30
Scris: Thursday, October 24, 2019 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Iulia13 wrote:

Cum a fost? A plâns mititica nu?

Spre surprinderea mea si a celor din cabinet a plans mai putin decat la cel de 2 luniHilar
La primul n a zis nimic, abia la finalul celui de al doilea a plans cateva secundeBravoo

A fost cam morocanoasa apoi, dar fara febra. Cum o las pe pat, cum plange Blushing

Cica avem 6100gr si 62 cm. La pediatra pe 16 avea 5900 si 63 cmNuStiu
Cata123
Scris: Thursday, October 24, 2019 8:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Fetelor, voi gasiti utila o salteluta de activitati? Noi avem deja una, ne-a dat-o o prietena care nu mai avea nevoie, o avem de vreo 2 luni dar la inceput plangea ca nu ajungea la jucarii sa le bage in gura, de vreo sapt am scos-o iar si sta vreo 2 ore toata ziua acolo. As vrea sa stiu cam pana la ce varsta sunt ei interesati de salteluta, ca daca mai tine treaba as cumpara alta, ma uitam acum pe net si am vazut una la vreo 200 lei care are si un fel de gardulet pe margine si mingi inauntru, in asta ce avem se cam rostogoleste si ajunge si pe parchet, ma gandesc ca din aia cu gardulet nu mai are cum sa evadeze :) daca as stii ca se joaca toata iarna acolo as cumpara una noua si mai bogata decat ce avem.
Ella30
Scris: Thursday, October 24, 2019 8:36 PM
Nivel

fluturash26 wrote:
Ella, eu la 4 luni jumatate i-am facut gauri din acelasi motiv, am tot amanat pana am zis hai ca dupa aia poate plange si mai tare si tine minte...
Am facut la coriolan nicolina, ft profi doamnele. Eu am fost cu sotu, el a tinut-o si doamnele cu capsatoru ala special au bagat direct cerceii de acolo pe care i-am tinut 2 luni. Eu am fost multumita.
A si plans pe moment dar dupa ce am iesit de acolo nici parca nu ii facusrm gauri, a si uitat de ele... mergi si ii fa nu te lasa intimidata de plans, ca e pe moment.

Acolo mergem si noi, eu am zis ca poate il fac pe sot sa intre si eu astept afara ca sa nu ma simta dar nu cred ca ma lasa inimauff la vaccinuri si la d3 numai eu am intrat ca sotului ii e mila cand plange.
Ella30
Scris: Thursday, October 24, 2019 8:47 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Am ras la faza cu felul 1 ?i 2 Big Laugh mai ales ca acum chiar manânc ?i o fac în fuga caci ?tiu ca trec cele 30 de min de somn ?i e prezenta, iar daca nu sunt lânga ea numai adoarme în continuare. E foarte fain ca î?i mai gate?te so?ul, la mine lucreaza pana seara, iar eu trebuie sa le fac cam pe toate dar am început sa nu ma mai consum ca nu reu?esc sa le fac pe toate care mi le-am propus. Azi dau cu aspiratorul, mâine ?terg cu mopul, în alta zi ?terg praful, între timp mai bag ?i câte o ma?ina de spalat ?i tot asa Lol

Legat de somn, pana acum ceva timp asa facea si a mea.. Se trezea din somn ca se speria, dadea din mâini ?i o bucata de timp am ?inut-o infasata. Acum numai am treaba, adoarme singura, fara leganat, doar sa aiba o paturica pe ea cu care sa se joace ea înainte de somn.

