Clubul mamicilor incepatoare - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Tuesday, August 6, 2019 3:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
Buna, fetelor! Pentru cele care ave?i multicooker am ?i eu o întrebare. Tocmai mi-am achizi?ionat un MC Philips cu vreo 19 programe ?i am zis sa îl testez. Asa ca am luat cartea de retete ?i am gasit o prajitura cu mere, un fel de pandi?pan cu mere. Am respectat întocmai re?eta, am citit ?i varianta în engleza sa fiu sigura ca nu e vreo diferen?a, am pus în MC la timpul ?i temp indicate în re?eta (45 de minute cu 150 grade) ?i când s+a terminat, blatul ala nu arata auriu ci ramasese alb, iar în mijloc înca nu era copt.... Evident ca i-am mai dat timp, dar ma întreb, oare asa e gre?ita re?eta, am gre?it eu, trebuia o temperatura mai mare fata de re?eta? Pana mea, cred ca la cuptor se facea mai repede, ce e drept mi se ?i învingea bucataria, dar vreau sa ?tiu ce nu e ok, eu, re?eta sau aparatul? hohot
Iulia13
Scris: Tuesday, August 6, 2019 3:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Andreea06 wrote:
Ce mamici si bebei mai inscriem pe lista?
Va rog sa aveti ticker cu varsta copilasului si daca va inscrieti sa imi spuneti prenumele si data nasterii hearts ca ar dura ceva sa le caut eu, mai ales datile de nastere. Merciiii!

Simona - Ioana 06.06.2019
Bella_Tm
Scris: Tuesday, August 6, 2019 3:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Eric Andrei - 20.03.2019 hearts
Irinan
Scris: Tuesday, August 6, 2019 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Ioana Stefania... 29.06.2019hearts
Inawar
Scris: Tuesday, August 6, 2019 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
AndreeaCD wrote:
Buna, fetelor! Pentru cele care ave?i multicooker am ?i eu o întrebare. Tocmai mi-am achizi?ionat un MC Philips cu vreo 19 programe ?i am zis sa îl testez. Asa ca am luat cartea de retete ?i am gasit o prajitura cu mere, un fel de pandi?pan cu mere. Am respectat întocmai re?eta, am citit ?i varianta în engleza sa fiu sigura ca nu e vreo diferen?a, am pus în MC la timpul ?i temp indicate în re?eta (45 de minute cu 150 grade) ?i când s+a terminat, blatul ala nu arata auriu ci ramasese alb, iar în mijloc înca nu era copt.... Evident ca i-am mai dat timp, dar ma întreb, oare asa e gre?ita re?eta, am gre?it eu, trebuia o temperatura mai mare fata de re?eta? Pana mea, cred ca la cuptor se facea mai repede, ce e drept mi se ?i învingea bucataria, dar vreau sa ?tiu ce nu e ok, eu, re?eta sau aparatul? hohot

Eu am multicooker crockpot dar il folosesc cel mai des pt carnuri, ies foarte bine facute, deserturi nu am incercat.
MadaMadalyna
Scris: Tuesday, August 6, 2019 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
AndreeaCD wrote:

Dulciuri nu am încercat sa fac, a mea e alta marca. Celalte mâncaruri au ie?it super, eu foloseam maxim multicookerul pentru a face mancare cand era Alessia mica sau sa ii fac ei legume la abur. Mi.a fost cel mai bun prieten, de dulce nu aveam timp nici sa ma gândesc. Am sa încerc acum, in România ??
Daca nimere?ti care e secretul, a?tept re?eta si eu.
AndreeaCD
Scris: Tuesday, August 6, 2019 8:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
Da, deci e ok. Face bine, doar eu aveam preten?ia sa ?i rumeneasca, dar mi-a scapat ca totu?i e o oala electrica, nu cuptor Lol asa ca, dragile mele, pute?i face ?i prajituri fara griji, ies foarte bune ?i pufoase Love
Andreea06
Scris: Tuesday, August 6, 2019 11:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Am updatat lista, am si scos din mamicile inactive (altfel s-ar lungi f mult lista si pana la urma dorim sa urmarim mamicile si copilasii de care mai aflam una alta Buddy1 va asteptam sa reveniti!).
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 7, 2019 5:09 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andreea06 wrote:
Am updatat lista, am si scos din mamicile inactive (altfel s-ar lungi f mult lista si pana la urma dorim sa urmarim mamicile si copilasii de care mai aflam una alta Buddy1 va asteptam sa reveniti!).

