Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Buna, fetelor! Pentru cele care ave?i multicooker am ?i eu o întrebare. Tocmai mi-am achizi?ionat un MC Philips cu vreo 19 programe ?i am zis sa îl testez. Asa ca am luat cartea de retete ?i am gasit o prajitura cu mere, un fel de pandi?pan cu mere. Am respectat întocmai re?eta, am citit ?i varianta în engleza sa fiu sigura ca nu e vreo diferen?a, am pus în MC la timpul ?i temp indicate în re?eta (45 de minute cu 150 grade) ?i când s+a terminat, blatul ala nu arata auriu ci ramasese alb, iar în mijloc înca nu era copt.... Evident ca i-am mai dat timp, dar ma întreb, oare asa e gre?ita re?eta, am gre?it eu, trebuia o temperatura mai mare fata de re?eta? Pana mea, cred ca la cuptor se facea mai repede, ce e drept mi se ?i învingea bucataria, dar vreau sa ?tiu ce nu e ok, eu, re?eta sau aparatul? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Andreea06 wrote:Ce mamici si bebei mai inscriem pe lista? Va rog sa aveti ticker cu varsta copilasului si daca va inscrieti sa imi spuneti prenumele si data nasterii  ca ar dura ceva sa le caut eu, mai ales datile de nastere. Merciiii!
Simona - Ioana 06.06.2019 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Eric Andrei - 20.03.2019 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Ioana Stefania... 29.06.2019 |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| AndreeaCD wrote:Buna, fetelor! Pentru cele care ave?i multicooker am ?i eu o întrebare. Tocmai mi-am achizi?ionat un MC Philips cu vreo 19 programe ?i am zis sa îl testez. Asa ca am luat cartea de retete ?i am gasit o prajitura cu mere, un fel de pandi?pan cu mere. Am respectat întocmai re?eta, am citit ?i varianta în engleza sa fiu sigura ca nu e vreo diferen?a, am pus în MC la timpul ?i temp indicate în re?eta (45 de minute cu 150 grade) ?i când s+a terminat, blatul ala nu arata auriu ci ramasese alb, iar în mijloc înca nu era copt.... Evident ca i-am mai dat timp, dar ma întreb, oare asa e gre?ita re?eta, am gre?it eu, trebuia o temperatura mai mare fata de re?eta? Pana mea, cred ca la cuptor se facea mai repede, ce e drept mi se ?i învingea bucataria, dar vreau sa ?tiu ce nu e ok, eu, re?eta sau aparatul? Eu am multicooker crockpot dar il folosesc cel mai des pt carnuri, ies foarte bine facute, deserturi nu am incercat.
|
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| AndreeaCD wrote:Buna, fetelor! Pentru cele care ave?i multicooker am ?i eu o întrebare. Tocmai mi-am achizi?ionat un MC Philips cu vreo 19 programe ?i am zis sa îl testez. Asa ca am luat cartea de retete ?i am gasit o prajitura cu mere, un fel de pandi?pan cu mere. Am respectat întocmai re?eta, am citit ?i varianta în engleza sa fiu sigura ca nu e vreo diferen?a, am pus în MC la timpul ?i temp indicate în re?eta (45 de minute cu 150 grade) ?i când s+a terminat, blatul ala nu arata auriu ci ramasese alb, iar în mijloc înca nu era copt.... Evident ca i-am mai dat timp, dar ma întreb, oare asa e gre?ita re?eta, am gre?it eu, trebuia o temperatura mai mare fata de re?eta? Pana mea, cred ca la cuptor se facea mai repede, ce e drept mi se ?i învingea bucataria, dar vreau sa ?tiu ce nu e ok, eu, re?eta sau aparatul?