Subscriu la tot ce ai zis, de la mancat pana la treburile casniceLol sau mai nou dush favut in 7 minuteLol m am cronometrat ca sotul mi a zis ca sunt speedy gonzales si am pus pariu ca nu are dreptate. Evident, am pierdutLol
Tot asa fac si eu, dar noaptea. Azi aspir, maine mopuiesc, si tot asa in continuuLol
Si a mea la fel facea in somn. Eu o tineam de manute sau in brate pana adormea de tot. Pediatra mi a zis ca e normal. A trecut de la sine destul de repedehainoroc
GeorgianaB
Scris: Thursday, October 24, 2019 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Cata123 wrote:
Fetelor, voi gasiti utila o salteluta de activitati? Noi avem deja una, ne-a dat-o o prietena care nu mai avea nevoie, o avem de vreo 2 luni dar la inceput plangea ca nu ajungea la jucarii sa le bage in gura, de vreo sapt am scos-o iar si sta vreo 2 ore toata ziua acolo. As vrea sa stiu cam pana la ce varsta sunt ei interesati de salteluta, ca daca mai tine treaba as cumpara alta, ma uitam acum pe net si am vazut una la vreo 200 lei care are si un fel de gardulet pe margine si mingi inauntru, in asta ce avem se cam rostogoleste si ajunge si pe parchet, ma gandesc ca din aia cu gardulet nu mai are cum sa evadeze :) daca as stii ca se joaca toata iarna acolo as cumpara una noua si mai bogata decat ce avem.

Mie nu mi se pare utila cea cu gardulet, noi avem una de genul la bunici si a daramat gardul imediat. Sunt unele cu un fel de pian, covoras muzical parca se numeste, si in bebetei mai gasesti multe expuse, eu recomand sa le vezi.
Iulia13
Scris: Thursday, October 24, 2019 10:29 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Spre surprinderea mea si a celor din cabinet a plans mai putin decat la cel de 2 luniHilar
La primul n a zis nimic, abia la finalul celui de al doilea a plans cateva secundeBravoo

A fost cam morocanoasa apoi, dar fara febra. Cum o las pe pat, cum plange Blushing

Cica avem 6100gr si 62 cm. La pediatra pe 16 avea 5900 si 63 cmNuStiu

Super, sa fie bine în continuare ?i fara febra sau alte reactiihearts da e probabil, a mea lua pe sapt cam 200g, acum am obs ca în 2 sapt a luat 300 g. Azi am cântarit-o ?i avea 7 700 ?i 67 cm. E super înalta, pana acum i-am schimbat multe hainu?e. Poarta 74 deja la unele haine sau cele de 6-9 luni Crazy
Iulia13
Scris: Thursday, October 24, 2019 10:33 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Subscriu la tot ce ai zis, de la mancat pana la treburile casniceLol sau mai nou dush favut in 7 minuteLol m am cronometrat ca sotul mi a zis ca sunt speedy gonzales si am pus pariu ca nu are dreptate. Evident, am pierdutLol
Tot asa fac si eu, dar noaptea. Azi aspir, maine mopuiesc, si tot asa in continuuLol
Si a mea la fel facea in somn. Eu o tineam de manute sau in brate pana adormea de tot. Pediatra mi a zis ca e normal. A trecut de la sine destul de repedehainoroc

Eu abea saptamâna trecuta am reu?it sa fac o baie, în rest doar du?uri rapide ?i aia e. Nu am mai facut o baie de când eram gravida Lol tare bine a fost relaxarea

Daa exact, a trecut de la sine. La mine coincidea ?i cu perioada când adoarmea leganata, iar dintr-odata nu a mai vrut nici leganata, nici dat din mâini..
Iulia13
Scris: Thursday, October 24, 2019 10:36 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Exact cum ?i-a descris Georgiana asa avem noi, i-am luat-o de aproape o luna ?i abea acum e mai mult interesata de ea, dar nu pentru mult timp. Lol Ma gândeam ?i eu zilele astea ce as putea sa-i mai iau ca sa fie ?i interesata sa stea acolo ceva timp.. Chiar nu ?tiu ce sa-i iau, poate mamicile cu bebei mai mari ne pot da ni?te sfaturi ras
GeorgianaB
Scris: Thursday, October 24, 2019 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Iulia13 wrote:

Exact cum ?i-a descris Georgiana asa avem noi, i-am luat-o de aproape o luna ?i abea acum e mai mult interesata de ea, dar nu pentru mult timp. Lol Ma gândeam ?i eu zilele astea ce as putea sa-i mai iau ca sa fie ?i interesata sa stea acolo ceva timp.. Chiar nu ?tiu ce sa-i iau, poate mamicile cu bebei mai mari ne pot da ni?te sfaturi ras