Cheek Kiss mul?umim Andreea. Cheek Kiss
Suntem si noi pe lista Love
computerlove
MirelaD
Scris: Wednesday, August 7, 2019 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 5/16/2019
Buna dimineata mamici,

Stiu ca poate s-a mai discutat, dar nu cred ca mai pot sta sa caut in paginile anterioare:( Noi maine dimineata suntem programate pt vaccinul de 2 luni. Am asa mari emotii si o teama enorma. La ce sa ma astept dupa vaccin? Febra , diaree? Dupa ce simptome sa fiu atenta?
E adevarat ca se face in ambele picioruse? Cate 2 intepaturi/picior?uff

Off sper sa nu planga f tare:(
fluturash26
Scris: Wednesday, August 7, 2019 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MirelaD wrote:
Buna dimineata mamici,

Stiu ca poate s-a mai discutat, dar nu cred ca mai pot sta sa caut in paginile anterioare:( Noi maine dimineata suntem programate pt vaccinul de 2 luni. Am asa mari emotii si o teama enorma. La ce sa ma astept dupa vaccin? Febra , diaree? Dupa ce simptome sa fiu atenta?
E adevarat ca se face in ambele picioruse? Cate 2 intepaturi/picior?uff

Off sper sa nu planga f tare:(

La noi a facut putina febra dar a acazut cand am dezbracat-o la pielea goala deci nu a fost nevoie de antitermic. Se face cate o injectie pe piciorus. Se mai poate si umfla un pic piciorusu la locul vaccinului, noi in cazul acesta am pus o feliuta de cartof rece.
maria2013
Scris: Wednesday, August 7, 2019 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Nu se pun legume! Se pune o compresa rece pe locul intepaturii. Antitermic se administreaza doar daca trece de 38,5 temperatura. Ana a avut doar o usoara agitatie la fiecare etapa de vaccinare.
Alle.p
Scris: Wednesday, August 7, 2019 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Patrick a facut febra, 38.2 masurat la subrat si i-am dat paracetamol supozitor 1/2 timp de 2 zile la 8-10 ore ?i i-am dat sosetele ude. A fost putin mai marait, probabil din cauza temperaturiiNuStiu
Lui i-a facut cate unul în fiecare buca+ rotarixul oral.
MirelaD
Scris: Wednesday, August 7, 2019 11:03 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

La noi a facut putina febra dar a acazut cand am dezbracat-o la pielea goala deci nu a fost nevoie de antitermic. Se face cate o injectie pe piciorus. Se mai poate si umfla un pic piciorusu la locul vaccinului, noi in cazul acesta am pus o feliuta de cartof rece.

Fluturas, multumesc. O sa fiu atenta cu temperatura. Ai idee, oare e ok daca facem vaccinul cu vreo 2-3 zile inainte? Noi abia luni pe 12 implinim 2 luni
MirelaD
Scris: Wednesday, August 7, 2019 11:05 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Patrick a facut febra, 38.2 masurat la subrat si i-am dat paracetamol supozitor 1/2 timp de 2 zile la 8-10 ore ?i i-am dat sosetele ude. A fost putin mai marait, probabil din cauza temperaturiiNuStiu
Lui i-a facut cate unul în fiecare buca+ rotarixul oral.

Scuze daca o sa par nestiutoare, dar temperatura o luam la subrat sau in fundulet? O sa fiu si eu pregatita cu sosetele ude..off poate scapam usor
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.