Dulciuri nu am încercat sa fac, a mea e alta marca. Celalte mâncaruri au ie?it super, eu foloseam maxim multicookerul pentru a face mancare cand era Alessia mica sau sa ii fac ei legume la abur. Mi.a fost cel mai bun prieten, de dulce nu aveam timp nici sa ma gândesc. Am sa încerc acum, in România ?? Daca nimere?ti care e secretul, a?tept re?eta si eu. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Da, deci e ok. Face bine, doar eu aveam preten?ia sa ?i rumeneasca, dar mi-a scapat ca totu?i e o oala electrica, nu cuptor asa ca, dragile mele, pute?i face ?i prajituri fara griji, ies foarte bune ?i pufoase |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am updatat lista, am si scos din mamicile inactive (altfel s-ar lungi f mult lista si pana la urma dorim sa urmarim mamicile si copilasii de care mai aflam una alta va asteptam sa reveniti!). |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andreea06 wrote:Am updatat lista, am si scos din mamicile inactive (altfel s-ar lungi f mult lista si pana la urma dorim sa urmarim mamicile si copilasii de care mai aflam una alta  va asteptam sa reveniti!).
mul?umim Andreea. Suntem si noi pe lista
|
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Buna dimineata mamici,
Stiu ca poate s-a mai discutat, dar nu cred ca mai pot sta sa caut in paginile anterioare:( Noi maine dimineata suntem programate pt vaccinul de 2 luni. Am asa mari emotii si o teama enorma. La ce sa ma astept dupa vaccin? Febra , diaree? Dupa ce simptome sa fiu atenta? E adevarat ca se face in ambele picioruse? Cate 2 intepaturi/picior?
Off sper sa nu planga f tare:( |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| MirelaD wrote:Buna dimineata mamici, Stiu ca poate s-a mai discutat, dar nu cred ca mai pot sta sa caut in paginile anterioare:( Noi maine dimineata suntem programate pt vaccinul de 2 luni. Am asa mari emotii si o teama enorma. La ce sa ma astept dupa vaccin? Febra , diaree? Dupa ce simptome sa fiu atenta? E adevarat ca se face in ambele picioruse? Cate 2 intepaturi/picior? Off sper sa nu planga f tare:( La noi a facut putina febra dar a acazut cand am dezbracat-o la pielea goala deci nu a fost nevoie de antitermic. Se face cate o injectie pe piciorus. Se mai poate si umfla un pic piciorusu la locul vaccinului, noi in cazul acesta am pus o feliuta de cartof rece. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Nu se pun legume! Se pune o compresa rece pe locul intepaturii. Antitermic se administreaza doar daca trece de 38,5 temperatura. Ana a avut doar o usoara agitatie la fiecare etapa de vaccinare. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Patrick a facut febra, 38.2 masurat la subrat si i-am dat paracetamol supozitor 1/2 timp de 2 zile la 8-10 ore ?i i-am dat sosetele ude. A fost putin mai marait, probabil din cauza temperaturii Lui i-a facut cate unul în fiecare buca+ rotarixul oral. |
|
| fluturash26 wrote: La noi a facut putina febra dar a acazut cand am dezbracat-o la pielea goala deci nu a fost nevoie de antitermic. Se face cate o injectie pe piciorus. Se mai poate si umfla un pic piciorusu la locul vaccinului, noi in cazul acesta am pus o feliuta de cartof rece.
Fluturas, multumesc. O sa fiu atenta cu temperatura. Ai idee, oare e ok daca facem vaccinul cu vreo 2-3 zile inainte? Noi abia luni pe 12 implinim 2 luni |
|
| Alle.p wrote:Patrick a facut febra, 38.2 masurat la subrat si i-am dat paracetamol supozitor 1/2 timp de 2 zile la 8-10 ore ?i i-am dat sosetele ude. A fost putin mai marait, probabil din cauza temperaturii Lui i-a facut cate unul în fiecare buca+ rotarixul oral.
Scuze daca o sa par nestiutoare, dar temperatura o luam la subrat sau in fundulet? O sa fiu si eu pregatita cu sosetele ude..off poate scapam usor |
|
|