Depinde mult de copil, dar din ce am vazut in jurul meu nu este vreunul care sa fie captivat de vreo jucarie, activitate prea mult, numai cand sunt mai mari.. La noi au succes cartile electronice cu povesti, una dd la fischer cu catelusul, tot de la fischer telecomanda care are niste cantece frumoase, lui Luca ii plac mult si cand este agitat mai ales cand il schimb ii cant acele cantece si sta potolit.
Iulia13
Scris: Thursday, October 24, 2019 11:21 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Depinde mult de copil, dar din ce am vazut in jurul meu nu este vreunul care sa fie captivat de vreo jucarie, activitate prea mult, numai cand sunt mai mari.. La noi au succes cartile electronice cu povesti, una dd la fischer cu catelusul, tot de la fischer telecomanda care are niste cantece frumoase, lui Luca ii plac mult si cand este agitat mai ales cand il schimb ii cant acele cantece si sta potolit.

Da probabil asa e, când sunt mai mari devin mai interesa?i de ceva anume.. Momentan la noi tot ce ii dau da sa bage în guri?a, asta e interesant pentru ea Lol cel pu?in daca prinde mana sau degetul lui tatii îl roade la greu..
Cata123
Scris: Thursday, October 24, 2019 11:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Iulia13 wrote:

Eu i-am mai atarnat la salteluta si jucarii de-ale lui, inclusiv jucarii cu melodii, ca salteluta avea doar vreo 4 si destul de triste. Abia asa cu astea adaugate a devenit interesat. In rest are o carticica din aia fosnitoare si inca vreo 4 jucarii din astea care si zornaie si au diverse parti din cauciuc moale pe care le tot manevreaza si le rontaie. Il asez pe canapea cu jucariile pe langa el si isi alege el ce doreste. La fel si la carut tot asa avem vreo 3 jucarii si isi face de lucru cu alea cand ne plimbam. Ii plac si scumpe si ieftine, nu are pretentii Lol
Inawar
Scris: Thursday, October 24, 2019 11:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
alina89 wrote:
Simmo, super a inceput sa doarma piticul rau ras

Eu din experienta de pana acum, cel mai bine ma organizam cand eram singura cu el/ei. Culmea cand aveam ajutoare nu apucam sa fac nimic in schimb singura, mai apuc sa bag la spalat, calc, fac o mancare chiar daca o fac in cateva ore Lol parca mi le stiu eu pe ale mele si ma simt mai comfortabil asa Crazy stiu ca sunt nebuna Lol

Sunt curioasa la somnul de pranz cum faci cu al mare, sau nu e pretentios la somn? Banui ca in timp ce doarme mai plange uneori bebe mic..
Noi acum avem un somn de aprox 2 ore la pranz, uneori 3 sau o ora jum dar in medie 2, dar in casa e liniste :)
Cand alaptezi intelege si merge la jucariile lui? Eu parca il vad pe al meu cum trage de mine ca vrea una alta sau incepe sa se catare pe unde nu-i voie. Cel putin asa face acum daca vede ca ma ocup de ceva prin casa, isi face si el de lucru, exact pe unde nu trebuie Lol
Ella30
Scris: Friday, October 25, 2019 12:11 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Super, sa fie bine în continuare ?i fara febra sau alte reactiihearts da e probabil, a mea lua pe sapt cam 200g, acum am obs ca în 2 sapt a luat 300 g. Azi am cântarit-o ?i avea 7 700 ?i 67 cm. E super înalta, pana acum i-am schimbat multe hainu?e. Poarta 74 deja la unele haine sau cele de 6-9 luni Crazy

Doarme de la 22, totul ok, cred ca am scapatyes
Oho, chiar ca e inaltuta, a mea are 63 cm si mi a zis pediatra ca are inaltime de baiat, cica e inaltaBig Surprise apai la a ta ce mai zicea? Lol a mea poarta si 72 si tot asa, are hainute de 6 luni care ii vinLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.